Patrik Laine ei seurannut Leijonien puolivälieräpeliä – näin hän reagoi karuun uutiseen MTV 06:55 18.05

Winnipeg Jetsin suomalaistykki Patrik Laine ei seurannut Leijonien ja Sveitsin välistä puolivälieräottelua. Kyseisen kamppailun tuloksen hän kuuli toimittajilta.


Patrik Laine täyttää tänään 20 vuotta - kuvat: näin hänen rakettimainen urakiitonsa on edennyt iltalehti 08:18 19.04

Winnipeg Jetsin suomalaistykki täyttää tänään 19.4. 20 vuotta. Patrik Laineen ikä voi tuntua jopa yllättävän pieneltä, sillä nuorukainen on paistatellut kansakunnan valokeilassa jo vuodenvaihteesta 2015-2016. Alla olevassa kuvakoosteessa käydään läpi Laineen toistaiseksi vielä lyhyttä uraa ammattilaiskiekkoilijana ja rakettimaista nousukiitoa lajin huipulle.


Patrik Laineelta itsevarmaa tekstiä historiallisen debyytin jälkeen – ”Pojat pelaa syksyllä, miehet keväällä” iltasanomat 06:13 12.04

Winnipeg Jetsin suomalaistykki osui heti pudotuspelidebyytissään.


Patrik Laineen unelma elää yhä: pahimmat kilpakumppanit jäivät maaleitta - tämä on NHL:n maalipörssin kärjen tilanne iltalehti 09:03 02.04

Aleksandr Ovetshkinin edustama Washington Capitals kohtasi viime yönä Pittsburgh Penguinsin. Patrik Laine jumittaa tällä hetkellä kuuden ottelun pisteettömässä putkessa. Winnipeg Jetsin suomalaistähden maalisarake on pysähtynyt huiman maalitehtailun jälkeen tukevasti 43:een. Laineen yksi ääneen lausutuista tavoitteista tällä kaudella on NHL:n maalikuninkuus, jonka saavuttaminen on kokenut pientä takapakkia viime aikaisen kuivan kauden vuoksi. 19-vuotias suomalaistykki voi lohduttautua kuitenkin sillä, että myös maalipörssiä johtava Aleksandr Ovetshkin on jämähtänyt nykyisiin lukemiinsa.


Kim Jong-unin kuumilla pahimmat tulvat vuosikymmeniin poliisi­autoa muistuttavilla

Uutiset