Irak aloitti taistelun Isisin tärkeän tukikohtakaupungin takaisinvaltaamiseksi iltalehti 06:14 20.08

Irakin pääministeri Haider al-Abadi ilmoitti takaisinvaltauksen aloittamisesta tänään. Irak on aloittanut taistelun äärijärjestö Isisin hallussaan pitämän Tal Afarin kaupungin takaisinvaltaamiseksi. Pohjois-Irakissa sijaitseva alue on Isisille tärkeä tukikohta ja yksi viimeisistä äärijärjestön hallussaan pitämistä kaupungeista. Tal Afar sijaitsee 70 kilometrin päässä Mosulista, jonka Yhdysvaltain tukemat Irakin joukot valtasivat kuukausia kestäneiden taisteluiden jälkeen Isisiltä viime kuussa.


Ranskan jättimäiset metsäpalot saatu vihdoin hallintaan iltasanomat 16:48 27.07

Etelä-Ranskan raivoisat metsäpalot on vihdoin saatu hallintaan neljän päivän taisteluiden jälkeen, Ranskan pelastusviranomaiset kertovat.


Ranskan jättimäiset metsäpalot saatu vihdoin hallintaan iltalehti 16:45 27.07

Etelä-Ranskan raivoisat metsäpalot on vihdoin saatu hallintaan neljän päivän taisteluiden jälkeen, Ranskan pelastusviranomaiset kertovat. Ranskan eteläosan ja Korsikan saaren metsäpaloja ovat olleet torjumassa yli 6  000 palomiestä, sotilasta ja siviilijoukkojen jäsentä ja 19 vettä kuljettavaa lentokonetta. Tulipalot levisivät yli 7  000 hehtaarin alueelle.


Kesän 1944 suurtaistelut olivat niin pahoja paikkoja, että sitä on vaikea edes ymmärtää – 18 veteraania kertoo itse sodan surullisimmista päivistä iltasanomat 12:38 19.06

Kesä-heinäkuussa 1944 jatkosodan ratkaisevat suurtaistelut raivosivat Karjalan Kannaksella. Torjuntavoitot Ihantalassa, Viipurinlahdella ja Vuosalmella pelastivat Suomen. Taisteluiden hinta oli todella kova.


Kesän 1944 suurtaistelut olivat niin pahoja paikkoja, että sitä on vaikea edes ymmärtää – 16 veteraania kertoo itse sodan surullisimmista päivistä iltasanomat 08:30 18.06

Kesäkuussa 1944 jatkosodan ratkaisevat suurtaistelut raivosivat Karjalan Kannaksella. Torjuntavoitot Ihantalassa, Viipurinlahdella ja Vuosalmella pelastivat Suomen. Taisteluiden hinta oli todella kova.


Uutiset