Harvey-nimen suosio laski totaalisesti – syynä Weinsteinin syytökset mtv 14:00 14.07

Harvey-nimen suosio on laskenut Britanniassa Harvey Weinsteinin maineen seurauksena.


Israelilaista lentoyhtiötä syytetään naisten syrjinnästä – lento myöhästyi yli tunnin kun henkilökunta "keskusteli käytännöllisestä teologiasta" MTV 06:31 26.06

Israelin suurinta lentoyhtiötä El Alia syytetään naisten syrjinnästä. Syytökset liittyvät taannoiseen tapaukseen, jossa neljä ääriortodoksijuutalaista matkustajaa kieltäytyi istumasta kahden naismatkustajan viereen yhtiön lennolla New Yorkista Tel Aviviin. Asiasta kertoo The Times of Israel.


Uusia syytteitä ruotsalaista kulttuuri­vaikuttajaa vastaan: epäillään kahdesta raiskauksesta iltasanomat 14:50 12.06

Syytökset Jean-Claude ”Kulturprofilen” Arnaultia kohtaan ovat myös Nobel-kriisin takana.


Trumpin epärehelliseksi haukkuma Trudeau vastaa syytöksiin: ”Samat asiat sanottiin kasvokkain” iltasanomat 03:53 10.06

Kanadan pääministeri Justin Trudeau kiistää Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin syytökset epärehellisyydestä.


Kimi Räikkösen ahdistelusyytökset nousivat esiin Kanadassa – Jäämieheltä tyhjentävä vastaus iltasanomat 21:21 07.06

Kimi Räikkönen pysyi vaitonaisena häneen kohdistuneista ahdistelusyytöksistä.


Ranskan presidentin läheinen avustaja korruptiotutkintaan iltasanomat 20:09 04.06

Emmanuel Macronin toimisto kiisti maanantaina syytökset väärinkäytöksistä.


Nyt puhuu Räikkösen kiristämisestä syytetyn naisen asianajaja: "Yrittävät esittää hänet huonossa valossa, rahanahneena" MTV 06:50 01.06

F1-kuljettaja Kimi Räikköseen liitetyn kanadalaisnaisen asianajaja Jamie Benizri Legal Logik -lakitoimistosta sanoo MTV Uutisille, että hänen asiakkaansa kiistää kiristyssyytökset. Nainen on kertonut Räikkösen ahdistelleen häntä Montrealin F1-osakilpailun jatkoilla joko vuonna 2015 tai 2016. Tapaus tuli tällä viikolla julkisuuteen, kun Räikkösen uutisoitiin tehneen rikosilmoituksen häneen kohdistuneesta kiristyksestä. 


Oikeus määräsi Babtshenkon salamurhan suunnittelusta epäillyn vangittavaksi MTV 23:27 31.05

Kiovalainen tuomioistuin on määrännyt venäläistoimittajan murhan suunnittelusta epäillyn miehen vangittavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Epäilty kiistää syytökset.


Morgan Freemanin asianajaja vaatii CNN:ää oikaisemaan uutisointiaan väitetystä ahdistelusta iltalehti 03:49 30.05

Pian 81-vuotta täyttävä Freeman pyysi viime viikolla anteeksi käytöstään. Visa hyllytti Freemanin kampanjastaan, kun ahdistelusyytökset tulivat julki. CNN-raportti. Oscar-palkitun näyttelijän Morgan Freemanin asianajaja Robert Schwartz lähestyi CNN-uutiskanavaa tiistaina avoimella kirjeellä.


Ferrarin auto osoittautui sääntöjen mukaiseksi - Mercedes sai FIA-pomolta sapiskaa syytöksistään iltalehti 13:52 27.05

Kansainvälinen autourheiluliitto (FIA) on käynyt läpi Ferrariin kohdistetut syytökset ja todennut, että italialaisvalmistajan auto on täysin sääntöjen mukainen. Tältä näyttää Monacon kaduilla F1-tohinan keskellä Monacon varikolla on puhuttanut pitkin viikonloppua Mercedeksen epäilykset Ferrarin autoa kohtaan. Mercedeksen, Niki Laudan etunenässä, tiedetään kritisoineen Ferraria siitä, että talli olisi rikkonut sääntöjä autonsa ERS-järjestelmän kohdalla.


Venäjältä täystyrmäys syytöksille MH17:n alas ampumisesta - puolustusministeriö syyttää Ukrainaa iltalehti 18:58 25.05

Venäjän ulkopoliittinen ja sotilaallinen johto on ponnekkaasti kiistänyt Alankomaiden ja Australian syytökset, joiden mukaan Ukrainassa alas ammuttu lento MH17 olisi Venäjän tekosia. Ukrainassa alas ammutun matkustajakoneen aiheuttama skandaali on edennyt siihen pisteeseen, että Hollanti ja Australia syyttävät avoimesti Venäjää. Maat vaativat Venäjää tilille siitä, että lento MH17 ammuttiin Venäjältä tuodulla Buk-ohjusjärjestelmällä heinäkuussa 2014. Kaikki Malaysia Airlinesin lennolla olleet 298 ihmistä kuoli. Suurin osa heistä oli hollantilaisia, mutta koneessa oli myös 28 australialaista. Tutkimustulosten mukaan ohjusjärjestelmä kuuluu Venäjän 53. prikaatiin ja se tuotiin Kurskista Itä-Ukrainaan. Venäjän johto kiistää jyrkästi kaikki syytökset. Presidentti Vladimir Putinin luottomies ja Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov ilmoitti perjantaina, ettei Moskova luota kansainvälisen tutkimuksen tuloksiin.


