<


Tänään tv:ssä: Parikymppiset suomalaisnaiset pitivät Pillupäiväkirjoja iltalehti 07:39 16.09

Neliosaisessa dokumenttisarjassa Ella, Iitu, Alice ja Mikaela avautuvat elämästään. Parikymppiset suomalaisnaiset ovat ottaneet Docstopissa mallia naapurimaasta. Hyvää seksiä -sarjassa ruotsalaiset Isabelle, Anna ja Amanda käsittelivät himojaan, halujaan, vartaloitaan ja mitä milloinkin. Nyt asialla ovat Mikaela, Ella, Alice ja Iitu – pääasiassa. Muutama muukin Pillupäiväkirjoissa vilahtaa. Tänään kokonaisuudessaan TV2:lla esitettävässä, Docstopin neliosaisessa dokumenttisarjassa käsitellään muun muassa naisten karvaisuutta, vulvodyniaa, sitomista, suuseksin vastaanottamisen vaikeutta, kehonkuvaa ja muunsukupuolisuutta.


Tänään tv:ssä: Anne seurustelee nyt intiimisti WTC-tornien kanssa, mutta ihastuksia on ollut muitakin: Lietesäiliö, mitali ja laskettelurinne iltalehti 05:31 11.09

Yhdeltä ihastuksen kohteelta, muodoiltaan ja väreiltään viehättävältä jyrsimeltä Anne ei saanut vastakaikua. Suomalainen Anne nousi puheenaiheeksi toissapäivänä, kun Iltalehti kertoi hänen intiimistä suhteestaan WTC-kaksoistorneihin. Tänään Tuukka Hoikkalan ohjaama, vain netissä katseltavissa ollut Rakkaani WTC -dokumentti esitetään myös perinteisen television puolella TV2:lla. Anne on objektiseksuaali, jonka rakkauden kohteet ovat ihmisten sijaan esineitä. Pitkäaikaisin suhde Annella on ollut juuri WTC-kaksoistorneihin, joihin hän ihastui 14-vuotiaana vuosi sen jälkeen, kun tornit tuhoutuivat terrori-iskussa vuonna 2001. Anne aloitti seurustelun vuonna 2013.


Tänään tv:ssä: Äänekäs voihkinta oli tuoda häädön - ”Naapurini mukaan kuulostin siltä kuin tekisin pornoelokuvaa” iltalehti 06:42 05.09

Naapurit lähettivät myös kirjeen Isabellen vuokranantajalle. Ruotsalainen Hyvää seksiä -sarja esitetään tänään kokonaisuudessaan uusintana TV2:lla. Anna Dahlbäck, Isabelle Wahlf ja Amanda Colldén puhuvat kaikkiaan kuudessa jaksossa asioista niiden oikeilla nimillä eivätkä suostu häpeämään himojaan, halujaan tai vartaloitaan.


Irlantilainen tv-juontaja oli viimeisillään raskaana, kun nettikiusaajat iskivät - haukuttiin läskiksi iltalehti 07:11 03.09

Kiusaajat toivoivat myös, että 8. kuulla raskaana ollut Vogue Williams olisi tehnyt abortin. Irlantilainen Vogue Williams pureutuu tänään TV2:lla sosiaalisen median ongelmakohtiin. Kuka auttaa somen noitavainojen uhreja, hän kysyy, ja kertoo itse kohtaamastaan nimettömästä nettikiusaamisesta. – Minua suututti todella, kun minun käskettiin abortoida vauvani. Se on kuvottavaa, Some-tuomitut-dokumenttia tehdessään viimeisillään raskaana ollut Vogue sanoo.


Tänään tv:ssä: Valentina, 18, harrastaa namupappojen kanssa seksiä rahasta - ”Koulutytöksi pukeutuminen on hauskaa” iltalehti 06:30 01.09

Brittiläisellä Valentinalla on seitsemän namupappaa. Hän ei koe tekevänsä mitään väärää. Brittiläinen Valentina, 18, tapailee itseään puolet vanhempia miehiä rahasta. Hän kertoo valinnastaan avoimesti ja omilla kasvoillaan illan Sokerideittailun salat -dokumentissa TV2:lla. Valentina ei koe tekevänsä mitään väärää. Hän haluaa löytää riittävästi namupapoiksi kutsuttuja varakkaita miehiä saadakseen luotua oman muotibrändin. Hän opiskelee muotisuunnittelijaksi.


