EK16: Teemu Suninen ja Ott Tänak kihelmöivässä kärkitaistossa – virolaiskuski kiehui kuumana

MTV 23:37 14.03

Teemu Suninen ja Ott Tänak käyvät kutkuttavaa taistelua Meksikon MM-rallin kakkossijasta. Tänak kavensi eroa 16. erikoiskokeella, mutta ei paljoa.


EK13: Teemu Sunisen vahva meno jatkuu – Kalle Rovanperä kriittisenä

MTV 18:19 14.03

Teemu Suninen jatkaa mainiossa vauhdissa Meksikon MM-rallissa. M-Sportin suomalaiskuski on rallin kokonaistilanteessa toisena.


EK13: Teemu Sunisen vahva meno jatkuu – Kalle Rovanperältä kriittistä tekstiä

MTV 18:19 14.03

Teemu Suninen jatkaa mainiossa vauhdissa Meksikon MM-rallissa. M-Sportin suomalaiskuski on yhä rallin kokonaistilanteessa toisena.


EK13: Kalle Rovanperän podiumjahti käynnistyi tahmeasti: ”Siivoamme heille tietä”

iltalehti 17:36 14.03

Sebastien Ogier aloitti hurjalla ajalla. Teemu Suninen jatkaa toisena Meksikon MM-rallissa. M-Sportin suomalainen joutui muiden tapaan ihmettelemään kärkimiehen hurjaa rykäisyä. Kisan kärjessä ajava Toyotan Sebastien Ogier oli 25 kilometrisen Guanajuatiton erikoiskokeen ylivoimaisesti nopein kuski. Eroa toiseksi nopeimman ajan kellottaneeseen Suniseen kertyi pelkästään tällä pikataipaleella lähes kymmenen sekuntia.


Suninen ja Tänak hurjassa taistelussa kakkospaikasta – seuraa Meksikon MM-rallin tapahtumia hetki hetkeltä

yle 16:36 14.03

Meksikon MM-rallissa ajetaan lauantaina yhdeksän erikoiskoetta. Kuvaa klikkaamalla voi katsoa uusintana päiväkoosteen lauantaina toistaiseksi nähdyistä tapahtumista.


Teemu Suninen jatkaa hyvässä vauhdissa Meksikossa – Ott Tänak siirtyi johtoon

iltalehti 18:37 13.03

Maailmanmestari Ott Tänak nappasi Meksikon rallin kärkipaikan kolmannen erikoiskokeen jälkeen. Virolainen Ott Tänak oli 10,3 sekuntia nopeampi kuin toiseksi tullut Sébastien Ogier Meksikon rallin kolmannella erikoiskokeella. Täksi kaudeksi Hyundaille siirtynyt Tänak nappasi samalla rallin kokonaiskilpailun johdon, koska päivään kärjessä lähteneen Thierry Neuvillen etumatka oli yötauolla vain 1,9 sekuntia. Neuville jäi yli 31 kilometriä pitkällä kolmospätkällä peräti viidenneksi 19,1 sekuntia tallikaveristaan.


Suninen suomalaisnimien kärjessä Meksikon MM-rallissa

iltalehti 05:31 13.03

Meksikon MM-ralli käynnistyi perjantaina. WCR:n rallin MM-sarjassa kilpailevat suomalaiskuljettajat Kalle Rovanperä, Teemu Suninen ja Esapekka Lappi sijoittuivat 10 parhaan joukkoon varhain perjantaiaamuna lyhyellä erikoiskokeella Meksikossa. Avaus-ek:lla Suninen (+2.0) ajoi neljänneksi, Rovanperä kahdeksanneksi (+4.0) ja Lappi oli yhdeksäs (+4.6). Avauserikoiskokeiden kärkipaikan otti nimiinsä belgialaiskuljettaja Thierry Neuville.


