Potkut homouden takia? Suomessakin pelannutta Chris Vothia kohdeltiin kuin roskaa - "Löysimme jonkun sopivamman" iltalehti 06:08 18.08

Viime kaudella Suomen lentopalloliigassa pelannut Chris Voth on joutunut huomaamaan, ettei homoseksuaalisuuden hyväksyminen huippu-urheilussa ole vielä lähellekään selvää. Kun pesti Perungan Pojissa päättyi, avoimesti homo kanadalainen yleispelaaja allekirjoitti sopimuksen toisen maan pääsarjaan ensi kaudeksi, mutta ilo loppui lyhyeen. - He rikkoivat sopimuksen, Voth kertoo nyt.


Suomen Cupin toinen kierros käyntiin jatkoaika.com 06:00 18.08

Suomen Cup palasi kaukaloihin 46 vuoden tauon jälkeen, ja ensimmäiset ottelut pelattiin perjantaina 11. elokuuta. Turnauksen tarkoitus on lisätä yhteisöllisyytä Suomen sarjojen välillä ja luoda alempien sarjojen seuraajille viihdyttävän elämyksen.


Pääkirjoitus: Politiikan syksy saatiin kerralla vauhtiin iltasanomat 05:20 18.08

Suomen politiikassa koettiin torstaina historiallinen hetki.


Missä kulkevat näiden suomenhevoslupausten rajat? Raviväki odottaa Derbyä vesi kielellä iltasanomat 19:59 17.08

Kolmen huippulahjakkaan suomenhevosen karsintajuoksut lupaavat erittäin mielenkiintoista ja korkeatasoista loppukilpailua.


Pakettiauto ajanut väkijoukkoon Barcelonan turistialueella iltalehti 18:21 17.08

Poliisin mukaan useita on loukkaantunut. Pakettiauto ajoi väkijoukkoon Ramblasin turistialueella Suomen aikaan kello kuuden jälkeen. Poliisin mukaan useita on loukkaantunut.


Niinistö Trump-tapaamisesta: USA:ta kiinnostaa Suomen tapa hoitaa asioita iltalehti 18:04 17.08

Presidentti Sauli Niinistö sanoo uskovansa, että presidentti Donald Trumpin tapaamisen taustalla on Yhdysvaltain lisääntynyt mielenkiinto Suomea kohtaan. - Ei pelkästään Suomeen Suomena, vaan Suomen tapaan hoitaa asioita, Niinistö sanoi torstaina tavatessaan päätoimittajia Kultarannassa. Niinistö kertoi saaneensa Trumpilta kutsun jo puhelinkeskustelussa joulukuussa.


Vettä, hellettä ja yöpakkasia: Viikonloppuna Suomen säässä koetaan kaikki muu paitsi räntä- ja lumisade iltalehti 17:45 17.08

Suomalaisessa sääbingossa on viikonloppuna ja alkuviikosta vuorossa kaikki muu paitsi lumi- ja räntäsade. Viikonloppu tarjoaa lämmintä - ja sadetta. Perjantaina maan etelä- ja keskiosissa on luvassa sadekuuroja. Illaksi sateet yhtenäistyvät ainakin lounaassa.


Vanhanen Niinistön kutsusta Valkoiseen taloon: On hyvä, että Trump kuulee Suomen huolen Itämeren turvallisuudesta iltalehti 17:42 17.08

Ex-pääministeri Matti Vanhanen arvioi, että Arktisen neuvoston puheenjohtajuus ja Suomi 100 -juhlat ovat saattaneet vaikuttaa presidentti Saulin Niinistön saamaan kutsuun Valkoiseen taloon. Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja, ex-pääministeri Matti Vanhanen arvioi Iltalehden pyynnöstä torstaina, miksi kutsu presidentti Sauli Niinistölle Valkoiseen taloon Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vieraaksi tuli juuri nyt. - Sen tietää vain Valkoinen talo. Mutta eiköhän meiltä ole sinnepäin pysyvä toive tavata yhdysvaltalaisia, Vanhanen sanoo.


