Nämä olivat Suomen katsotuimmat Youtube-videot vuonna 2017 iltalehti 09:40 07.12

Vuoden katsotuimmaksi musiikkivideoksi Suomessakin nousi puertoricolaisen Luis Fonsin kappale Despacito. Suosituimmaksi musiikkivideoksi katselukertojen perusteella nousi Luis Fonsin Despacito. Kappaleessa esiintyy myös Daddy Yankee. Toiseksi katsotuin musiikkivideo oli puolestaan Robinin Hula Hula. Tänään julkaistussa tiedotteessa kerrotaan videoiden katselun lisääntyneen. - YouTubessa kanavien seuraaminen on lisääntynyt ja monilla tekijöillä on uskollinen katsojakunta. Suomessa YouTube-videoiden ympärille on kehittynyt kasvava ja aktiivinen ekosysteemi, jossa tekijät, yleisö sekä yritykset toimivat hyvässä yhteistyössä, kertoo Googlen Yacine Samb.


Näkökulma: Hallitusvehkeilyn tulos meni käsikirjoituksen mukaan - perussuomalaisten kannatuksesta on sulanut jo yli kolmannes iltalehti 08:27 02.11

Ylen torstaina julkaistun puoluekannatusmittauksen mukaan perussuomalaisten suosiosta on sulanut yli kolmannes, ja tähän myös hallituksessa tietoisesti pyrittiin, kirjoittaa Iltalehden Kreeta Karvala. Hallituspuolueista erityisesti valtiovarainministeri Petteri Orpon johtamalla kokoomuksella on ollut pidemmän aikaa syytä hymyyn kannatusmittauksia tuijotellessa. Tuoreimmassa gallupissa kokoomus vahvisti kärkipaikkaansa ja puolueen kannatus on nyt lähes 23 prosenttia. Myös pääministeri Juha Sipilällä on aihetta hymyntapaiseen, sillä keskustan kannatusalhossa näkyy positiivinen käänne, ja puolueen kannatus nousi 1,6 prosenttiyksikköä 15,8 prosentista 17,4:ään. Samalla keskusta nousi vihreiden ohi kolmanneksi suosituimmaksi puolueeksi.


Uutiset