Mikko Rantanen ylsi kovaan saavutukseen historian 8. suomalaisena NHL-pelaajana MTV 07:31 17.03

Mikko Rantanen saldosi NHL-kauden 50. syöttöpisteensä, kun hänen edustamansa Colorado Avalanche taipui Nashville Predatorsille maalein 2–4.


Mikko Rantanen taas tehopisteille NHL:ssä - tällä kaudella jo 50 syöttöpistettä! iltalehti 07:30 17.03

Juuse Saros torjui voiton ja Mikko Rantanen kirjautti yhden syöttöpisteen Colorado Avalanchen ja Nashville Predatorsin kohtaamisessa. Predators voitti Avalanchen vieraissa 4-2 ja varmisti ensimmäisenä joukkueena pudotuspelipaikan NHL:ssä. Nashvillen maalilla pelasi Juuse Saros, joka torjui 33 kertaa. Ottelu oli Sarokselle tämän kauden 20:s.


Venäjän Paris Hilton, Putinin perhetuttu ja presidenttiehdokas – Ksenia Sobtshak sekottaa Venäjän oppositiota MTV 07:25 17.03

Uskottava ehdokas tai ei, Ksenia Sobtshak ainakin taitaa median pyörityksen. Sobtshakista on puhuttu näissä vaaleissa enemmän kuin kenestäkään - presidentti Putinia tietysti lukuunottamatta. Sobtshakia epäillään kuitenkin Kremlin tekeleeksi, jonka päätarkoitus on sotkea oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin kannattajien rivit.


Mikä on Antti Ruuskasen vuonna 2015 Porissa heittämä Pielaveden ennätys? iltalehti 07:00 17.03

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mitä erikoista ensimmäisten nykyaikaisten olympialaisten voittajille annetuissa mitaleissa oli? 2) Montako vapaauintimatkaa sekä miehissä että naisissa uidaan olympia-altaissa?


Business Finlandin lakijohtaja Iltalehdelle: ”Eihän tämä hyvältä näytä” iltalehti 06:27 17.03

Business Finlandin lakiasiainjohtaja Ari Suomela myöntää, että Global Foundry- ja Kvantum Consulting -sopimukset eivät näytä viraston kannalta hyvältä. Suomelan mukaan hän ei ole tietoinen Global Foundry- ja Kvantum Consulting -sopimusten yksityiskohdista, mutta summat herättävät kysymyksiä. Business Finlandin on valtion virastona noudatettava hankintalakia. - En osaa sanoa, onko (hankinnan) suuruusluokka oikea vai väärä, kun en tiedä, minkälaisesta toiminnasta on kysymys, mutta jos itse summaa ajattelee, niin ensimmäisenä nousee mieleen, että minkä takia se on tuommoinen summa, Suomela sanoo.


IL paljastaa: Business Finland tekee yhteistyötä lahjusrikoksesta tuomitun lobbarin kanssa - virasto maksoi jenkkifirmalle 59 999 euron kynnysrahan iltalehti 06:25 17.03

Työ- ja elinkeinoministeriön alainen innovaatiorahoituskeskus Business Finland (entinen Tekes) solmi sopimuksen lahjusrikoksesta tuomitun Fraser Verrusion edustaman yhtiön kanssa ja maksoi sopimuksesta 59 999 euroa. Business Finland (entinen Tekes) solmi elokuussa 2017 sopimuksen yhdysvaltalaisen Global Foundry -yrityskiihdyttämön kanssa. Sopimuksen tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja saamaan jalansijaa Yhdysvalloissa.


Henkilöauto ajoi päin traktoria Salossa - yksi kuoli ja kaksi loukkaantui vakavasti iltalehti 04:22 17.03

Henkilöautoa kuljettanut nainen menehtyi tapahtumapaikalla. Salon Kuusjoella myöhään perjantaina sattuneessa kolarissa on kuollut yksi ihminen, kertoo poliisi. Poliisin mukaan vuonna 1968 syntynyt nainen kuoli, kun tämän ajama henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi traktoriin. Poliisin mukaan nainen jäi autoon puristuksiin ja menehtyi tapahtumapaikalla.


Pöytyällä paloi koulurakennus iltalehti 03:49 17.03

Palo saatiin sammumaan aamuyöstä. Pöytyällä Varsinais-Suomessa sijaitseva Kyrön koulu syttyi palamaan perjantain ja lauantain välisenä yönä. Palo saatiin sammumaan hieman neljän jälkeen aamuyöstä. Paloa sammuttamaan saapui lähes 20 pelastuslaitoksen yksikköä.


