Rahuselle arvokisauran avauspiste kypärän avustuksella - "Ei voi liikaa ilakoida, ettei suoritustaso kärsi" jatkoaika.com 13:50 17.02

7-2-lukemat eivät jättäneet mitään sattuman varaan, kun Naisleijonat vyöryi Ruotsin yli olympialaisten puolivälierässä. Tämä päivä nautitaan, mutta huomenna jatkuu työnteko, kun kaksi tärkeintä koitosta on vielä edessä.


2 euron vessamaksusta nousi haloo - Huoltoasemayrittäjä taipui tahtoon: ”Maksu on jäänne, nyt se poistetaan” iltalehti 17:39 16.02

Järvenpään Neste K-huoltoasema sai niin paljon negatiivista palautetta maksullisista vessakäynneistä, että palvelu päätettiin muuttaa ilmaiseksi. Keski-Uusimaa-lehti järvenpääläisestä Mikko Andelinista, joka pöyristyi huoltoaseman perimästä 2 euron wc-maksusta ja kirjoitti siitä Facebookin Järvenpää ryhmään. - Meille on tärkeintä, että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Emme halua provosoida. Yllätyin kuinka paljon asia herätti tunteita Facebookissa, Väisänen sanoo Iltalehdelle.


Krista Pärmäkoskella omintakeinen tapa säilyttää mitalinälkä - pronssilätkät piiloon! iltalehti 15:29 15.02

Torstain palkintojenjako sujui Krista Pärmäkoskelta jo rutiinilla, ja mikä tärkeintä, tällä kertaa lähipiirikin ehti paikalle mitaliseremoniaan. Video: Eurosport. Katso videolta Krista Pärmäkosken maaliintulo. Krista Pärmäkoski voitti torstaina naisten kympin vapaalla jo kisojen toisen pronssimitalinsa. Palkintokorokkeella seurana olivat yllätysvoittaja Ragnhild Haga sekä jo lauantain yhdistelmäkisan mitaliseremoniasta tutut Charlotte Kalla ja Marit Björgen.


Leijonissa on lupa tehdä virheitä - Manner: "Pääasia on, että me ymmärtäisimme, että pelissä tulee koko ajan vääriä valintoja" jatkoaika.com 16:30 13.02

Mikko Manner on raikastanut Oulun Kärpissä pelitavan ja ilmapiirin. Nyt samaan pyritään Leijonissa. Tärkeintä oli ilmapiiri, jonka tulee sallia pelaajien virheet. Vain siten pelaajat uskaltavat pelata tasonsa ylärajoilla.


Niinistön perhe selvisi tragedioistakin: ”Tärkeintä oli levollinen yhdessäolon tunnelma” iltasanomat 13:18 10.02

Vastikään isäksi tullut Sauli Niinistö on kasvattanut aikuiseksi kaksi poikaa perhettä kohdanneiden onnettomuuksien läpi.


Näkökulma: Tiedustelulaki on kuin hoitaisi laastarilla amputointia - hyvä alku, mutta riittämätön suoja terrorismia vastaan iltalehti 11:26 04.02

Terrorismin torjunnassa tärkeintä on ennaltaehkäisy, ei valvonta, kirjoittaa tutkija Alan Salehzadeh. Hallituksen esitys siviilitiedustelulainsäädännöksi annettiin eduskunnalle reilu viikko sitten. Mikäli laki astuu voimaan, se antaa poliisille ja muun muassa suojelupoliisin ja maanpuolustusvoimien virkamiehille mahdollisuuden entistä laajempaan tiedusteluun silloin, kun se on tarpeen kansallisen turvallisuuden suojaamiseksi. Aloite on herättänyt kiivasta vastustusta. Varsinkin huolta herättävät uudet tiedustelumenetelmät, jotka lain myötä tulisivat harkinnanvaraiseen käyttöön, kuten siviilien paikkatiedustelu, lähetyksen pysäyttäminen jäljentämistä varten ja tietoliikenteen kuten sähköpostien tai pikaviestien tarkastelu.


