SM-Liiga: Paineeton Pata painaa parastaan iltasanomat 17:35 04.10

Porin Ässät nappasi henkisesti tärkeän voiton TPS:stä. Nyt patapaidat voivat vapautuneesti haastaa KalPan.


Pelicans hurjassa vireessä Turussa – Sport murskasi Ässät MTV 21:02 29.09

Pelicans jatkoi hyvää alkukauttaan ottamalla 4-1-voiton TPS:stä Turussa. Sport puolestaan haki Ässien vieraana murskavoiton.


Top 5 -keskushyökkääjät 2018-19: TPS:n keskusta on hyvissä käsissä jatkoaika.com 12:00 14.09

Keskushyökkääjällä on merkittävä rooli jääkiekkojoukkueen viisikon toiminnassa. Turussa keskustasta ei tarvitse kantaa huolta, sillä TPS:stä löytyy kaksi Liigan eliittisentteriä.


Lauri Korpikoski sivuun TPS:stä – epäilllään sydänlihastulehdusta MTV 09:18 11.09

Turun Palloseuran kapteeni Lauri Korpikoski on toistaiseksi sivussa TPS:n miehistöstä. Häntä on hoidettu sydänlihastulehduksen epäilyn vuoksi.


Berger: "Viime kauden lyhyestä visiitistä apua tällä kaudella" jatkoaika.com 17:40 24.08

Tällä erää neljättä kautta Liigassa aloittava KooKoo ei ole vielä onnistunut pääsemään pudotuspeleihin. Tuleva kausi tarjoaa uuden mahdollisuuden, ja joukkueessa onkin tukku uusia pelaajia. Yksi näistä on TPS:stä siirtynyt Martin Berger, joka käväisi Kouvolassa jo viime kaudella.


Eric Perrin, 42, jatkaa upeaa uraansa SM-liigassa, mutta missä seurassa? - ”TPS:n johto tämän päättää” iltalehti 17:24 28.04

42-vuotias Eric Perrin neuvottelee tällä hetkellä jatkosopimuksesta TPS:n kanssa. On kuitenkin mahdollista, että kanadalaishyökkääjä vaihtaa Suomessa seuraa. Keskushyökkääjä Eric Perrin tuli ensimmäiselle visiitille Suomeen jo elokuussa 2000. Täällä ura jatkuu ja todennäköisesti myös päättyy. - Olemme keskustelleet TPS:n kanssa. Katsotaan mihin se johtaa. On ensisijainen vaihtoehto jutella vanhan seuran kanssa. Siellä asiat ovat sujuneet hyvin. Jossain välissä näytti siltä, että ”Eki” lähtisi pois TPS:stä. Mutta olemme neuvotelleet uudestaan ja mietitty asiaa tarkkaan. Onko TPS lyönyt jo budjetin kiinni, koska aikanaan vuosi sitten puhuimme vain vuoden mittaisesta sopimuksesta. TPS:n johto tämän päättää, kanadalaisen pelaaja-agentti Jarmo Kork sanoo Iltalehdelle.


Lukko osti ex-maalivahtinsa TPS:stä takaisin – aikoo tähdätä Liigan kärkeen MTV 13:19 27.04

Rauman Lukko ja maalivahti Oskari Setänen ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. Lauantaina 24 vuotta täyttävä Setänen edustaa raumalaisseuraa näin ollen kevääseen 2020 asti.


Lukko nappasi maalivahdin TPS:sta - oma kasvatti palaa Raumalle iltalehti 12:24 27.04

SM-liigan siirtomarkkinat käyvät mestaruuden ratkettua kuumina, ja nyt oli Lukon vuoro julkistaa Oskari Setäsen sopimus. Kahden vuoden pahvin rustannut Setänen, 23, on Lukon oma kasvatti, joka edusti raumalaisseuraa viimeksi kaudella 2014-15. Noina aikoina Setänen profiloitui hetkeksi aikamoiseksi kiertolaiseksi, sillä heti seuraavalla kaudella hän edusti peräti viittä eri seuraa. TPS:n lisäksi hän käväisi tuolloin lainalla TuTossa, RoKissa, Ässissä ja SaPKossa. Seuraavat kaksi kautta Setänen vietti kiinteästi TPS:n riveissä ja jakoi päättyneellä kaudella torjuntavastuun tasaisesti Rasmus Tirrosen kanssa.


SM-liigan väriläiskä Ilkka Pikkarainen lähtee TPS:stä - ”sopimusta ei ole syntynyt” iltalehti 17:06 24.04

Voimahyökkääjä Ilkka Pikkarainen ei pelaa ensi kaudella Turun Palloseurassa. Neljä kautta TPS:ssä pelanneen Ilkka Pikkaraisen ura ei jatku Lounais-Suomessa. - Olemme keskustelleet TPS:n kanssa pitkään. Itse asiassa todella pitkään. Mutta sopimusta ei ole syntynyt, sanoo Pikkaraisen agenttitoimiston ACME World Sportin edustaja Simo Niiranen.


Näkökulma: Kolmet potkut ja kolme mestaruutta - Kai Suikkanen on minulle mysteeri iltalehti 07:46 23.04

Kai Suikkanen on karismaattinen sheriffi ja kömpelö studiokommentaattori, josta ei ota selvää, kirjoittaa Sasha Huttunen Oulusta. On voinut pitää jonkinmoisena nyrkkisääntönä, että kun valmentaja saa kahdet potkut peräkkäin, se alkaa olla hänen osaltaan siinä. Näin ajattelin myös Kai Suikkaselle käyneen. Hän sai toisella tulemisellaan kenkää TPS:stä marraskuussa 2014 ja yhden välivuoden jälkeen myös Kärpät näytti ovea viime keväänä, kun Suikkanen ei saanut hilattua pohjoisen suurseuraa edes puolivälieriin.


Kristian Kuusela hurjasteli hurjat tehot - ”Ei kiinnosta” iltalehti 22:01 06.04

Kristian Kuusela johdatti Tapparan 3-0-voittoon TPS:sta. Kuusela nousi KalPaa vastaan pelatuissa puolivälierissä jakamaan pudotuspelien kautta aikojen maalipörssiä 40 osumalla eikä Kari Jalosen lyömättömänä pidetty piste-ennätys 115 ole enää kuin 10 pisteen päässä. - Ei tässä noita lukuja lasketa, enkä kiinnitä niihin huomiota. Joukkueen mestaruus on ainoa asia, mikä kiinnostaa, Kuusela vakuutti.


Haapala nousi illan ratkaisijaksi – Tapparan tehokas ylivoima liikaa TPS:lle MTV 21:37 04.04

Henrik Haapala laukoi Tapparan 3-2-voittoon TPS:stä jatkoerässä ensimmäisessä välieräottelussa.


Kultakypärä TPS-voiton sankarina – SaiPa venyi ratkaisevalla hetkellä MTV 22:20 26.03

SaiPan kultakypärä Topi Nättinen laukoi kaksi osumaa, kun SaiPa otti todella tärkeän 3-1-voiton TPS:stä jääkiekon SM-liigan neljännessä puolivälierässä.


SaiPa tarttui ensimmäiseen oljenkorteensa – Tappara sysäsi KalPan ahdinkoon MTV 21:00 26.03

SaiPa tarttui ensimmäiseen oljenkorteensa, kun se otti tarvitsemansa 3-1-voiton TPS:stä neljännessä puolivälieräottelussa ja venytti ottelusarjan viidenteen otteluun.


Gustafsson ei unohda Lottovoittajalta olympiavoittajankin – viimeksi yhtä

Uutiset