Yksi loukkaantui vakavasti onnettomuudessa Kehä III:lla – vain yksi kaista käytössä Suutarilassa iltasanomat 23:11 15.08

Loukkaantunut on viety Töölön sairaalaan.


Taloyhtiö uhkaa ottaa hallintaansa Teuvo Hakkaraisen käyttämän saunatilan iltasanomat 22:13 14.08

Töölön kohusaunan todellista käyttöä selvittää nyt Helsingin rakennusvalvonta.


HJK:n eurotaival jatkuu vielä: "Juoni on varmasti samanlainen" uusisuomi 10:19 02.08

Helsingissä nähtiin hieno jalkapallotapahtuma keskiviikkona, kun HJK kohtasi täydellä Töölön Telia 5G-areenalla Mestareiden liigan karsinnassa valkovenäläisen BATE Borisovin. HJK musta kolmeminuuttinen ensimmäisellä puoliajalla ratkaisi voiton kuitenkin BATE:lle. Valkovenäläisjoukkue meni jatkoon voitettuaan 2-1.


Raitiovaunu ja auto kolaroivat Töölöntorilla iltasanomat 17:28 04.06

Kukaan ei loukkaantunut yhteentörmäyksessä.


Koululaiset iloitsevat kesälaitumille pääsystä: "Aion nukkua pidempään ja lähteä pohjoisempaan" MTV 22:59 02.06

Koululaiset ovat päässeet kesälomille. MTV Uutiset kävi Helsingin Töölön ala-asteen kevätjuhlassa. Nelosluokkalaiset hehkuttivat sekä mennyttä kouluvuotta että tulevaa kesää.


Poliisi ampui kaksi valkohäntäpeuraa – eksyivät yöllä Finlandia-talon liepeille MTV 12:16 30.05

Poliisi sai neljän aikaan aamulla tiedon, että Helsingin Töölönlahden ja Mannerheimintien välisellä alueella liikkui kaksi valkohäntäpeuraa.


Poliisi lopetti kaksi Finlandia-talon tuntumassa liikkunutta valko­häntä­peuraa Helsingissä iltasanomat 11:50 30.05

Poliisi sai keskiviikkona aamuneljän jälkeen tiedon, että Töölönlahden ja Mannerheimintien välisellä alueella liikkuu kaksi valkohäntäpeuraa.


Peura eksyi yöllä Helsingin ydinkeskustaan - poliisi joutui lopettamaan ampumalla iltalehti 04:56 30.05

Aamuyöllä tapahtunut aseenkäyttö herätti huomiota ympäristössä. Poliisi kertoo ampuneensa kaupunkiin eksyneen peuran aamuyöllä keskiviikkona. Helsingin poliisin johtokeskus kertoo, että eläin kohtasi loppunsa Töölönlahdella, Finlandia-talon läheisyydessä.


Muistatko kemiallisesti puhdistetun Littoistenjärven, joka muuttui turkoosiksi ja josta huhuttiin nousevan zombikaloja? Se on nyt suosittu uimapaikka - tutkija väläyttää samaa käsittelyä Töölönlahdelle iltalehti 17:08 28.05

Kuvanveistäjä kertoi Helsingin Sanomissa saaneensa aiheen teokseensa ”Littoistenjärven tuhosta”. Järvellä menee kuitenkin paremmin kuin pitkään aikaan. Viime kesänä Littoistenjärvi pyöri toistuvasti otsikoissa. Ensin uutisissa kerrottiin, kuinka kemiallisesti puhdistettu järvi oli muuttunut niin kirkkaaksi, että se oli turkoosi kuin Välimeri. Paikalliset ihastelivat lehtijutuissa, kuinka "tätä on vaikea uskoa todeksi". Pian otsikoiden sävy muuttui. Ensin hämmästeltiin sitä, kuinka nopeasti Littoistenjärvi sameni uudelleen. Vähän ajan päästä kauhisteltiin "zombihaukia": Virvelinheittäjä kertoi nostaneensa järvestä kaloja, jotka "haisivat mädäntyneiltä" ja "joissa oli epämuodostumia". Julkisuudessa spekuloitiin, olivatko kemikaalit zombiepidemian taustalla.


Klubin entinen tähti vei Hongan johtoon Metroderbyssä – katso video maalista iltasanomat 16:12 26.05

Honka johtaa HJK:ta Töölön jalkapallostadionilla.


Helsinkiläiskirkko iski kultasuoneen: Vierailumaksu tuotti heti 1,75 miljoonaa euroa uusisuomi 16:02 24.05

Helsingin Töölön seurakunta on onnistunut tekemään turistien suosimasta Temppeliaukion kirkosta oikean kultasuonen. Temppeliaukion kirkko keräsi kirkkoherra Auvo Naukkarisen mukaan pelkästään turistien maksamilla vierailumaksuilla viime vuonna 1,75 miljoonaa euroa.


