Oletko väsynyt ja alakuloinen? Nyt pitää tankata D-vitamiinia stara 10:40 21.10

Lyhyet kesät ja pitkät talvet pakottavat suomalaiset nauttimaan D-vitamiinia lisäravinteiden


Viihdelehti Stara.fi stara 10:40 21.10

Lyhyet kesät ja pitkät talvet pakottavat suomalaiset nauttimaan D-vitamiinia lisäravinteiden


NHL:n yön suomalaiset: 13 tehomiestä – ja häikäisevä Juuse Saros! MTV 08:48 21.10

Peräti 13 suomalaispelaajaa pääsi tehopisteille Suomen aikaa lauantai-iltana ja sunnuntain vastaisena yönä pelatulla jääkiekon NHL-kierroksella. Ykkösnimi oli silti Nashville-vahti Juuse Saros.


Tapani Korpi päätti ryhtyä tekemään suklaata – nyt herkun tuntevat kaikki suomalaiset, ja oloneuvoksella on rahaa koko loppuelämän ajaksi iltasanomat 07:59 21.10

–?Kävin suklaakurssin Belgiassa, hyvin lyhyen sellaisen, ja pääsin vähän hajulle hommasta, Tapani Korpi kertoo suklaabisnekseen lähtönsä alkuvaiheista.


NHL:n yön suomalaiset: Miro Heiskanen juoni Dallas-tähden kanssa näyttävän osuman MTV 08:56 20.10

Miro Heiskanen nappasi NHL-uransa toisen tehopisteen jääkiekon NHL-kierroksella Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä.


NHL:n yön suomalaiset: Mikko Rantanen nousi pistepörssin kärkipaikoille MTV 08:29 19.10

Jääkiekkoliiga NHL:ssä perjantain vastaisen yön isot suomalaisnimet olivat Colorado Avalanchen Mikko Rantanen ja New York Islandersin Valtteri Filppula. Kaksikosta Rantanen keräsi kasaan peräti neljä (1+3) tehopistettä, kun taas Filppula iski tehot 2+1.


Supercellin Paananen, Nokian Siilasmaa ja Jan Vapaavuori HS:n mielipideosastolla: "Suomen uskottavuus heikkenemässä" MTV 11:13 18.10

Useat suomalaiset vaikuttajat ovat julkaisseet vahvan kannanoton koodaustaitojen kehittämisen puolesta Helsingin Sanomien mielipideosastolla.


NHL:n yön suomalaiset: tulokaspelaajien maalihanat auki – Tuukka Raskilla todella vaikeaa MTV 07:56 18.10

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Calgary Flamesin puolustaja Juuso Välimäki oli ensimmäinen suomalaistulokas, joka heilutti maaliverkkoja tämän kauden osalta. Välimäki tykitti kiekon Boston Bruinsin suomalaisvahdin Tuukka Raskin selän taakse. Raskin alkukausi on mennyt vaikeuksien keskellä.


Ylen hallintoneuvoston perussuomalaiset jäsenet vaativat potkuja toimittajalle – syynä Louhimies-yhteydenotto iltasanomat 14:45 17.10

Ylen toimittaja Sara Rigatelli otti yhteyttä BBC:hin, jolle Aku Louhimies oli sopinut ohjaavansa.


Ylen hallintoneuvoston perussuomalaiset vaativat Ylen toimittajalle potkuja – syyttävät Louhimiehen uran sabotoimisesta: "Ei kai tarkoitus ole, että nämä henkilöt menettävät työnsä" MTV 13:52 17.10

Yleisradion hallintoneuvoston perussuomalaiset kansanedustajat vaativat potkuja Ylen toimittajalle Sara Rigatellille.


Kommentti: Italia ei ole edes yrittänyt saada talouttaan kuntoon – Suomen vaalikamppailijoidenkin on mietittävä, pelastetaanko maa jättilainalla vai näytetäänkö ovea MTV 13:42 17.10

Rooman populistihallitus ei osoita taipumisen merkkejä budjettikiistassa eikä EU:lla ole tehokkaita painostuskeinoja. Jos luottoluokittajien pinna palaa, vaihtoehtoja on kaksi: eurooppalaiset veronmaksajat, myös suomalaiset, kaivavat kuvettaan tai Italia jättää rahaliiton, kirjoittaa MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen. 


Pelkkä kansan vastaus ei sinetöi pysyvää talviaikaa – näin ja tällaisella aikataululla Suomen virallinen kanta muodostuu MTV 12:08 17.10

Kellojen siirtoa koskevassa kyselyssä selvisi, että suomalaiset kannattavat niukasti enemmän kellojen siirtämistä talviaikaan. Suomen virallinen kanta selviää kuitenkin vasta loppuvuodesta.


Nyt se on varmaa! Suomalaiset haluavat jättää kellot talviaikaan stara 11:30 17.10

Euroopan unionissa on viime kuukausina keskusteltu vilkkaasti kellojen siirtelyn lopettamisesta,


Poliisit-realitysarjasta tuttu poliisikoira Severi on kuollut stara 11:00 17.10

Suomalaiset seurasivat taannoin sankoin joukoin televisioiden ääressä poliisikoira Severin edesottamuksia,


Nyt se on selvillä! Suomalaiset haluavat siirtyä pysyvästi talviaikaan – äänestystulos oli täpärä MTV 09:54 17.10

Suomalaiset kertoivat aktiivisesti mielipiteensä kellojen siirtoa koskevassa kyselyssä. Talviaika sai niukahkon enemmistön suomalaisten äänistä. 


NHL:n yön suomalaiset: Koivu hälytettiin synnytykseen, Granlund otti ohjat kaukalossa MTV 07:53 17.10

Mikko Koivu joutui jättämään Minnesota Wildin kotiottelun Arizonaa vastaan väliin Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä. Syy oli iloinen: Koivu riensi vaimonsa tueksi synnytykseen.


Uutuuskirjan hurja väite: Nuoret suomalaismiehet osallistuivat joukkomurhiin ja murhasivat siviilejä natsien rinnalla? Myös Lauri Törnistä tehtiin ilmoitus MTV 05:32 17.10

Suomalaisten vapaaehtoisesti Waffen-SS-joukoissa taistelleiden kirjeet paljastavat, että suomalaiset osallistuivat sotarikoksiin natsien rinnalla toisin kuin aiemmin on annettu ymmärtää, väittää aihetta tutkinut André Swanström uutuuskirjassaan Hakaristin ritarit.


HIFK:n vierasvoitto ei riittänyt - HC Bolzano eteni 16 parhaan joukkoon jatkoaika.com 23:20 16.10

Champions Hockey Leaguen viimeiset jatkopaikat ratkaisiin tiistaina. Suomalaiset joutuivat pettymään, mutta sen sijaan jatkossa nähdään joukkueet Italiasta ja Ranskasta.


Naapuri vihasi Irjan perhettä, koska he puhuivat suomea ja elivät kuin suomalaiset iltasanomat 17:32 16.10

Moni suomalainen ei tiedä, keitä inkerinsuomalaiset ovat. IS kertoo vainotun suomalaiskansan elämäntarinoita.


tapaan, jolla Saudi-Arabia

Uutiset