Mika Niikon mukaan Suomen pitäisi voida sulkea rajansa pakolaisilta – Tuomioja syyttää harhaan johtavasta tiedottamisesta: ”Ei puhu valiokunnan suulla”

iltasanomat 20:47 18.10

Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Mika Niikko (ps): Suomella tulisi olla oikeus sulkea rajat pakolaisilta – puhuu myös pakolaisten sijoittamisesta saarille


Huuhkajien EM-karsintaotteluun Liechtensteinia vastaan ei ole nyt yhtään pääsylippua vapaana: ”Niitä voi vielä tulla”

iltasanomat 15:13 16.10

Suomella on seuraavassa karsintaottelussaan Liechtensteinia vastaan mahdollisuus varmistaa historiallinen EM-kisapaikka.


Huuhkaja-tuomio: Pukki ja ”Pikku” loistivat Armenian kaadossa, jo on aikoihin eletty – Suomella on nyt positiivinen hyökkääjäongelma

iltasanomat 07:02 16.10

IS:n raati arvioi tiistain Armenia-ottelun. Muutama nimi nousi kolmikolla esiin.


Teemu Pukin puheeseen on eksynyt outoja ilmaisuja – maalitykki syyttää asiasta vaimoaan ja Lukas Hradeckya: ”Missä vain menen, vieressä nukkuu turkulainen”

iltalehti 13:10 15.10

Suomella on vihdoin kaksi maalintekijää, kun Teemu Pukki sai vierelleen Joel Pohjanpalon. Kun Huuhkajat valmistautuu koko EM-karsintojen tärkeimpään otteluun Armeniaa vastaan, moni on harmitellut sitä, että ratkaisupeli pelataan Tampereen Ratinan sijaan Turun Kupittaalla. Teemu Pukki ei ole yksi heistä.


Armenian terävin syömähammas on poissa kokoonpanosta– kestääkö Suomi paineet?

iltalehti 12:22 15.10

Päivän urheilullinen helmi on EM-karsintojen Suomi-Armenia. Suomella on tänään käytännössä pakkovoiton paikka EM-karsintaottelussaan Armeniaa vastaan. Kaikilla muilla tuloksilla Huuhkajat joutuvat tilanteeseen, missä lopputurnaukseen pääsy ei enää ole täysin omissa käsissä. Haasteelliseksi Armenia-ottelun tekee se, että Suomi kärsi edellisessä ottelussaan murskatappion Bosnia-Hertsegovinan vieraana. Avainkysymys on, miten joukkue on toipunut yllättävästäkin romahduksesta. Lisänsä soppaan tuovat juuri painetekijät.


Pääkirjoitus: Ikäsyrjintä pitää kitkeä työelämästä

iltasanomat 21:00 13.10

Suomella ei ole yhteiskuntana varaa olla käyttämättä kenenkään työpanosta ja osaamista.


Huuhkajat saa jännittää heti pelinsä jälkeen – yllättäjämaa voi nousta tänään jo tasapisteisiin Suomen kanssa

MTV 21:19 12.10

Bosnia ja Hertsegovinalle lukemin 1–4 jalkapallon EM-karsinnoissa taipuneella Suomella on jännittämistä, kun myöhemmin tänä iltana yhteen iskevät Liechtenstein ja Armenia.


Helmareiden kapteeni: “En edes tiennyt, että Suomella on naisten maajoukkue”

yle 09:34 07.10

Katso jutun kuvaa klikkaamalla Helmareiden matkassa -sarjan ensimmäinen osa!


Tätä ei näe joka päivä! Suomella Yhdysvaltoja vahvempi edustus MM-kisojen pikamatkalla

MTV 07:39 06.10

Nooralotta Neziri, Annimari Korte ja Reetta Hurske juoksevat eri ryhmissä naisten 100 metrin aitojen MM-välierissä sunnuntaina. 


Suomella on mykistävä tilasto miesten keihäässä: Niukasti MM-finaaliin edennyt Lassi Etelätalo pelasti 60 vuoden putken

iltalehti 21:11 05.10

Lassi Etelätalo eteni ainoana suomalaisena Dohan MM-kisojen keihäsfinaaliin. Suomalaiset penkkiurheilijat saivat jännittää miesten keihään MM-karsinnassa viimeiseen saakka sinivalkoisen keihäskunnian kohtaloa. Lassi Etelätalon paikka finaalissa varmistui vasta, kun jälkimmäisen karsintaryhmän viimeisen heittäjän, USA:n Michael Shueyn, kolmas heitto jäi 80,53 metriin. Etelätalo eteni finaaliin viimeisenä, 12:ntena urheilijana. Hänen paras heittonsa kantoi lukemiin 82,26.


