Oppilas kuoli saatuaan sairauskohtauksen liikuntatestissä – Testaus kuitenkin tärkeää: "Toivottavasti ei vaikuta siihen, että ruvetaan liikuntatunnilla väistelemään ettei hikoilisi tai hengästyisi" MTV 09:06 18.09

Tällä viikolla otsikoihin noussut Move!-testi on koettu oppilaiden keskuudessa hyväksi, kertoo opetushallituksen opetusneuvos Matti Pietilä.


Oliko F1-pomolla näppinsä pelissä Kimi Räikkösen jatkossa? ”Tiedät hyvin, että F1 on täynnä huhuja” MTV 08:14 17.09

Kimi Räikkösen kahden vuoden jatko F1-sarjassa on tärkeää koko lajin kannalta, mutta lajin markkinointijohtaja Murray Barnett ei myönnä olleensa taustalla vaikuttamassa suomalaisen Sauber-sopimuksen puolesta.


Teininä itsemurhaa yrittänyt Suvituuli Siikasaari on nyt huomiseen katsova perheenäiti: "Jokaisella meistä on jokin valtava syy olla täällä" mtv 21:58 13.09

Suvituuli Siikasaari oli 15-vuotias yrittäessään itsemurhan. Nyt hän on huomiseen katsova perheenäiti, joka sanoo, että on todella tärkeää kysyä ihmiseltä, mitä hänelle oikeasti kuuluu.


Kommentti: Susijengi venyi elintärkeään voittoon iltasanomat 21:01 13.09

Se oli vain voitto, mikä kelpasi Bosniaa vastaan. Ja sen Suomi otti, kirjoittaa Petri Seppä.


Otto Kivenmäki ei turhia stressaa Liiga-avauksestaan jatkoaika.com 16:16 12.09

Otto Kivenmäki suhtautuu oikeanlaisella rentoudella tärkeään kauteen. Harjoituskauteen mahtui myös NHL-varaus leireineen.


"Sote on tärkeää, mutta tärkeintä on rakkaus" – Hjallis Harkimo kertoo kirjassaan, miten tärkeät päätökset tehdään pienessä sisäpiirissä ja avautuu sydänkohtauksestaan MTV 15:50 10.09

Suoraan sanottuna -kirjassaan Harry "Hjallis" Harkimo kertoo, miten tärkeät poliittiset päätökset tehdään pienessä sisäpiirissä. Politiikassa puheiden ja tekojen välillä on valtava ero, onkin kirjan väliotsikko.


Kimi Räikkösen kohtalonpäivä? Ferrarin johtoryhmä istuu tärkeään kokoukseen MTV 06:21 06.09

Ferrarin leirissä pidetään torstaina palaveri, jossa italialaisten medialähteiden mukaan tehdään päätös Kimi Räikkösen jatkosta F1-tallissa.


Pori Jazzin uusi toimitusjohtaja tulee Yleltä, entinen sai salamapotkut homokommenttien takia – "Minulle on tärkeää edistää moniarvoisuutta" MTV 11:00 05.09

Pori Jazzin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Miika Ranne, 41. Hän aloittaa tehtävässään 1. lokakuuta.


Humalassa Hollolassa: Moottoripyöräilijä keuli pitkin tietä ja rysäytti päin autoa MTV 10:27 01.09

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen tärkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hollolassa Huljantiellä eilen illalla.


Jyrki Lehtolan kolumni: Tv-syksy 2018 iltasanomat 08:08 25.08

Kun tv-yhtiöissä mietitään, mikä on tärkeää, vastaus on vuosia ollut sama: televisio, kirjoittaa Jyrki Lehtola kolumnissaan.


Poronhoitajille voi tulla tiukat paikat ennätyskuuman kesän takia – "Toivon, ettemme joudu räätälöimään rahoitusta" MTV 05:19 24.08

Kuivan ja kuuman kesän vaikutukset poronhoitoon ratkeavat syksyllä, kun nähdään, nouseeko maasta sieniä, kertoo Paliskuntain yhdistyksen toiminnanjohtaja Anne Ollila. Sienet ovat poroille tärkeää ravintoa talven varalle.


Kommentti: Joskus tärkeää on se mikä jää sanomatta – Putin kiersi kysymyksen Suomen Nato-kumppanuudesta MTV 18:14 22.08

Venäjän presidentti Vladimir Putin ryöpytti Sotshissa kovin sanoin Naton ohjuspuolustusta. Suomen kannalta vastauksessa oli kuitenkin yllättävä piirre: alkuperäinen kysymys koski nimenomaan Suomen Nato-yhteistyötä. Suomea ei kuitenkaan mainittu pitkässä vastauksessa lainkaan, kirjoittaa ulkomaantoimittaja Mirja Kivimäki Sotshista.


"Hommia, hommia!" ? Anttoni Honka lähtee tärkeään kauteen suurin tavoittein jatkoaika.com 10:00 16.08

Viime kaudella lupaavia otteita väläytellyt Anttoni Honka lähtee hakemaan suurta roolia JYPistä. Onnistuneen kesän jälkeen mielessä siintävät myös nuorten MM-kisat ja tuleva NHL-varaustilaisuus.


Historialliset poliisikäräjät: Vain yksi syytetyistä saapui oikeuteen – ”Tärkeää minun osaltani on kertoa, mitä 6 vuotta sitten tiesin” iltasanomat 11:41 14.08

Tapauksen käsittely alkoi tänään valmisteluistunnolla Helsingin käräjäoikeudessa.


Tällä avauskokoonpanolla HJK lähtee hakemaan tärkeää europelivoittoa iltasanomat 19:37 09.08

HJK:n avauskokoonpano noudattaa odotettua linjaa.


5-vuotiaiden maksutonta esiopetusta kokeillaan: On tärkeää, että lapsi luo varhaisessa vaiheessa vaikkapa ystävyyssuhteita MTV 08:19 06.08

Joka viides lapsi saa tänä syksynä maksuttoman varhaiskasvatuksen. Yhdeksässätoista kunnassa käynnistyy 5-vuotiaiden maksuttoman varhaiskasvatuksen kokeilu. Uusi varhaiskasvatuksen lainsäädäntö astuu voimaan syyskuun alussa.


Rahaministeriön ylijohtaja valmistautuu budjettivääntöön: ”Kukkaron nyörit olisi pidettävä tiukalla” uusisuomi 19:52 05.08

Valtiovarainministeriön kansantalousosaston ylijohtaja Mikko Spolander arvioi, että Suomen taloudelle olisi tärkeää työllisyysasteen nostaminen. Samalla hän toteaa, että kukkaron nyörit olisi kuitenkin pidettävä tiukalla.


Suomi-koulut 140 maassa muistuttavat lapsille, mistä ovat kotoisin: "Ensin tulee suomalainen sisu!" MTV 22:38 31.07

Opettajalle parasta palautetta on oppilaan kiitos, myös maailmalla  - ja vaikka sitten vähän myöhemminkin. Suomi-kouluissa yli sadassa maassa opetetaan suomalaislapsille suomea ja maamme historiaa. Moni lapsi oivaltaa myöhemmin, miten tärkeää omien juurien säilyttäminen on.


Siirryitkö uuteen parisuhteeseen liian nopeasti? Näistä merkeistä tiedät stara 12:00 28.07

Parisuhteen päättymisen jälkeen on tärkeää, että eronneet viettävät jonkin aikaa


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 28.07

Parisuhteen päättymisen jälkeen on tärkeää, että eronneet viettävät jonkin aikaa


hoitamaan kansantaloutta mennyt” säröili aviomiehen

Uutiset