Lotossa ei täysosumia – suurin voitto meni Espooseen iltasanomat 22:44 17.02

Ensi viikolla potti nousee 2,4 miljoonaan euroon.


27 vuoden historia: Suomen suurin kala -kilpailu lopetetaan - mahdollisimman suuren kalayksilön tappamiseen ei haluta enää kannustaa iltalehti 12:54 17.02

Erä-lehti kertoo harkinneensa kilpailun lopettamista jo vuosia - ja kahdesti se on jo ollut lähellä. Suurimman nappaamansa kalan kuvia ei enää kannata palkintojen toivossa lähetellä , sillä suurten kalojen kilpailusarja on tullut lopulliseen päätökseensä. Kilpailun päättymisen taustalla vaikuttavat eettiset syyt. - Lehtemme linjanaan jo pitkään pitämän kestävän kalastuksen malliin ei nimittäin oikein istu se, että mahdollisimman suuren kalayksilön tappamisesta palkitaan, lehti avaa taustoja.


Katso video: Kiekkotiedoillaan ihastuttanut 4-vuotias Jerry haastatteli idoliaan Henrik Haapalaa: "Harmittaako, kun Sami Mutanen taklasi sua?" jatkoaika.com 12:00 17.02

Alkuviikosta somehitiksi nousseella videolla 4-vuotias Jerry Järvensivu luetteli ulkomuistista tietoa Liiga-pelaajista. Jatkoaika järjesti Jerrylle mahdollisuuden haastatella Tampereelle palannutta Henrik Haapalaa, joka on Jerryn suurin idoli.


Shiffrin lainasi suksiaan, sensaatio viiletti olympiakultaan! Yllätysvoitosta noloja hetkiä tv-yhtiöille MTV 10:31 17.02

Lumilautakisoista tutumman Ester Ledeckan olympiavoitosta naisten alppihiihdon supersuurpujottelussa tuli Pyeongchangin kisojen suurin sensaatio Suomen aikaa lauantaiaamuna. Nyt on paljastunut, että Ledecka laski voittoon lainasuksilla.


Alppihiihtotähti vastaili jo onnittelusoittoihin – sitten olympialaisten suurin yllättäjä meni ohi: ”Onko tuo virhe?” iltasanomat 09:33 17.02

Anna Veith oli kiinni historiallisessa saavutuksessa, kunnes Ester Ledecka ohitti hänet sadasosalla.


Maailman suurin kotiinkuljetettu pizza – aikuinen mies mahtuisi päälle! stara 09:30 17.02

Yhdysvaltojen Michiganissa sijaitsevan ravintolan pizzojen kuljetukseen ei riitä tavanomainen henkilöauto.


Huippukokki Kari Aihinen suomalaisten ruoanlaitosta: "Suurin ongelma on suunnitelmallisuuden puute" mtv 09:04 17.02

Kaappaus keittiössä -ohjelman huippukokki Kari Aihisen mukaan Suomeen pitäisi saada kunnollinen ruoanlaittokulttuuri. 


NHL-kierroksen topit ja flopit: Laine ja muut Jets-tähdet vyöryttivät Avalanchen jatkoaika.com 09:00 17.02

Winnipeg Jets kaatoi Patrik Laineen johdolla suurinumeroisesti Colorado Avalanchen. New York Islanders jätti toistamiseen vastustajansa maaleitta. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Mediuutiset: Suomalaisilmiö ihmetyttää asiantuntijoita: Sukupuolensa tutkituttavista suurin osa on nuoria tyttöjä MTV 12:38 16.02

Suomessa yhdeksän kymmenestä sukupuoli-identiteettitukimuksiin hakeutuvasta alaikäisestä on syntymästä määritelty tytöiksi, mutta kokevat olevansa poikia, kirjoittaa Mediuutiset. Suomen tilanne ihmetyttää alan tutkijoita kansainvälisesti, sillä muualla maailmassa jakauma on noin puolet ja puolet.


Jättiyllätys viestivalinnoissa: maailmancupin ykkösnainen tylysti ulos Norjan nelikosta! iltalehti 11:37 16.02

Norja on ilmoittanut joukkueensa naisten maastohiihtoviestiin. Norjan naisten viestijoukkue kilpailee järjestyksessä: Ingvild Flugstad Østberg, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Ragnhild Haga, Marit Bjørgen. Norjan joukkueen ehdottomasti suurin yllätys on Heidi Wengin pullahtaminen ulos nelikosta. Wengin kausi on ollut vahva. Hän johtaa maailmancupin kokonaiskilpailua.


Yhdysvaltain talous kuumenee: ”Suurin riski on vuoden 2008 tyyppinen finanssikriisi” MTV 10:34 16.02

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin elvyttävän talouspolitiikan suurin riski on uusi talouskriisi, sanoo Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä.


