Suomalaismiesten suosituimmat vaateliikkeet ovat Prisma, Dressmann ja Citymarket stara 09:30 22.05

Suomalaiset ovat kautta aikojen saaneet kritiikkiä epämuodikkuudesta, sillä keskiverto muodin


Suomalaismies Santtu Seppälä pääsee prinssi Harryn ja Meghanin häihin - hääkutsu tuli vaimon kautta iltalehti 17:31 17.05

Meghan Marklen Pukumiehet-sarjan näyttelijäkollega Sarah Rafferty on naimisissa suomalaisen sijoitusasiantuntija Santtu Seppälän kanssa. -lehti uutisoi, että Meghan Marklen ja prinssi Harryn häissä on myös suomalaisedustus. Nimittäin Meghan on kutsut häihin Pukumiehet-sarjasta tutun näyttelijäkollegansa Sarah Raffertyn.


Keski-ikäiset suomalaismiehet päättivät opetella muotitanssin - videosta tuli somehitti: ”Vika kerta kun flossasin” iltalehti 19:58 12.05

Kolme keski-ikäistä suomalaismiestä päätti opetella muotitanssi flossauksen. Vaikka hiki virtasi, lantio pysyi jäykkänä. Flossaus-videon isänä on Ville Kormilainen, joka on tuttu mies monesta some-tempauksesta. Viimeksi Villen some-tempaus nousi otsikoihin, kun mies metsästi S-marketeissa 60 prosentin aletuotteita ja latasi videoita sosiaaliseen mediaan.


Hovioikeus uskoi uhria: Miehelle ehdollista vankeutta 70-vuotiaan naapurinrouvan raiskauksesta iltalehti 10:30 11.05

Käräjäoikeus oli alun perin hylännyt syytteet näytön puuttumisen vuoksi. 57-vuotias keskisuomalaismies tuomittiin hovioikeudessa naapurinsa raiskauksesta 1,5 vuoden ehdolliseen vankeustuomioon. Lisäksi mies määrättiin maksamaan uhrilleen tuhansien eurojen korvaukset teon aiheuttamista henkisistä ja fyysisistä vammoista. Asian vieminen hoviin kannatti: Keski-Suomen käräjäoikeus oli alun pitäen hylännyt syytteen katsottuaan, ettei uhrilla ollut riittävästi näyttöä kertomuksensa tueksi. Mies kiisti väitteet raiskauksesta ja väkivallasta tykkänään.


Suomalaismies tuomittiin kyseenalaisin perustein Ruotsissa - murhasta vuosia istunut hakee tuomion purkua iltalehti 09:13 09.05

Kaverinsa hukuttamisesta 15 vuodeksi vankeuteen tuomittu Esa Teittinen hakee tuomionsa purkua Ruotsissa. Uhrin kuolinsyytä ei saatu selville. Uudet asiantuntijalausunnot osoittavat, että tuomion perusteet olivat kestämättömiä. Kello on vähän yli puolenpäivän joulukuisena maanantaina, kun Tukholman liepeillä asuvan Esa Teittisen kännykkä hälyttää. Soittaja on Linda, jonka Esa oli aikanaan järjestänyt auttamaan pahasti alkoholisoitunutta ja liikuntarajoitteista kaveriaan Börjeä. Linda kertoo olleensa menossa siivoamaan Börjen luo, mutta kukaan ei tule avaamaan ovea. Esa lupaa tulla paikalle. Hänellä on kaverinsa avaimet, joilla he pääsevät sisään. Jäi ammeeseen


Uskomaton maailmanennätys! Suomalaismies vesilautaili hyytävässä Itämeressä yli 10 tuntia iltalehti 21:24 04.05

Erkka Lehtonen sinnitteli wakeboardin eli vesilaudan päällä 10 tuntia ja 15 minuuttia. Suoritus on Suomen ja maailman ennätys. Lehtonen rikkoi tänään Keilaniemessä vuonna 2016 tehdyn edellisen maailmanennätyksen, joka oli 10 tuntia ja 5 sekuntia. Helpolla ennätys ei tullut, sillä mies kaatui lautailtuaan kolme tuntia ja 52 minuuttia. Lapsus nollasi kellon ja pakotti hänet aloittamaan alusta. Yhteensä Lehtonen vietti laudan päällä reilusti yli 14 tuntia.


Huima maailmanennätys! Suomalaismies teki kovan tempun Levillä – ”Joka paikkaan sattuu” iltasanomat 12:21 13.04

Hans Mäenpää rikkoi edellisen ennätyksen kirkkaasti.


Lehti: Suomalaismies loukkaantui vakavasti pudottuaan parvekkeelta Thaimaassa MTV 17:33 11.04

Thaimaalaisen The Bangkok Post -lehden mukaan suomalaismies on loukkaantunut vakavasti Pattayalla. Lehden mukaan 33-vuotias putosi hotellin neljännestä kerroksesta.


Suomalaismies putosi hotellin neljännestä kerroksesta Thaimaan Pattayalla ja loukkaantui vakavasti iltalehti 16:50 11.04

Putoaminen tapahtui kolmelta iltapäivällä keskiviikkona. Suomalainen 33-vuotias mies on loukkaantunut vakavasti pudottuaan hotellinsa neljännestä kerroksesta maahan. Turma tapahtui kolmelta keskiviikkoiltapäivänä. Asiasta kertoo thaimaalaismedia. Miehelle annettiin paikan päällä ensiapua, jonka jälkeen hänet kiidätettiin sairaalaan. Lehtitietojen mukaan mies oli saanut päävamman ja lukuisia ruhjeita.


