Yli 20 ammattia, joihin on pulaa hakijoista Kouvolassa iltalehti 21:43 17.01

Kouvolassa työpaikkojen ja työnhakijoiden määrä on suurelta osin tasapainossa. Näin osoittaa viimeisin ammattibarometri. Kaakkois-Suomessa avoinna olevien työpaikkojen ja työnhakijoiden määrä ovat melko monissa ammateissa tasapainossa. Näin on ainakin viimeisimmän ammattibarometrin mukaan. Ammattibarometri on laadittu syyskuussa, ja siinä TE-toimistojen ammattilaiset arvioivat eri mittareiden mukaan yli kahdensadan keskeisen ammatin työllisyysnäkymiä puoleksi vuodeksi eteenpäin.


8 ammattia, joihin paljon pulaa hakijoista Turussa iltalehti 21:40 16.01

Turussa on pulaa lääkäreistä ja lastentarhanopettajista. Näin osoittaa viimeisin ammattibarometri. Turussa on paljon pulaa hakijoista kahdeksaan ammattiin. Näin osoittaa ainakin viimeisin ammattibarometri. Ammattibarometri on laadittu syyskuussa, ja siinä TE-toimistojen ammattilaiset arvioivat eri mittareiden mukaan yli kahdensadan keskeisen ammatin työllisyysnäkymiä puoleksi vuodeksi eteenpäin.


TE-toimistojen henkilöstöltä kovaa kritiikkiä aktiivimallille: kohtuuton osalle työttömistä, resursseja liian vähän MTV 16:22 16.01

Työ- ja elinkeinohallinnon henkilöstöliitto (THHL) pitää työttömien aktiivimallia kohtuuttomana osalle työttömistä, liitto kertoo tiedotteessaan. Lisäksi liitto pitää myös te-palvelujen työntekijöille asetettuja vaatimuksia liian suurina.


6 ammattia, joihin on paljon pulaa hakijoista Tampereella iltalehti 22:00 15.01

Kiinteistönvälittäjä on yksi niistä harvoista ammateista, joihin Tampereella on paljon pulaa hakijoista ammattibarometrin mukaan. Tampereella on paljon pulaa hakijoista kuuteen ammattiin. Tällainen on tilanne viimeisimmän, syksyllä laaditun ammattibarometrin mukaan. Ammattibarometri on laadittu syyskuussa, ja siinä TE-toimistojen ammattilaiset arvioivat eri mittareiden mukaan yli kahdensadan keskeisen ammatin työllisyysnäkymiä puoleksi vuodeksi eteenpäin.


10 ammattia, joihin on paljon pulaa hakijoista pääkaupunkiseudulla iltalehti 21:32 12.01

Pääkaupunkiseudulla on paljon pulaa hakijoista rakennusinsinööreiksi, viimeisin ammattibarometri kertoo. Pääkaupunkiseudulla on paljon pulaa hakijoista kymmeneen ammattiin. Tämä on tilanne ainakin viimeisimmän ammattibarometrin mukaan. Ammattibarometri on laadittu syyskuussa, ja siinä TE-toimistojen ammattilaiset arvioivat eri mittareiden mukaan yli kahdensadan keskeisen ammatin työllisyysnäkymiä puoleksi vuodeksi eteenpäin.


Uutiset