Tässä ovat Eurojackpotin oikeat numerot – Suomeen kolme 5+1-tulosta

iltasanomat 23:01 18.10

Arvonnassa ei löytynyt yhtään täysosumaa. Suomesta löytyi kuitenkin kolme 5+1-tulosta, joilla voitti noin 495 000 euroa.


Jääkiekon ykköstilastosivusto paljasti suosiotaan: Alle 10% käyttäjistä Suomesta ja britit, Ranska, Norja sekä Itävalta ovat Venäjän edellä

jatkoaika.com 16:14 17.10

Jääkiekkotilastojen ykkössivusto Eliteprospects.com listasi käyttäjänsä maittain sekä avasi prosentuaalisia käyttäjämääriä kussakin maassa.


”Kendo v*****n Suomesta!” – Huuhkajien kannattajien uho jääkiekon ylivaltaa vastaan kuitataan SMJK:ssa nuorten miesten huvina – "En näe syytä vastakkainasettelulle"

MTV 11:15 17.10

Suomen jalkapallomaajoukkueen nousu lähelle historiallista EM-kisapaikkaa toi esiin myös vanhan kaunan jääkiekon nauttimaa valta-asemaa kohtaan. Armenia-ottelun jälkeen Turun stadionin ulkopuolella kaikui tiistai-iltana hyökkäävä iskulause kiekkoa kohtaan.


BBC listasi vaikutusvaltaisimmat naiset: Mukana kolttasaamelainen Suomesta

yle 13:37 16.10

Ylen koltansaamenkielinen toimittaja Sara Wesslin on samalla listalla ilmastoaktivisti Greta Thunbergin kanssa.


IL-Arvio: Fingerpori-elokuva ei olekaan komedia vaan lähes tyylipuhdas kauhufilmi läpialkoholisoituneesta Suomesta

iltalehti 08:26 16.10

Fingerpori-elokuvassa seikkailevat sarjakuvista tutut hahmot kuten Heimo Vesa, Homelius, Rivo-Riitta ja Adolf Hitler. Fingerpori Suomi, 2019


Nyt ollaan todella lähellä! Bosnia tunaroi - jos Suomi kaataa kotonaan Liechtensteinin, EM-kisapaikka on varma

iltalehti 22:20 15.10

Bosnia ja Hertsegovina ei saanut Ateenasta pisteitä. Bosnia ja Hertsegovina taipui J-lohkon myöhäisottelussa Kreikan vieraana. Ottelu oli Suomen kannalta erittäin merkittävä. Suomi hallinnoi lohkon toista lopputurnaukseen oikeuttavaa paikkaa. Bosnia ja Hertsegovina on tiistain kierroksen jälkeen viiden pisteen päässä Suomesta, kuten myös Kupittaalla mankelissa käväissyt Armenia.


Suomen Keilailuliitto perui kilpailijoiden lähettämisen sotaa käyvään Turkkiin: "Joukkueen lähettäminen olisi vastuutonta"

yle 20:48 14.10

Suomesta ei haluta lähettää keilailumaajoukkuetta Eurooppa Cupin kilpailuun Turkkiin.


Pitkämäen menestys muutti myös managerin elämää – ulkomaalaiset urheilijat ottavat yhteyttä jatkuvasti: ”Teron suosio on ollut ihan omalla tasollaan”

yle 17:26 14.10

Tero Pitkämäen manageri Tero Heiskan mukaan on vaikeaa, että Suomesta tulisi tulevaisuudessa yhtä menestynyttä keihäänheittäjää kuin Pitkämäki.


Pitkämäen menestys muutti myös managerin elämää – jatkuvasti soittoja ulkomailta: ”Teron suosio on ollut ihan omalla tasollaan”

yle 17:26 14.10

Tero Pitkämäen manageri Tero Heiskan mukaan on vaikeaa, että Suomesta tulisi tulevaisuudessa yhtä menestynyttä keihäänheittäjää kuin Pitkämäki.


Johanna Rotko rakastaa hiivaa ja tutkii työkseen homehtuvia kasvoja: "En tiedä Suomesta ketään toista"

yle 14:38 13.10

Visuaalinen taiteilija Johanna Rotko tutkii työssään mikrotason elämää ja rikkoo tieteen ja taiteen välistä muuria.


Tämä mies on Bosnian supertähden Edin Dzekon todennäköisin korvaaja – valmentaja tunnusti pakon voittaa: ”Kaikilla muilla tuloksilla Suomi menee kisoihin”

iltalehti 17:16 12.10

Robert Prosineckin suojatit tarvitsevat kotivoiton Suomesta, jotta unelma EM-kisapaikkaan oikeuttavasta kakkossijasta pysyy elossa. Bosnia ja Hertsegovinan päävalmentaja Robert Prosinecki latasi suoraan illan ottelun panokset perjantain lehdistötilaisuudessa. – Tämä on karsintojen tärkein ottelumme, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hakea voittoa. Kaikilla muilla tuloksilla Suomi menee kisoihin, kroatialaisluotsi linjasi.


