Ranskan puolustusministeri eroaa varainkäyttöskandaalin takia iltalehti 11:58 20.06

Ranskan puolustusministeri Sylvie Goulard eroaa tehtävästään puolueensa varainkäyttöä koskevan skandaalin takia. Sylvie Goulard edustaa pientä, keskustalaista MoDem-puoluetta, joka on liittoutunut presidentti Emmanuel Macronin puolueen kanssa. Financial Times -lehden mukaan MoDemia tutkitaan varojen mahdollisesta väärinkäytöstä avustajien palkkaamiseksi Euroopan parlamenttiin.


Ravivihje: Toto4 Kaustinen 19.6.2017 iltasanomat 11:21 19.06

Sylvie De Vie on lähellä perinteikkään Jixy-ajon voittoa Toto4-pelin päätöskohteessa.


Päivän ravivihje: Toto4, Kaustinen 19.6. iltalehti 06:04 19.06

Sylvie de Vie lahjasarjassa. Kaustisen maanantairavien Toto4-kohteet ovat sopivan haasteellisia. Vihjesysteemin varmaksi valitaan kolmannen kohteen Sylvie de Vie, joka on viime aikoina kohdannut paljon kovempia porukoita. Nyt seura on varsin kohtuullinen ja lähtöratakin takaa hyvän juoksunkulun. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto4, Lahti 1.6. iltalehti 09:36 01.06

Lahden Jokimaan torstairavien kohokohtiin kuuluvat Suur-Hollola-ajon alkukilpailut, joista kolme on mahdutettu Toto4-kohteiksi. Ansaitut palkintorahat kertovat paljon kilpurin hyvyydestä, mutta aina rahasummiin ei kannata tuijottaa. Ainakin avauskohteen Aragorn Hoss ja kolmannen kohteen Sun Capitano ovat osoittaneet sellaisia kyytejä, että ne lähtöjensä väharahaisimpinakin voivat yltää aivan kärkipäähän ja sen myötä Suur-Hollolan finaaliinkin. Toto4-vihjerivi: I:<3 Still Loving You, 5 Fabrice Duo, 4 Bakels Birdland, 10 Sylvie de Vie, 1 Aragorn Hoss, 8 Dreambow (2,7)


Macron nimitti Ranskalle hallituksen - 11 naista, 11 miestä iltalehti 19:06 17.05

Ministereitä on niin vasemmistosta kuin oikeistostakin. Ranskan presidentti Emmanuel Macron nimitti maan uuden hallituksen keskiviikkona. Ministereitä on poliittisen kentän kaikilta laidoilta. Ulkoministeriksi tuli sosialistien veteraanipoliitikko Jean-Yves Le Drian ja puolustusministeriksi europarlamentaarikko Sylvie Goulard.


Uutiset