Suuryritykset harkitsevat toimiaan Kärkkäisen suhteen - Fiskars Group "sanoutuu irti kaikesta tämmöisestä" iltalehti 19:33 23.10

Helsingin Sanomien tavarataloyrittäjä Kärkkäisen uusnatsiyhteistyöstä julkaiseman artikkelin jälkeen suuret suomalaisyritykset ovat ilmaisseet harkitsevansa asioita uudelleen. kertoi sunnuntaina tavarataloyrittäjä Juha Kärkkäisen kytköksistä uusnatseihin. Myös Iltalehti Kärkkäisen ja uusnatsien yhteistyökuvioista jo tammikuussa. Nyt suomalaiset yritykset tuntuvat irtisanoutuvat Kärkkäisen kuvioista yksi kerrallaan. Finlayson, Otava ja WSOY ovat jo aiemmin laittaneet ovensa säppiin Kärkkäisen suuntaan. Fazer ilmoitti Kärkkäiselle huhtikuussa, että se lopettaa tuotteidensa jakelun Kärkkäiselle välittömästi, mikäli tietyt toimet jatkuvat.


Raportti: Suomen asevienti kaksinkertaistui 2002-2016 - suurin osa aseista vietiin Lähi-itään iltalehti 16:56 23.10

Ministeri Niinistö: Myös kielteisiä päätöksiä aseviennistä on tehty. Suomen aseviennin arvo on kaksinkertaistunut vuosina 2002-2016, kertoo tuore raportti. Suomalaisen SaferGlobe-ajatushautomon raportin mukaan suomalaiset yritykset veivät viime vuonna ulkomaille sotatuotteita yli 133 miljoonan euron arvosta ja siviiliaseita yli 78 miljoonan euron arvosta. Viime vuonna Lähi-idän osuus sotatuoteviennistä oli liki 63 prosenttia. Se on enemmän kuin kertaakaan aiemmin vuodesta 2002 alkavan tilastoinnin aikana, raportissa todetaan.


MT: Kansa jakautuu melko tasan liha- ja kasvisruoan suosijoihin - moni lisännyt kasvisten syömistä iltalehti 06:16 23.10

Joka toinen mies sanoo olevansa valmis kokeilemaan hyönteisistä valmistettua ruokaa Suomalaiset jakautuvat melko tasan liha- ja kasvisruokaa suosiviin, ilmenee Maaseudun Tulevaisuuden teettämästä kyselystä. Lihan suosijat perustelivat valintaansa sillä, että liha täyttää vatsan parhaiten ja on hyvä valkuaisen lähde. Kasvisruokaa suosivat vetosivat ympäristösyihin ja terveellisyyteen. Suositukset kasvisten lisäämisestä on kuultu, sillä kyselyyn vastanneista useampi kuin joka kolmas arvioi lisänneensä kasvisten syömistä vuoden aikana. Lisäksi kolmannes vastaajista ilmoitti vähentäneensä lihan syöntiä, joskin kokonaiskulutuksesta kertovat tilastot eivät tue kerrottua. Suomalaiset syövät vuodessa keskimäärin noin 80 kiloa lihaa.


Hamilton repii eroa kärjessä, suomalaiset podiumtaistossa – IS seuraa Yhdysvaltain GP:tä iltasanomat 22:55 22.10

Lewis Hamiltonilla on mahdollisuus varmistaa uransa neljäs maailmanmestaruus kello 22 alkavassa Yhdysvaltain GP:ssä. IS seuraa kilpailua tässä artikkelissa.


Ricciardolle konerikko, suomalaiset iskuasetelmissa – IS seuraa Yhdysvaltain GP:tä iltasanomat 22:34 22.10

Lewis Hamiltonilla on mahdollisuus varmistaa uransa neljäs maailmanmestaruus kello 22 alkavassa Yhdysvaltain GP:ssä. IS seuraa kilpailua tässä artikkelissa.


IL seuraa livenä: Suomalaiset mukana kärkikahinoissa - varmistuuko Hamiltonin mestaruus? iltalehti 21:15 22.10

Iltalehti seuraa kierros kierrokselta Yhdysvaltain GP:tä.


Näin Ahtisaari tyrmäsi presidentinvaalissa 23 vuotta sitten iltasanomat 13:00 22.10

Martti Ahtisaari tuli haastajana kansainvälisiltä kentiltä, ja hänen iskusanansa oli muutos. Muutosta suomalaiset halusivatkin, ja presidentinvaalissa 1994 Ahtisaari teki tyrmäyksen. Vuonna 2000 hän joutui itse samanlaisen tyrmäyksen kohteeksi.


Filppula ja Lehterä juonivat voittomaalin – Ahon kuiva putki poikki iltasanomat 09:19 22.10

Philadephia Flyersin suomalaiset nousivat ratkaisuhetkillä esiin.