Super Bowlin kolme tärkeintä pointtia – tekeekö Tom Brady historiaa? MTV 21:14 03.02

Historian 52. Super Bowl huipentaa maanantain vastaisena yönä amerikkalaisen jalkapallon NFL-kauden. Minnesotassa pelattavassa Super Bowlissa kohtaavat hallitseva mestari New England Patriots sekä Philadelphia Eagles.


Presidentti Niinistö puheessaan: ”Tärkeintä on, että annamme arvon myös eri lailla ajattelevalle” iltalehti 12:15 01.02

Sauli Niinistö pitää virkaanastujaispuhettaan eduskunnassa. Sen jälkeen hän tervehtii kansalaisia Presidentinlinnan parvekkeelta kello 12:40. Viime sunnuntaina toiselle kaudelle valittu presidentti Sauli Niinistö pitää parhaillaan virkaanastujaispuhettaan eduskunnassa. Puheensa alussa Niinistö kiitti kaikkia presidentinvaaliehdokkaita ja sanoi, että jokainen kahdeksasta ehdokkaasta teki palveluksen suomalaiselle kansanvallalle.


IL-TV:n suora lähetys Säätytalolta käynnissä - muista nämä kolme tärkeintä kellonaikaa! iltalehti 19:14 28.01

Iltalehden suora lähetys presidentinvaaleista alkaa klo 19.00. Äänien laskenta päivittyy Iltalehden verkkosivuilla lähes reaaliaikaisesti. Jännittävä ilta alkaa Iltalehden suorilla lähetyksillä muun muassa Säätytalolta. Siellä Iltalehden lähetystä vetävät toimittajat Mika Koskinen ja Marko-Oskari Lehtonen. He analysoivat suorassa lähetyksessä tilanteen kehittymistä: ennakkoäänet saadaan klo 20.00, vaalien lopullinen tulos lienee aika pitkälti selvillä viimeistään klo 22.30.


Paha kolaus mitalitoivolle: Pärmäkoski sairastui ja keskeytti viimeistelyleirinsä - ”Eihän tämä tietenkään ole toivottu käänne” iltalehti 11:54 28.01

Krista Pärmäkoski palaa kotiinsa Seiser Almin korkeanpaikanleiriltä suunniteltua aiemmin. Tähtihiihtäjälle nousi kuume lauantai-iltana, minkä vuoksi hän päätti taustajoukkojensa kanssa palata Suomeen. - Eihän tämä tietenkään ole toivottu käänne leirillä, joka sujui muuten suunnitelmien mukaan ja hyvin. Nyt on tärkeintä toipua rauhassa ja mahdollisimman nopeasti, jotta olympialaisiin viimeistely pääsee jatkumaan suunnitellusti. Onneksi ensimmäiseen starttiin on vielä aikaa, Pärmäkoski tuumi tiedotteessa.


IL: Analytiikkayhtiö ja ehdokkaat ennustavat toista kierrosta – Niinistö: "Tärkeintä, että tulisi valituksi jollain kierroksella" MTV 18:50 22.01

Istuvan presidentin Sauli Niinistön tavoitteena on tulla valituksi ”jollain kierroksella.” Kaikki presidenttiehdokkaat kokoontuivat maanantaina alkuillasta Iltalehden presidentinvaalitenttiin Helsingissä.


IL:n tentti: Presidenttiehdokkaat uskovat toiseen kierrokseen – Niinistö: "Tärkeintä, että tulisi valituksi jollain kierroksella" MTV 18:50 22.01

Istuvan presidentin Sauli Niinistön tavoitteena on tulla valituksi ”jollain kierroksella.” Kaikki presidenttiehdokkaat kokoontuivat maanantaina alkuillasta Iltalehden presidentinvaalitenttiin Helsingissä.


