Kommentti: Hengähtäkää syvään ja nauttikaa – Huuhkajien komeaa saldoa voi pitää sensaationa iltasanomat 00:15 12.09

Suomi venytti tappiottomien karsintaotteluiden saldon jo kuuteen, mitä voi pitää Suomi-futiksessa sensaationa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Turusta.


Kommentti: Unohtakaa Huuhkajien voitto Unkarista, tiistai-illan ottelu on sen vastakohta iltasanomat 17:15 11.09

Viro-ottelusta tullee täysin erilainen kuin Kansojen liigan avauskamppailusta lauantaina, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Uusi henki on vallannut Huuhkajat – "Maailma on heille auki" MTV 13:54 10.09

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueessa vallitsee tätä nykyä erilainen henki kuin aiemmin, arvioivat HJK:n naisten apuvalmentaja Heidi Pihlaja ja Urheilulehden jalkapallotoimittaja Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Huuhkajilla on nyt loistotilaisuus nousta kerrankin pohjamudista puheenaiheeksi iltasanomat 06:31 10.09

Huuhkajien pitää markkinoida itsensä koko ajan suurelle yleisölle uudelleen, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Ilkeä, viisas, vaarallinen, voittava – nyt puhutaan siis Suomen jalkapallomaajoukkueesta! iltasanomat 22:13 08.09

Suomen voittomaali Unkaria vastaan oli kuin Huuhkajat pienoiskoossa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Tampereelta.


Kommentti: ”Professori” Markku Kanervalla on nyt paineita – Huuhkajilta odotetaan tuloksia iltasanomat 13:43 08.09

Markku Kanerva pääsee ensimmäistä kertaa todistamaan, onko hän Suomen Lars Lagerbäck vai vain uskollinen liiton mies, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Yksi MM-kisojen prosenttiluku kertoo, miksi Huuhkajat on oikealla tiellä iltasanomat 10:06 29.08

Huuhkajavalmentaja Markku Kanervan julkinen kuva on kuin mariekeksi, mutta hän vie maajoukkuetta oikeaan suuntaan, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Suomen tähden kokaiinikäryn tuoma pelikielto päättyy pian – nyt Roman Eremenkon pitää astua esiin iltasanomat 12:49 28.08

Nähdäänkö Roman Eremenko pelikieltonsa jälkeen Huuhkajissa? kysyy Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Suomalaisen jalkapallon on syytä karistaa kaikenlainen turha haihattelu iltasanomat 17:57 17.08

Vasta kun olemme rehellisesti valmiita tunnustamaan tosiasiat, voimme olla valmiita alkaa tehdä asioita uusin silmin paljon entistä paremmin, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin


Kommentti: Aki Riihilahden lausunto paljasti, miten kaukana HJK on oikeasta euromenestyksestä iltasanomat 06:31 16.08

HJK:n pitäisi määritellä, mitä se haluaisi olla. Nyt seura on kuin laihduttaja, joka ei luovu suklaasta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Uskomaton finaali kruunasi hienot MM-kisat – toivottavasti seuraava kisaisäntä vaihtuu iltasanomat 23:01 15.07

Ranska, Kroatia, jalkapallo ja tavalliset venäläiset ovat MM-kisojen suurimmat voittajat. Pähkähullu loppuottelu kruunasi turnauksen, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Luzhnikilta.


Kommentti: MM-finaaliin jyrännyt Ranska on vastustajan kauhistus – näistä syistä moni inhoaa joukkuetta iltasanomat 10:44 14.07

Kylmäveristä Ranskaa useimmat kunnioittavat, mutta harvat rakastavat, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Kommentti: Englannin raju muodonmuutos alkoi vuonna 2012 – eikä sillä ole mitään tekemistä päävalmentajan vaatteiden kanssa iltasanomat 07:01 11.07

Englannin raju muodonmuutos menee Gareth Southgaten tyylikkäästä liiviä syvemmälle, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Pietarista.


Kommentti: Näin pieni Belgia palasi suureksi jalkapallomaaksi iltasanomat 17:35 10.07

Tiedettä, tuuria ja Roberto Martinezin viimeinen silaus. Siinä resepti Belgian paluulle maailman huipulle, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Pietarista.


Kommentti: Tästä syystä MM-kisoista tuli EM-kisat iltasanomat 17:30 09.07

Maailman parhaat seurajoukkueet tulevat Euroopasta, siksi Eurooppa dominoi MM-kisoja, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Kommentti: Tässä on MM-kisojen todellinen ylisuorittaja – asukasluku yli 2 miljoonaa pienempi kuin Suomella! iltasanomat 13:10 06.07

Vain 3,5 miljoonan asukkaan Uruguay on todellinen uhka Ranskalle perjantain puolivälierässä, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Nizhni Novgorodista.


Kommentti: Tämän takia Luis Suarez menestyy loistavasti – kyseenalainen käytös hävettää jopa kannattajia iltasanomat 21:44 05.07

Luis Suarez ei suostu häviämään edes lautapelissä tyttärelleen. Myös jalkapallokentällä hän on valmis tekemään ihan mitä tahansa voittaakseen, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Ruotsi on Venäjän MM-turnauksen näköinen joukkue iltasanomat 15:42 04.07

Ruotsin jalkapallosensaatio jatkuu. Tai voidaanko enää edes puhua sensaatiosta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Pietarista.


Kommentti: Miten Ruotsille kävikään, kun Zlatan jätettiin ulos MM-joukkueesta? iltasanomat 06:32 03.07

Ruotsilla ei ole enää Zlatania, eikä Suomella litmasia edes näköpiirissä. Pohjoismaat ovat MM-kisoissa silti osoittaneet, mikä on oikea tie menestykseen, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Espanjan on aika muuttua – edessä on iso ravistelu iltasanomat 14:13 02.07

Puolivaloilla ei mennä puolivälieriin. Eikä ilman valmentajaa. Sen ovat Espanja ja Argentiina osoittaneet, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


HIFKn tyrmäävä ensimmäinen hirmuvireinen Oula Palve Jättimäinen 300 metriä johtaja ”Parasta jopa 200 pelätään

Uutiset