Tiesitkö? Jälleen remontoitavaan Finlandia-taloon piilotettu poikkeuksellinen optinen illuusio – kuin torni nousisi seinästä MTV 06:26 20.05

Uusittava julkisivu ja valkoisine marmoreineen lienee yksi Suomen, tai ainakin Helsingin, tunnetuimmista, mutta hieman vähemmän tunnettu on optinen illuusio, jonka Aalto suunnitteli taloon. Jos Finlandia-taloa katsoo Töölönlahden toiselta puolelta, näyttää siltä kuin kansallismuseon torni kohoaisi Finlandia-talon seinästä.


Helsinkiläisnainen sai postissa 11 tuntemattoman ihmisen potilastietoja – syynä inhimillinen virhe MTV 15:39 16.05

Helsinkiläisnainen sai maanantaina postissa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriltä (Hus) kirjeen, jonka liitteenä oli lueteltuna kaikki potilaat, jotka asioivat hänen kanssaan samana päivänä saman lääkärin vastaanotolla Töölön sairaalassa.


Töölön helteessä kainuulaisjuhlat – Sotkamo voitti Hyvinkään liki 3500 katsojan edessä iltasanomat 21:34 15.05

Sotkamon Jymy nousi voittoon takaa-ajoasemasta.


HKL:ltä kaunis ele äitienpäivänä: Matkalipuntarkastajat jakavat ruusuja ratikassa - metrossa saa ”suun makeaksi” iltalehti 18:40 12.05

HKL:n perinteinen Ruusuratikka ilahduttaa äitejä ja kanssamatkustajia äitienpäivänä. Matkalipuntarkastajat jakavat ruusuja äideille Helsingin ratikoissa kello 11.00-14.00 äitienpäivänä. Ruusuratikka kiertää reittiä Töölön halli-Mannerheimintie-Aleksanterinkatu-Kauppatori-Snellmanninkatu-Hakaniemi-Kallio-Urheillutalo-Ooppera-Runeberginkatu-Töölön halli. Lähdöt starttaavat Töölön hallilta tasatunnein. - Ruusuratikan tunnistaa linjakilvestä Ruusuratikka/Rosenvagen, ja kyytiin pääsee kaikilta pysäkeiltä. Ratikka pysähtyy joksikin aikaa Kauppatorille, jossa matkalipuntarkastajat jakavat äideille ruusuja, Helsingin kaupunki kirjoittaa tiedotteessaan.


Video: Raskaan sarjan yhteenotto Töölönlahdella – höyhenet pöllysivät iltasanomat 14:05 02.05

Pukarit olivat jyrätä polkupyöräilijän ja kaksi karvaista koiraa.


Putkavirkamies piinasi naiskollegaansa: Lässytti kuin pikkulapselle ja levitti törkeitä huhuja - tuomittiin vainoamisesta iltalehti 14:34 28.04

Töölön selviämisaseman sosiaalityöntekijä kiusasi ja vainosi kuukausikaupalla putkan naispuolista osastonhoitajaa. Seurauksena oli ehdollinen vankeus ja yli 30 000 euron lasku. Töölön selviämisaseman henkilöstön tulehtunut ilmapiiri kärjistyi kiusaamisesta vainoamiseksi. Miespuolinen sosiaalityöntekijä levitti naispuolisesta osastonhoitajasta perättömiä väitteitä ja halvensi häntä eri tavoin. Oikeus tuomitsi lopulta kiusaajan ehdolliseen vankeuteen naiseen kohdistuneista rikoksista. Töölön selviämisasemalla työskennellyt osastonhoitaja joutui työtoverinsa järjestelmällisen ja pitkäkestoisen kiusanteon uhriksi.


Korkein oikeus ei muuttanut tuomiota: Töölön pyöräturmaan syyllistyneelle 2 vuotta 8 kuukautta vankeutta iltalehti 09:30 16.04

Korkein oikeus (KKO) on pitänyt ennallaan Töölön pyöräturmaan syyllistyneelle miehelle tuomitun 2 vuoden 8 kuukauden vankeusrangaistuksen. Mies oli elokuussa 2015 ajanut autollaan pyöräilijän eteen sillä seurauksella, että pyöräilijä oli suistunut pää edellä asfalttiin. Seuraavana päivänä 66-vuotias pyöräilijä oli kuollut saamiinsa vammoihin. Hovioikeus oli tuominnut Pasi Ilmari Rouhiaisen törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja liikennepaosta tieliikenteessä.


– sarjojen alku

Uutiset