Kommentti: Cristiano Ronaldo ja Portugali antoivat tärkeän opetuksen iltasanomat 18:15 20.06

Kaikkea ylimääräistä välttelevä Cristiano Ronaldo on terävimmillään aina, kun se on tärkeää, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Luzhniki Stadiumilta.


Kommentti: Cristiano Ronaldon ja Portugalin antama tärkeä opetus iltasanomat 18:15 20.06

Kaikkea ylimääräistä välttelevä Cristiano Ronaldo on terävimmillään aina, kun se on tärkeää, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Luzhniki Stadiumilta.


Kommentti: Lopettakaa Ronaldon ja Messin vertailu – he eivät ole vihollisia toisilleen iltasanomat 13:02 19.06

Kaikki mitä Lionel Messi tekee tuntuu liittyvän Cristiano Ronaldoon ja päin vastoin. Antaa liittyä, sillä elämme poikkeuksellista aikakautta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Kommentti: Lopetetaan puheet ihmeestä – tämän takia Islanti pysäytti Argentiinan ja Messin iltasanomat 20:58 16.06

Islanti on edennyt EM-kisoihin, päässyt lohkostaan jatkoon, kaatanut jatkopelissä Englannin, selviytynyt MM-kisoihin ja pysäyttänyt Argentiinan. Jossain vaiheessa ihme ei ole enää ihme, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Kommentti: Islanti pimensi jo Lionel Messin iltasanomat 11:28 16.06

Kävi Islannin historian suurimmassa jalkapallo-ottelussa miten tahansa, maa ei tunnu tekevän tällä hetkellä mitään väärin, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Kommentti: Venäjän ongelmat näyttävät hetken voitetuilta – totuus paljastunee jo tiistaina iltasanomat 22:35 14.06

Venäläinen melankolia vaihtui 90 minuutissa hurmokseen. Isäntien kisat on pelastettu – ainakin neljäksi päiväksi, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Luzhniki Stadiumilta.


Kommentti: MM-isäntä Venäjä hukkasi kahdeksan vuotta – mikään ei toimi, kaikki järjestyy? iltasanomat 15:19 14.06

Venäjällä on valmistauduttu kahdeksan vuotta MM-kisoihin, jotta kaikki toimisi. Maajoukkueen toimivuus on siinä sivussa unohtunut, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Pallokerho MM-kisoissa: Venäjällä valtavat paineet ennen MM-avausta – ”Joukkue on yleinen naurunaihe” iltasanomat 11:32 14.06

Pallokerho alkaa seurata MM-futista neljä kertaa viikossa. Saku-Pekka Sundelin raportoi tunnelmista avausottelun alla paikan päältä.


Kommentti: Tulistuneen Bill Clintonin väitettiin murskanneen peilin pirstaleiksi – MM-valinnassa on jälleen paljon pelissä iltasanomat 10:26 13.06

Ensi kertaa äänestävä Suomi haluaa Pohjois-Amerikan seuraavaksi kisaisännäksi. Venäjän ja Qatarin valinta kaduttaa jo Fifaa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Moskovasta.


Kommentti: Lopettakaa tyhjänpäiväinen ja valheellinen puhe jalkapallon MM-kisojen aikana iltasanomat 11:39 12.06

Jalkapallon pitäminen erillään politiikasta tarkoittaisi, että voisimme MM-kisoissa ummistaa silmämme Venäjän ongelmilta, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Jälleen potkut antanut SJK on taantunut taaperon tasolle – tämän jälkeen kukaan ei ota puheita tosissaan iltasanomat 13:05 22.05

SJK:ta pyörittävät ansioituneet bisnesmiehet, joilla on bisnesmiesten ego. Urheilujohtaminen on eri laji, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: SJK:n kaudesta tulossa katastrofi – yksi henkilö voisi muuttaa suunnan iltasanomat 19:38 08.05

Valmentaja Tommi Kautosta on helppo syyttää SJK:n nihkeästä kauden aloituksesta, mutta ongelmat ovat vielä syvemmällä, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Yksinäinen syntipukki – muistetaanko emämunauksen tehnyt Sven Ulreich lopun ikänsä yhdestä virheestä? iltasanomat 16:26 02.05

Mestarien liigan finaalipaikan menettäminen menee pitkälti Bayernin maalivahdin piikkiin. Sven Ulreichille voisi suositella entisen Suomen maajoukkuevahdin Peter Enckelmanin neuvoa, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Kommentti: Veikkausliigan huippuottelu sen osoitti – SJK ei ole valmis taistelemaan mestaruudesta iltasanomat 16:45 19.04

Jos kuvittelee SJK:n taistelevan mestaruudesta, on harhainen, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin.


Grubauerille Riihimäkeläisen lasinpuhaltajan pojanpoika Teollisuushallissa paloi Kokkolassa – syyttävät saksalaisia

Uutiset