Putin: Trumpin vastustajat tekaisivat väitteet Venäjän sekaantumisesta USA:n vaaleihin iltalehti 13:53 14.12

Venäjän presidentti kiisti taas syytökset USA:n vaalivaikuttamisesta. Vladimir Putin väitti tänään vuotuisessa lehdistötilaisuudessaan, että väitteet venäläisten vaalihäirinnästä olivat Donald Trumpin vastustajien yritys mustamaalata Trumpia. Venäjä on aiemminkin kiistänyt kaikenlaisen vaikuttamisen Yhdysvaltojen vaaleihin. Trump puolestaan on sanonut uskovansa Putinia, kun tämä on vakuuttanut hänelle, ettei häirintää tai vaikutusyrityksiä tapahtunut.


Some-julkkis Lele Pons, 21, julkaisi teinikuvansa - kauneusleikkaussyytökset alkoivat heti iltalehti 13:05 13.12

Lele Pons on tunnettu somepersoona ja näyttelijä, viimeksi hän vaikutti Miss Universum-tuomaristossa. Vasta 21-vuotias Lele Pons on todellinen some-julkkis. Hän muutti perheensä kanssa Venezuelasta Yhdysvaltoihin lapsena. Tuolloin hän oli 5-vuotias.


NHL-legendan vaimolta kova väite: Donald Trump ahdisteli aggressiivisesti hississä - ”Hän takasi, että mieheni ei tienaa yhtä paljon rahaa kuin hän” iltalehti 20:47 12.12

Presidentti Donald Trumpin ympärillä pyörivät ahdistelusyytökset eivät ota loppuakseen. Tuoreimman lusikan soppaan heitti NHL-legenda Luc Robitaillen vaimo Stacia. Stacia Robitaille kertoi Twitter-tilillään tapauksesta Madison Square Gardenin hississä noin 20 vuoden takaa. Luc Robitaille pelasi New York Rangersissa vuosina 1995-97. Stacia Robitaille kertoo twiitissään, että hän oli hississä kolmestaan Trumpin ja hänen kanssaan olleen mieshenkilön kanssa.


Trumpia ahdistelusta syyttävät naiset astuivat yhdessä julkisuuteen: Syytökset otetaan vakavasti – ”paitsi presidenttimme kohdalla” iltasanomat 19:32 11.12

Kolme Donald Trumpia syyttänyttä naista vaati maanantaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että kongressin tulisi selvittää presidenttiin kohdistuvat syytökset.


J. K. Rowling puolustaa ryvettynyttä Johnny Deppia - väkivaltasyytökset epäilyttivät myös Potter-kirjailijaa iltalehti 02:27 08.12

Brittikirjailija J. K. Rowling puolustaa Johnny Deppin valintaa velho Gellert Grindewaldin rooliin tuoreessa Harry Potter - universumiin sijoittuvassa elokuvassa. Deppin ex-vaimo Amber Heard syytti näyttelijää viime vuonna pahoinpitelystä, ja parin riitaisa avioero astui virallisesti voimaan tammikuussa. Depp on toistuvasti kiistänyt pahoinpidelleensä Heardia. Vuonna 2016 ilmestyneessä elokuvassa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat Depp nähdään pienessä roolissa Gellert Grindewald -nimisenä velhona. Hahmon odotetaan olevan vielä suuremmassa roolissa elokuvan jatko-osassa, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, mikä on saanut monet Potter-fanit varpailleen. Osa on kertonut sosiaalisessa mediassa boikotoivansa tulevaa elokuvaa mikäli Depp esiintyy siinä. Monet nostivat myös esiin sen, että moni muu Hollywood-tähti, kuten esimerkiksi ahdistelusta syytelty Kevin Spacey, on joutunut jättämään työnsä yksityiselämän ongelmien vuoksi.


Ahdistelusyytökset laajenevat Yhdysvaltain kongressissa – pitkäaikaisin edustaja erosi toissa päivänä, senaattorin eroa odotetaan tänään MTV 10:06 07.12

Minnesotalaissenaattori Al Frankenin, 66, odotetaan tänään eroavan senaattorin tehtävästään ahdistelusyytösten takia. Syytökset demokraattisenaattoria vastaan alkoivat kolmisen viikkoa sitten. Kaikkiaan seitsemän naista on syyttänyt Frankenia seksuaalisesta ahdistelusta.


Itävallan alppihiihdossa kuohuu: lukuisia syytöksiä hyväksikäytöstä, karmivia tarinoita tulokasrituaaleista MTV 17:30 06.12

Itsenäinen komitea tutkii Itävallassa entisten alppihiihtäjien syytökset, joiden mukaan he joutuivat seksuaalisen pahoinpitelyn kohteeksi hiihtäjille tarkoitetuissa sisäoppilaitoksissa 1970-luvulta ainakin vuoteen 2005 saakka.


Trump antoi tukensa ahdistelukohun keskellä olevalle senaattoriehdokkaalle iltasanomat 23:25 04.12

Useat naiset ovat syyttäneet Moorea, 70, seksuaalisesta ahdistelusta. Moore on kiistänyt syytökset.


Ahdistelusyytöksiä myös klassisen musiikin piiristä - maailmankuulu yhdysvaltalaiskapellimestari hyllytettiin iltalehti 05:26 04.12

Metropolitan-ooppera hyllytti kapellimestari James Levinen uusien ahdistelysyytösten takia. Metropolitan-oopperan mukaan kapellimestari James Levinea, 74, ei nähdä enää tällä kaudella oopperassa. Syynä on kapellimestarin uudet ahdistelusyytökset, kertoo The New York Times. The New York Times uutisoi sunnuntaina kolmen miehen kertoneen tulleensa Levinen ahdistelemaksi 1960- ja 1980-luvulla.


