EM-finaalista hylätyn Jenna Laukkasen valmentaja: ”Ei mitään aihetta hylkäykseen” iltalehti 12:55 17.12

Jenna Laukkasen suoritus hylättiin uinnin lyhyen radan EM-kisojen 200 metrin rintauinnissa. Laukkanen eteni aikansa puolesta sunnuntai-illan finaaliin, mutta suomalaisen suoritus hylättiin vain hetki maaliintulon jälkeen. Syynä oli eriaikainen kosketus käännöksessä.


Nainen kuoli tulipalossa Turussa - syynä todennäköisesti sisällä tupakointi iltalehti 14:39 16.12

Poliisi löysi noin 40-vuotiaan naisen ruumiin Turun Västäräkinpolulla sijaitsevasta kerrostaloasunnosta. Turussa Laukkavuoren kaupunginosassa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa syttyi tulipalo perjantaina iltapäiväkolmen maissa. Kerrostalo on Västäräkinpolulla. Tulipalossa menehtyi noin 40-vuotias nainen, joka oli myös asunnon omistaja.


Mies meni vessaan hetki ennen koneen nousua – poistettiin lennolta MTV 09:12 16.12

Mies haastaa Delta-lentoyhtiön oikeuteen jouduttuaan poistetuksi lennolta wc-käynnin takia, kertoo NBC. Mies uskoo, että syynä oli hänen ihonvärinsä. 


Perhe ei tunne kipua – syynä harvinainen geenimutaatio stara 09:00 16.12

Elämä ilman kipua saattaisi helposti kuulostaa mieluisalta. Kivun tunteminen on


Kultatoivo Iivo Niskanen jälleen sivuun maailmancupista - IL:n asiantuntija: ”Ei mitään järkeä ottaa riskejä” iltalehti 16:57 14.12

Iivo Niskanen sairastelee. Iivo Niskanen ei osallistu Toblachin maailmancupviikonloppuun. Syynä on lievä flunssa. Niskanen jätti myös viime viikonloppuna Davosin-reissun väliin.


Lapsenvahtiaplikaatiosta kunnon somemylly käynnissä - syynä tosi-tv-tähden avaus: ”En jättäisi ikinä lastani ventovieraan hoiviin” iltalehti 14:29 14.12

Brittiläinen tosi-tv-tähti mainosti sosiaalisessa mediassa kännykkään ladattavaa lapsenvahtipalvelua ja sai haukut niskoilleen. Made In Chelsea -tosi-tv-sarjasta tuttu tuore äiti Binky Felstead, 27, hehkutti Instagram-tilillään kännykkään ladattavaa lapsenvahtipalvelua. - Hyviä lapsenvahteja on hankala löytää, joten äidit, testatkaa bubblebabysitting-appia, Felstead kirjoitti.


Ben Blood ? tuomiolla syyllisenä ja syyttömänä jatkoaika.com 07:30 14.12

Ben Blood on ja pysyy puheenaiheena viikosta toiseen. Tällä kerralla vain syynä on ajojahti, eivät suoritetut törkeydet.


Yt-neuvottelut päätökseen - Telialta lähtee 65 työpaikkaa iltalehti 16:37 13.12

Telia Finlandin lokakuussa käynnistyneet yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Yt-neuvottelujen syynä oli toimintojen järjestelemisestä yksinkertaisemmiksi ja tehokkaammiksi. Muutokset johtavat noin 65 tehtävän päättymiseen. Uudelleenorganisoinnin myötä tarjottavien ja avattavien uusien tehtävien takia Telia arvioi kuitenkin, että lopullinen päättyvien tehtävien määrä jää pienemmäksi.


Finavia: Lentokaaoksen syynä ei ollut lumisade – matkustajakaaosta puretaan yhä MTV 11:16 13.12

Helsinki-Vantaan lentoasemalla Finnairin lennot ovat kulkeneet aamulla lähes normaalisti, mutta viivästyksiä on vielä odotettavissa eilisen ruuhkan jäljiltä, kertoo Päivyt Tallqvist Finnairin viestinnästä. Hänen mukaansa muutama yksittäinen lento on jouduttu perumaan aamulla.


