Iivo Niskaselta nasevaa piruilua ruotsalaisille - laittoi kultahiihdot osittain onnen piikkiin ja virnuili sunnuntain romahdukselle: ”Shit happens” iltalehti 12:30 18.02

Suomalaismestari laukoi kieli poskella löysiä kommentteja ruotsalaistoimittajille. Videolla Iltalehden hiihtoasiantuntija Toni Roponen arvioi miesten viestiä. Iivo Niskanen oli mainiossa kommentointivireessä sunnuntain viestikisan jälkeen Pyeongchangissa, kun hän piipahti ruotsalaistoimittajien haastattelussa.


Närkästynyt Iivo Niskanen tuimana fiaskokisan jälkeen: ”Tyhjän saa pyytämättäkin” iltalehti 11:11 11.02

Suomalaismestarin riskitaktiikka ei onnistunut. Video: Eurosport. Näin dramaattisesti alkoi olympiavoittajan kisa!


Viikko sitten romahtanut Matti Heikkinen sai uuden signaalin: ”Selätimme kauhuskenaarion” iltalehti 22:07 28.01

Matti Heikkinen oli kolmastoista sunnuntaina Itävallan maailmancupissa. Matti Heikkinen romahti viikko sitten Planican maailmancupissa peräpään valvojaksi, eikä se ollut ensimmäinen kerta tämän kalenterivuoden aikana, kun suomalaismestari oli köysissä. Heikkinen epäonnistui tammikuun alussa sekä Piteån että Vantaan kisoissa.


Joukkuekaveri hämmentyi Iivo Niskasen suorituksesta: ”Olen vähän pettynyt” - oliko vika suksissa? iltalehti 13:54 31.12

Ristomatti Hakola povasi Iivo Niskaselle voittoa ennen Tour de Skin toista etappia. Niskanen oli seitsemäs. Oliko suomalaismestarin suksissa vikaa? Ristomatti Hakola povasi joukkuekaverilleen Iivo Niskaselle voittoa Tour de Skin toiselta etapilta sunnuntaina. Niskanen oli lopputuloksissa seitsemäs. - Olen vähän pettynyt. Se varmaan voittaa huomenna, Hakola sanoi virnistellen.


Kuva: Paljaspäinen Iivo Niskanen teki Petter Northugin tempun: ”Alkaa olla sen verran lämpöä” iltalehti 16:30 30.12

Suomalaismestari hiihti norjalaisen tapaan sprintin ilman päähinettä. Iivo Niskanen teki Petter Northugin tempun lauantaina Tour de Skin avausetapilla Sveitsin Lenzerheidessa. Norjalainen on monesti protestina Norjan liitolle hiihtänyt ilman päähinettä, jotta Norjan sponsorit eivät saa tv-aikaa.


Iivo Niskanen on nöyryyttänyt Matti Heikkistä tällä kaudella: ”Enkös minä niin sanonut” iltalehti 08:09 30.12

Suomalaismestarien keskinäiset kohtaamiset näillä lumilla ovat 5-0 Niskasen hyväksi. Iltalehden asiantuntija Toni Roponen ennakoi Tour de Ski -kiertuetta. Iivo Niskanen ja Matti Heikkinen uhosivat Iltalehdessä ennen kauden alkua kieli poskella, että hiihtosesongin merkittävin tavoite on kaverin nuijiminen jokaisessa kilpailussa.


Uutiset