Venäjä kiistää MH17-syytökset iltasanomat 13:00 25.05

Venäjä ei ota vastuuta MH17-koneen pudottamisesta.


Vastaanottokeskuksille sataa edelleen valituksia ja kanteluita - Migri lyttää somessa levitetyt syytökset: ”Toiminta on ollut asianmukaista” iltalehti 07:28 25.05

Maahanmuuttoviraston tulosalueen johtaja Olli Snellman kertoo Iltalehdelle, että turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksissa havaitut puutteet ja virheet eivät ole olleet vakavia. Suomen vastaanottopolitiikka koki valtavan mullistuksen, kun maahan pölähti yli 30 000 turvapaikanhakijaa pelkästään vuoden 2015 aikana. Maahanmuuttoviraston tulosalueen johtaja Olli Snellman sanoo, että vuosien 2015-2016 aikana vastaanottokeskusten toiminta kasvoi nopeassa ajassa yli 20 kertaa suuremmaksi. Muutos toi mukanaan haasteita ja ongelmia. Vastaanottokeskuksien määrän ja kapasiteetin tarve nousi jyrkästi ja pääministeri Juha Sipilä (kesk) jopa kiirehti syksyllä 2015 tarjoamaan omaa kotiaan Kempeleellään turvapaikanhakijoiden käyttöön. Hän veti lupauksen myöhemmin tosin takaisin.


CNN: Useat naiset syyttävät näyttelijä Morgan Freemania häirinnästä - ”Me tiesimme, että jos hän tulee lähelle, emme pukeudu toppiin, joka paljastaa rintamme” iltalehti 19:47 24.05

Hollywood on saanut jälleen uuden skandaalin, kun CNN paljasti kahdeksan naisen kokemukset Morgan Freemanin käyttäytymisestä. Useat naiset syyttävät näyttelijä Morgan Freemania, 80, ahdistelusta. Syytökset paljasti torstaina , jonka artikkelissa kahdeksan naista kertoi kokemuksistaan. He kertoivat olevansa häirinnän ja epäsopivan käytöksen uhreja.


CNN: Useat naiset syyttävät näyttelijä Morgan Freemania epäsopivasta käytöksestä ja häirinnästä iltalehti 19:22 24.05

Hollywood on saanut jälleen uuden skandaalin, kun CNN paljasti kahdeksan naisen kokemukset Morgan Freemanin käyttäytymisestä. Useat naiset syyttävät näyttelijä Morgan Freemania, 80, ahdistelusta. Syytökset paljasti torstaina , jonka artikkelissa kahdeksan naista kertoi kokemuksistaan. He kertoivat olevansa häirinnän ja epäsopivan käytöksen uhreja.


Kymmenen työntekijää syyttää McDonald’sia ahdistelusta Yhdysvalloissa – ”Aiomme haastaa laajalle levinneen seksuaalisen häirinnän” iltasanomat 02:33 23.05

Yksi syytteen jättäneistä työntekijöistä on 15-vuotias. McDonald’s on ilmoittanut ottavansa syytökset vakavasti.


CIA:n johtoon valittu Haspel vannoi virkavalansa – kidutussyytökset varjostivat nimitystä MTV 05:30 22.05

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun CIA:n johtoon valittu Gina Haspel on vannonut virkavalansa.


Tuusulan valtuuston puheenjohtaja yllättyi valtuutettuun kohdistuvista häirintäsyytöksistä MTV 20:05 20.05

Tuusulan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ruut Sjöblom (kok.) kertoo, että valtuuston ja kunnanhallituksen jäseneen Sami Tammiseen (kok.) kohdistuvat häirintäsyytökset tulivat hänelle yllätyksenä.


Ministeri tyrmää syytökset sovinismista: ”Näihin vaatimuksiin en ollut tyytyväinen” uusisuomi 15:16 19.05

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk.) korostaa, että ministerin erityisavustajan on nautittava ministerin ehdotonta luottamusta. 


Toistuvat syytökset oppilaiden seksuaalisesta häirinnästä toivat potkut kunnanvaltuutettuna toimivalle Järvenpään lukion opettajalle iltasanomat 14:31 19.05

Järvenpään lukion opettaja on irtisanottu epäasiallisen käytöksen takia.


Joensuun Tuupovaarassa pöytää Espanjan valtion teko sai käsittämättömän tuhoutui rajussa tulipalossa

Uutiset