Iisalmelainen Miska nappasi huippupestin Hollywoodista: nähdään Moderni perhe -sarjassa Ariel Winterin aisaparina – heittää jaksossa vitsin selvällä suomella

iltasanomat 08:37 27.09

Supersuositussa Moderni perhe -sarjassa nähdään suomalainen Miska Kajanus, ja kuullaan selvää suomea. Varo juonipaljastuksia!


Helsingissä valmistelluissa terrori-iskuissa kuoli tuhansia ihmisiä 1900-luvun alussa: Kruunun­haka kuhisi kansain­välisiä terroristeja

iltasanomat 11:20 17.09

Suomella ja Helsingillä on ollut keskeinen rooli modernin terrorismin synnyssä. 1900-luvun alkuvuosina lukuisia Venäjällä tehtyjä attentaatteja valmisteltiin Suomessa. Uhreja oli tuhansia.


Kommentti: Suomella on täydet saumat pudotuspeleihin

iltalehti 22:52 16.09

Kaikki tiesivät jo etukäteen maanantai-illan Venäjä-pelin hengen, kirjoittaa Jari Perkiö. Suomi pääsi kiusaamaan tämän vuoden kuuminta lentopallomaajoukkuetta paineettomasti ja tarttui tähän tilaisuuteen kiitettävästi. Omista onnistumisista iloittiin riehakkaasti. Edellisillan karmeasta Valko-Venäjä-tappiosta ei näkynyt enää jälkeäkään.


Lentismiehet sulivat pahasti EM-kisoissa – Suomella oli peräti viisi ottelupalloa, lopulta tuli äärimmäisen paha tappio

iltasanomat 21:08 15.09

Suomi koki todella katkeran tappion Valko-Venäjälle 2–3, samalla jatkopaikka on vakavasti uhattuna.


Katso suorana: Suomella viisi ottelupalloa, mutta Valko-Venäjä vei maratonerän

yle 18:01 15.09

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtaa EM-turnauksen alkulohkon ottelussaan Valko-Venäjän. Ottelu on molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä jatkoonpääsyn kannalta. Kello 18.30 alkavan ottelun lähetystä voi seurata TV2:sta ja Yle Areenasta kello 18.15 lähtien.


Suomella rankka jatko-ohjelma EM-kisoissa – Ronkainen ja Kaurto nauttivat fanien tuesta ja paineesta

yle 13:46 14.09

Suomi hakee viikonloppuna toista voittoaan lentopallon EM-turnauksessa. Vastassa ovat isäntämaa Slovenian lisäksi Valko-Venäjä ja ykkössuosikki Venäjä.


Erikoinen tilanne Tapparan maalilla ? Eemeli Suomi: "Hienoa nähdä, että tuomari pystyy myöntämään virheensä"

jatkoaika.com 22:14 13.09

Tappara vei Tampereen herruuden takaisin Ilvekseltä harjoituskaudella koetun tappion jälkeen. Ottelusta mieleen jäivät lukuisat maalit ja kampitukset, tulokaspakki Lassi Thomsonin väkevä esiinmarssi sekä päätuomari Jari Levosen ratkaisut. Ilveksen kapteeni Eemeli Suomella päällimmäiseksi tunteeksi jäi kuitenkin pettymys niukan tappion myötä.


Kaikki vaativat Saksaa elvyttämään, vaikkei sitä mainita nimeltä – Olli Rehn: Suomella ei ole varaa elvyttää ainakaan velaksi

yle 16:49 13.09

EKP:n toimet purevat, mutta jäsenmaidenkin apua tarvitaan, sanoo Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn Ylelle.


WWF:n raportti: Suomella paljon parannettavaa meriluonnon suojelussa

stara 22:20 12.09

Tällä viikolla julkaistu raportti paljastaa vakavia puutteita meriluonnon monimuotoisuuden suojelun


Seppo Räty suomalaisheittäjistä: perustaso ei riitä MM-areenalla – "Nykyajan välineillä pitäisi pystyä pommittamaan heiton kuin heiton 87 metrin pintaan"

yle 18:36 12.09

Keihäslegenda uskoo, että Suomella on pieni mahdollisuus MM-mitaliin, mutta se vaatisi huippuonnistumista.


jalan­kulkijoihin paljasti hämmentävän selkeän tapauksista tiedetään nyt täynnä poliiseja ”Olisiko pitänyt

Hot topics