Urho ja Sylvi Kekkosen avioliittoa sävytti tragedia, lääkäri määräsi eri makuuhuoneisiin – tällaisia olivat Kekkosen myöhemmät naissuhteet iltasanomat 07:02 14.01

Presidentin elämässä vaikutti Sylvi-puolison lisäksi kolme tärkeää naista.


Helsingin piispa valitsi Kuninkaansviitin hotellissa ja luksushytin Ruotsin-laivalla – tällaisia ne ovat iltasanomat 09:51 11.01

Helsingin piispa Teemu Laajasalo maksatti seurakuntalaisilla muun muassa kalliin hotelliyöpymisen ja vaihtoi edullisesta laivahytistä parvekkeelliseen luksushyttiin.


Trumpin verouudistus hyödyttää lukuisia suomalaisyrityksiä MTV 07:15 09.01

Presidentti Donald Trumpin verouudistus hyödyttää lukuisia suomalaisyrityksiä, joilla on valmistusta Yhdysvalloissa. OP:n arvion mukaan tällaisia yrityksiä on parikymmentä.


Aku-myrsky riehuu - kovimmat tuulet 30 metriä sekunnissa, 7 400 taloutta ilman sähköä iltalehti 04:59 08.01

Sunnuntaina Suomeen saapunut Aku-myrsky on aloittanut riehumisensa. Kello 22.30 Suomessa oli Energiateollisuus ry:n mukaan noin 7 400 sähkötöntä asiakasta. Eniten sähköttömiä asiakkaita oli Porissa, jossa tällaisia talouksia oli yli 2 400. Myrskytuulet ovat myös nousseet hurjiin lukemiin. Esimerkiksi Kaskisissa on mitattu illan aikana 32,8 metriä sekunnissa riehuvaa tuulta. Lisäksi Kirkkonummella ja Tammisaaressa on päästy yli 29 metriä sekunnissa yltävään puhuriin.


Pudotuspelejä jahtaavien ottelulle dramaattinen ratkaisu: "Olisi kiva antaa pieni palaute" jatkoaika.com 21:30 05.01

Ilveksen ja KooKoon välisen ottelun alku oli haparoivaa molemmilta joukkueilta, eikä antanut kovinkaan isoja lupauksia kauniista osumista. Tällaisia kuitenkin saatiin päätöserässä, kun Ilves ratkoi ottelun ylivoimamaaleillaan, joihin johtaneista jäähyistä riitti puhetta myös ottelun jälkeen.


Häiriötilanteessa Suomeen tarvitaan 70 hätävirralla toimivaa huoltoasemaa, nyt niitä on vain neljä – Miten löpö maksettaisiin? MTV 19:16 04.01

Polttoaineen jakelun turvaaminen suurten sähkökatkosten aikana kaikissa olosuhteissa koko maassa vaatisi noin 70 varavoimalla varustetun huoltoaseman rakentamista Suomeen. Nyt tällaisia asemia on vain neljä.


Tällaisia tapahtumia on luvassa sisällisosan muistovuonna MTV 17:13 04.01

Helsingissä tämän vuoden tapahtumia koordinoi erityinen Muistovuosi 1918 -työryhmä. Sen työ on alkamassa ensi viikolla. Työryhmässä on mukana muun muassa museonjohtaja Tiina Merisalo.


Tällaisia rangaistuksia Jari Sillanpää voisi saada iltasanomat 15:14 04.01

Laulaja Jari Sillanpäätä syytetään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kahdesta liikennerikkomuksesta.


Tällaisia ovat ”moottorisahamurhaaja” ja ”raaka martta” – Turun yliopisto löytää joka vuosi tieteelle uusia loispistiäisiä iltasanomat 15:10 02.01

Turun yliopiston biodiversiteettiyksikön tutkijat kuvaavat vuosittain jopa kymmeniä tieteelle uusia loispistiäislajeja.


