TPS:n tuore vahvistus heti ykköskenttään – Kärpillä nuori debytantti kärkiottelussa MTV 12:57 13.02

Jukureista TPS:ään siirtynyt Zach Budish pääsee heti isoon rooliin uuden joukkueensa riveissä, kun TPS kohtaa SaiPan.


Pallokerho: Turun derby palaa Veikkausliigaan – mitä TPS:ltä ja Interiltä voi odottaa tällä kaudella? iltasanomat 18:24 12.02

Pallokerho pureutuu tällä kertaa Interiin, TPS:aan ja FC Lahteen.


Budishin siirron takana taloudelliset syyt ja pelaajan tulevaisuus - "Tämä oli meille pitkällä tähtäimellä paras ratkaisu" jatkoaika.com 16:56 12.02

Mikkelin Jukurit tiedotti maanantaiaamuna, että toista kautta mikkeliläisryhmässä pelannut hyökkääjä Zach Budish siirtyy loppukaudeksi TPS:ään. Päätös yhdysvaltalaishyökkääjän siirrosta ei ollut helppo, mutta lopulta taloudelliset syyt saivat mikkeliläisryhmän myymään hyökkääjän.


Tyhjennysmyynti alkoi: TPS kaappasi Jukurien pisterohmun iltalehti 10:45 12.02

Jukureissa viimeiset puolitoista vuotta kiekkoillut Zach Budish siirtyy TPS:aan loppukaudeksi. Jenkkihyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 49 ottelussa tehot 15+17=32. - Zach on ollut tehokas pelaaja Liigassa viime kaudet. Hän on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä keskellä, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki arvioi seuran tiedotteessa.


Sihvonen: Kärpät toisteinen kuin vanha LP-levy – ja siksi dominoi liigaa MTV 07:03 02.02

Oulun Kärpillä on SM-liigassa sensaatiomainen lento päällä. Kun runkosarjaa on takana noin viisi kuudesosaa, Kärppien keula sarjakakkoseen TPS:ään on käsittämättömät 17 pistettä. Sarjan suursuosikkiin Tapparaan eroa on peräti 22 pistettä.


Sihvonen: Kärpät dominoi liigaa – ”Suosikki Tappara sukeltaa” MTV 07:00 02.02

Oulun Kärpillä on SM-liigassa sensaatiomainen lento päällä. Kun runkosarjaa on takana noin viisi kuudesosaa, Kärppien keula sarjakakkoseen TPS:ään on käsittämättömät 17 pistettä. Sarjan suursuosikkiin Tapparaan eroa on peräti 22 pistettä.


SaiPa kaappasi Hamiltonin Tapparasta - ”Taitaa maalinteon” iltalehti 11:00 22.01

SaiPa on vahvistanut hyökkäyskalustoaan tutulla nimellä. Curtis Hamilton saapuu seuraan loppukauden mittaisella sopimuksella Tapparasta. Tampereella kanadalainen ehti pelata vain viisi ottelua ilman tehopisteitä. Hamilton pelasi viime kaudella SaiPassa 43 peliä tehoilla 14+13=27 ennen kuin hän siirtyi loppukaudeksi TPS:aan.


Kärpät säilytti kärkipaikkansa uusisuomi 23:14 06.01

Kärkijoukkue Kärpät voitti jääkiekon Liigan kärkiottelussa lauantaina Oulussa TPS:n 5-3-lukemin. Samalla Kärpät kasvatti johtonsa toisena olevaan TPS:ään kolmeen pisteeseen.


Uutiset