Juuri eronnut Lauri Tähkä tahkonnut vuosia huipputuloja – avioehto rekisteröitiin hääpäivänä iltasanomat 09:14 16.08

Juuri eronnut laulaja oli suojannut omaisuutensa.


Lauri Tähkä eroaa vaimostaan – liitto kesti vain vuoden mtv 07:38 16.08

Laulaja Lauri Tähkä eroaa vaimostaan.


IS: Lauri Tähkä eroaa vaimostaan – liitto kesti vain vuoden mtv 07:38 16.08

Laulaja Lauri Tähkä eroaa vaimostaan, kertoo Ilta-Sanomat.


Lauri Tähkä eroaa vaimostaan! Liitto kesti vain vuoden iltasanomat 05:59 16.08

Lauri Tähkä ja hänen vaimonsa ovat jättäneet yhteisen avioerohakemuksen.


Lauri Tähkän uusi elämänvaihe: Kappale kertoo luopumisen tuskasta iltasanomat 22:41 28.06

Lauri Tähkä laulaa luopumisesta – niin kuin vain keski-ikäinen mies voi: vanhemmat ikääntyvät ja lapset muuttavat pois kotoa. IS:n haastattelussa Tähkä kertoo, ettei aio pelätä tässäkään elämänvaiheessa.


Tämän kevään älläennätys on 8 laudaturia, ja sen saavutti neljä ylioppilasta - vilpistä kärähti ”muutamia” iltalehti 13:37 18.05

Tulokset ovat vielä kouluilla tarkastettavana. Koulut ovat tänään perjantaina saaneet tiedot kevään ylioppilaskokeiden tuloksista. Tulokset ovat vielä kouluilla tarkastettavana. Ylioppilastutkintolautakunnan pääsihteeri Tiina Tähkä kertoo, että tänä keväänä neljä ylioppilasta kirjoitti kahdeksan laudaturia. Tämänhetkisen tiedon mukaan kahdeksan on kevään suurin laudaturien määrä. Lisäksi kahdella kokelaalla oli yhteenlaskettuna 11 laudaturia ja eximiaa. Toisella heistä laudatureita oli viisi ja toisella kuusi.


Lauri Tähkä ihastutti fanit koirakuvalla - pusutteleva Piki-koira varasti huomion: ”Oi ihanaa hellyyttä” iltalehti 15:17 16.05

Lauri Tähkä kertoi Instagramissa kuulumisiaan faneille herttaisen koirakuvan muodossa. Uutta levyään pakertava Lauri Tähkä työstää parhaillaan uutta musiikkia. Mies innostui kertomaan Instagramissa faneille kuulumisiaan, ja julkaisi hellyttävän kuvan, jossa saa koirapusuja Piki-koiralta. Tähkä istuu lokoisasti kahvimuki kädessään "prinsessahuoneen" lattialla, ja fiilistelee tulevia kappaleita.


Lauri Tähkä ulkonäöstään: "Minulla on valuvirhe tietyllä tavalla tässä naamassa" mtv 17:18 01.05

Lauri Tähkän kasvot ovat suomalaisille tutut ja artistille on arkipäivää, että ihmiset tunnistavat hänet kaduilla. Tähkä kertoo kuitenkin saaneensa ottaa vuosien saatossa vastaan paljon ulkonäköönsä kohdistuvaa palautetta.


Lauri Tähkä oikeasta nimestään: "Minua ei kutsu monikaan ihminen Jarkoksi" mtv 08:15 01.05

Alasti-klubilla kotimaiset eturivin huippuartistit esittävät riisuttuja versioita kappaleistaan intiimissä klubiympäristössä. Subilla 1.5. klo 21 nähtävässä jaksossa Lauri Tähkä kertoo avoimesti muun muassa ristimänimestään.


Lauri Tähkä jaksamisestaan: "Täytyy yrittää jotenkin elää päihteetöntä elämää" mtv 19:15 30.04

Lauri Tähkä puhuu Subilla nähtävässä Alasti-klubi-ohjelmassa avoimesti siitä, kuinka hänen on elettävä päihteettömästi, jotta hän ei vaarantaisi jaksamistaan hektisen arjen keskellä.


Lauri Tähkä teki historiaa - päihitti Jari Sillanpään nimissä olleen ennätyksen iltalehti 16:02 30.04

Lauri Tähkä teki historiallisen ennätyksen, sillä Sinä olet minun -kappale on ollut 54 viikkoa ykkösenä. Videoreportaasi Lauri Tähkän keikalta. -sivusto uutisoi Lauri Tähkän tekemästä historiallisesta ennätyksestä. …


Poliitikot ottivat osaa Bumtsibumiin – näin "Väyryseltä" taipui Lauri Tähkän hittibiisi mtv 19:55 28.04

Kingin seitsemännessä livelähetyksessä Suomen eturivin poliitikot osallistuivat musiikkiohjelma Bumtsbumiin. 


Rotanmyrkkyepäily helsinkiläispäiväkodin pihalla, rikosilmoitus tehty - ”Työntekijät huomasivat heti, että siellä on jotakin outoa” iltalehti 16:40 28.04

Helsinkiläisen päiväkodin pihalta löytyi perjantaina aamupäivällä ainetta, jota epäillään rotanmyrkyksi. Video yllä: Päiväkoti Tähkän pihalla varoitetaan rotanmyrkystä. Viikin kaupunginosassa sijaitsevan Tähkän päiväkodin ulkoiluun meno keskeytyi ikävällä tavalla aamukymmenen aikoihin, kun pihalta löydettiin rotanmyrkkyä muistuttavaa ainetta.


Alasti-klubi tuo tähtiartistien livekeikat olohuoneisiin – mukana Vesala, Lauri Tähkä ja Erin mtv 19:43 28.03

Mielenkiintoisen syvällinen musiikkiohjelma, Alasti-klubi pyörähtää käyntiin Subilla 10. huhtikuuta. Ohjelmassa kotimaiset eturivin huippuartistit esittävät riisuttuja versioita kappaleistaan intiimissä klubiympäristössä ja antavat syväluotaavia haastatteluita Elias Kaskisen isännöimällä klubilla.


HJK tyrmäsi hoitotäti Ilves löi Italia-ottelussa ”Olen tapellut JYP oli kärkijoukkueen puolustuksesta miehiä seksiin ja tuikattiin tuleen Kangasalla Venäjä suunnitteli Julian voittoon ? Helenius

Uutiset