Kurdiliiton puheen­johtaja: Syyriassa taistelee myös Suomesta lähteneitä sotilaita, uusista lähtijöistä ei tietoa

iltasanomat 13:59 10.10

Kurdiliiton puheenjohtaja Welat Nehri kuvailee Turkin hyökkäystä seurannutta Pohjois-Syyrian tilannetta kestämättömäksi.


Arto Bryggarelta suoraa puhetta Suomen yleisurheilun ongelmista: ”Raskaasti retuperällä”

iltasanomat 10:33 10.10

Pika-aitojen SE-mies Arto Bryggaren mielestä Suomesta voi kyllä ponnahtaa maailman kärkeen, kunhan valmennus- ja kilpailujärjestelmät ovat kunnossa. Kehitettävää on molemmissa.


Muistatko Konnankoukkuja kahdelle -sarjan? Bruce Willis ja Cybill Shepherd riitelivät rajusti ennen kuvauksia - tältä he näyttävät nyt

iltalehti 01:50 10.10

Konnankoukkuja kahdelle -sarja hurmasi katsojat 80-luvulla. Bruce Willisin muikisteleva katse, olkatoppaukset, kiiltävät sukkahousut joita ei Suomesta saanut, näyttelijöiden välinen jännite ja rikosmysteerit. Siinä kiteytetysti Konnankoukkuja kahdelle -draamakomedia, jonka pääosissa nähtiin Cybill Shepherd ja Bruce Willis. Konnankoukkuja kahdelle (Moonlighting) kertoi Blue Moon -etsivätoimistosta, jossa Willisin näyttelemä David Addison ja Shepherdin Maddie Hayes ratkoivat rikoksia ja kinastelivat keskenään. Sarja oli tuohon aikaan täysin poikkeuksellinen genreltään, ja sitä pidetään ensimmäisenä draamakomediasarjana. Genre on nykyään mitä tavanomai


Punkbändi palasi Suomesta – selvisivät rajusta kolarista Venäjällä

iltasanomat 19:16 09.10

Venäläinen Pospish potom -yhtye esiintyi vastikään Turussa ja Helsingissä. Bändin kotimatka keskeytyi hurjan näköiseen turmaan.


Backstreet Boys -yhtyeen jäsenen suomalaiset sukujuuret paljastuivat yllättäen

iltalehti 10:43 08.10

Backstreet Boys -poikabändin Brianilla on DNA-testin mukaan myös suomalaisia sukujuuria. Backtreet Boys -bändin jäsenet julkaisivat äskettäin Youtubessa videon, jossa he paljastavat tehneensä sukujuuria selvittävän testin. Kukin jäsen on tehnyt sukujuuret paljastavan DNA-testin. Brianin testissä tuli ilmi, että hänellä on geeniperimää myös Suomessa. Brianin juurista yli 20 prosenttia on Englannista, yli seitsemän prosenttia Suomesta ja kaksi prosenttia Skandinaviassa. Hänessä on eniten irlantilaista, skotlantilaista ja walesilaista verta, yhteensä yli 70 prosenttia.


Venäjän Karjalan moottoritiehanke kääntyi 135 miljoonan euron rahanpesututkinnaksi

iltasanomat 02:20 08.10

Oikeus antaa tänään tuomion jutussa, jossa tiehankkeeseen luvatut rahat kanavoitiin syyttäjän mukaan Suomesta 22:een eri maahan.


Kaksi finaalipaikkaa: Valmennusjohtaja ei näe Dohan tulosta pettymyksenä – "Suomesta puuttuvat supertähdet"

MTV 10:24 07.10

Yleisurheilun MM-kisat päättyivät sunnuntaina Dohassa. Suomi ei saavuttanut kisoista yhtään mitalia, mutta Urheiluliiton (SUL) valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola ei näe kokonaisuutta pettymyksenä.


Kourtney Kardashian julkaisi tunnelmallisia kuvia Suomesta: "Taianomainen joulumaa"

mtv 22:41 06.10

Vastikään Suomessa vieraillut Kourtney Kardashian julkaisi somessa otoksia reissustaan.


Mies ja nainen saavat nyt jakaa hotellihuoneen Saudi-Arabiassa

iltasanomat 02:44 05.10

Saudi-Arabia kaipaa turisteja myös Suomesta.


Ilvekseen saapumisen kummittelemaan onnistuivat mallintamaan mustan Ras al-Ainin alueelta seurasi kultataistoa hetki ”Perustus­laillinen kriisi kytee”

Hot topics