Patrik Laine kuittaa jättisopimuksen, mutta milloin? – "Sitä nopeammin se on hoidettu pois alta" MTV 06:30 20.08

Jääkiekkoliiga NHL:ssä suomalaistykki Patrik Laine aloittaa kolmannen kautensa Winnipeg Jetsin riveissä. Tämä tietää sitä, että Laine astelee tulokassopimuksessaan viimeisen vuoden pariin. Hän ja Jets voivat jo neuvotella uudesta sopimuksesta.


Patrik Laine ei seurannut Leijonien puolivälieräpeliä – näin hän reagoi karuun uutiseen MTV 06:55 18.05

Winnipeg Jetsin suomalaistykki Patrik Laine ei seurannut Leijonien ja Sveitsin välistä puolivälieräottelua. Kyseisen kamppailun tuloksen hän kuuli toimittajilta.


Patrik Laine täyttää tänään 20 vuotta - kuvat: näin hänen rakettimainen urakiitonsa on edennyt iltalehti 08:18 19.04

Winnipeg Jetsin suomalaistykki täyttää tänään 19.4. 20 vuotta. Patrik Laineen ikä voi tuntua jopa yllättävän pieneltä, sillä nuorukainen on paistatellut kansakunnan valokeilassa jo vuodenvaihteesta 2015-2016. Alla olevassa kuvakoosteessa käydään läpi Laineen toistaiseksi vielä lyhyttä uraa ammattilaiskiekkoilijana ja rakettimaista nousukiitoa lajin huipulle.


Patrik Laineelta itsevarmaa tekstiä historiallisen debyytin jälkeen – ”Pojat pelaa syksyllä, miehet keväällä” iltasanomat 06:13 12.04

Winnipeg Jetsin suomalaistykki osui heti pudotuspelidebyytissään.


Patrik Laineen unelma elää yhä: pahimmat kilpakumppanit jäivät maaleitta - tämä on NHL:n maalipörssin kärjen tilanne iltalehti 09:03 02.04

Aleksandr Ovetshkinin edustama Washington Capitals kohtasi viime yönä Pittsburgh Penguinsin. Patrik Laine jumittaa tällä hetkellä kuuden ottelun pisteettömässä putkessa. Winnipeg Jetsin suomalaistähden maalisarake on pysähtynyt huiman maalitehtailun jälkeen tukevasti 43:een. Laineen yksi ääneen lausutuista tavoitteista tällä kaudella on NHL:n maalikuninkuus, jonka saavuttaminen on kokenut pientä takapakkia viime aikaisen kuivan kauden vuoksi. 19-vuotias suomalaistykki voi lohduttautua kuitenkin sillä, että myös maalipörssiä johtava Aleksandr Ovetshkin on jämähtänyt nykyisiin lukemiinsa.


Ahvenanmerellä päätetty Katarina Naumanen näytti Kuortin ABCltä löytyneen tehnyt Salminen -

Uutiset