Leijonat hyökkää Tre Kronorin kimppuun - tässä ovat kentälliset! iltalehti 05:19 18.02

Lauri Marjamäki kertoi Leijonien kentälliset illan hegemoniakamppailuun Ruotsia vastaan. Suomen koostumus on käytännössä täysin sama kuin Saksaa ja Norjaa vastaan. Ainoa muutos Norja-peliin nähden on Karri Rämön paluu kakkosmolariksi Juha Metsolan sijaan. Maalilla aloittaa Mikko Koskinen, joka melkoisella varmuudella aloittaa turnauksen kaikki pelit, jos pysyy terveenä. Leijonat ja Ruotsi iskevät yhteen kello 14.10 Suomen aikaa. Suomi pelaa nyt ensi kertaa olympialaisten toisessa jäähallissa Kwandongissa. Halli on tullut tutuksi Naisleijonien pelipaikkana.


Viro itsenäistyi 100 vuotta sitten tyhjän päälle: Kun sisällissota jakoi Suomen, Viron kansa yhdistyi vapaussotaan Venäjää vastaan MTV 03:00 18.02

Suomi juhli satavuotiasta itsenäisyyttään viime vuonna, Viro juhlii omaansa tänä vuonna. Molemmat irtautuivat emämaasta Venäjästä ja joutuivat sodan kurimukseen, mutta siitä huolimatta niiden itsenäisyyden alkutaipaleet poikkesivat toisistaan.


Kerttu Niskanen viestipettymyksestä: ”Venäjä on hemmetin kova” MTV 21:40 17.02

Suomi jäi naisten viestihiihdossa Pyeongchangissa neljänneksi. Toisen osuuden hiihtänyt Kerttu Niskanen muistutti, että vastustajatkin olivat kovia.


Hiihtovalmentaja Jylhä puolustelee: ”Lopputulos ei olisi muuttunut” MTV 21:06 17.02

Suomi jäi Pyeongchangissa naisten viestihiihdossa neljänneksi, eikä pronssimitali ollut edes lähellä. Paljon arvostelua osakseen saanut hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Reijo Jylhä ei usko, että tulos olisi ollut toisenlaisella joukkueella erilainen.


Sauli Niinistö rauhanturvaamisesta Ukrainassa: ”Suomen intressi olisi olla mukana – henkisesti ja fyysisesti” iltasanomat 19:50 17.02

Sauli Niinistön mukaan Suomi voisi osallistua Ukrainan rauhanturvaoperaatioon ”henkisesti ja fyysisesti”, jos sille saataisiin YK:lta laaja mandaatti.


Riitta-Liisa Roponen perusteli kohtalokasta ratkaisuaan Ylellä – Harri Kirvesniemi: ”Ihmettelen sitä suuresti” iltasanomat 17:38 17.02

Ilta-Sanomien Hiihtoseura-studio analysoi naisten 4 x 5 kilometrin viestin, jossa Suomi jäi neljänneksi.


Miesten viestivalinnoissa yllätyksiä – päävalmentaja Reijo Jylhä perustelee riskinottoa iltasanomat 16:45 17.02

Suomi yrittää pysyä pitkään mukana ja katsoa, mitä tapahtuu. Lehtonen todellinen yllätysvalinta ankkuriksi.


Riitta-Liisa Roponen: ”Turha yrittää sanoa, että se on mun vika” MTV 16:36 17.02

Suomi jäi Pyeongchangissa naisten viestihiihdossa neljänneksi. Riitta-Liisa Roposen valintaa kolmannelle osuudelle arvosteltiin etukäteen ja arvostelijat saivat kisan jälkeen vettä myllyyn. Roponen katsoi, ettei kisa kaatunut hänen suoritukseensa.


Aino-Kaisa Saarinen: "Kyllä mä koen onnistuneeni" MTV 14:00 17.02

Suomi jäi neljänneksi naisten 4x5 kilometrin viestihiihdossa. Aino-Kaisa Saarinen piti suoritustaan avausosuudella onnistuneena.