Barack Obama kommentoi Floridan kouluampumista: ”Emme ole voimattomia” iltalehti 20:23 15.02

Yhdysvaltain entinen presidentti lähetti viestin Twitterissä. Yhdysvaltain edellinen presidentti Barack Obama on kommentoinut torstaina Floridassa keskiviikkona tapahtunutta kouluampumista, jossa sai surmansa 17 ihmistä ja 15 haavoittui. - Me suremme yhdessä Parklandin kanssa. Mutta me emme ole voimattomia. Lapsistamme välittäminen on ensimmäinen työmme. Ja meidän on tehtävä muutos kunnes voimme rehellisesti sanoa, että teemme tarpeeksi pitääksemme heidät turvassa väkivallalta. Tämä tarkoittaa terveen järjen aselakeja, jotka olisi pitänyt säätää jo aikaa sitten ja jotka suurin osa amerikkalaisista haluaa, Obama kirjoitti.


Olympiadraamaa! Ampumahiihdon supertähden voitto näytti jo varmalta – mureni viimeisillä kudeilla MTV 14:46 15.02

Ampumahiihdon suurin tähti, Ranskan Martin Fourcade menetti varmalta näyttäneen olympikullan ohilaukauksiin miesten 20 kilometrin normaalimatkalla torstaina. Kultaa nappasi Norjan Johannes Thingnes Bö, jolle olympiavoitto oli uran ensimmäinen.


Euroopan suurin kultakaivos laajenee entisestään Kittilässä – 160 miljoonan investoinnilla mittava työllistävä vaikutus MTV 11:19 15.02

Kaivosyhtiö Agnico Eagle Finland Oy tiedotti tänään käynnistävänsä noin 160 miljoonan euron laajennusinvestoinnin Kittilän kaivoksella. Kyseessä on jo nyt Euroopan suurin kultakaivos.


Yle ja KSML: Kaupungit valmiita estämään työntekijöidensä pääsyn Yle Areenaan - syynä olympialaiset iltalehti 22:32 14.02

Ainakin Hämeenlinna, Tampere ja Jyväskylä ovat rajoittaneet työntekijöiden pääsyä Yle Areenaan Pyeongchangin olympialaisten vuoksi, kertovat Yle ja Keskisuomalainen. uutisoi keskiviikkona, että muutamat kaupungit ovat rajoittaneet työntekijöidensä pääsyä Yle Areenan verkkopalveluun, jotta tietoliikennemäärät eivät kasvaisi ongelmallisen suuriksi. Räjähdysmäinen kuormituksen kasvu on johtunut olympialaisten seuraamisesta. Parhaillaan käynnissä olevat kisat järjestetään Etelä-Korean Pyeongchangissa, ja aikaeron vuoksi suurin osa kisatapahtumista ajoittuu Suomen aikaa aamuihin ja aamupäiviin.


Venäjällä järkytyttiin tappiosta jääkiekossa - ”Tämä on hirvittävää, tämä on häpeällistä” iltalehti 19:16 14.02

Venäläisten joukkue (OAR) romahti olympia-avauksessa 2-3-tappioon Slovakialle. - Ei, Ilja, tämä on hirvittävää, kirkui Venäjän suurin urheilulehti Sport-Express otsikossaan. - Tämä on häpeällistä, kuului jutun ensimmäinen lause.


Hongkong kieltää vihdoin norsunluukaupan iltalehti 16:26 14.02

Norsunluuta on myyty Hongkongissa yli 150 vuotta. Hongkongissa takavarikoitiin viime vuonna 7,2 tonnia norsunluuta, mikä oli maan viranomaisten mukaan historian suurin takavarikko. Salametsästetyistä norsuista irti leikatut syöksyhampaat ovat kallista tavaraa, sillä yksi pauna eli noin 450 grammaa luuta maksaa jopa 1 500 dollaria. Norsunluun kauppa on ollut Hongkongissa todellisuudessa laitonta jo pitkään, mutta se on silti rehottanut. Keskiviikkona Hongkongin parlamentti päätti uudesta laista, joka tekee norsunluusta yksiselitteisesti laittoman tavaran.


Ärhäkkä virus leviää Facebookissa – näin vältät tartunnan ja leviämisen stara 16:00 14.02

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on yli miljardilla aktiivisella käyttäjällään otollinen


Pääministeri Sipilä: Taloustavoitteet täyttymässä - Suomen työllisyysaste nousee 72 prosenttiin iltalehti 15:33 14.02

Pääministeri Juha Sipilä summasi tänään hallituksen tavoitteita ja suunnitelmia. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) sanoo, että hallitus saavuttaa tai on saavuttamassa taloustavoitteensa. Hänen mukaansa hallitusohjelman viisi suurinta talouspoliittista tavoitetta on joko jo saavutettu tai ollaan saavuttamassa, Sipilä sanoi valtiopäivien avauskeskustelun esittelypuheessaan eduskunnassa tänään. - Velkaantuminen suhteessa bruttokansantuotteeseen taittuu vaalikauden loppuun mennessä. Tämä on jo taittunut, Sipilä totesi.


Uutiset