Harri Säterin maukas kauhaisu ja itävaltalaistorjujan ihmekopit – tältä näyttää MM-kisojen torjuntojen TOP 5 -lista MTV 13:22 20.05

Itävallan maalivahti Bernhard Starkbaum on noussut esille haamutorjunnoillaan jääkiekon MM-kisoissa ja pitää nimissään kahta komeinta torjuntaa TOP-listalla.


NHL-seura teki jättimäisen virheen Sebastian Ahon kohdalla - tältä näyttäisivät varaukset uudelleen tehtyinä: ”Tunnen suurta häpeää” iltalehti 10:18 20.05

Jälkiviisaus tarjoaa loputtomasti puheenaiheita. Näin on myös NHL:n varaustilaisuuksien kohdalla. The Athletic -julkaisun NHL-asiantuntija Scott Wheeler pohti, miltä jääkiekon kovimman sarjan varaustilaisuus vuonna 2015 olisi ihannetilanteessa näyttänyt, eli missä järjestyksessä pelaajat olisi varattu, jos seurojen pomojen työhuoneiden ikkunoista olisi ollut näköala tulevaisuuteen.


Tältä näytti MM-kisojen jymypaukku kentäntasolta – tuomarilta naseva kommentti NHL-tähdelle: "Kuka muu muka?" MTV 10:05 20.05

Jääkiekon MM-kisoissa Sveitsi järjesteli todella ison yllätyksen, kun se kaatoi välierissä suuren ennakkosuosikin Kanadan lukemin 3-2. Sveitsi kohtaa sunnuntain finaalissa Ruotsin.


Tältä näyttivät Antti Reini ja Ville Virtanen Kylmäverisesti sinun -sarjan aikaan, tänään ruotsalaisdekkarissa – Lue sunnuntain elokuva-arviot iltasanomat 08:02 20.05

Antti Reini ja Ville Virtanen näyttelivät yhdessä jo Kylmäverisesti sinun -poliisisarjassa. Viisitoista vuotta myöhemmin se esiintyivät pätevässä ruotsalaisdekkarissa, joka esitetään tänään. IS Tv-lehden kriitikot arvioivat sunnuntain tv-elokuvat.


Vuosien kamppailu sai päätöksen – Tältä näyttää itsenäisyysmies P.E. Svinhufvudin täysin remontoitu kotitila iltasanomat 16:43 19.05

Presidentti P.E. Svinhufvudin kotitilasta on käyty vuosien kamppailu. Nyt remontti on ohi ja museo avautuu taas yleisölle.


Eero Milonoffin tähdittämä elokuva palkittiin Cannesissa – tältä Eero näytti 20 kiloa lihavampana stara 08:30 19.05

Jasper Pääkkönen ja Joonas Suotamo eivät ole ainoita suomalaistähtiä, jotka


Kommentti: Yhdysvalloissa jo 22 kouluammuskelua tänä vuonna – tältä näyttää kun poliitikot pettävät kansansa iltasanomat 21:05 18.05

Yhdysvalloissa on tänä vuonna kuollut tai loukkaantunut vähintään yksi ihminen viikossa kouluampumisissa. Tämä on käsittämätöntä, kirjoittaa Ilta-Sanomien Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Johannes Kotkavirta.


Boeing-matkustajakone putosi pian nousun jälkeen Kuubassa – kyydissä 104 matkustajaa iltasanomat 20:33 18.05

Boeing 737 -matkustajakone putosi perjantaina pian Havanan lentokentältä lähteneen nousunsa jälkeen .


IS vieraili uudessa lastensairaalassa: Tältä näyttää 184,5 miljoonaa maksanut jättiläinen iltasanomat 20:04 18.05

Anne Berner luovutti lastensairaalan avaimen Husille.


Tältä näyttää 184,5 miljoonan euron Uusi lastensairaala - Muumiteema näkyy kaikkialla iltalehti 19:27 18.05

Vastavalmistunut lastensairaala saa kalusteet ja laitteet kesän aikana. Syksyllä sisään aletaan ottaa jo potilaita. Helsinkiin kovalla ennakkorummutuksella noussut Uusi lastensairaala on vihdoin valmis. Suurta huomiota jo alkutahdeistaan saanut hanke on edennyt verrattain ripeästi ja valmistunut sairaala luovutettiin Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) haltuun perjantaina 18. toukokuuta. Sairaalahanke herätti paljon keskustelua projektin alussa sen rahoituksen vuoksi, sillä sairaalan rakentamiseen alettiin kerätä rahaa lahjoituksilla, suomalaisille epätyypilliseen tapaan. Hankkeen lopulliset kustannukset nousivat 184,5 miljoonaan euroon.