Suomalaisen liikemiehen surma Ugandassa: Kaikki viisi syytettyä vapautettiin takuita vastaan iltasanomat 19:42 10.04

Suomalaismies löydettiin kuolleena Kampalassa helmikuun alussa.


Oikaisu Iltalehden uutiseen 6.4.2018 iltalehti 14:13 06.04

Oikaisu Iltalehden pyöräilyonnettomuuteen joutunutta suomalaismiestä koskeneeseen uutiseen. Iltalehti julkaisi verkkosivuillaan perjantaina virheellisen artikkelin suomalaismiehestä, jonka sanottiin loukkaantuneen torstaina uutisoidussa suuressa pyöräilyonnettomuudessa Mallorcalla. Mies vahvisti asian itse Iltalehdelle, mutta myöhemmin selvisi, että kyseessä oli eri onnettomuus.


Suomalaismies loukkaantui Mallorcalla, kun Porsche-kuski jyräsi pyöräilijäjoukon - ”Makailen sairaalassa letkujen päässä” iltalehti 11:05 06.04

Harjoitteluleirillä ollut suomalaismies uskoo, että kypärä pelasti hänen henkensä onnettomuudessa. Iltalehti tavoitti puhelimitse suomalaisen Arjo Kaarneen, joka on yksi yhdeksästä Mallorcalla loukkaantuneesta pyöräilijästä. Onnettomuus tapahtui torstaina, kun auto ajoi päin ulkomaalaisista matkailijoista koostuvaa pyöräilijäjoukkoa. - Tässä nyt makailen sairaalassa letkujen päässä. Itselleni ei käynyt niin pahasti kuin muille, mutta ilmeisesti muutama kylkiluu murtui ja vähän ilmaa on rintaontelossa, Kaarne kertoo.


Sveitsiläislehti: Oliko sveitsiläisnaisen murha pieleen mennyt ryöstö? – Suomalaismies löytyi asunnolta, naapurit kuulivat pauketta ja huutoa MTV 21:31 30.03

Useat sveitsiläismediat ovat kirjoittaneet Genevessä kuolleena asunnoltaan löytyneen lääkärinaisen tapauksesta. Serkku, joka oli saapunut naisen asunnolle vara-avaimella, löysi kodista kuolleen lääkärinaisen ja verijälkien lisäksi myös suomalaisen 30-vuotiaan miehen. 


Geneveläisnaisen murhasta epäilty suomalaismies oli koditon – serkku löysi 26-vuotiaan lääkärinaisen kuolleena MTV 21:49 29.03

Sveitsiläislehtien tietojen mukaan Genevessä pidätetty suomalainen mies oli koditon.


Sveitsiläislehdet: Suomalainen mies pidätettynä lääkärinaisen murhasta Sveitsissä MTV 21:33 28.03

30-vuotiasta suomalaismiestä epäillään geneveläisen naisen murhasta. Murha tapahtui Genevessä Sveitsissä noin kaksi viikkoa sitten.


Lehti: Suomalaismies pidätetty Sveitsissä – epäillään nuoren naislääkärin murhasta iltasanomat 17:31 28.03

Suomen ulkoministeriö vahvistaa olevansa tietoinen ”Sveitsissä vapautensa menettäneen suomalaisen asiasta”.


Suomalaismiestä epäillään murhasta Sveitsin Genevessä - Uhri 26-vuotias naislääkäri iltalehti 16:54 28.03

Tribune de Geneve -lehden haastattelemien naapureiden mukaan miestä ei ollut aiemmin nähty naisen asunnossa, jossa veriteko tapahtui. Nuorta suomalaista miestä epäillään 26-vuotiaan naislääkärin murhasta Genevessä Plainpalais´n kaupunginosassa maaliskuun puolivälissä. Tribune de Geneve -lehden mukaan 30-vuotias suomalaismies oli saapunut äskettäin Geneveen, eikä hänellä ollut pysyvää asuinpaikkaa kaupungissa. Poliisilähteiden mukaan naislääkärin murha paljastui 14. maaliskuuta. Naisen serkku oli huolestunut ja päättänyt käydä asunnolla, koska ei ollut kuullut naisesta mitään vähään aikaan.


Suomalaismiestä epäillään murhasta Sveitsin Genevessä - Uhri nuori naislääkäri iltalehti 16:43 28.03

Tribune de Geneve -lehden haastattelemien naapureiden mukaan miestä ei ollut aiemmin nähty naisen asunnossa, jossa veriteko tapahtui. Nuorta suomalaista miestä epäillään 26-vuotiaan naislääkärin murhasta Genevessä Plainpalais´n kaupunginosassa maaliskuun puolivälissä. Tribune de Geneve -lehden mukaan 30-vuotias suomalaismies oli saapunut äskettäin Geneveen, eikä hänellä ollut pysyvää asuinpaikkaa kaupungissa. Poliisilähteiden mukaan naislääkärin murha paljastui 14. maaliskuuta. Naisen serkku oli huolestunut ja päättänyt käydä asunnolla, koska ei ollut kuullut naisesta mitään vähään aikaan.


Suomalaismies jäi kiinni kymmenien kilojen khat-lastin kanssa Sveitsissä iltasanomat 12:10 27.03

Suomalaismiestä epäillään khat-huumeen salakuljettamisesta Sveitsissä, kertoi paikallinen poliisi tiistaina.


käsin rannalta sankokaupalla kokouksessaan maalivahti suli täysin tuleen kesken verokarhu hyväksyy

Uutiset