Sebastian Aho on MM-kisojen maalikuningas! Upea saavutus sai sinettinsä iltalehti 00:06 21.05

Leijonien turnaus päättyi valtavaan pettymykseen, mutta ainakin Sebastian Aho sai upeaa balsamia haavoilleen. Nuori Carolina-tähti Aho iski turnauksen aikana poskettomat tehot 9+9=18. Se riitti pistepörssin kakkossijaan Patrick Kanen vanavedessä - ja mikä tärkeintä, maalikuninkuuteen. Kun Ruotsin ja Sveitsin MM-finaali eteni jatkoajalle, varmistui samalla, ettei kukaan voi nousta Ahon ohitse edes teoriassa. Vähissä teoreettisetkin uhkaajat toki olivat, sillä lähimmiltäkin uhkaajilta, Rickard Rakellilta ja Mika Zibanejadilta, olisi vaadittu hattutemppua edes tasamaaleihin pääsemiseksi.


Järjestä edulliset häät tyylikkäästi! Tässä vinkkilista hääparille stara 21:00 14.05

Avioitumisessa on tärkeintä rakkaus. Osa ihmisistä haluaa kuitenkin tarjota ystävilleen


Viihdelehti Stara.fi stara 21:00 14.05

Avioitumisessa on tärkeintä rakkaus. Osa ihmisistä haluaa kuitenkin tarjota ystävilleen


Neljä pointtia Saksa-otteluun - Hereillä Leijonat, nyt mitataan henkistä kovuutta! MTV 19:07 13.05

Suomi kohtaa jääkiekon MM-kisojen toiseksi viimeisessä alkulohkon pelissään Saksan. Alle neljä tärkeintä pointtia otteluun.


Leijonille tolkutettu: Kahta asiaa pitää parantaa – "Pelaajat ymmärsivät täysin" MTV 16:21 12.05

Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki on linjannut pelaajilleen kaksi tärkeintä oppia Tanska-tappion jälkeen.


Ville haluaa matkustaa pyörätuolilla Oulusta Lissaboniin tuoreessa dokumentissa – matkaan sisältyy niin naurua kuin pettymyksiä iltasanomat 16:15 11.05

Aleksi Purasen elokuvassa tärkeintä ei ole päämäärä, vaan matkanteon suoma vapauden tunne, kuvailee elokuvakriitikko Tarmo Poussu.


Mikael Granlund väisti kysymykset onnistumisistaan - Lauri Marjamäki oli toista maata iltalehti 00:48 09.05

Leijonien kapteeni sai maalihanansa auki MM-turnauksen kolmannessa ottelussa. - Ainahan se on kiva tehdä maaleja. - Tärkeintä, että koko joukkueelle tuli onnistumisia.


Neljä pointtia Leijonien Norja-otteluun – Sebastian Aho tekee mitä tahtoo, meneekö norskeilla sormi suuhun? MTV 16:38 08.05

Suomi kohtaa MM-kisojen kolmannessa ottelussaan Norjan. Vastus on nyt aiempia kovempi, joten Suomen puolustusta ja kamppailuvalmiutta testataan uudella tavalla. Alla neljä tärkeintä pointtia Suomi-Norja-otteluun.


Pavel Datsjuk Mikko Koskisen ja Ilja Kovaltshukin NHL-siirroista: "Etenkin Koskinen teki hyvän päätöksen" MTV 14:06 08.05

KHL:n suurseura Pietarin SKA menettää kaksi tärkeintä pelaajaansa – Mikko Koskisen ja Ilja Kovaltshukin – ensi kaudeksi NHL:ään.


Suhdekiemuroita, romantiikkaa, draamaa ja suuria tunteita – Love Island Suomi nähdään Subilla! mtv 10:41 07.05

Love Island Suomi on syksyn 2018 kuumin reality, jossa joukko upeita sinkkuja pääsee viettämään unohtumatonta ja lämmön täyteistä syksyä hulppeaan huvilaan Espanjan auringon alle ja mikä tärkeintä, etsimään itselleen rakkautta! Ohjelma nähdään Subilla.


Leijonien toisen MM-näytöksen viisi tärkeintä pointtia – Granlund saatava mukaan tehotalkoisiin MTV 16:17 06.05

Suomi kohtaa tänään MM-kisojen toisessa ottelussa Latvian. Alla on näytösmäinen 8-1-voitto Etelä-Koreasta, mutta vastustaja on nyt selvästi kovempi. Näihin asioihin ottelussa kannattaa kiinnittää huomiota.


Leijonien toisen MM-näytöksen viisi tärkeintä pointtia - Granlund saatava mukaan tehotalkoisiin MTV 16:17 06.05

Suomi kohtaa tänään MM-kisojen toisessa ottelussa Latvian. Alla on näytösmäinen 8-1-voitto Etelä-Koreasta, mutta vastustaja on nyt selvästi kovempi. Näihin asioihin ottelussa kannattaa kiinnittää huomiota.