Sohvaperunoiden parhaat palat tänään tv:ssä: ”Oh my God, tämä menee liian pitkälle!” iltalehti 06:25 30.08

Sohvikset pyörittelevät silmiään etenkin Bachelorille ja Temptation Islandille. Sohvaperunoiden odotetut uudet osat alkavat viikon kuluttua TV2:lla. Ennen kahdeksannen tuotantokauden alkua viihdytään tänään yhden erikoisjakson verran edellisen kauden parhaiden palojen parissa. Niissä Jari antaa itselleen pimputushoitoa, Salli ja Teemu – ja melkein kaikki muutkin – pyörittelevät silmiään Temptation Island Suomen iskulauseille, ja Sanna kauhistelee Bachelorin saamaa ihokosketusta. – Oh my God, tämä menee liian pitkälle! Nelli huokaisee saman sarjan allaskohtaukselle.


Raskaana oleva nainen tänään tv:ssä: Ansaitsee nettiseksillä - ja pian imetysfetissillä iltalehti 08:35 27.08

Yhdysvaltalainen Karrie Kellie kertoo uravalinnastaan tänään TV2:lla. Nettiseksi on paisunut isoksi bisnekseksi. Yksi sen harjoittajista on Texasissa USA:ssa asuva Karrie Kellie. Hänet esitellään illan Seksiä nettikamerassa -dokumentissa nettikameratytöksi, mutta yhtä hyvin hänestä voisi käyttää nimitystä nettikameraäiti. Hän on viimeisillään raskaana. – Raskauteni oli suunniteltu. Tiesin jo ennen striimaamisen aloittamista, että perustaisin pian perheen. Se olikin yksi syistä, miksi valitsin alan, Karrie kertoo TV2:lla.


Tänään tv:ssä: 27 000 eurolla valmentaja ohjailee salaa treffien kulkua – ”Ole naisellisempi!” iltalehti 08:09 11.08

Stephanie haluaa sijoittaa hänen ja hänen aviomiehensä tulevaisuuteen. Aviomiehen henkilöllisyys ei ole kuitenkaan selvillä. 30?000 dollaria ei ole summa eikä mikään amerikkalaiselle Stephanielle, joka haluaa tavata sen oikean. Sen verran maksaa treffipalvelun jäsenyys, jonka pitäisi taata onnellinen avioliitto juuri oikeanlaisen miehen kanssa. – Pidän hintaa sijoituksena. Sijoitan minun ja mieheni yhteiseen tulevaisuuteen. Raha ei merkitse tässä mitään, sillä se tuo minulle kaiken, Stephanie avaa ajatusmaailmaansa illan dokumentissa Rakkautta ja seksiä Yhdysvalloissa -dokumentissa TV2:lla.


Tänään tv:ssä: Tuure Boelius imitoi Tarja Halosta - ”Upeaa!” iltalehti 06:17 09.08

Laulaja Tuure Boeliuksen imitointi tekee vaikutukseen Jenspa Poikelukseen. 14?000-päinen juhlaväki bailasi Joensuun torilla alkukesästä YleXPopissa. Tänään TV2:lla muistellaan koululaisen kesäloman ensitunteja Tuure Boeliuksen tahdissa. Energinen artisti saapuu lavalle valkoiseen muovihameeseen sonnustautuneena ja taustatanssijoidensa kantamana. Yleisö lähtee heti lauluun mukaan. Ilmoille kajahtavat muun muassa Naiivi, AA-paristo, Oh Boe, Ihan sama mä elän, Eikö sua hävetä ja tietysti Lätkäjätkä-Ville. Kesken keikan nähdään Jenni ”Jenspa” Poikeluksen toimittama haastattelu. Hänen pyynnöstään Tuure imitoi Tarja Halosta.