Aino-Kaisa Saarinen: ”Kyllä mä koen onnistuneeni” MTV 14:00 17.02

Suomi jäi neljänneksi naisten 4x5 kilometrin viestihiihdossa. Aino-Kaisa Saarinen piti suoritustaan avausosuudella onnistuneena.


Tässä ovat Suomen miehet hiihdon olympiaviestiin – Reijo Jylhältä todella kova päätös iltasanomat 13:35 17.02

Suomi hiihtää erikoisessa järjestyksessä miesten 4 x 10 kilometriä.


Naisleijonien Riikka Välilä teki oudon maalin – ensimmäinen 37 vuotta sitten alkaneella uralla: ”Nyt oli tuuria” iltasanomat 13:14 17.02

Jääkiekkomaajoukkueen Riikka Välilä teki kaksi maalia, kun Suomi kaatoi Ruotsin olympialaisten pudotuspelissä.


Suomi murskaavasti välieriin - Ruotsi jäi vaille mahdollisuuksia jatkoaika.com 12:50 17.02

Naisleijonat ei antanut ruotsalaisille juurikaan mahdollisuuksia, kun joukkueet kohtasivat olympiaturnauksen puolivälierässä. Suomi takoi joka erässä maaleja tasaiseen tahtiin ja eteni lopulta murskaavaan 7?2-voittoon.


Norjalta huikea nousu viestin olympiakultaan, Suomen naiset jäivät neljänneksi iltasanomat 12:39 17.02

Norja on voittanut naisten 4 x 5 kilometrin olympiakultaa, Suomi oli neljäs.


Kirjassa Virpi Miettisen värikäs elämä: Loistoa ja rahaa, mutta myös riippuvuuksia ja tuhoavia ihmissuhteita iltalehti 12:38 17.02

Kaikki aikojen kohumissi, Miss Suomi 1965 Virpi Miettinen kertoo toimittaja Tuula Niemisen kirjassa Tuhma prinsessa (Tammi 2018) kaunistelemattomasti värikkään elämänsä käänteet. Porvoolaissyntyinen Virpi Miettinen ponnisti mannekiiniksi ja missiksi legendaarisen Sanelma Vuorteen mannekiinikoulusta. Vaan ei skandaaleitta. Sutjakka, 172-senttinen vaaleaverikkö kruunattiin vuoden 1963 Mannekiinikuningattareksi. Kakkoseksi jäänyt kanssakilpailija nosti äläkän. Hän väitti saaneensa eniten yleisöääniä, koska oli myynyt tilaisuuteen eniten lippuja. Vuorre vei Virpiltä tittelin, mutta kilpailussa tuomaroinut Miss Eurooppa -komitean puheenjohtaja ja aikansa kansainvälinen missivaikuttaja Claude Berr kiinnitti tämän pitkälle muotikiertueelle Ranskaan ja Sveitsiin. Kiertue oli voittajan palkinto.


Mitali karkasi 3. osuudella, Suomi neljäs – näin naisten hiihtoviesti eteni MTV 12:30 17.02

Naisten olympiamaastohiihdot jatkuivat 4 x 5 kilometrin viestillä lauantaina Pyeongchangissa. MTV Sport seurasi kilpailua hetki hetkeltä.


Pärmäkoskella liian suuri ankkuriurakka, Suomi neljäs – Björgen Norjan kultasankari MTV 12:28 17.02

Suomi on sijoittunut neljänneksi Pyeongchangin olympialaisten maastohiihdon naisten viestissä. Kultaa vei Norja. 


Pärmäkoskelle liian suuri ankkuriurakka, Suomi neljäs – Norja juhlii! MTV 12:22 17.02

Suomi on sijoittunut neljänneksi Pyeongchangin olympialaisten maastohiihdon naisten viestissä.


Uutiset