Kuuluisan kapellimestarin väitetään ahdistelleen teini-ikäistä poikaa vuosia iltasanomat 15:33 03.12

Yhdysvalloissa maailmankuulu Metropolitan-ooppera kertoi tutkivansa ahdistelusyytökset, joita on esitetty sen entisestä musiikillisesta johtajasta, kapellimestari James Levinestä.


Britannian varapääministerin tietokoneelta löytyi tuhansia pornokuvia iltalehti 10:32 01.12

Löydön tehnyt poliisi oli järkyttynyt. Britannian konservatiivien kansanedustaja Damian Green ylennettiin kesällä Britannian varapääministeriksi. Häntä pidetään pääministeri Theresa Mayn "oikeana kätenä". Kuukausi sitten Greeniä syytettiin nuoren naisen seksuaalisesta ahdistelusta ja hänen eroaan parlamentista tai vähintään ministerin tehtävästä on vaadittu. Green on kiistänyt syytökset. Poliisitutkimus asiasta on kesken.


Ex-megatähti Robinho todettiin syylliseksi joukkoraiskaukseen: Yhdeksän vuoden vankeustuomio iltalehti 19:45 23.11

Useat italialaismediat, muun muassa La Gazzetta Dello Sport, raportoivat hetki sitten, että takavuosien supertähti Robinho on tuomittu yhdeksän vuoden vankeuteen. Tuomio juontaa juurensa vuoteen 2013. Tuolloin Milanissa pelanneen Robinhon epäiltiin osallistuneen joukkoraiskaukseen milanolaisessa yökerhossa. Robinho kiisti tuolloin syytökset jyrkästi ja uhkaili asiasta raportoineita lehtiä oikeustoimilla. Nyt oikeudenkäynti on kuitenkin saatu päätökseen, ja Robinho on todettu syylliseksi. Brassitaiturille lätkäistiin peräti yhdeksän vuoden vankeustuomio. Se, joutuuko Robinho tosiasiassa telkien taakse, selviää vasta tuonnempana. Italian oikeusjärjestelmä nimittäin tuntee useammankin eri valitusasteen.


SVT:n urheiluasiantuntija rikkoi hiljaisuuden - vastaa seksuaalista häirintää koskeviin syytöksiin iltalehti 14:56 22.11

Aftonbladet kertoi viime viikolla SVT:n urheiluasiantuntijasta, joka sai potkut työpaikaltaan törkeää seksuaalista häirintää koskevien syytösten vuoksi. Lehden mukaan kyseinen mies on työskennellyt vuosia SVT:llä. Syytökset koskevat miehen entistä työpaikkaa, jossa hänen naiskollegansa kertoi pomolleen useista häirintätapauksista. Aftonbladetin mukaan mies oli tullut kerran juovuksissa työpaikalle ja yrittänyt pakottaa naista suorittamaan seksuaalisia tekoja.


Venäjän entinen olympiapomo raivostui dopingpaljastajalle: ”Hänet pitäisi ampua kuten Stalin olisi tehnyt” iltasanomat 18:33 16.11

Venäjän huippu-urheilujärjestelmään kohdistuvat dopingsyytökset kiristävät maan urheilupäättäjien hermoja.


Ex-uutisankkuri Seppo Huhta häirintäsyytöksistä: ”Ihan täyttä valetta” iltalehti 14:12 14.11

Espoon Sinisten puheenjohtaja ja entinen uutisankkuri Seppo Huhta kiistää jyrkästi häneen kohdistuvat häirintäsyytökset. Kaupunginhallituksen varajäsen Teemu Lahtinen (ps) kertoi , että Espoossa on tarvittu työsuojeluvaltuutettua "sinisten luottamushenkilön törkeän seksistisen käytöksen vuoksi". Iltalehden tietojen mukaan tuo henkilö on valtuuston varajäsen Huhta. Espoon kaupunginvaltuuston neuvottelutoimikunta käsitteli asiaa maanantaina kokouksessaan. Kokouksessa olivat läsnä muun muassa valtuustoryhmien puheenjohtajat. Iltalehden tietojen mukaan keskustelua käytiin ”erittäin vakavassa hengessä”.


Nimetön kirje leviää: rajuja syytöksiä Urheiluliittoa kohtaan - ”Tämä on todella härskiä” iltalehti 15:43 13.11

Suomalaismediat saivat sunnuntaina pitkän kirjeen, jossa esitetään erittäin rankkoja syytöksiä Suomen Urheiluliittoa (SUL) kohtaan. Kirje lähetettiin jo pari päivää aiemmin Urheiluliiton johdolle ja SUL:n liittovaltuuston reilulle 40 jäsenelle. Kirjeessä puhutaan muun muassa Urheiluliiton holtittomasta rahankäytöstä, pelottelusta ja kiristyksestä. Todistusaineistoa tai nimiä ei kirjeessä väitösten tueksi esitetä. SUL:n puheenjohtaja Vesa Harmaakorpi sanoo, että syytökset ovat täysin perusteettomia.


Vladimir Putin ärähti Venäjän dopingrangaistuksista – heitti ilmoille kovan syytöksen iltasanomat 22:54 09.11

Venäjän huippu-urheilua ovat varjostaneet viime aikoina vakavat dopingsyytökset. Se ei miellytä maan presidenttiä Vladimir Putinia.


Uutiset