Stormy Danielsin asianajaja: Osa väitetyistä tapahtumista tapahtui Trumpin ollessa presidenttinä iltalehti 03:32 17.03

Asianajajan mukaan aikuisviihdetähteä on yritetty vaientaa monin keinoin. Aikuisviihdetähti Stormy Danielsin asianajaja Michael Avenatti kertoi perjantaina uutiskanava CNN:lle, että osa niistä tapahtumista, joista Daniels syyttää presidentti Donald Trumpia, tapahtui tämän presidenttikaudella. - Onko tätä juttua ympäröivässä syytteiden listassa mitään, joka on tapahtunut Donald Trumpin ollessa presidenttinä? CNN:n toimittaja kysyi Avenattilta.


Stormi Danielsin asianajaja: Osa väitetyistä tapahtumista tapahtui Trumpin ollessa presidenttinä iltalehti 03:32 17.03

Asianajajan mukaan aikuisviihdetähteä on yritetty vaientaa monin keinoin. Aikuisviihdetähti Stormy Danielsin asianajaja Michael Avenatti kertoi perjantaina uutiskanava CNN:lle, että osa niistä tapahtumista, joista Daniels syyttää presidentti Donald Trumpia, tapahtui tämän presidenttikaudella. - Onko tätä juttua ympäröivässä syytteiden listassa mitään, joka on tapahtunut Donald Trumpin ollessa presidenttinä? CNN:n toimittaja kysyi Avenattilta.


Avioliitto ei kestänyt tätä koettelemusta - Peliriippuvainen perheenäiti lypsi miehensä henkilötiedoilla yli 60 000 euroa iltalehti 23:59 16.03

Pahasti peliriippuvainen helsinkiläisnainen nosti miehensä nimissä pikavippeinä yhteensä yli 33 000 euroa. Miehen luottokortteja hän käytti salaa yli 31 000 euron edestä. Avioliitto päättyi eroon petosvyyhdin paljastuttua ja nainen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen. Helsingin hovioikeus vahvisti perjantaina käräjäoikeuden aiemman päätöksen, jolla helsinkiläinen 42-vuotias nainen tuomittiin vuoden ja kuukauden mittaiseen ehdolliseen rangaistukseen törkeästä petoksesta, törkeästä maksuvälinepetoksesta sekä petoksen yrityksestä. Nainen oli runsaan puolen vuoden aikana ehtinyt aiheuttaa puolisolleen useiden kymmenien tuhansien eurojen menetykset käyttämällä törkeästi hyväkseen tämän luottamusta. Uskoi vaimoaan


Näin Valkoisen talon valtaapitävät miehet ennen Donald Trumpia ovat selitelleet seksisuhteitaan iltalehti 22:56 16.03

Gary Hart, Bill Clinton ja John Edwards joutuivat lopulta myöntämään avioliiton ulkopuoliset suhteet itseään huomattavasti nuorempiin naisiin. Videolla esitellään kolme Valkoisen talon mainetta tahrinutta demokraattien seksiskandaalia. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpille pornotähti Stormy Danielsista on tullut iso ongelma. Daniels on nimittäin paljastanut olleensa vuosina 2006 ja 2007 suhteessa Trumpin kanssa, kun Trump oli jo naimisissa Melanian kanssa. Vuonna 2016, kun Trump kävi presidentinvaalikampanjaa, hänen asianajajansa maksoi Danielsille 130 000 dollaria, jotta tämä pitäisi suunsa kiinni suhteesta.


Hello Kitty -juna kulkee pian ennätysnopeasti Japanissa stara 22:30 16.03

Japanissa pääsee matkustamaan ensi kesänä Hello Kitty -luotijunilla. Maassa on


Viihdelehti Stara.fi stara 22:30 16.03

Japanissa pääsee matkustamaan ensi kesänä Hello Kitty -luotijunilla. Maassa on


Yle: Brother Christmas lupaa, ettei tileiltä paljastu suhmurointia: ”Yksi ihminen on tämän taustalla” iltalehti 22:04 16.03

Hyväntekijä avaa tilinsä kahden viikon kuluttua. Brother Christmas Ari Koponen on ollut kovassa julkisuusmyllyssä sen jälkeen, kun Helsingin Sanomat julkaisi jutun, jossa hyväntekeväisyystoiminta asetettiin epäilyksenalaiseksi. Viitattiin siihen ovatko rahat päätyneet sinne, minne niiden pitää ja onko tilikirjoissa epäselvyyksiä. Tilanne on se, että tilikirjat julkaistaan lähiaikoina. Koponen sanoo Ylellä, että kahden viikon päästä niiden sisältö tiedetään. Koponen lupaa, ettei erityistilintarkastuksen jälkeen mitään suhmurointia paljastu.