Osa riistavesilinnuista on erittäin uhanalaisia iltalehti 17:12 17.08

Sorsanmetsästäjän kannattaa keskittyä sinisorsaan, taviin ja telkkään. Sorsastuskausi alkaa sunnuntaina puoliltapäivin. Suomen riistakeskus kehottaa metsästäjiä keskittymään sinisorsan, tavin ja telkän pyyntiin, sillä useiden muiden vesilintujen kannat ovat käyneet vähiin. - Sinisorsan, telkän ja tavin kannat ovat vakaita, niillä menee ihan hyvin, sanoo riistasuunnittelija Antti Piironen Suomen riistakeskuksesta.


Niinistön ja Trumpin tapaaminen kiinnostaa myös Virossa – tapaamispaikka ei jää huomaamatta iltasanomat 16:15 17.08

Viron media huomasi Suomen roolin nousun. Postimees korostaa, että presidenttien välinen tapaaminen järjestetään Yhdysvaltain presidentin virka-asunnolla Valkoisessa talossa.


Soini Niinistön ja Trumpin tapaamisesta: "Tämä on erittäin merkittävä vierailu" iltalehti 15:34 17.08

Ulkoministeri Timo Soini (uv) pitää Suomen ja Yhdysvaltojen presidenttien tapaamista erittäin tärkeänä. Soinin mukaan tapaaminen kertoo Suomen ja presidentti Sauli Niinistön nauttimasta arvostuksesta. - Tämä on erittäin merkittävä vierailu ja todella tärkeä tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa, Soini sanoo STT:lle.


Törkyinen, ällöttävä, riemastuttava ja koskettava – The Greasy Strangler on ehkä oudoin elokuva, jota Suomen valkokankaille on koskaan tuotu hs 15:32 17.08


Suomen lehtipuut vaarassa: Erittäin vaarallinen vieraslaji salamatkusti Suomeen Kiinasta katukivien mukana iltasanomat 15:29 17.08

Jo toistamiseen Suomessa tavattu elävä aasianrunkojäärä on Eviran ylitarkastajan mukaan metsäluonnolle vaarallisimmaksi luokiteltu Suomesta löydetty tuholainen. Vantaan tapauksen aiheuttamat toimenpiteet ovat tähän mennessä aiheuttaneet arviolta neljännesmiljoonan kustannukset.


Suomen ero EU:sta olisi Putinin märkä uni – Yhteistyö, liittolaisuudet ja diplomatia ovat pienen maan olemassaolon edellytys hs 14:45 17.08


Ruissalon vainajat ovat iäkäs pariskunta – miestä epäillään vaimonsa ampumisesta iltasanomat 14:34 17.08

Lounais-Suomen poliisi tutkii kuolemia murhana ja kuolemansyyn tutkintana.


Ruissalon vainajat ovat iäkäs pariskunta – miestä epäillään vaimonsa surmasta iltasanomat 14:34 17.08

Lounais-Suomen poliisi tutkii kuolemia murhana ja kuolemansyyn tutkintana.


Antti Neimala Kilpailu- ja kuluttajaviraston johtoon iltalehti 14:19 17.08

Valtioneuvosto on nimittänyt varatuomari Antti Neimalan Kilpailu- ja kuluttajaviraston uudeksi ylijohtajaksi. Neimala siirtyy viraston johtoon Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtajan tehtävästä. Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylijohtajan virka avautuu ensi vuoden alusta alkaen, kun sen nykyinen haltija Päivi Hentunen siirtyy eläkkeelle. Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylijohtajan virkaan nimitetään viiden vuoden määräajaksi. Virkaa haki kuusi henkilöä.


TS: Onnibusia epäillään ajo- ja lepoaikarikkomuksista - "Jos on 457 tuntia ylitöitä, niin kyllä on ajanut silmät ristissä" iltalehti 13:59 17.08

Avin vuoden alkupuoliskolla tekemissä tarkastuksissa on havaittu sääntörikkomuksia. Yhtiön toimitusjohtajan mukaan ongelmiin on puututtu. Lounais-Suomen aluehallintovirasto Avi on havainnut bussiyhtiö Onnibusin rikkovan kuljettajien ajo- ja lepoaika-asetusten säädöksiä, kertoo . Avi on tarkastanut yhtiön toimintaa tämän vuoden aikana kahdesti: helmikuussa ja heinäkuussa. Tarkastusraporttien mukaan rikkomuksia on tehty vuorokausilevon, viikkolevon, ylityömäärien ja työaikakirjanpidon saralla.


Uutiset