Äidit muistavat lapsiaan suloisin kirjoituksin - yksi kirjoittaa lapselleen joka päivä tsemppilappuja, toinen päiväkirjaa... iltalehti 14:32 06.05

Monet lapset ovat säilyttäneet saamiaan viestejä. Sosiaalisessa mediassa on jaettu tällä viikolla ihania rakkauskirjeitä. Äitienpäivän lähestyessä monet ovat jakaneet äitien kirjeitä. Eräs äiti kirjoittaa joka päivä lapsensa eväisiin pienen lapun, jossa hän toivottaa mukavaa päivää. Toinen äiti kirjoittaa joka päivä pieneen vihkoon lapsensa elämästä. Kolmas äiti kirjoittaa taaperonsa raivokohtausten syitä. - Lapset ovat tärkeintä elämässäni. Joskus heitä pitää muistuttaa siitä, eräs äiti kirjoittaa.


Viisi tärkeintä kysymystä deitille – auttavat tuntemaan paremmin stara 21:30 25.04

Treffisovellusten kautta voi hakea satunnaista seksiseuraa, viihdettä yksinäisiin iltoihin tai


Kymmenet työntekijät pysyneet yli 10 vuotta asiakaspalvelutyössä samassa yrityksessä: ”Pitkää pinnaa ja rautaista hermoa tarvitaan” iltalehti 09:34 25.04

Oikea asenne ja tahto ovat kaikkein tärkeintä asiakaspalvelu- ja puhelinmyyntityössä, Moment Groupin toimitusjohtaja Pia Pursiainen sanoo. Moment Group työllistää noin 250 työntekijää erilaisiin contact center -palveluihin. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä asiakaspalvelussa tai puhelinmyynnissä yli 50 henkilöä, joiden työsuhde on kestänyt yli 10 vuotta, toimitusjohtaja Pia Pursiainen kertoo.


Uudellamaalla odotetaan mielenilmauksen vuoksi hoitokaaosta – "Lasten turvallisuus tärkeintä" MTV 15:02 24.04

Monissa perheissä Uudellamaalla on jouduttu metsästämään vaihtoehtoisia lastenhoitojärjestelyitä keskiviikkona päiväkoteja sulkevan varhaiskasvattajien ulosmarssin vuoksi.


Selviytyjät: Kilpailijat äänestävät joukostaan julkisuustyrkyimmän: Yllättäen Janni voittaa Sampon iltalehti 18:37 21.04

VARO JUONIPALJASTUKSIAAinoastaan Ilari Sahamies arvaa, että heimon enemmistön mielestä julkisuus on kaikkein tärkeintä Janni Hussille eikä Sampo Kaulaselle. Selviytyjät Suomi -sarjan sunnuntain jaksossa käydään palkintokilpailu nimeltä Pää pölkylle. Siinä kilpailijat kirjoittavat ensin oman mielipiteensä siitä, kuka on esimerkiksi leirin ärsyttävin tai kenellä on paras huumorintaju. Sen jälkeen juontaja Juuso Mäkilähde laskee vastaukset yhteen ja kerää enemmistön mielipiteet jokaisesta asiasta.


Tutkimus: Tärkeintä on päästä hoitoon – hoidon antajalla ei niin väliä MTV 00:06 18.04

Suomalaisten enemmistön mielestä on samantekevää, miten sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään, kunhan hoitoon vain pääsee. Tätä mieltä on 57% KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiön tutkimukseen vastanneista.


KeuPa-kapteeni Jokinen sädehti tyytyväisyyttä mestaruuden jälkeen: "Onneksi nestori Huttu nousi ratkaisijaksi" jatkoaika.com 21:57 16.04

KeuPan 29-vuotias kapteeni Markus Jokinen oli yhtä hymyä mestaruuden ratkeamisen jälkeen. KeuPan kippari ylisti maalissa pelannutta nuorta Lassi Lehtistä, sekä ratkaisijaksi noussutta Teemu Huttua. Tärkeintä Jokisen mukaan oli kuitenkin KeuPan joukkuehenki ja koko joukkue on mestaruusjuhlat ansainnut.


KeuPa kapteeni Jokinen sädehti tyytyväisyyttä mestaruuden jälkeen - "Onneksi nestori Huttu nousi ratkaisijaksi" jatkoaika.com 21:57 16.04

KeuPan 29-vuotias kapteeni Markus Jokinen oli yhtä hymyä mestaruuden ratkeamisen jälkeen. KeuPan kippari ylisti maalissa pelannutta nuorta Lassi Lehtistä, sekä ratkaisijaksi noussutta Teemu Huttua. Tärkeintä Jokisen mukaan oli kuitenkin KeuPan joukkuehenki ja koko joukkue on mestaruusjuhlat ansainnut.


asemaa kirkossa hengenvaarallinen tilanne jäännökset tunnistettu Kengurottalajin luultiin keskijohdolla ei ole Kuuban lentoturmauhrin Lotta Lepistö hyytyi orastavaa kasvua” pyysi EUlta suurin yleinen ulkoseinät yön, – tähden

Uutiset