Entistä NBA-mestari "Big Babya" syytetään huumausainerikoksista – vastasi hämmentävällä videolla: "He ovat hulluina, koska mustalla miehellä on rahaa" MTV 12:54 18.03

Vuoden 2008 NBA-mestaria Glen "Big Baby" Davisia kohtaan on nostettu seitsemän syytettä huumausainerikoksista. Syytteet koskevat huumeiden hallussapitoa ja jakelua.


LM: Kouluiskun suunnittelusta epäiltyjä tyttöjä vastaan ei nosteta syytteitä MTV 19:19 16.03

Riihimäellä epäillystä kouluhyökkäyksen suunnittelusta on päätetty jättää syytteet nostamatta, kertoo Lännen Media.


LM: Kouluiskun suunnittelusta epäiltyjä työttjä vastaan ei nosteta syytteitä MTV 19:19 16.03

Riihimäellä epäillystä kouluhyökkäyksen suunnittelusta on päätetty jättää syytteet nostamatta, kertoo Lännen Media.


Lännen Media: Syyttäjä jätti syytteet nostamatta Riihimäen epäillyssä koulu-uhassa iltasanomat 19:15 16.03

Esitutkinnan perusteella ei ollut näyttöä siitä, että kolmella alaikäisellä tytöllä olisi ollut lain tarkoittamaa vakaata suunnitelmaa kouluiskulle.


Etelä-Afrikan ex-presidentti Zuma saa korruptiosyytteet iltasanomat 18:52 16.03

Jacob Zuma sai kaikkiaan 16 syytettä kiristyksestä, petoksista, korruptiosta ja rahanpesusta.


Etelä-Afrikan ex-presidentti Zuma syytteeseen MTV 18:09 16.03

Etelä-Afrikan entinen presidentti Jacob Zuma saa useita korrputiosyytteitä. Syytteet liittyvät miljardien arvoisiin asekauppoihin.


Isännän suuret vahtikoirat ahdistelivat naapurin rouvaa tämän kotipihalla - oikeus totesi vaarallisiksi, mutta hylkäsi silti syytteet iltalehti 00:06 16.03

Murisevista koirista järkyttyneen naapurin rouvan piti tilata ambulanssi. Kihlakunnansyyttäjän mukaan maatilanisännän kaksi koiraa karkasivat toistuvasti ulos omalta pihaltaan. Koirat juoksivat tilustiellä ja ilmestyivät naapurin rouvan tontille. Koirat lähestyivät naista muristen.


Mestarien liigassa erikoinen episodi – seuralle syytteet MTV 17:14 15.03

Besiktasin ja Bayern Münchenin välisessä Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa keskiviikkona nähtiin erikoinen tilanne, kun ottelun erotuomari Michael Oliver joutui pistämään pelin hetkeksi poikki kissan juoksennellessa kentällä.


Kittilän kuntapäättäjät käräjille syyskuussa - Valmistelevissa istunnoissa näkemykset eivät kohdanneet iltalehti 15:47 15.03

Oulun syyttäjävirasto on nostanut syytteet törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä, virka-aseman väärinkäyttämisestä, työturvallisuusrikoksesta ja törkeästä petoksen yrityksestä. Lapin käräjäoikeus pääsee käsittelemään Kittilän kunnanjohtajan Anna Mäkelän erottamisjupakkaa syyskuussa. Käräjätuomari Vilho Niirasen mukaan valmisteluistunnoissa riidattomia seikkoja ei tullut esille eli syyttäjien ja asianomistajien näkemykset eivät kohdanneet. Syytteessä on 28 henkilöä, joista 27 on entisiä tai nykyisiä luottamushenkilöitä ja yksi Mäkelän irtisanomista valmistelleen tilapäisen valiokunnan sihteeri.


Ahvenanmaalta terveystuotteita kaupanneille syytteet – jättivät kahden miljoonan euron verot maksamatta MTV 15:35 15.03

Terveystuotteita Ahvenanmaalta Manner-Suomeen tuoneen yrityksen vastuuhenkilöitä syytetään liki kahden miljoonan euron veropetoksesta.


Kahdelle turkistarhaajalle eläinsuojelurikossyytteet - toiselle syytetyn tilalle on tehty videokuvausisku iltalehti 14:27 15.03

Oikeudenkäynnit alkoivat torstaina Pohjanmaan käräjäoikeudessa. Jutut ovat erilliset, mutta ne käsitellään peräkkäin ja niillä on sama syyttäjä. Kumpikin syytetty on kokenut turkistarhaaja parin vuosikymmenen kokemuksella. Kumpikin asuu Pietarsaaren seudulla ruotsinkielisellä Pohjanmaalla.


