Live klo 14.15: Suomessa juhlitaan jo USA:n itsenäisyyspäivää – mitä uusi suurlähettiläs Pence kertoo maansa ihmisoikeuksista? MTV 13:54 20.06

Yhdysvaltain suurlähetystö juhlii tänään maan itsenäisyyspäivää Helsingissä. Ohjelmaa voi seurata suorassa lähetyksessä nettisivuillamme klo 14.15 alkaen. Ohjelma kestää noin puoli tuntia. MTV seuraa tapahtumia hetki hetkeltä.


Perussuomalaiset katkaisee suhteensa Vistbackan johtamaan tukisäätiöön – puoluetoimiston omistus siirtyy puolueelle iltasanomat 13:35 20.06

Perussuomalaiset ja Raimo Vistbackan johtama Perussuomalaisten Tukisäätiö ovat tänään purkaneet suhteensa, puolue tiedottaa verkkosivuillaan.


Juhannuskokkoja saa sittekin polttaa! Avotulen teon kielto päättyy Uudellamaalla MTV 12:08 20.06

Uudenmaan pelastusviranomaisen antama tiukennettu avotulenkielto päättyy tänään. Asiasta kertoo pelastuslaitos tiedotteessaan.


Nyt kaikissa Suomen maakunnissa on turvakoti – väkivaltaan apua hakevien tilanne parantunut merkittävästi MTV 09:01 20.06

Hämeenlinnaan avataan tänään uusi turvakoti. Avaamisen myötä jokaisessa Suomen maakunnassa on vähintään yksi turvakoti, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.


Kommentti: Ottiko Red Bull kannattavan riskin Hondan kanssa? MTV 07:30 20.06

Red Bullin ja Hondan tänään tiistaina julkistama moottorisopimus oli monella tapaa odotettu. Red Bullin kärsivällisyys Renault'n kanssa – ja toisin päin – oli mennyt ja Honda on osoittanut tällä kaudella parantunutta suorituskykyä Red Bullin sisartalli Toro Rosson kanssa.


Nauti tänään aurinkoisesta säästä – huomenna sataa iltasanomat 07:26 20.06

Keskiviikkona maan etelä- ja keskiosaan virtaa länsiluoteesta kuivempaa ilmaa puuskaisen tuulen myötä.


Tekoälyn vaikutuksia suomalaiseen työelämään luotaava raportti julki tänään MTV 06:37 20.06

Tänään julkaistaan arvio siitä, miten tekoäly muuttaa Suomea. Raportti tekoälyn ja digitalisaation vaikutuksista työpaikkoihin, työmarkkinoihin ja talouteen on laadittu Suomen tekoälyaika -ohjelmassa.


Uutissuomalainen: Kelan toimihenkilöyhdistys kirjelmöi ongelmista – toimeentulotuen käsittelijät kuormittuneita MTV 05:41 20.06

Kelan johto ja henkilöstön edustajat neuvottelevat tänään siitä, miten ratkaista toimeentulotukihenkilöstön kokemat ongelmat.


Tekoälyn vaikutuksia työelämään luotaava raportti julki iltasanomat 03:12 20.06

Tänään julkaistaan arvio siitä, miten tekoäly muuttaa Suomea.


Ex-rikollispomon puolustus: "Keijo Vilhunen ei tiennyt Aarnion tuovan tynnyreittäin hasista maahan" MTV 20:27 19.06

Ex-rikollispomo Keijo Vilhunen ei ole toiminut huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion tasavertaisena rikoskumppanina törkeissä huumerikoksissa, arvioi Vilhusen asianajaja Markku Fredman tänään loppulausunnossaan.


Kehä III:lla liikenneonnettomuus – yksi loukkaantui vakavasti MTV 20:09 19.06

Henkilöauto ja puoliperävaunurekka törmäsivät Kehä III:lla tänään illalla puoli kuuden aikaan. Yksi loukkaantui onnettomuudessa vakavasti ja hänet on viety sairaalaan.


Kehä III:lla liikenneonnettomuus – yksi loukkaantui vakavasti iltasanomat 20:06 19.06

Henkilöauto ja puoliperävaunurekka törmäsivät Kehä III:lla tänään illalla puoli kuuden aikaan.


Mohamed Salah tekee paluun – Egyptin avauskokoonpanossa Venäjää vastaan MTV 19:58 19.06

Egyptin Mohamed Salah pelaa tänään tiistaina ensimmäisen ottelunsa olkapäävammansa jälkeen, kun Egypti kohtaa jalkapallon MM-kisojen isäntämaa Venäjän.


Kyseenalainen ”piilokärkitaktiikka” toi Senegalille voiton – Puolan MM-urakalle nihkeä alku MTV 19:57 19.06

Jalkapallon MM-kisojen H-lohkossa Puola ja Senegal avasivat oman urakkansa tänään tiistaina. Senegalin osalta ovela piilokärkitaktiikka tuotti tulosta, kun se otti täydet pisteet 2-1-voiton myötä.


Ovela ”piilokärkitaktiikka” toi Senegalille voiton – Puolan MM-urakalle nihkeä alku MTV 19:57 19.06

Jalkapallon MM-kisojen H-lohkossa Puola ja Senegal avasivat oman urakkansa tänään tiistaina. Senegalin osalta ovela piilokärkitaktiikka tuotti tulosta, kun se otti täydet pisteet 2-1-voiton myötä.


Jari Aarnio oli saunassa kuullessaan vapautumisestaan: "Vankilan apulaisjohtaja tuli sanomaan, että pakkaa kamasi" MTV 18:56 19.06

Helsingin huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnio oli tänään alkuiltapäivästä Vantaan vankilan saunassa, kun hän sai kuulla pääsevänsä vapaaksi.


Vankilasta päässyt Jari Aarnio kertoo hämmentävistä hetkistään vapaudessa: ”Olen jo jakanut nimikirjoituksia” iltasanomat 18:18 19.06

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö vapautui tänään tutkintavankeudesta.


Sotesta lisäkuluja peräti 700 milj. €/vuosi? – ”Runsaasti epävarmuustekijöitä” uusisuomi 18:14 19.06

Hallituksen sote- ja maakuntauudistus on etenemässä ilman mitään tietoa siitä, millaisia kustannuksia niin sanotusta palkkaharmonisaatiosta koituu. Hallitus tunnustaa tänään julkaistussa vastineessaan, että epävarmuustekijöitä on runsaasti.


Antti Ruuskasen paluukisan ylle tuli isoja kysymysmerkkejä MTV 17:10 19.06

Keihäänheittäjän Antti Ruuskasen on tarkoitus palata kilpailujen pariin lähes kahden vuoden tauon jälkeen tänään Oulussa. Ruuskasen paluukisan ylle on kuitenkin tullut isoja kysymysmerkkejä olosuhteiden takia.


Jari Aarnio lähti jo vankilasta, asianajaja ei ole vielä jutellut päämiehensä kanssa: "Uskoisin hänen olevan ilahtunut" MTV 16:03 19.06

Helsingin hovioikeus vapautti tänään Helsingin huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnion ja hänen rikoskumppaninaan käräjillä tuomitun Keijo Vilhusen. Aarnio ja Vilhunen saavat odottaa vapaalla hovioikeuden tuomiota.


Bill Clinton teki Pitt” hurmasi futisyleisön viekkautta, ”Ei se tee

Uutiset