18-vuotias venäläinen ilmestyi kuin tyhjästä - nousi haastamaan Eeli Tolvasta ja vei jo yhden palkinnon iltalehti 21:59 16.03

Sitä voisi helposti luulla, että Eeli Tolvanen on koko KHL:n ylivoimainen junioritähti, täysin vailla vertaansa, mutta näin asia ei aivan ole. On nimittäin ilmaantunut myös sellainen 18-vuotias maalinsylkijä kuin Vitali Kravtsov. Nuori Traktor-tykki laukoi vieraissa voittomaalin Salavat Julajev Ufaa vastaan ja nousi samalla KHL:n playoffien maalipörssin kärkeen, tasoihin Tolvasen kanssa. Molemmilla on viisi täysosumaa ja myös sama määrä otteluita, kuusi.


TUI:n lentokoneen ikkuna räsähti rikki Helsinki-Vantaalla – 191 matkustajan lomalento Kanarialle myöhästyi yli 10 tuntia iltasanomat 21:55 16.03

TUI:n lomalennon oli määrä lähteä kello 8.50 Helsinki-Vantaalta kohti Las Palmasia. Matkustajat joutuivat odottamaan korvaavaa lentoa koko päivän.


Poliisi lyhytkasvuisen miehen väitteistä: ”Poliisit voivat nostaa kunnianloukkauskanteen” iltalehti 21:52 16.03

Mitkään miehen väitteistä eivät poliisin osalta pidä paikkaansa, Sisä-Suomen poliisi toteaa tiedotteessaan. Sisä-Suomen poliisi on julkaissut tiedotteen, jossa se yksityiskohtaisesti vastaa mediassa olleisiin väitteisiin siitä, että poliisi olisi kohdellut epäasiallisesti tutkintavankeudessa ollutta miestä. - Kyseinen mieshenkilö on ollut epäiltynä seksuaalirikoksista ja hänet on aikoinaan tuomittu Pirkanmaan käräjäoikeudessa vankeuteen. Valituksen jälkeen Hovioikeus on päätynyt toiselle kannalle ja vapauttanut epäillyn syytteistä ja kumonnut käräjäoikeuden tuomion. Tämän jälkeen kyseinen henkilö on vuosikausia esittänyt erilaisia väitteitä poliisin toiminnasta sekä esitutkinnan osalta, että hänen Tampereen poliisivankilassa säilyttämiseensä liittyen. Kaikki väitteet on käsitelty useaan kertaan eri kanteluiden muodossa ja myös eri oikeusasteissa ja kaikki on todettu perättömiksi, tiedotteessa sanotaan.


Aki Linnanahde tempautui kuntokuurille itseään 20 vuotta vanhemman lankonsa kanssa: ”Juhannussaunassa kohdataan” iltalehti 21:51 16.03

Radiojuontajan kertoo tikkiin pääsemisensä olevan ikuisuusprojekti. Iltalehti tapasi Aki Linnanahteen Radiogaalassa Helsingin messukeskuksessa perjantaina. Mies on maininnut julkisuudessa olevansa "hirveässä tikissä" tulevana juhannuksena. - Ettei tule väärää käsitystä kenellekään, niin mähän nyt en ole mitenkään valtavan ylipainoinen. Ja tämä asia on enemmän vähän niinkuin vitsi, Linnanahde kommentoi kuntourakkaa.


Julius Pohjanoksa loisti jälleen TUTOn maalilla - "Ollaan tällä hetkellä aika paha vastustaja" jatkoaika.com 21:37 16.03

TUTOn ja K-Vantaan välisessä ottelussa kotijoukkueen maalilta löytyi tuttu sankari. Mestiksen tämän kauden yksi parhaista maalivahdeista, Julius Pohjanoksa, nollasi 32 torjunnallaan vierasjoukkue K-Vantaan yritykset yksi toisensa jälkeen ja varmisti torjunnoillaan TUTOn 3?0-voiton.


Uutiset