Kuppilat kuntoon -kokin ongelmien taustalla henkilökohtainen tragedia: ”Poikani kuoli yllättäen” iltasanomat 12:16 13.02

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -ohjelman keskiviikon jaksossa kunnostetaan Espanjan Fuengirolassa sijaitsevaa Nuriasol-ravintolaa.


Kokki Jyrki Sukulan seuraava haave: ”Haluaisin tehdä suomalaisesta ruuasta maailmankuulun” iltalehti 18:05 06.02

Jyrki Sukula on tunnettu suomalainen kokki ja yrittäjä. Sukula perheineen asuu Italian Piemontessa. Jyrki Sukula Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -ohjelman tuoreella tuotantokaudella. Jyrki Sukula asuu kahden tyttärensä ja puolisonsa kanssa Italian Piemontessa. Sukula on totuttu näkemään lukuisissa ruokaohjelmissa. Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!, Sukulan suojatit ja Kokkisota kuuluvat kaikki Sukulan televisiotöihin. Lisäksi hänellä on viinitila Italiassa.


Jyrki Sukula tylyttää kokkikaksikkoa tänään tv:ssä: ”Hävetkää!” iltalehti 08:14 06.02

Jyrki Sukula pelkää, että ilman muutosta kokkikaksikon homma menee nenänkaiveluksi. Lukittujen ovien takaa paljastuu taas pilaantuneita ruokia ja jauhomatoja, kun Jyrki Sukula palaa ohjelmistoon Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -sarjansa uusissa jaksoissa. Kumpiakaan ei tosin löydy avausosan El Sabor -ravintolasta, jota pyörittävät Espanjan aurinkorannikolla kokeneet kokit Jude Viita-Aho ja Marco Kaasinen. Sitä vastoin heidän keittiössään on muuta huomautettavaa. Pakastepatongin ja pakasteperunoiden lisäksi tarjolla oleva "nollatason salaatti" ei tee Sukulaan vaikutusta.


Ruutuun palaava Jyrki Sukula hermostuu tunnin myöhässä oleville kokeille: ”Onko teillä kankkunen, s**tana?” iltalehti 16:03 05.02

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -sarja jatkuu huomenna uusin osin. Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! palaa huomenna ohjelmistoon. Nelosella nähtävässä avausjaksossa ollaan Torremolinoksessa Espanjassa. Siellä pyörittävät El Sabor -nimistä ravintolaansa Jude Viita-Aho ja Marco Kaasinen. Sukulan johdolla ravintola pannaan uuteen uskoon. Se saa uuden nimen, ruokalistan ja ilmeen. Avajaispäivä ei ala hyvin. - Onko teillä kankkunen, saatana, Sukula kysyy miehet nähdessään.


Uutiset