Tällaisia kommentteja naiset kuulevat töissä edelleen stara 10:30 01.01

Nykyään tasa-arvo miesten ja naisten kesken on asia, jonka puolesta


Sulava yöpuku, kuuma vesijohtovesi, toiseen henkilöön törmääminen ja salama – tällaisia ovat harvinaisimmat kuolinsyyt MTV 19:54 29.12

Tilastokeskus kokoaa vuosittain kuolemansyytilaston, jossa eritellään suomalaisten kuolinsyitä. Tilastoon lasketaan kaikki kalenterivuoden aikana Suomessa tai ulkomailla kuolleet, jotka kuolinhetkellä asuivat vakinaisesti Suomessa.


Joulurauha romutettiin myös Raahessa: perhettään ja poliisia uhanneelta mieheltä otettiin ase pois iltalehti 07:53 27.12

Viinanhuuruiset kotikärhämät työllistivät poliisia Jokilaaksojen alueella. Oulun poliisin Jokilaaksojen kenttäjohto tiedottaa, että alueella sattui aatonaaton ja tapaninpäivän välisenä aikana yhteensä 205 tehtävää. Valitettavan jouluperinteen mukaisesti iso osa näistä oli kotihälytyksiä, jonne poliisia kaivattiin rauhoittelemaan viinanhuuruisia tappeluita tai äänekästä juhlintaa. Poliisin arvion mukaan tällaisia tehtäviä kertyi parisenkymmentä.


Jokerit heikossa putkessa: ”Tällaisia nämä viimeiset ottelut ovat olleet” uusisuomi 21:24 26.12

Jokereilla kulkee KHL-peleissä nyt heikommin. Tapaninpäivänä Helsingissä joukkue laukoi 47 kertaa kohti Jakub Stepanekin vartioimaa Slovan Bratislavaa vastaan, mutta hävisi 2-3. Slovan teki maalinsa paikoistaan kovalla prosentilla.


Parhaat pieneen tilaan sopivat lahjaideat – ostitko sinä tällaisia? stara 21:00 25.12

Osa ihmisistä ostaa joululahjat viime tipassa ja totaalisessa kiireessä. Tällöin


Näin presidenttiehdokkaat rakastuivat – ”On vaikea selittää, miksi rakkautemme on kestänyt näin kauan” iltasanomat 13:06 25.12

Tällaisia ovat presidenttiehdokkaiden rakkaustarinat.


Naiset toimivat viikon kuin fitnessmallit – tällaisia kuvia Instagramiin pitää ottaa stara 14:00 22.12

Anna Victoria on suosittu liikunnan ammattilainen ja fitnessmalli, jota seurataan


Onko menossa kaikkien aikojen harmain joulukuu? Osassa Suomea aurinko ei ole paistanut minuuttiakaan iltalehti 11:05 22.12

Ilmatieteen laitos kertoo asiasta Twitter-tilillään. Pakko se on uskoa. Osassa Suomea aurinko ei ole paistanut minuuttiakaan joulukuun aikana. Ilmatieteen laitos uutisoi asiasta Twitter-tilillään. Tällaisia paikkoja ovat havaintoasemat Utsjoen Kevolla, Ilomantsin Mekrijärvellä, Sodankylässä Tähtelässä, Jyväskylän lentoasemalla, Sotkamon Kuolaniemellä ja Kuopion Savilahdella.


Oikaisu HS:n kohujutun kirjoittaneita toimittajia koskevaan juttuun iltalehti 10:13 20.12

Oikaisu Iltalehden juttuun ”Tällaisia ovat kohujutun kirjoittaneet HS:n toimittajat - palkitusta Pietiläisestä oikeusjuttu vireillä” Iltalehden 20.12.2017 ilmestyneessä "Tällaisia ovat kohujutun kirjoittaneet HS:n toimittajat - palkitusta Pietiläisestä oikeusjuttu vireillä" väitettiin, että Helsingin Sanomien toimittajalla Tuomo Pietiläisellä olisi vireillä kaksi oikeustapausta Helsingin käräjäoikeudessa. Tosiasiassa Helsingin Sanomien lauantaina julkaisemaa artikkelia koskeva rikosepäily on vasta poliisitutkinnassa.


Uutiset