Nuori nainen pidätettiin Heathrow’n lentoasemalla – epäillään terroritekojen suunnittelusta iltasanomat 04:00 30.06

Suur-Lontoon poliisin mukaan pidätys liittyy Syyriaan.


Lontoon suurpalon tuhot tallennettiin videolle - "Joitakin ihmisiä ei tulla koskaan tunnistamaan" iltalehti 12:55 19.06

Grenfell Towerin palossa on kadonnut ainakin 58 ihmistä. Poliisi odottaa luvun nousevan. Suur-Lontoon poliisi julkaisi kuvia ja videoita Grenfell Towerin tornipalosta. Kuvat paljastavat täyden tuhon. Poliisi olettaa uhrien lukumäärän kasvavan. Tulipalo syttyi varhain keskiviikkoaamuna. Arvioiden mukaan talossa asui 600 ihmistä noin 120 asunnossa. Erikoispoliisin kuvaama materiaali näyttää, että asunnoista on jäljellä enää rauniot.


Britannian pääministeri May Lontoon yliajosta: "Kamala tapaus" iltalehti 06:21 19.06

Britannian pääministeri Theresa May on kuvaillut Lontoon yliajoa kamalaksi tapaukseksi. Asiasta kertoo Guardian . LThe Guardian -lehden mukaan Theresa May sanoo, että hänen ajatuksensa ovat loukkaantuneissa, heidän rakkaissaan sekä onnettomuuspaikalla olevissa pelastustyöntekijöissä. Useita ihmisiä loukkaantui, kun auto ajoi väkijoukkoon Finsbury Parkissa. Loukkaantuneet olivat ilmeisesti palaamassa moskeijasta. Suur-Lontoon poliisi on sanonut, että on liian aikaista sanoa, onko yliajossa kyse terrorismista.


Näitkö Lontoon terrori-iskun? Poliisi pyytää havaintoja ympäri maailmaa iltalehti 12:58 12.06

Suur-Lontoon poliisi toivoo yleisöhavaintoja kesäkuun terrori-iskuun liittyen. Lontoon terrorismin vastainen poliisi pyytää havaintoja Lontoossa lauantaina 3. kesäkuuta tapahtuneeseen terrori-iskuun liittyen kaikilta, jotka todistivat tapahtumia London Bridgellä ja Borough Marketin alueella. Poliisin tutkijat ovat erityisen kiinnostuneita henkilöistä, jotka näkivät valkoisen pakettiauton törmäävän ihmisiin London Bridge -sillalla tai näkivät epäiltyjen hyökkäävän poliisien tai muiden ihmisten kimppuun. Isku tapahtui lauantai-iltana klo 22 aikaan.


Lontoon hyökkääjien henkilöllisyys ei tiedossa - Poliisi: Monet riskeerasivat henkensä auttaakseen toisiaan iltalehti 12:21 04.06

Poliisi myöntää, että tilanne oli paikan päällä sekava, mutta viranomaiset eivät usko lisää epäiltyjä olevan vapaalla jalalla. Lontoon hyökkäyksestä epäiltyjen henkilöllisyys ei vielä ole poliisi tiedossa, kertoo Suur-Lontoon poliisipäällikkö Cressida Dick tiedotustilaisuudessa. Dick kertoi brittilehti , kuinka ihmiset olivat auttaneet toisiaan tapahtumapaikalla.


Suur-Lontoon poliisi ohjeistaa hyökkäyksen varalle: "Juokse, piiloudu, ilmoita poliisille" iltalehti 10:26 04.06

Pakene, piiloudu ja ilmoita poliisille - tässä järjestyksessä, ohjeistaa Suur-Lontoon poliisi yöllä julkaistussa .


Suur-Lontoon poliisi Twitterissä: ”Juokse, piiloudu, ilmoita” iltasanomat 02:00 04.06

Viranomaiset antoivat ohjeita ihmisille sen varalta, että nämä joutuvat hyökkäyksen kohteeksi.


Uutiset