Selvä enemmistö briteistä haluaa perua Brexitin - ero jo 10 prosenttiyksikköä iltalehti 21:02 18.12

Britannian aikuisista asukkaista 51 prosenttia haluaisi maan pysyvän Euroopan Unionin jäsenenä ja 41 prosenttia haluaisi edelleen erota. Samaan aikaan kun Britannian hallitus ja Euroopan unioni ovat päässeet yksimielisyyteen eroneuvottelujen toisen vaiheen aloittamisesta, yhä suurempi osa briteistä haluaisi peruuttaa Brexitin kokonaan. Brittiläisen BMG Research -tutkimusyhtiön mukaan tällä hetkellä 51 prosenttia Britannian aikuisista asukkaista haluaisi maan pysyvän Euroopan Unionin jäsenenä ja 41 prosenttia haluaisi maan edelleen eroavan siitä. Seitsemän prosenttia tutkimukseen osallistuneista ilmoitti ensin, ettei heillä ole kantaa, mutta sen jälkeen kun epätietoisille kerrottiin, että heidät jätetään kyselyn tulosten ulkopuolelle, Brexitin vastustajien määräksi nousi 55,5 prosenttia ja kannattajien määräksi 44.5 prosenttia. Ennätysluvut


Kotietsintä toimittajan asuntoon oli täysin poikkeuksellinen, arvioi rikosoikeuden professori – "Tiedossani ei ole, että tällaista olisi tehty" MTV 20:27 18.12

Helsingin Sanomien toimittajan kotiin tehty kotietsintä oli täysin poikkeuksellinen, mutta se näyttäisi sujuneen lainmukaisesti, arvioi rikosoikeuden professori Matti Tolvanen.


Kommentti: Unohtakaa raha – Sirotkin ansaitsee Williams-pestin MTV 19:49 18.12

Venäläinen Sergei Sirotkin on lukuisten lähteiden mukaan tällä hetkellä vahvin ehdokas Lance Strollin ensi kauden tallikaveriksi Williamsille, vaikka viimeisimmät huhut kertovat tilanteen olevan vielä auki.


Nähdäänkö F1-moottoreissa pian todellinen tehomörssäri? Mercedes on rikkomassa hurjan haamurajan iltalehti 18:40 18.12

Mercedes F1-tallin moottorijohtaja Andy Cowell kertoi Autosportille, että mestaritallin tulevissa voimanlähteissä saatetaan nähdä melkoinen teholoikka. Tällä hetkellä Mercedeksen moottorikehityksessä ollaan moottoripomon mukaan sillä tiellä, että maagisen 1 000 hevosvoiman rajan rikkoutuminen saattaa olla lähitulevaisuutta. - Olemme lähellä. Olen varma, että se tapahtuu jossain kohtaa, Cowell sanoi.


Salibandyliigan pelaaja kärysi dopingtestissä - ”Olihan se iso järkytys” iltalehti 17:56 18.12

Salibandyliiton hallitus on määrännyt kahden kuukauden toimintakiellon Marianne Vitelille. Vitelin dopingnäytteestä löytyi kielletyksi aineeksi luettua pseudoefedriiniä, jota käytetään esimerkiksi flunssalääkkeissä. Vuonna 1999 syntynyt Viteli antoi positiivisen dopingtestinäytteen syyskuun lopussa naisten Salibandyliigaottelun jälkeen Tampereella. Hän pelaa tällä hetkellä tamperelaisen KooVeen riveissä.


F1-vuoden hauskimmat tilanteet listattu - Kimi jälleen omassa kastissaan: ”Räikkönen on pohjaton aarreaitta” iltalehti 16:36 18.12

Kimi Räikkönen ei ole erityisen värikäs persoona normaaleissa tv-haastatteluissa, mutta silti hän on yksi F1-sirkuksen suosituimmista kuskeista. Syy on hyvin yksinkertainen. Suomalaisen radiokeskustelut, toimintatavat ja jäätävä käytös saa usein hymyn huulille. Ei siis ihme, että formulasivusto planetf1.comin vuoden hauskimmat tilanteet -listalla Räikkönen oli jälleen omassa kastissaan. Jutun otsikoksi olikin laitettu "Räikkönen on pohjaton aarreaitta".


Twitter alkaa varoittaa hakaristeistä – haluaa rajoittaa uusnatsien Twitter-käyttöä MTV 16:26 18.12

Sosiaalisen median palvelu Twitter aikoo merkitä vihapuhetta edistäviä kuvia varoituksilla. Palvelun mukaan tällaisia kuvia ovat esimerkiksi hakaristit.


Voimakas lumipyry sotki lentoliikennettä Saksassa ja Sveitsissä – Frankfurtin kentällä peruttiin 170 lentoa MTV 15:44 18.12

Huono sää piinaa nyt puolestaan lentoliikennettä Saksassa ja Sveitsissä. Esimerkiksi Frankfurtissa lumipyry sotki lentoliikennettä aamupäivän aikana, ja yli sata lentoa jouduttiin perumaan.


USA:n puolustusministeriö julkaisi videon kahden hävittäjän ja Ufon kohtaamisesta iltalehti 14:42 18.12

Tunnistamaton lentävä esine havaittiin San Diegon edustalla vuonna 2004. Yhdysvaltain puolustusministeriö on julkaissut videon, jossa kaksi hävittäjää jahtaa tunnistamatonta lentävää esinettä. Esine havaittiin San Diegon edustalla Yhdysvaltojen länsirannikolla vuonna 2004. Sen perään lähetettiin kaksi F/A 18F hävittäjää lentotukialus Nimitziltä.


