Tommi Korpela työnsä varjopuolista: ”Joudut olemaan paljon pois kotoa” iltalehti 16:15 16.02

Näyttelijä Tommi Korpela, 49, nähdään keskeisessä roolissa keväällä TV2:lla alkavassa Karppi-rikossarjassa. Näyttelijä Tommi Korpela tähdittää maaliskuun puolivälissä TV2-kanavalla alkavaa Karppi-rikossarjaa. Hän näyttelee ohjelmassa suuren yrityksen visionääriä. Rooliin valmistautuminen sujui näyttelijän mukaan tutulla rutiinilla. - Otin selvää niin paljon kuin pystyin tuulivoimahankkeesta, jota yritys haluaa viedä eteenpäin TV-sarjassa. Keskustelin ohjaaja Rike Jokelan kanssa tästä roolihahmosta. Esittämäni hahmo on karismaattinen, boheemi ja innostava yritysjohtaja. Olen esittänyt samankaltaisia henkilöitä teatterin puolella - toivottavasti esittämäni roolit eivät ole liian samankaltaisia, hän naurahtaa Iltalehdelle.


Rikossarjaa tähdittävä Lauri Tilkanen: ”Työt eivät jää kummittelemaan kotiarkeen” iltalehti 12:29 15.02

Lauri Tilkanen näyttelee Ylen tulevassa uutuussarjassa rikosetsivää, joka selvittää helsinkiläisnaisen murhaa. Lauri Tilkanen tähdittää Pihla Viitalan rinnalla TV2-kanavalla 14. maaliskuuta alkavaa Karppi-rikossarjaa. Parivaljakko näyttelee murhatutkimusta rinnakkain tekevää poliisia, jotka ovat ajoittain napit vastakkain työtapojensa suhteen. Tosielämässä Tilkanen ja Viitala ovat kuitenkin läheisiä perheystäviä, joiden yhteistyö sujui sarjaa kuvatessa saumattomasti. - Käsikirjoitus oli niin hyvin tehty, että se koukutti ensimmäisestä jaksosta lähtien. Luin käsikirjoituksen ensi-istumalta loppuun. Pihlan kanssa yhteistyö oli helppoa ja luontevaa, hän avaa Iltalehdelle.


Pihla Viitala Hollywood-tuotantojen pelon ilmapiiristä: ”Voit saada koska tahansa potkut” iltalehti 16:51 13.02

Näyttelijä Pihla Viitala haluaisi nähdä lisää kotimaisia elokuvia ja televisiosarjoja, joissa on vahva naispääosa. Päärooli TV2-kanavalla maaliskuussa alkavassa Karppi-rikossarjassa oli Pihla Viitalalle mieluinen haaste. Hän on iloinen nähdessään yhä enemmän viihteessä elokuvia ja sarjoja, joissa elämää katsotaan vahvan naishahmon silmien kautta. - On tärkeää, ettei tarinaa kerrota vain vaalean keski-ikäisen miehen näkökulmasta. Naisen ääni alkaa kuulua pikkuhiljaa. Jos vaikka mietitään, mitä esimerkiksi 90-luvulla ollaan tehty Uuno Turhapuroa sun muita elokuvia, niin ovathan ne naisroolit niissä ihan helvetin kapeita. Koen, että eletään murrosta, ja ihmiset ovat kriittisempiä sen suhteen, kenen tarinaa he katsovat, Viitala sanoo.


IL: Pikku Kakkosen jälkeen telkkarissa vilahti kookas penis – "Ei paras kombinaatio" MTV 13:31 03.01

Halko-niminen lyhytelokuva oli tarkoitus esittää TV2-kanavalla iltayhdeksän aikoihin, mutta Nuorten Leijonien MM-puolivälieräpeli muutti suunnitelmia, uutisoi Iltalehti.


Pikku Kakkosen jälkeen ruutuun lävähti kookas penis - ”Olisi varmasti ollut hyvä katsoa tarkemmin, mitä lyhytelokuvassa on” iltalehti 12:26 03.01

Ylen piti esittää Halko-lyhytelokuva TV2-kanavalla vasta hieman ennen iltayhdeksää, mutta Nuorten Leijonien MM-puolivälieräpeli muutti suunnitelmia. Yleisradion TV2-kanava esitti eilen 2. tammikuuta noin kello 18:15 eli vain 5 minuuttia Pikku Kakkosen päättymisen jälkeen Teemu Nikin ohjaaman Halko-lyhytelokuvan, jonka puolivälissä vilahtaa suurikokoinen, paljas penis. Iltalehteen yhteyttä ottanut perheenäiti kertoo, että hänen lapsensa olivat jääneet Pikku Kakkosen jälkeen olohuoneeseen television jäädessä auki. Perheenäidin mukaan ohjelman sisältö ei millään tapaa sopinut kyseiseen hetkeen - eli vain varttitunnin päähän lastenohjelman loppumisesta.


Uutiset