Ewan McGregorin vaimo järkyttyi puolisonsa jättämästä avioerohakemuksesta: ”Pettymys!” iltalehti 17:20 21.01

Näyttelijä Ewan McGregor on hakenut avioeroa puolisostaan. Näyttelijä Ewan McGregorin vaimo Eve Mavrakis on järkyttynyt miehensä jättämästä avioerohakemuksesta. McGregorin avioerohakemuksesta kerrottiin tällä viikolla. Mavrakis kertoi tuntojaan the Sunille sunnuntaina. - Tämä on pettymys ja kurjaa. Tärkeintä on kuitenkin, että meidän neljällä lapsellamme on kaikki hyvin.


Ewan McGregorin vaimo järkyttyi puolisonsa avioerohakemuksesta: ”Pettymys!” iltalehti 17:20 21.01

Näyttelijä Ewan McGregor haki avioeroa lastensa äidistä tässä kuussa. Näyttelijä Ewan McGregorin vaimo Eve Mavrakis on järkyttynyt miehensä avioerohakemuksesta. McGregorin avioerohakemuksesta kerrottiin tällä viikolla. Mavrakis kertoi tuntojaan the Sunille sunnuntaina. - Tämä on pettymys ja kurjaa. Tärkeintä on kuitenkin, että meidän neljällä lapsellamme on kaikki hyvin.


Arvio: Tämän takia Pekka Haavisto -ilmiö ei toistu – ”Tärkeintä on estää ’väärän’ ehdokkaan valinta” uusisuomi 20:05 15.01

Pekka Haavisto -ilmiö ei toistu nyt käytävissä presidentinvaaleissa, koska tällä kertaa Haavistoon mieltyneiden äänestäjien tärkein motiivi on estää ”väärien” ehdokkaiden valinta.


Sampo Kaulanen Venla-gaalassa: ”Tärkeintä ei ole voitto vaan murskavoitto!” iltalehti 20:13 12.01

Omasta tv-sarjasta tuttu kyläkauppias Sampo Kaulanen valotti elämänfilosofiaansa Iltalehdelle Sampo Kaulanen kertoi Iltalehdelle lähtevänsä täysillä jokaiseen kisaan. - Olen yrittänyt opettaa lapsillekin, että voittohan ei ole tärkein asia vaan murskavoitto, Sampo Kaulanen kertoo.


Tutkija: Tässä kaksi tärkeintä asiaa ensivaikutelmassa stara 14:00 11.01

Ensivaikutelma tehdään vain kerran. Ensivaikutelmalla onkin siten äärimmäisen suuri merkitys


Niklas Bäckström teki HIFK:lle palveluksen, jonka seuraukset voivat vihdoin tehdä siitä suurseuran jatkoaika.com 07:30 09.01

Tähtimaalivahti Niklas Bäckströmin raju purkaus maanantaina HIFK:n entisestä urheilujohtajasta Tom Nybondaksesta on herättänyt valtavasti keskustelua. Tärkeintä 39-vuotiaan konkarimaalivahdin purkauksessa ei ollut huoli omasta roolista, vaan seurasta.


Toni Wirtaselta törkeä sääntörikkomus heti ensimmäisessä TVOF-jaksossa: lyökö läskiksi koko valmentajaroolinsa? iltalehti 18:11 03.01

VARO JUONIPALJASTUKSIA! Rokkari Toni Wirtanen suhtautuu välinpitämättömästi siihen, että rikkoo tähtivalmentajana The Voice of Finland -ohjelman tärkeintä sääntöä. Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen on tämän kauden uusi The Voice of Finland -tähtivalmentaja. Kauden ensimmäinen Ääni ratkaisee -jakso nähdään Nelosella perjantaina. Heti ensimmäisessä jaksossa Wirtanen lyö koko homman läskiksi rikkomalla törkeästi sääntöjä.


Uutiset