Astmalääke syynä? Maantiepyöräilyn suurin tähti antoi kyseenalaisen dopingnäytteen MTV 10:34 13.12

Ranskan ympäriajon neljä kertaa voittanut brittipyöräilijä Cris Froome on antanut lisätutkimuksia aiheuttaneen dopingnäytteen, maailman pyöräilyliitto UCI tiedottaa.


Finavia: Lentokaaoksen syynä ei ollut lumisade MTV 10:31 13.12

Helsinki-Vantaan lentoliikenteen eiliset ongelmat aiheutti ennen kaikkea voimakas sivutuuli, kerrotaan Finavian viestinnästä.


Väestöliitto: Suomalaismiesten lapsettomuus maailman korkeimpia – yhtenä syynä naisten parempi koulutus MTV 09:04 13.12

Lastensaanti-iän ohittaneista suomalaismiehistä joka neljäs on lapseton. Luku on maailman korkein, kertoo Väestöliiton tutkimusprofessori Anna Rotkirch. 


Väestöliitto: Suomalaismiesten lapsettomuus maailman korkeinta – syynä naisten parempi koulutus MTV 09:04 13.12

Lastensaanti-iän ohittaneista suomalaismiehistä joka neljäs on lapseton. Luku on maailman korkein, kertoo Väestöliitto. 


Suomalaiskuluttajien joulueurot virtaavat ulkomaille - kansainväliset verkkokaupat nappaavat valtaosan iltalehti 05:45 13.12

Verkkokaupparatkaisuja tarjoavan suomalaisyrityksen mukaan Suomi jää muihin Pohjoismaihin verrattuna alakynteen, koska verkkokauppojen perustaminen koetaan hankalaksi asiaksi. Suomalaiset käyttivät viime vuonna tavaroiden verkko-ostoksiin yhteensä noin 5 miljardia euroa. Woolmanin selvityksen mukaan Suomessa kotitalouksien rahaa virtaa pääosin ulkomaisiin verkkokauppoihin, noin kaksi kolmannesta eli 3,5 miljardia euroa. Muissa Pohjoismaissa vastaava osuus on vain kolmannes. Woolmanin mukaan Suomessa yritysten panostukset verkkokauppaan on ollut vaatimatonta. Syynä tähän ovat usein teknologiset ongelmat.


Putin vahvisti: Venäläiset olympialaisiin, lyhenteenä OAR eikä RUS uusisuomi 16:23 12.12

Kansainvälinen Olympiakomitea KOK sulki Venäjän viime viikolla Pyeongchangin talviolympiakisoista. Syynä olivat paljastukset Venäjällä tapahtuneesta valtion avittamasta dopingin käytöstä sekä Sotshin 2014 olympiakisojen dopinghuijauksista.


Junaliikenne poikki rantaradalla jopa kolme tuntia: syynä tykkylumen kaatamat puut - IL seuraa hetki hetkeltä iltalehti 14:56 12.12

Lunta sataa tiistain aikana jopa 20 senttiä. Videolla tiistain sääennuste koko Suomeen. 14.47: Sisä-Suomen poliisi varoittaa keliolosuhteiden olevan sekä Pirkanmaalla että Keski-Suomessa ovat tällä hetkellä erittäin huonot. Tiet ovat lumisia ja erittäin liukkaita ja lisäksi tiellä oleva pölyävä lumi heikentää näkyvyyttä. Poliisi kehottaa kaikkia tienkäyttäjiä ottamaan keliolosuhteet huomioon ja käyttämään kelin ja muun liikennetilanteen edelyttämää nopeutta.


Roska-auto rysäytti museon seinään Tampereella: syynä erittäin huono ajokeli – MTV seuraa lumimyrskyn etenemistä MTV 13:33 12.12

Lumimyräkkä heikentää tänään ajokeliä suuressa osassa maata. Myös liikenneonnettomuuksia on sattunut ajokelin vuoksi. Myräkkä aiheuttaa myös viivästyksiä lentoliikenteessä. Seuraamme myräkän aiheuttamia tuhoja tässä artikkelissa hetki hetkeltä.


Uutiset