IS vieraili uudessa lastensairaalassa: Tältä näyttää 168 miljoonaa maksanut jättiläinen iltasanomat 19:01 18.05

Anne Berner luovutti lastensairaalan avaimen Husille.


Prinssi Philip, 96, osallistuu pojanpoikansa häihin - leikattu lonkka paranemaan päin iltalehti 16:16 18.05

Prinssi Harry on jännittänyt tähän päivään asti, pääseekö rakas isoisä häihin. Tältä näytti prinssi Harryn ja Meghan Marklen häiden kenraaliharjoituksissa. Britanniassa on jännitetty, jaksaako prinssi Philip, 96, osallistua huomisiin prinssi Harryn ja näyttelijä Meghan Marklen häihin. Philip on nimittäin toipumassa lonkkaleikkauksesta, joka hänelle tehtiin viime kuussa.


Nyt se on vihdoin valmis! Suora lähetys: Tältä näyttää uusi lastensairaala iltalehti 15:25 18.05

IL-TV näyttää livenä uuden lastensairaalan tiloja, kun valmistunut sairaala luovutetaan HUS:ille tänään perjantaina. Suora lähetys vihdoin käynnissä! Pahoittelemme teknistä häiriötä. Helsinkiin pitkään odotettu uusi lastensairaala on vihdoin valmistunut. Aivan kivenheiton päähän vanhasta Lastenlinnasta valmistunut, ulkokuoreltaan värikäs lastensairaala luovutetaan tänään perjantaina Helsingin ja uudenmaan sairaanhoitopiirille juhlallisin menoin. IL-TV näyttää livelähetyksessään, miltä sairaalassa nyt sitten näyttää.


Alpo Suhonen: Lauri Marjamäki joutui pahaan paikkaan, Sveitsi ajoi nuoret sisään Suomea paremmin - ”Ehkä tässä kävi yllättäen niin” iltalehti 14:30 18.05

Alpo Suhosen mukaan MM-välieriin edennyt Sveitsi on onnistunut ajamaan uudet, nuoret pelaajansa upeasti sisään maajoukkueeseen. Sveitsi voitti Leijonat MM-kisojen puolivälierässä 3-2 ja eteni turnauksen mitalipeleihin. Alkulohkossa Sveitsi hävisi niin Ruotsille, Venäjälle kuin Tshekillekin. Tältä pohjalta monet pitivät joukkuetta Suomelle parhaana mahdollisena puolivälierävastustajana, mutta totuus oli lopulta täysin toinen.


Video saaliista: Poliisi narautti albanialaisia Espoon ja Helsingin murtosarjasta – rikoskumppani kiinni Barcelonan lentokentältä korujen ja arvokellojen kanssa MTV 13:50 18.05

Poliisi on saanut kiinni ja saattanut vangituksi kahden pääkaupunkiseudun alueella sattuneen murtosarjan epäillyt. Epäillyt ovat albanialaisia, jotka ovat ilmeisesti toisistaan tietämättä tehtailleet pääkaupunkiseudulla asuntomurtoja.


Nyt se on vihdoin valmis! Suora lähetys kello: Tältä näyttää uusi lastensairaala iltalehti 13:19 18.05

IL-TV näyttää livenä uuden lastensairaalan tiloja, kun valmistunut sairaala luovutetaan HUS:ille tänään perjantaina. Suora lähetys vihdoin käynnissä! Pahoittelemme teknistä häiriötä. Helsinkiin pitkään odotettu uusi lastensairaala on vihdoin valmistunut. Aivan kivenheiton päähän vanhasta Lastenlinnasta valmistunut, ulkokuoreltaan värikäs lastensairaala luovutetaan tänään perjantaina Helsingin ja uudenmaan sairaanhoitopiirille juhlallisin menoin. IL-TV näyttää livelähetyksessään, miltä sairaalassa nyt sitten näyttää.


Nyt se on vihdoin valmis! Suora lähetys kello 13: Tältä näyttää uusi lastensairaala iltalehti 12:55 18.05

IL-TV näyttää livenä uuden lastensairaalan tiloja, kun valmistunut sairaala luovutetaan HUS:ille tänään perjantaina. Suora lähetys uudesta lastensairaalasta alkaa arviolta kello 13.


Video: Tältä uudessa lastensairaalassa näyttää nyt – sairaala luovutetaan tänään käyttöön MTV 10:55 18.05

Uusi lastensairaala luovutetaan tänään Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) käyttöön. MTV Uutiset pääsee jo päivällä kurkistamaan, miltä valmistuneessa sairaalassa näyttää.


insinöörimäistä ja hoivapaikka kirjasi maataloustukia nainen CIAn tarpeekseen turpeen Yksi Kuuban lentoturmapaikalta

Uutiset