FutisVakio: Pelin hinta hallussa – 1,20 euroa iltasanomat 15:54 19.02

Mestarien liigaa ja brittifutista käsittävän kierroksen pelisuositusta ei ole hinnalla pilattu. Peli klaarataan vaivaisella 1,20 euron pelikokonaisuudella.


Upea look! Konkarinäyttelijä Patricia Clarkson, 58, sädehti Berliinin elokuvajuhlilla - pikkulaukussa vahva kannanotto iltalehti 16:33 17.02

Näyttelijä Patricia Clarkson otti kantaa Me too -kampanjaan. Berliinissä on parhaillaan käynnissä vuosittaiset elokuvafestivaalit. Konkarinäyttelijä Patricia Clarkson, 58, häikäisi punaisella matolla sinisessä iltapuvussaan. Clarkson on tehnyt mittavan uran näyttelijänä. Hänet muistetaan muun muassa suositusta Mullan alla -sarjasta, josta hän sai kaksi Emmy-palkintoa.


Tässä he ovat! Bachelorin rakkaudesta kilpailevat naiset esittäytyvät iltalehti 10:35 14.02

Bachelor Suomi alkaa tiistaina 13.3. kello 21 Livillä. Pian suositusta ohjelmasta nähdään kolmas tuotantokausi, jonka poikamiestä ei ole vielä julkistettu. Hänen kerrotaan kuitenkin olevan urheilullinen ja tyylikäs herrasmies, joka ei pelkää pussata eikä puhua tunteistaan. Tänään julkaistussa tiedotteessa kerrotaan Bachelorin uusimman kauden olevan täynnä tunteita, ihastumista, suudelmia ja draamaa.


Pikku Britannia -tähti iski silmänsä yli 25 vuotta nuorempaan kohukaunottareen – taustalla hämmentävä kidnappaustarina mtv 13:10 13.02

Suositusta Pikku Britannia -komediasarjasta tunnettu David Walliams on löytänyt elämäänsä uuden rakkaan, uutisoivat lukuisat brittimediat.


SuomiLOVE-parin onni täydentyi, vauva syntyi - ”Yöt valvotaan, päivät nukutaan” iltalehti 10:01 13.02

Ylen suositusta SuomiLOVE-ohjelmasta tutut Katri ja Erno Blomqvist ovat nyt pienen tyttären vanhempia. Iltalehti tavoitti kittiläläiset Katri ja Erno Blomqvistin kommentoimaan vauvauutista. - Vauva-arki on lähtenyt hyvin käyntiin, mitä nyt ollaan oltu koko yö hereillä. Onneksi tulee Olympialaisia, tuore äiti iloitsi.


Monopoly-pelistä erikoisversio – kannustaa huijaamiseen! stara 20:00 04.02

Monopoly-pelisessioiden pitkittyessä tuntien pituisiksi kiusaus huijaamiseen on korkealla. Nyt suositusta


Viihdelehti Stara.fi stara 20:00 04.02

Monopoly-pelisessioiden pitkittyessä tuntien pituisiksi kiusaus huijaamiseen on korkealla. Nyt suositusta


Jos käytät internetiä yhtään enemmän, olet varmasti nähnyt tämän kiusallisen kuvan teinipojasta ja -tytöstä – nyt Mike, 20, kertoo, mistä oikeasti oli kyse iltasanomat 22:42 02.02

Mike McGee tunnistetaan jatkuvasti suositusta nettimeemistä.


FBI ja Valkoinen talo ilmiriidassa – kiistelty muistio saattaa silti tulla julki jo torstaina iltasanomat 11:57 01.02

Presidentti Donald Trumpin kerrotaan näyttäneen vihreää valoa julkaisulle vastoin FBI:n ja oikeusministeriön suositusta.


Maailmanvalloitus jatkuu – Ismo Leikola Conan O'Brienin vieraaksi! mtv 10:47 22.01

Yhdysvaltoihin muuttanut suomalaiskoomikko Ismo Leikola saa hurjasti näkyvyyttä huippusuositusta keskusteluohjelmasta. 


Lapsia joutunut jopa sairaalahoitoon energiajuomista - THL:n asiantuntija: Pitäisi olla samat ikärajat kuin alkoholilla iltalehti 20:14 15.01

THL:n suosituksen mukaan 15-vuotiaiden ei pitäisi käyttää energiajuomia lainkaan. Valitettavan monet nuoret eivät noudata suositusta. Suomessa lapsia ja nuoria on joutunut sairaalahoitoon juotuaan liikaa energiajuomia. Asiasta uutisoi . Myrkytystietokeskuksen erikoislääkäri Pirjo Tynjälä kertoo Iltalehdelle, että energiajuomista voi saada myrkytysoireita, mikäli niitä käyttää runsaasti. Yksi 0,33 litran energiajuomatölkki vastaa suurin piirtein yhtä kahvi kupillista.


New Yorkin täydelliset naiset -sarjasta tuttu Bobby Zarin on kuollut mtv 19:01 15.01

Suositusta New Yorkin täydelliset -sarjasta tuttu Bobby Zarin on menehtynyt. 


Kwan-yhtyeestä tuttu Mariko lähti Selviytyjät Suomeen - tältä hän näyttää nyt iltalehti 06:17 11.01

Mariko Pajalahden kilpailuvietti heräsi Filippiinien kuvauksissa. 2000-luvun alussa suositusta Kwan-yhtyeestä tunnettu Mariko Pajalahti, 38, on viettänyt muutaman vuoden hiljaiseloa julkisuudesta, mutta lähti mukaan Selviytyjät Suomi -ohjelmaan. Hänelle Filippiinien kuvaukset olivat silmiä avaava kokemus. - Kilpailuviettini heräsi ja pääsin tutustumaan eri ihmisiin. Kun oli ensimmäinen skaba, yhtäkkiä päästä katosi kaikki ja kisavaihde naksahti päälle. Alkuun jännitti se, että on koko ajan vieraiden ihmisten kanssa ja yöllä nukutaan kuin sillit suolassa. Ihmiset olivat kuitenkin positiivinen yllätys, laulaja kertoo ohjelman pressitilaisuudessa.


Uutiset