Tommi Mäkinen ihmetteli Kalle Rovanperän testivauhtia – oli heti nopeampi kuin Suninen ja Lappi

iltasanomat 18:23 09.10

Tommi Mäkinen muisteli Kalle Rovanperän ensimmäistä testipäivää Toyotan WRC-autolla.


Rallitähti Teemu Sunisella on 25 vuoden ikäero kartturinsa kanssa – kaiken kokenut Jarmo Lehtinen muuttuu yhä toisinaan pikkupojaksi: ”Olen kai aika lapsellinen”

iltalehti 10:56 08.10

Teemu Suninen ja Jarmo Lehtinen ovat ajaneet yhdessä kaikkiaan kuusi rallia, joista viisi MM-tasolla. Yhteistyö alkoi kesäkuussa Sardinian MM-rallin kakkossijalla, Sunisen lyhyen uran parhaalla sijoituksella, ja kehityskäyrä on osoittanut sen jälkeen pääosin ylöspäin. – Dynamiikka on toiminut hyvin. Olimme Sardiniassa toisia ja Turkissa neljänsiä, Saksassakin oli pirun kova vauhti. Se kertoo siitä, että hyvin on mennyt, Suninen sanoi Iltalehdelle Porvoon Premier Parkissa syyskuussa järjestetyssä Ford-tapahtumassa.


MTV seuraa: Teemu Suninen jatkaa taisteluaan Walesin sateessa

MTV 21:33 05.10

Walesin MM-rallissa ajetaan lauantaina erikoiskokeet 11-17. MTV Urheilu seuraa kisan etenemistä.


EK13: Rengasrikon kokenut Teemu Suninen jatkaa taisteluaan seitsemäntenä

MTV 14:16 05.10

Toyotan Ott Tänak jatkaa Walesin MM-rallin johdossa kolmentoista erikoiskokeen jälkeen.


MM-rallin minipätkällä mielenkiintoinen tilanne: Vain Tommi Mäkisen suojatit ja Suninen jättivät oikaisematta – Toyota ei protestoi

yle 19:31 04.10

Toyota voi hyötyä suuresti Slate Mountainin erikoiskokeen tapahtumista, koska muut kuskit lukuun ottamatta Teemu Sunista eivät noudattaneet maalin jälkeen tiekirjaa.


EK3: Jari-Matti Latvala, Teemu Suninen ja Esapekka Lappi tiukassa sekuntitaitossa

MTV 10:59 04.10

Suomalaiskuskit Jari-Matti Latvala, Teemu Suninen ja Esapekka Lappi käyvät tiukkaa sekuntitaistoa Walesin MM-rallin kärkipään sijoituksista.


MTV seuraa: Jari-Matti Latvala, Esapekka Lappi, Teemu Suninen ja Kalle Rovanperä taistelevat Walesin MM-rallissa

MTV 09:20 04.10

Walesin MM-rallissa ajetaan perjantaina yhteensä kahdeksan erikoiskoetta. MTV Urheilu seuraa kisan etenemistä.


Suomalaiset kertovat huolestuttavista piirteistä uudessa MM-rallikaudessa – Esapekka Lappi avautuu pelostaan: ”Ei huvita mennä sinne”

yle 11:34 03.10

Ikonisen Safari-rallin paluu ei lämmitä Esapekka Lappia. Myös Teemu Suninen ja Jari-Matti Latvala kertovat omista uhkakuvistaan.


Jari-Matti Latvala täräytti hurjan ajan Turkin MM-rallissa - Kalle Rovanperän auto meni katolleen: ”Menetin keskittymiseni”

iltalehti 09:23 13.09

Turkin MM-rallin perjantaipäivä on korkattu. Aamu alkoi 24,85 kilometrin mittaisella erikoiskokeella, jossa pohja-ajan painoi tauluun Jari-Matti Latvala. Toyotan mies onnistui tekemään 5,3 sekunnin eron toisen kovinta kyytiä kaasutelleeseen Esapekka Lappiin. Teemu Suninen ja Andreas Mikkelsen jäivät 5,7 sekunnin päähän.


MTV seuraa: Jari-Matti Latvala, Esapekka Lappi, Teemu Suninen ja Kalle Rovanperä taistelevat Turkin MM-rallissa

MTV 08:08 13.09

Turkin MM-rallissa ajetaan perjantaina yhteensä kuusi erikoiskoetta. MTV Urheilu seuraa kilpailun etenemistä.


EK1: Kalle Rovanperä yllätti monta MM-sarjan kärkikuskia – Latvala ja Suninen jäivät taakse

MTV 20:58 12.09

18-vuotias rallilupaus Kalle Rovanperä osoitti jälleen hurjan nopeutensa, kun Turkin MM-ralli polkaistiin käyntiin torstai-iltana.


MTV seuraa: Latvala, Lappi, Suninen ja Rovanperä taistelevat Saksan asfaltilla

MTV 11:14 23.08

Saksan MM-rallissa ajetaan perjantaina yhteensä kuusi erikoiskoetta. MTV Urheilu seuraa kisan etenemistä.


Parhaana suomalaisena Jyväskylään lähtenyt Suninen jäänyt hirvittävällä tahdilla kärjestä: "Tein itse parhaani"

yle 22:27 02.08

Teemu Suninen on vasta yhdeksäntenä Jyväskylän MM-rallissa.


Thierry Neuville tykitti ykköseksi Harjulla – suomalaiset eivät yltäneet kärkisijoille

yle 21:13 01.08

Hyundain Thierry Neuville oli nopein Jyväskylän MM-rallin avanneella Harjun erikoiskokeella. Suomalaisista Teemu Suninen ja Jari-Matti Latvala ajoivat jaetulle kuudennelle sijalle.


EK1: Taisto alkoi! Jari-Matti Latvala ja Teemu Suninen nopeimmat suomalaisista Harjun avauksessa

MTV 21:00 01.08

Jari-Matti Latvala ja Teemu Suninen jakoivat kuudenneksi nopeimman ajan Suomen MM-rallin torstai-illan avanneella Harjun lyhyellä erikoiskokeella.


Teemu Suninen ja Jari-Matti Latvala löivät vitsivaihteen silmään, kilpakumppanit repesivät nauramaan – ”Sanotaan vaikka niin”

iltalehti 18:28 01.08

Elokuu on rallin MM-sarjan kuljettajamarkkinoilla perinteisesti mielenkiintoista ja kiireistä aikaa, eikä tämä vuosi ole suinkaan tekemässä poikkeusta. Jyväskylän MM-rallia edeltäneessä FIAn lehdistötilaisuudessa oli paikalla vain yksi WRC-kuljettaja, joka tietää, mitä tekee ensi vuonna. Sébastien Ogierilla on Citroënin kanssa kaksivuotinen sopimus, jonka päätyttyä hän on kertonut lopettavansa uransa. Sen sijaan Toyotan Jari-Matti Latvala ja M-Sportin Teemu Suninen ovat toistaiseksi ilman sopimusta ensi kaudesta, ja tämän kauden ensimmäisen MM-rallinsa Hyundailla ajava Craig Breen ei tiedä edes sitä, mitä hän tekee viikon kuluttua.


hankkia etälamauttimia jokaiselle hyvin varovainen” kiroaa Suomen huonokuntoista marraskuun ole mitään rauhaa, Poliisilta lisätietoa tyrmää Kulmunin uhkaa kuitenkin sulkeminen

Hot topics