NHL:ssä suomalaiset saivat syöttöpisteitä, Barkov iski myös maalin iltalehti 08:15 22.10

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthers suomalaispelaaja Aleksander Barkov laukoi maalin ottelun kolmannessa erässä Washington Capitalsia vastaan pelatussa ottelussa. Florida vei voiton maalein 4-1. Barkoville kirjattiin ottelusta myös yksi syöttöpiste Philadelphia Flyersin ja Edmonton Oilersin välisessä ottelussa Philadelphian Jori Lehterä ja Valtteri Filppula saivat syöttöpisteet. Philadelphia voitti Edmontonin 2-1.


IL seurasi: Tallikaverit laittoivat suomalaiset ahtaalle - Bottas kolmas, Räikkönen viides iltalehti 01:04 22.10

Austinin radalla ratkottiin lähtöpaikat kauden 17. F1-osakilpailuun. Iltalehti seurasi tapahtumia hetki hetkeltä.


IL seuraa: Suomalaiset haastajina aika-ajoon - löytyykö Hamiltonille nytkään pysäyttäjää? iltalehti 23:30 21.10

Austinin radalla ratkotaan lähtöpaikat kauden 17. F1-osakilpailuun. Iltalehti seuraa tapahtumia hetki hetkeltä.


Timo Soini MTV:lle puoluekokouksen tapahtumista: "Se ei ollut enää se Perussuomalaiset, jonka minä perustin" iltalehti 19:07 21.10

Ulkoministeri Timo Soini kertoi MTV:n Uutisextrassa ensimmäistä kertaa Perussuomalaisten puoluekokouksen tapahtumista. Soini ja muut Siniseen tulevaisuuteen liittyneet vastustivat puoluejohtoon nousseita henkilöitä, jotka kuuluivat Perussuomalaisten maahanmuuttovastaiseen siipeen. Puolueen entinen puheenjohtaja on aiemmin kuvaillut puheenjohtajavaalia julkisuudessa ”kaappaukseksi” ja sanoo haastattelussa sen muuttaneen puolueen luonnetta. Haastattelun aikana MTV:n toimittaja nosti esille, että puoluejohdon ”kaapanneet” maahanmuuttovastaiset olivat puolueen jäseniä jo silloin, kun Soini oli puheenjohtaja. Soinin mukaan puolueen jäsenyys on kuitenkin eri asia kuin puolueen johtaminen.


Suomalaiset pelanneet Eurojackpotia miljardilla - voittoja tullut käsittämättömät 770 miljoonaa iltalehti 13:40 21.10

Suomalaiset pelaavat Eurojackpotia poikkeuksellisen paljon ja poikkeuksellisen hyvällä tuurilla. Suomalaiset pelaavat Veikkauksen mukaan Eurojackpotia väkilukuun suhteutettuna eniten Euroopassa. Eurojackpotin pelaaminen alkoi maaliskuussa 2012. - Suomalaiset ovat pelanneet Eurojackpotia koko sen historian aikana 980 miljoonalla eli lähes miljardilla eurolla, kertoo Veikkauksen tiedottaja Pipsa Öhman.


Terho Ylellä EU-kansanäänestyksen järjestämisestä Suomessa: ”Kyllä olisi paljon perusteluja nytkin” iltasanomat 11:33 21.10

Sampo Terho määritteli tänään Ylen Ykkösaamussa perussuomalaiset EU-vastaiseksi ja siniset EU-kriittiseksi.


Yön NHL-kierroksen tulokset ja suomalaistilastot iltalehti 08:26 21.10

Suomalaiset mättivät tehopisteitä urakalla yön NHL-kierroksella. Buffalo-Vancouver 2-4 (2-1, 0-2, 0-1) B: Rasmus Ristolainen 0+1, V: Markus Granlund 1+1.


Suomalaiset hienossa vireessä NHL:ssä - jopa viisi eri maalintekijää iltalehti 08:19 21.10

Florida Panthersin Aleksander Barkov laukoi Floridan toisen maalin Pittsburgh Penguinsia vastaan pelatussa ottelussa. Florida kuitenkin hävisi Pittsburghille 3-4. Pittsburghissa pelaavalle Olli Määtälle kirjattiin yksi syöttöpiste. San Jose Sharksin Joonas Donskoi teki New Jersey Devilsiä vastaan pelatussa pelissä ottelun viimeisen maalin. San Jose vei voiton maalein 3-0.


Laine, Barkov, Koivu, Granlund, Donskoi… NHL:ssä huima suomalaisyö iltasanomat 07:07 21.10

Suomalaiset olivat vahvasti esillä lauantain vastaisena yönä taalajäillä.


Uutiset