Leijonan luola -miljardööri hengaili Helsingissä kuin kuka tahansa – kumosi heti yleisen väitteen suomalaisista iltasanomat 21:14 21.08

Mark Cubania Suomessa epävirallisesti isännöinyt Aleksi Valavuori kertoo IS:lle miljardöörin Suomen-matkasta.


Leijonan luola -miljardööri hengaili Helsingissä kuin kuka tahansa – kumosi heti yleisen väitteen suomalaisista: ei kiire pois SuomestaLeijonan luola -miljardööri hengaili Helsingissä kuin kuka tahansa – kumosi heti yleisen väitteen suomalaisista: ei kiire pois Suomesta iltasanomat 20:53 21.08

Mark Cubania Suomessa epävirallisesti isännöinyt Aleksi Valavuori kertoo IS:lle miljardöörin Suomen-matkasta.Mark Cubania Suomessa epävirallisesti isännöinyt Aleksi Valavuori kertoo IS:lle miljardöörin Suomen-matkasta.


Entinen tallikaveri puolustaa: Alonson kanssa ei koskaan ongelmia MTV 16:11 21.08

Entinen F1-kuljettaja Giancarlo Fisichella ei usko väitteisiin, jonka mukaan Fernando Alonso aiheuttaisi ongelmia missä tahansa tallissa.


Kuin kuka tahansa perhe: kruununprinsessa Victoria ja Estelle hulluttelivat huvipuistossa tukka putkella iltasanomat 13:27 19.08

Kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle nauttivat aurinkoisesta päivästä Gröna Lund -huvipuistossa.


Teemu Selänteeltä suorat sanat suomalaisen jääkiekon suurongelmasta – ”Sen takia minä olen lähtenyt tähän mukaan” iltasanomat 23:03 18.08

Kiekkovaikuttajat kävivät kuuman paneelikeskustelun perjantaina Raumalla. Tallenne on katsottavissa jutun pääkuvana olevalta videolta.


Timo Soini avautuu blogissaan aborttikohusta: "Suomessa saa olla mitä mieltä tahansa, paitsi eri mieltä" MTV 22:14 18.08

Sinisten kansanedustaja, ulkoministeri Timo Soini on ottanut uudessa blogissaan kantaa hänen ympärillään kuohuvaan aborttikohuun.


Riita siltaromahduksesta repii Italian hallitusta: ”Ensimmäinen suuri katastrofi” uusisuomi 12:17 18.08

Italian hallituksessa istuvat populistinen Viiden tähden liike ja äärioikeistolainen La Lega ovat ajautuneet pahoihin erimielisyyksiin tähän mennessä noin 40 ihmisen hengen vaatineen Genovan siltaromahduksen vuoksi.


Riita siltaromahduksesta repii Italian hallitusta: ”Vain minun kuolleen ruumiini yli” uusisuomi 12:17 18.08

Italian hallituksessa istuvat populistinen Viiden tähden liike ja äärioikeistolainen La Lega ovat ajautuneet pahoihin erimielisyyksiin tähän mennessä noin 40 ihmisen hengen vaatineen Genovan siltaromahduksen vuoksi.


Suomalaisasiantuntija pitää Kongon ebolatilannetta haastavana – uusia tartuntoja raportoidaan koko ajan MTV 20:43 17.08

Kongon demokraattisessa tasavallassa elokuun alussa puhjennut tuorein ebola-epidemia ei ota laantuakseen. Tähän mennessä verenvuototautiin on kuollut jo 40 ihmistä, mutta todellinen lukumäärä voi olla suurempi. Lisäksi uusista tautiepäilyistä raportoidaan koko ajan.


Madonnan tavannut Kristoffer Ignatius kertoo kohtaamisesta: "Siinä hän oli niinkuin kuka tahansa" mtv 22:05 16.08

Kristoffer Ignatius sai mahdollisuuden tavata Madonnan tämän vieraillessa Suomessa vuonna 2012. 


Ronaldo on poissa – Petri Pasanen löysi heti ison muutoksen Real-hyökkäyksestä MTV 07:11 16.08

Miten Cristiano Ronaldon Juventus-siirto vaikuttaa Real Madridin peliin? Tähän kysymykseen saatiin vastauksia jo keskiviikkoisessa Super cup -ottelussa.


Kymmeniä kuollut tulvissa matkailijoiden suosimassa Intian Keralassa iltasanomat 21:41 15.08

Intian lounaisrannikon Keralassa monsuunitulvissa on kuollut tähän mennessä ainakin 67 ihmistä, kertoivat viranomaiset keskiviikkona.


F1-mestari tylynä Fernando Alonsosta: "Ihmiset yliarvioivat hänet" MTV 09:21 15.08

Vuoden 1979 F1-maailmanmestari Jody Scheckter on iskenyt verbaalilusikkansa suorasukaisella tavalla Fernando Alonso -soppaan. Eteläafrikkalaislegendan mukaan F1-uransa tähän kauteen päättävä Alonso on yliarvostettu kuljettaja. 


Jean Todt kiitteli Fernando Alonsoa – povaus tähtikuskin tulevaisuudesta: "Olen varma" MTV 06:56 15.08

Kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n puheenjohtaja Jean Todt osoitti kiitoksensa F1-uransa tähän kauteen päättävälle Fernando Alonsolle.


Sauli Niinistön sanat nousivat esiin – Tutkija: Suomi on sotilaallisesti liittoutunut uusisuomi 20:15 14.08

Suomi on käytännössä sotilaallisesti liittoutunut, katsoo Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Charly Salonius-Pasternak. Hän tarkentaa, että englanniksi termi on ”militarily aligned”, sotilaallisesti suuntautunut. Tähän tyyliin Suomea asemoi tutkijan mielestä myös presidentti Sauli Niinistö.


Meghanin vanha kirjoitus paljastui – näin herttuatar ajatteli kuninkaallisista vielä vuonna 2014: ”Naiset hellivät lapsuuden fantasioitaan” iltasanomat 17:06 14.08

Sussexin herttuatar ei halunnut olla kuka tahansa prinsessa.


Eilinen palvelunestohyökkäys tehtiin ulkomailta: Jopa kymmeniä hyökkäyksiä valtionhallintoon vuodessa MTV 22:16 13.08

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus on selvittänyt eilistä laajaa palvelunestohyökkäystä. Tähän mennessä tiedetään, että hyökkäys tehtiin ulkomailta. Poikkeuksellisen laaja palvelunestohyökkäys kaatoi eilen valtionhallinnon viranomaisten ja ministeriöiden verkkosivustoja, mutta jo aamuun mennessä sivut toimivat normaalisti.


Fernando Alonson ensi kauden suunnitelmista merkittävä vihje – päättyykö F1-ura tähän kauteen? MTV 20:05 13.08

McLaren-kuljettaja Fernando Alonson on määrä tiedottaa ensi kauden suunnitelmistaan huomenna tiistaina.


Mitali oli alennusmyynnissä – Simo Lipsanen jäi vasta yhdeksänneksi: ”Vaikea tähän tulokseen on sanoa syytä” iltasanomat 00:14 13.08

Miesten kolmiloikan EM-finaalin tulostaso jäi vaisuksi – niin myös Simo Lipsasen.


Kissalla outo pakkomielle – tähän herkkuun ei moni muu kajoa stara 20:40 12.08

Lemmikeillä on toisinaan päähänpistoja ja suoranaisia pakkomielteitä, jotka herättävät hämmennystä


kasvisruokaa Ketterässä ovet käyvät Muslimit purettu, Koskinen seikkaili

Uutiset