Tänään tv:ssä: Brittipari paljastaa pedofiileja - ”Näytin riettaat viestit miehen vaimolle” iltalehti 06:33 30.07

Katie ja Neil Ivall kuvaavat kohtaamisensa pedofiilien kanssa. Pätkiä materiaalista nähdään illan dokumentissa. Pedofiili lähestyi Katie Ivallin 12-vuotiasta tytärtä netissä. Kun asia paljastui äidille ja hänen uudelle puolisolleen Neil Ivallille, pariskunta otti ohjakset omiin käsiinsä. He perustivat Facebookiin valetilin ja ryhtyivät itse esiintymään 12–14-vuotiaina tyttöinä. Brittipari kertoo taistelustaan hyväksikäyttäjiä vastaan tänään irlantilaiselle tv-toimittajalle Vogue Williamsille TV2:lla. Netin seksiuhat -dokumentti on jo katsottavissa Yle Areenassa.


Tänään tv:ssä: Bonnie, 38, on ollut prostituoitu 20 vuotta – näin kaikki alkoi iltalehti 07:14 05.06

Tanskalaisen Bonnien asiakkaat tuntevat hänet Patriciana. Asiakkaat tuntevat tanskalaisen Bonnien Patriciana. Häneltä voi ostaa tyttöystäväseksiä, jalkaseksiä, useampia eri tyylilajeja yhdistelevän cocktailin – ja paljon muuta. 38-vuotias Bonnie on työskennellyt prostituoituna 20 vuotta. Ammattina prostituutio -dokumentissa TV2:lla hän muistelee, kuinka kaikki alkoi.


Tänään tv:ssä: Poliisi otti yhteyttä - Miesystävä oli kuvannut vieressä, kun hänen kaverinsa harrasti seksiä tiedottoman Carinan kanssa iltalehti 05:03 04.06

Norjalainen Carina Kristiansen kertoo tarinansa tänään Raiskaajat tuomiolle -dokumentissa. Norjalainen Carina Kristiansen oil viettämässä kavereineen iltaa, kun hän tapasi sattumalta entuudestaan tutun miehen. He olivat tapailleet, ja mies oli jo tavannut Carinan vanhemmatkin. Tuona iltana selvinpäin ollut mies tarjoutui viemään Carinan kotiin kohtaloikkain seurauksin. Mukana oli myös miehen kaveri, joka sai yöpaikan, joskin vierashuoneesta. Tapahtumien kulku käy ilmi tänään TV2:lla esitettävässä Raiskaajat tuomiolle -dokumentissa.


Iltalehti näki Ylen hyllytetyn dokumentin: Tästä Seinäjoen arabikevät -kohussa on kysymys iltalehti 08:28 28.05

Matti Reinikan ohjaama dokumentti saa vihdoin tänään ensi-iltansa TV2:lla. Kohu Seinäjoen arabikevät -dokumentin ympärillä alkoi, kun Yle ja ohjaaja Matti Reinikka eivät päässeet yhteisymmärrykseen dokumentin sisällöstä. Dokumentti piti esittää Ylellä jo viime syksynä, mutta elokuva ei Ylen mukaan vastannut sitä, mistä alun perin oli sovittu. Se pantiin jäähylle. – Syksystä 2018 lähtien Ylen tuottaja on useaan otteeseen keskustellut tekijän kanssa, jotta lopullisen elokuvan sisältö vastaisi sovittua. Yhteistä näkemystä ei toistaiseksi ole syntynyt, Yle tiedotti alkuvuodesta.


16 päivän taistelu elämästä ja kuolemasta tänään tv:ssä: Sam eksyi Bermudan kolmioon iltalehti 08:30 26.05

Bahamalaisen Samin kotimatkan piti kestää vain muutaman tunnin. Vettä ja pientä evästä oli pakattu mukaan vain muutaman tunnin reissua varten, kun bahamalainen veneilijä lähti viime vuonna kotia kohtia Miamista. Perille 300 kilometrin päähän Sam Leroy Moss Jr. pääsi kuitenkin vasta 16 vuorokautta myöhemmin, ja silloinkin sairaalan kautta. Samin eksymisestä pahamaineisessa Bermudan kolmiossa kerrotaan tänään BBC:n uudessa sarjassa Bermudan kolmion salaisuudet TV2:lla. Syötävä ja juotava loppuivat 10. päivänä. Miamista käytetyn moottoriveneen ostanut Sam tiesi, että ilman apua hän ei selviäisi enää kovin kauan hengissä.


