Herttuatar Meghan hyppäsi salakavalasti Disneyn kelkkaan jo ennen hovin jättämistä - tästä ääniroolissa on kyse

iltalehti 14:59 09.04

Herttuatar Meghan on antanut äänensä Disneyn hyväntekeväisyyselokuvalle, joka on nyt julkaistu. Tammikuussa herttuatar Meghan ja prinssi Harry pudottivat uutispommin ja kertoivat halustaan jättää kuninkaalliset tehtävänsä brittihovissa. He saivat tahtonsa läpi ja jättivät pestinsä maaliskuun lopussa. Pariskunta muutti Archie-poikansa kanssa Kanadaan jo ennen joulua. Hovin rahallisen tuen jättänyt perhe muutti keväällä Los Angelesiin. Hovista irtautumisen myötä Sussexin herttuapari on vapaa hovin tiukoista säännöistä muiden työkuvioiden suhteen. Pariskunta voikin todennäköisesti tienata sievoiset summat esimerkiksi televisio-ohjelmiin osallistumisella, kirjaprojekteilla, puhujakeikoilla ja brändiyhteistyökuvioilla.


Saako urheilu tukea hallitukselta? Muissa Pohjoismaissa on jo reagoitu – ”Suuntautuu erityisesti lasten ja nuorten liikuttamiseen”

iltalehti 08:36 02.04

Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen odottaa hallituksen lisäksi tukitoimia myös kunnilta. Olympiakomitea tiedotti, että koronavirusepidemian taloudelliset menetykset liikunnalle ja urheilulle ovat vähintään 81 miljoonaa, seuratoiminnalle yli 40 miljoonaa euroa. Summat perustuvat Olympiakomitean 18.–19. maaliskuuta toteuttamaan kyselyyn.


Summat julki – Suomi hakee EU:lta Turun tunnin junan suunnitteluun reilun 37 miljoonan euron tukea

iltasanomat 15:01 20.02

Hankkeen suunnittelun kokonaisbudjetti on 75 miljoonaa euroa.


Yllättävä muutos velkaneuvonnassa – hyvätuloiset velkaantuvat pikavipeistä: "Pariskunnan vuosiansio on 90 000 ja silti on voinut päätyä ulosottoon"

yle 11:46 29.01

Velan kokonaissummat ovat kasvaneet aikaisemmasta. Taustalla on peliongelmia, yllättävä elämäntilanne tai liika kuluttaminen.


Velkaneuvonnassa yllättävä muutos – hyvätuloiset velkaantuvat: "Voi illalla sohvalla istuessa ottaa pikavipin"

yle 11:46 29.01

Velan kokonaissummat ovat kasvaneet aikaisemmasta. Taustalla on peliongelmia, yllättävä elämäntilanne tai liika kuluttaminen.


Lewis Hamiltonin jättimäinen palkkapyyntö totta? F1-tallipomo: ”Edes Mercedes ei maksa noin paljoa”

MTV 10:49 29.01

F1:ssä kuusinkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin sopimusneuvottelut ovat olleet tapetilla viime viikkojen aikana. Näihin liittyen italialaislehti Corriere dello Sport teki kovan paljastuksen Hamiltonin palkkapyynnöstä. Red Bull -pomo Helmut Marko uskoo, että esitetyt summat pitävät paikkansa.


Kulmuni iloitsi gallupista, keskustan oma analyysi romahduksen syistä on kylmäävää luettavaa – nuoret ja koulutetut eivät äänestä

iltasanomat 12:50 10.01

Keskustasta on tullut nopeasti yli 55-vuotiaiden puolue, keskustan vaalianalyysissa summataan.


”Seuran ja Ruuskasen välinen asia”

iltasanomat 15:38 05.12

Viipurin Urheilijat muistuttaa, että sopimussummat eivät ole julkisia.


Analyysi: Isoimmat tulot tienattiin tällä kertaa ihmisten terveydellä, viihteellä ja kaikella digi-alkuisella, ja summat vain kasvavat

yle 17:35 04.11

Huppari- ja digiväki on ajanut tulokärjessä teollisuuden ja perintösukujen ohi, kirjoittaa Ylen taloustoimittaja Janne Toivonen.


Kyläkauppiaiden taisto: Sampo Kaulasen tulot hipovat jo Vesa Keskisen tienestejä - tällaiset summat kauppiaat tienasivat

iltalehti 09:37 04.11

Suomen tunnetuimmat kyläkaupat sijaitsevat Tuurissa ja Äkäslompolossa. Tuurin Kyläkaupan isäntä Vesa Keskinen tienasi viime vuonna 251 690 euroa. Ansiotuloja kertyi 89 685 euroa ja pääomatuloja 162 005 euroa. Jälkiveroa jäi maksettavaksi 44 876 euroa. Vuonna 2017 Keskisen tulot olivat 255 847 euroa.


WTA-lopputurnauksessa jaossa tennishistorian suurimmat palkintosummat – naisten kiertueen voittajalle luvassa lähes kaksi miljoonaa enemmän kuin ATP-lopputurnauksen voittajalle

yle 15:10 01.11

WTA-lopputurnauksen finaali pelataan sunnuntaina.


Ylen luontotoimittaja Minna Pyykkö palkitaan työstään suomalaisen luonnon hyväksi – "Jos kukaan ei kuuntelisi tai katselisi, ei tätä kauaa saisi tehdä"

yle 19:00 09.10

Wihurin rahasto palkitsee myös muun muassa Jorma Uotisen ja Omaishoitajat ry:n. Summat ovat yhteensä 160 000 euroa.


Jose Mourinho ihmettelee entisen suojattinsa saamaa jättisopimusta – "Kuka nuo summat maksaa?"

MTV 20:14 22.09

Manchester Unitedin entinen päävalmentaja Jose Mourinho ihmettelee ManU:n tähtivahti David De Gean uutta miljoonasopimusta.


"Jotta voi selvitä 20 pikavipistä, pitää olla aika hyvät tulot" – Velkasummat kasvavat ja niitä maksetaan jopa uusin vipein, mistä apua?

yle 13:38 16.09

Asiantuntijat olivat pitkälti yhtä mieltä siitä, että positiivinen luottorekisteri voisi helpottaa pikavippiongelmaa.


"Jotta voi selvitä 20 pikavipistä, pitää olla aika hyvät tulot" – Velkasummat kasvavat ja niitä maksetaan jopa uusin vipein, mistä apu?

yle 13:38 16.09

Asiantuntijat olivat pitkälti yhtä mieltä siitä, että positiivinen luottorekisteri voisi helpottaa pikavippiongelmaa.


Selvitys: Pikavipit syventäneet velka­vaikeuksia – korko­katto toi mukanaan uuden ongelman

iltasanomat 10:15 16.09

KKV:n selvitys osoittaa pikavippien olevan yleisiä velkaongelmiinsa apua hakevilla kuluttajilla. Velkasummat ovat kasvaneet ja laina-ajat pidentyneet.


Näkökulma: Valioliigan suurseurat flirttailevat jo suomalaistähdelle – kannattaako lypsävä Pukki panna lihoiksi?

MTV 13:41 15.09

Teemu Pukin hurja vire Norwichissa on nostattanut antennit pystyyn jo Valioliigan ja muun maailman huippuseuroissa. MTV Urheilun Marko Leppänen spekuloi ajatuksella, että Norwich kuittasi massiiviset siirtosummat myymällä Teemu Pukin. 


Hot topics