Halla-aho moittii ”kansalaisjärjestöjen meritakseja” Välimeren yli: ”Schengen-järjestelmä romahtanut - vapaa liikkuvuus Euroopassa uhattuna” iltalehti 14:02 18.12

Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho haluaisi lisää tukea afrikkalaisten tyttöjen koulutukseen. Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho on huolissaan Euroopan rajavalvonnan toimivuudesta - erityisesti Euroopan etelärajoilla. - Välimeren ylittäminen laittomasti on tällä hetkellä helpompaa ja halvempaa kuin koskaan meritaksipalvelun myötä. Sitä ylläpitävät salakuljetusjärjestöt ja toisaalta vapaaehtoiset kansalaisjärjestöt, Halla-aho sanoo.


Seksiklinikka hoitaa julkkiksia – hoitomuodot paljastuivat! stara 14:00 18.12

Arizonalaisella aavikkopalstalla sijaitseva klinikka The Meadows on erikoistunut etenkin seksihäiriöistä


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 18.12

Arizonalaisella aavikkopalstalla sijaitseva klinikka The Meadows on erikoistunut etenkin seksihäiriöistä


Pitkään kadoksissa ollut Leena löytyi kuolleena maastosta - poliisi esittänee neljää vangittavaksi henkirikoksesta iltalehti 11:34 18.12

Vangitsemisvaatimukset pitää tehdä tällä viikolla. Poliisi on ottanut kiinni neljä henkilöä epäiltyinä Leena Pekkarisen surmaan liittyen. Aiemmin kiinni oli myös Pekkarisen mies, mutta hänet on vapautettu.


Yle: Legenda kertoo kielletystä rallihirmusta: uskomaton kiihdytys lentokentällä - ”Korikin oli jotain muovia” iltalehti 10:26 18.12

B-ryhmän ralliautot ovat legendaarisia. Uskomattomia tykkejä, joita oli kuitenkin vaikea pitää näpeissään. B-ryhmän autot kiellettiin vuonna 1986. Päätökseen vaikutti voimakkaasti Henri Toivosen kuolema Korsikan rallissa. Suomalaiset rallilegendat kuvailevat autoja Ylen Urheilu-Suomi-dokumenttisarjan viidennessä osassa.


Tältä näytti, kun maailman vilkkain lentokenttä pimeni yli 10 tunniksi – moni veisteli aiheesta huumoria: ”Sillä välin Atlantan lentokentällä...” iltasanomat 09:36 18.12

Ilmeisesti tulipalosta aiheutunut sähkökatkos pysäytti maailman vilkkaimman lentoaseman täysin joulusesongin aikaan. Yli 10 tuntia kestäneen katkoksen jälkeen sähköt on saatu takaisin.


Tuhannet matkustajat jäivät jumiin maailman vilkkaimmalla lentokentällä – sähkökatko peruutti satoja lentoja MTV 08:20 18.12

Sähkökatko aiheutti kaaoksen lentoliikenteeseen maailman vilkkaimmalla kentällä Atlantassa Yhdysvalloissa, kun tuhansien matkustajien matka keskeytyi vian vuoksi.


Tuhannet matkustajat jäivät jumiin maailman vilkkaimmalla lentökentällä – sähkökatko peruutti satoja lentoja MTV 08:20 18.12

Sähkökatko aiheutti kaaoksen lentoliikenteeseen maailman vilkkaimmalla kentällä Atlantassa Yhdysvalloissa, kun tuhansien matkustajien matka keskeytyi vian vuoksi.


Sähkökatko perui yli tuhat lentoa maailman vilkkaimmalla lentokentällä iltalehti 07:47 18.12

Ihmiset odottivat pimeissä terminaaleissa tietoa lennoistaan USA:n Atlantassa. Matkustajat ihmettelivät sähkökatkosta lentokentällä. Sadat lennot viivästyivät tai ne peruttiin kokonaan Hartsfield-Jackson Atlantan kansainvälisellä lentokentällä Yhdysvalloissa sähkökatkon vuoksi sunnuntaina. Matkustajat joutuivat odottelemaan täysissä, kummitusmaisen pimeissä terminaaleissa, ja kiitoradat pysyivät tyhjinä.


MOT: Myös Naistenklinikalla vakava homeongelma - sadat saaneet oireita iltalehti 07:43 18.12

Kysymys kuuluu, kokeeko Naistenklinikka suljetun Kätilöopiston kohtalon. Helsingin Kätilöopisto jouduttiin sulkemaan kosteus- ja homevaurioiden takia. Nyt sama kohtalo saattaa odottaa ainakin osittain Naistenklinikkaa, joka on tällä hetkellä Suomen suurin synnytyssairaala. Jopa satojen kätilöiden kerrotaan saaneen Naistenklinikalla homeoireita. Kroonisesti sairastuneita on arviolta yli sata. - Tämän ongelman vakavuutta lisää se, että homesairaus on altistuksen suhteen kumulatiivinen. Eli jos on altistunut Kätilöopistolla, se ei pyyhkiydy elimistöstä, vaan on siellä jo pohjalla. Sitten jo pienetkin lisäaltistukset - esimerkiksi Naistenklinikalla - aiheuttavat kohtuuttoman suuria oireita, Hyksin infektiosairauksien klinikan eläkkeellä oleva ylilääkäri, emeritusprofessori Ville Valtonen sanoo MOT:n toimittajalle Kai Bymanille.


Uutiset