Suomalainen Lina joutui pulaan Australiassa: "Loppuelämäni suunta muuttui dramaattisesti” iltalehti 21:55 21.05

Linan tarina kuultiin tänään TV2:lta tulleessa Hotel Coolgardie -dokumentissa. Suomenruotsalaista Linaa kaduttaa, että hän tuli koskaan lähteneeksi telttailemaan Coolgardiessa Australiassa ollessaan. Se käy ilmi hänen brittijulkaisu The Guardianille antamastaan haastattelusta. Lina nähtiin tänään TV2:lla tulleessa australialaisessa dokumentissa Hotel Coolgardie. Se on katsottavissa Areenassa.


Gus-vaarin kuolema näytetään tänään tv:ssä: Tekee avustetun itsemurhan iltalehti 08:19 19.05

74-vuotiaana pois nukkunut Gus Thomasson puolusti oikeutta kuolla omaehtoisesti. Amerikkalainen Gus Thomasson oli eläkkeellä oleva 74-vuotias hengitysterapeutti, muusikko, huoltaja, perheenisä ja ennen kaikkea tuore vaari, kun palkittu brittidokumentaristi Louis Theroux tapasi hänet. Enää Gusia ei ole. Hänen kuolemansa nähdään tänään TV2:lla Theroux ja oikeus kuolla -dokumentissa.


Loputkin Euroviisujen finalistit selviävät tänään: Suomesta ei saa äänestää iltalehti 06:21 16.05

Lauantaiseen loppukilpailuun mahtuu mukaan vielä kymmenen maata. Suomen – sekä Viron, Portugalin, Islannin, Australian ja monen muun viisumaan – kohtalo selvisi tiistaina. Tänään TV2:lla on toisen euroviisukarsinnan vuoro. Illan suoran lähetyksen jälkeen on selvillä, mitkä maat täydentävät lauantaisen loppukisan. Vaihtoehtoja on 18: Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Irlanti, Armenia, Albania, Venäjä, Kroatia, Malta, Alankomaat, Sveitsi, Itävalta, Romania, Moldova, Pohjois-Makedonia ja Azerbaidžan.


Darude kisaa tänään Euroviisuissa: Suomen show’n takana lähes 20 ihmistä iltalehti 06:22 14.05

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali nähdään tänään suorana lähetyksenä TV2:lla. Suomen viisukamppailulla on tänä vuonna Daruden eli Ville Virtasen ja Sebastian Rejmanin kasvot, jotka nähdään Tel Avivin kisalavalla jo tänään ensimmäisessä karsinnassa TV2:lla. Kokonaisuuteen vaikuttaa silti monta muutakin naamaa – ja ääntä. Mikko Silvennoinen ja Krista Siegfrids selostavat kaikki kolme suoraa tv-lähetystä. Torstaina on toisen karsinnan aika ja lauantaina jännitetään jo finaalia. Mikko kuuluu entuudestaan viisukalustoon, mutta Krista on pestissään ensimmäistä kertaa.


Sohvaperunat päättyi kaikessa hiljaisuudessa: Jatko vielä auki iltalehti 10:37 11.05

Sohvisten tuorein kausi uusitaan tänään kokonaisuudessaan TV2:lla. Moni pettyi eilenillalla, kun Sohvaperunat eivät tulleetkaan totutulla perjantai-illan esityspaikallaan TV2:lla. Syynä on se, että seitsemäs tuotantokausi päättyi kaikessa hiljaisuudessa reilu viikko sitten. Jonkinlaista lohtua intohimoisimmille faneille toisi varmasti tieto tulevasta, mutta Yleltä ei kommentoida palkitun ja kiitetyn sarjan mahdollista jatkoa toistaiseksi millään lailla. Mykkyyttä perustellaan sillä, että syksyn ohjelmisto ei ole vielä julkista tietoa.


486 euroa 737 euron Näivettymiskehityksen seuraukset yleisurheilulle skeittauksen MM-kultaa tarjoilija, ministeri, kuntosalityöntekijä... tulee paineita

Hot topics