Tulevaisuuden baseballtähti? Alle 2-vuotias pikkupoika lyö palloa kuin aikamies iltasanomat 19:37 12.01

Taaperon lyöntitaito ihastuttaa sosiaalisessa mediassa.


Mikä kampaus! Formulatähti Jenson Button julkaisi syötävän suloisen lapsuuskuvan mtv 16:01 30.12

F1-maailmanmestari Jenson Button oli taaperona melkoinen hurmuri.


Lapsenvahti heitti taaperon seinään saadakseen tämän nukahtamaan – 24-vuotiaalle miehelle murhasyyte MTV 05:17 15.12

Yhdysvalloissa 24-vuotias mies on saanut murhasyytteen tapauksesta, jossa taapero kuoli vakavien pahoinpitelyvammojen seurauksena, kertoo Fox 5 New York.


Simon Cowell rannalla poikansa kanssa - tältä Eric, 3, näyttää nyt iltalehti 21:33 11.12

Televisiotuottaja, musiikkijohtaja ja kykyjenetsijä Simon Cowell, 58, on taaperon isä. Simon Cowell tunnetaan esimerkiksi American Idolista ja The X Factorista. Mies ei turhaan säästele sanojaan, vaan kertoo asiat usein juuri niin kuin ne ovat. Lauren Silvermanin tultua raskaaksi Cowellille, miehen elämä muuttui kertaheitolla. Eric-poika täyttää helmikuussa jo neljä. Lapsi on tehnyt Cowellista pehmeämmän, mies on kertonut haastatteluissa.


Mies näki ”viattoman” kuvan Facebookissa – lähes 50 vuoden takaiseen murhaan saatiin ratkaisu iltasanomat 06:27 02.12

Seitsemänkymppinen mies tuomittiin BBC:n mukaan taaperon murhasta.


Kanadan pääministeri Justin Trudeau poseerasi 2-vuotiaana taaperona Urho Kekkoselle lähetyssä joulukortissa - katso kuva iltalehti 13:07 01.12

Justin Trudeaun isä toimi pitkään Kanadan pääministerinä. Kanadan pääministeri Pierre Trudeau lähetti Margaret-vaimonsa kanssa Suomen presidentti Urho Kekkoselle joulutervehdyksen vuonna 1973. Kortissa toivotetaan ranskaksi hyvää joulua, joyeux noël, ja englanniksi hyvää uutta vuotta, happy new year. Allekirjoituksessa lukee Pierre, Margaret ja Justin Trudeau. Huomion kortissa varastaa kuitenkin suloinen perhepotretti, jossa Kanadan nykyinen pääministeri Justin Trudeau on taaperona isänsä sylissä ja osoittaa sormellaan taivaalle. Justin Trudeau syntyi jouluna 1971, joten kuvassa hän on noin kaksivuotias.


Uutiset