Tänään tv:ssä: Bonnie, 38, on ollut prostituoitu 20 vuotta – näin kaikki alkoi iltalehti 07:14 05.06

Tanskalaisen Bonnien asiakkaat tuntevat hänet Patriciana. Asiakkaat tuntevat tanskalaisen Bonnien Patriciana. Häneltä voi ostaa tyttöystäväseksiä, jalkaseksiä, useampia eri tyylilajeja yhdistelevän cocktailin – ja paljon muuta. 38-vuotias Bonnie on työskennellyt prostituoituna 20 vuotta. Ammattina prostituutio -dokumentissa TV2:lla hän muistelee, kuinka kaikki alkoi.


Tänään tv:ssä: Poliisi otti yhteyttä - Miesystävä oli kuvannut vieressä, kun hänen kaverinsa harrasti seksiä tiedottoman Carinan kanssa iltalehti 05:03 04.06

Norjalainen Carina Kristiansen kertoo tarinansa tänään Raiskaajat tuomiolle -dokumentissa. Norjalainen Carina Kristiansen oil viettämässä kavereineen iltaa, kun hän tapasi sattumalta entuudestaan tutun miehen. He olivat tapailleet, ja mies oli jo tavannut Carinan vanhemmatkin. Tuona iltana selvinpäin ollut mies tarjoutui viemään Carinan kotiin kohtaloikkain seurauksin. Mukana oli myös miehen kaveri, joka sai yöpaikan, joskin vierashuoneesta. Tapahtumien kulku käy ilmi tänään TV2:lla esitettävässä Raiskaajat tuomiolle -dokumentissa.


Iltalehti näki Ylen hyllytetyn dokumentin: Tästä Seinäjoen arabikevät -kohussa on kysymys iltalehti 08:28 28.05

Matti Reinikan ohjaama dokumentti saa vihdoin tänään ensi-iltansa TV2:lla. Kohu Seinäjoen arabikevät -dokumentin ympärillä alkoi, kun Yle ja ohjaaja Matti Reinikka eivät päässeet yhteisymmärrykseen dokumentin sisällöstä. Dokumentti piti esittää Ylellä jo viime syksynä, mutta elokuva ei Ylen mukaan vastannut sitä, mistä alun perin oli sovittu. Se pantiin jäähylle. – Syksystä 2018 lähtien Ylen tuottaja on useaan otteeseen keskustellut tekijän kanssa, jotta lopullisen elokuvan sisältö vastaisi sovittua. Yhteistä näkemystä ei toistaiseksi ole syntynyt, Yle tiedotti alkuvuodesta.


16 päivän taistelu elämästä ja kuolemasta tänään tv:ssä: Sam eksyi Bermudan kolmioon iltalehti 08:30 26.05

Bahamalaisen Samin kotimatkan piti kestää vain muutaman tunnin. Vettä ja pientä evästä oli pakattu mukaan vain muutaman tunnin reissua varten, kun bahamalainen veneilijä lähti viime vuonna kotia kohtia Miamista. Perille 300 kilometrin päähän Sam Leroy Moss Jr. pääsi kuitenkin vasta 16 vuorokautta myöhemmin, ja silloinkin sairaalan kautta. Samin eksymisestä pahamaineisessa Bermudan kolmiossa kerrotaan tänään BBC:n uudessa sarjassa Bermudan kolmion salaisuudet TV2:lla. Syötävä ja juotava loppuivat 10. päivänä. Miamista käytetyn moottoriveneen ostanut Sam tiesi, että ilman apua hän ei selviäisi enää kovin kauan hengissä.


Suomalainen Lina joutui pulaan Australiassa: "Loppuelämäni suunta muuttui dramaattisesti” iltalehti 21:55 21.05

Linan tarina kuultiin tänään TV2:lta tulleessa Hotel Coolgardie -dokumentissa. Suomenruotsalaista Linaa kaduttaa, että hän tuli koskaan lähteneeksi telttailemaan Coolgardiessa Australiassa ollessaan. Se käy ilmi hänen brittijulkaisu The Guardianille antamastaan haastattelusta. Lina nähtiin tänään TV2:lla tulleessa australialaisessa dokumentissa Hotel Coolgardie. Se on katsottavissa Areenassa.


Gus-vaarin kuolema näytetään tänään tv:ssä: Tekee avustetun itsemurhan iltalehti 08:19 19.05

74-vuotiaana pois nukkunut Gus Thomasson puolusti oikeutta kuolla omaehtoisesti. Amerikkalainen Gus Thomasson oli eläkkeellä oleva 74-vuotias hengitysterapeutti, muusikko, huoltaja, perheenisä ja ennen kaikkea tuore vaari, kun palkittu brittidokumentaristi Louis Theroux tapasi hänet. Enää Gusia ei ole. Hänen kuolemansa nähdään tänään TV2:lla Theroux ja oikeus kuolla -dokumentissa.


Loputkin Euroviisujen finalistit selviävät tänään: Suomesta ei saa äänestää iltalehti 06:21 16.05

Lauantaiseen loppukilpailuun mahtuu mukaan vielä kymmenen maata. Suomen – sekä Viron, Portugalin, Islannin, Australian ja monen muun viisumaan – kohtalo selvisi tiistaina. Tänään TV2:lla on toisen euroviisukarsinnan vuoro. Illan suoran lähetyksen jälkeen on selvillä, mitkä maat täydentävät lauantaisen loppukisan. Vaihtoehtoja on 18: Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Irlanti, Armenia, Albania, Venäjä, Kroatia, Malta, Alankomaat, Sveitsi, Itävalta, Romania, Moldova, Pohjois-Makedonia ja Azerbaidžan.


Darude kisaa tänään Euroviisuissa: Suomen show’n takana lähes 20 ihmistä iltalehti 06:22 14.05

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali nähdään tänään suorana lähetyksenä TV2:lla. Suomen viisukamppailulla on tänä vuonna Daruden eli Ville Virtasen ja Sebastian Rejmanin kasvot, jotka nähdään Tel Avivin kisalavalla jo tänään ensimmäisessä karsinnassa TV2:lla. Kokonaisuuteen vaikuttaa silti monta muutakin naamaa – ja ääntä. Mikko Silvennoinen ja Krista Siegfrids selostavat kaikki kolme suoraa tv-lähetystä. Torstaina on toisen karsinnan aika ja lauantaina jännitetään jo finaalia. Mikko kuuluu entuudestaan viisukalustoon, mutta Krista on pestissään ensimmäistä kertaa.


Sohvaperunat päättyi kaikessa hiljaisuudessa: Jatko vielä auki iltalehti 10:37 11.05

Sohvisten tuorein kausi uusitaan tänään kokonaisuudessaan TV2:lla. Moni pettyi eilenillalla, kun Sohvaperunat eivät tulleetkaan totutulla perjantai-illan esityspaikallaan TV2:lla. Syynä on se, että seitsemäs tuotantokausi päättyi kaikessa hiljaisuudessa reilu viikko sitten. Jonkinlaista lohtua intohimoisimmille faneille toisi varmasti tieto tulevasta, mutta Yleltä ei kommentoida palkitun ja kiitetyn sarjan mahdollista jatkoa toistaiseksi millään lailla. Mykkyyttä perustellaan sillä, että syksyn ohjelmisto ei ole vielä julkista tietoa.


huippukaksoset vastakkain johto kasvaa Pielavedellä syytetään MH17-lennon

Uutiset