Kuva kertoo kaiken: Suomalaiskuskeilla erikoinen lehtiongelma Monte Carlossa – ”Ei hyvältä näytä!”

iltalehti 23:25 23.01

Esapekka Lapin ja Teemu Sunisen urakka Monte Carlon MM-rallissa alkoi nihkeästi. M-Sportin suomalaiskaksikko Esapekka Lappi–Teemu Suninen jäi kauaksi kärjestä Monte Carlon MM-rallin ensimmäisellä erikoiskokeella. Suomalaisilla oli yhteinen ongelma: puista tippuneet lehdet. Ne tukkivat autojen keulassa olevat ilmanottoaukot niin totaalisesti, että miesten moottorit alkoivat käymään ylikuumina.


Teemu Suninen ja Esapekka Lappi haaveilivat F1-radoista juniorina – "Ei tämä ollut minun unelmani"

MTV 16:57 10.01

Esapekka Lappi ja Teemu Suninen ovat tallikavereita M-Sport Fordin rallitiimissä, kun uusi MM-kausi pärähtää käyntiin vajaan kahden viikon kuluttua Monte Carlon osakilpailulla.


Teemu Suninen paljasti hauskan muiston vuosien takaa – palaa nyt Esapekka Lapin tallikaveriksi: "Hän oli sankarini"

MTV 15:21 02.01

M-Sportin rallitalli vahvisti torstaina iloisen ja odotetun suomalaisuutisen: Teemu Suninen ja Esapekka Lappi kiertävät Ford Fiesta WRC:llä täyden MM-sarjan 2020.


Vahvistus! Esapekka Lappi ja Teemu Suninen jatkavat rallin MM-sarjassa

MTV 14:05 02.01

Esapekka Lappi, Teemu Suninen ja Gus Greensmith ajavat M-Sportin Ford-autoja rallin MM-sarjassa kaudella 2020. 


Tommi Mäkinen ihmetteli Kalle Rovanperän testivauhtia – oli heti nopeampi kuin Suninen ja Lappi

iltasanomat 18:23 09.10

Tommi Mäkinen muisteli Kalle Rovanperän ensimmäistä testipäivää Toyotan WRC-autolla.


Rallitähti Teemu Sunisella on 25 vuoden ikäero kartturinsa kanssa – kaiken kokenut Jarmo Lehtinen muuttuu yhä toisinaan pikkupojaksi: ”Olen kai aika lapsellinen”

iltalehti 10:56 08.10

Teemu Suninen ja Jarmo Lehtinen ovat ajaneet yhdessä kaikkiaan kuusi rallia, joista viisi MM-tasolla. Yhteistyö alkoi kesäkuussa Sardinian MM-rallin kakkossijalla, Sunisen lyhyen uran parhaalla sijoituksella, ja kehityskäyrä on osoittanut sen jälkeen pääosin ylöspäin. – Dynamiikka on toiminut hyvin. Olimme Sardiniassa toisia ja Turkissa neljänsiä, Saksassakin oli pirun kova vauhti. Se kertoo siitä, että hyvin on mennyt, Suninen sanoi Iltalehdelle Porvoon Premier Parkissa syyskuussa järjestetyssä Ford-tapahtumassa.


MTV seuraa: Teemu Suninen jatkaa taisteluaan Walesin sateessa

MTV 21:33 05.10

Walesin MM-rallissa ajetaan lauantaina erikoiskokeet 11-17. MTV Urheilu seuraa kisan etenemistä.


EK13: Rengasrikon kokenut Teemu Suninen jatkaa taisteluaan seitsemäntenä

MTV 14:16 05.10

Toyotan Ott Tänak jatkaa Walesin MM-rallin johdossa kolmentoista erikoiskokeen jälkeen.


MM-rallin minipätkällä mielenkiintoinen tilanne: Vain Tommi Mäkisen suojatit ja Suninen jättivät oikaisematta – Toyota ei protestoi

yle 19:31 04.10

Toyota voi hyötyä suuresti Slate Mountainin erikoiskokeen tapahtumista, koska muut kuskit lukuun ottamatta Teemu Sunista eivät noudattaneet maalin jälkeen tiekirjaa.


Hot topics