Suomi on ollut Eurojackpot-voittojen suhteen tavattoman onnekas - tilastoissa Pirkanmaa loistaa iltalehti 14:51 08.07

Eurojackpotissa perjantaina illalla Suomeen osunut päävoitto oli jo kahdestoista pelin historian aikana. Veikkauksen mukaan määrä ylittää todennäköisyyden. - Kun edellinen voitto tuli, niin meidän tuotteistovastaavat laskivat, että tämä (voittojen määrä) on noin kaksinkertainen suhteessa matemaattiseen todennäköisyyteen, kertoi STT:lle Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahti.


Eurojackpot-voittaja ei ole vielä ottanut yhteyttä Veikkaukseen - miljoonat ropisevat tilille automaattisesti kolmen viikon päästä iltalehti 13:43 08.07

46,5 miljoonaa euroa voittanut tamperelainen nettipelaaja on Veikkauksen rekisteröitynyt asiakas. Rahat siirretään hänen tililleen, vaikka hän ei itse ilmoittautuisi Veikkaukselle. Veikkaus tiedotti lauantaina aamulla, että perjantai-iltana arvotun Eurojackpotin miljoonavoiton saa tamperelainen nettipelaaja. Potti meni siis yhdelle henkilölle. - Kyseisellä pelaajalla on Veikkaus-tili, joka on sidottu yhteen henkilöön. Hän on etuasiakas eli tunnistautunut pelaaja, kertoo tiedottaja Tero Talaslahti Veikkaukselta.


Eurojackpotissa 46 miljoonaa euroa Suomeen - Veikkaus: "Suomella ollut uskomattoman hyvä tuuri" iltalehti 22:52 07.07

Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahti kertoo, että Suomeen on osunut kymmenestä suurimmasta voitosta peräti kolme. Eurojackpotin huikea 46,5 miljoonan euron potti päätyi perjantai-illan arvonnassa Suomeen. Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahti kertoo, että Suomeen on matemaattisen todennäköisyyden perusteella tullut poikkeuksellisen paljon Eurojackpot-voittoja.


Pihalle tilataan huvilateltta - loton ennätyspotin voittajille järjestetään jättikahvitus iltalehti 07:41 19.06

Loton ennätyspotin 50 voittajan kahvitus ei onnistu kabinetissa, vaan Veikkauksen pihalle pystytetään todennäköisesti huvilateltta. Loton kaikkien aikojen suurin potti, 14,2 miljoonaa, osui lauantaina 50 hengen porukalle. Netissä pelattu rivi toi voittoja 24 paikkakunnalle. Veikkauksella on perinteinen tapa tarjota isoja summia voittaneille kahvit kabinetissaan, mutta tällainen määrä voittajia kabinettiin mahdu. Tiedottaja Tero Talaslahti arveleekin, että Veikkauksen pihalle nousee huvilateltta kahvitusta varten.


Uutiset