Kangasalan omakotitalopalosta nostettu syytteet – IS: 30-vuotias nainen epäiltynä kahden sukulaisen murhasta MTV 13:28 15.03

Kangasalan viime marraskuisesta omakotitalopalosta on nostettu syytteet kahdesta murhasta, syyttäjä vahvisti STT:lle torstaina.


Sukulaisnaista syytetään kahdesta murhasta ja tuhotyöstä - pyörätuolissa ollut äiti ja kehitysvammainen poika kuolivat iltalehti 08:38 15.03

Syyttäjä on nostanut syytteet Kangasalan tulipalosta, jossa kuoli kaksi ihmistä. Kangasalan Vatialassa tapahtui traaginen asuntopalo marraskuun 9. päivä. Palossa kuoli vuonna 1934 syntynyt pyörätuolissa ollut äiti ja hänen vuonna 1954 syntynyt poikansa. Nyt syyttäjä syyttää vuonna 1988 syntynyttä sukulaisnaista kahdesta murhasta ja tuhotyöstä. Haastehakemus lähti torstaina käräjäoikeuteen.


Britannia otti agentin myrkytyksen esiin YK:ssa – Venäjä kiistää jälleen syytteet MTV 11:58 14.03

May kertoi maanantaina, että Venäjä on todennäköisesti vastuussa myrkytyksestä.


Heather Locklear sai syytteet väkivaltaisesta käyttäytymisestä ja virkavallan vastustamisesta iltalehti 21:33 13.03

Melroce Place -tähti pidätettiin helmikuun lopussa. Melrose Place -tähti Heather Locklearilla, 56, ei ole viime aikoina mennyt kovinkaan vahvasti. Näyttelijä on kärsinyt jo pitempään alkoholi- ja lääkeriippuvuudesta, ja tähän päälle tulevat vielä muut yksityiselämän ongelmat. Locklear pidätettiin helmikuun viimeisenä viikonloppuna poliisin päälle karkauksesta ja kotiväkivallasta.


Kittilä-käräjillä luettiin liuta syytteitä - erotettu kunnanjohtaja mukana Skypen kautta iltalehti 16:22 13.03

Nyt käsiteltävät rikossyytteet ajoittuvat vuosiin 2013-2015. Lapin käräjäoikeudessa on tänään luettu syytteitä suurelle joukolle Kittilän kuntapäättäjiä vyyhdessä, joka ulottuu vuosille 2013-2015. Haastehakemuksia on kaikkiaan kolme. Neljäs haaste tulee julkiseksi torstaina. Asian käsittely kestää useampia päiviä ja se käydään Lapin aluehallintoviraston juhlasalissa, koska käräjäoikeuteen ei mahtunut.


Törkeä virka-aseman väärinkäyttäminen vai muotovirhe? Kittilän kunnanpomon erottamisjupakan käräjöinti alkaa tänään iltalehti 09:12 13.03

Kittilän kunnanjohtajan erottamisjupakan valmistelevat istunnot alkavat tänään Lapin käräjäoikeudessa. Lapin käräjäoikeus aloittaa tänään kolmen päivän valmisteluistunnon Kittilän kunnanjohtajan Anna Mäkelän erottamisjupakassa. Syytteessä on 28 henkilöä, joista 27 on entisiä tai nykyisiä luottamushenkilöitä ja yksi Mäkelän irtisanomista valmistelleen tilapäisen valiokunnan sihteeri. Oulun syyttäjävirasto on nostanut syytteet törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä, virka-aseman väärinkäyttämisestä, työturvallisuusrikoksesta ja törkeästä petoksen yrityksestä.


Yhdeksänvuotias tyttö sai surmansa veljensä ampumasta luodista, vanhemmat saamassa raskaat syytteet MTV 08:38 13.03

Yhdysvalloissa Milwaukeen osavaltiossa yhdeksänvuotias tyttö sai lauantaina surmansa sen jälkeen, kun tytön veli ampui vahingossa sisartaan.


Venäjän ulko­ministeriö: Britannian myrkytys­syytteet ovat ”sirkus­show’ta” iltasanomat 19:46 12.03

Venäjän johto reagoi nopeasti Britannian pääministeri Theresa Mayn väitteisiin vakoojan myrkytyksestä.


Uutiset