Blogi: Aivoverenvuodon saaneen, puhekyvyttömän Kaija Juurikkalan, 58, toipumisessa uusi käänne: ”Kaija näytti voitonriemuiselta” iltalehti 12:39 21.01

Kaija Juurikkalalle kuuluu sekä huonoja että hyviä uutisia. Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Kaija Juurikkala, 58, sai aivoverenvuoden reilu kuukausi sitten. Hän menetti sekä liikunta- että puhekykynsä. Samalla hänen vartalonsa vasen puoli halvaantui niin, että siinä ole ollut mitään reagointia.


Ruotsin perhesurman yksityiskohdat selvinneet - tyttäret olivat jatkuvasti väsyneitä, vanhemmat vaipuivat syvään ahdinkoon iltalehti 12:31 21.01

Pariskunta jätti jälkeensä kirjeen, jossa pyrkivät selittämään tekoaan. Ruotsalainen pariskunta ja heidän kaksi tytärtään löytyivät kuolleina perheen omakotitalosta Bjärredistä Lundin läheltä tammikuussa. Paikalle jätetystä kirjeestä selvisi, että pariskunnan äiti ja isä olivat päättäneet yhdessä tappaa itsensä ja kaksi tytärtään. Tyttäret olivat 11- ja 14-vuotiaita. Perheen isä oli 45-vuotias ja äiti 50-vuotias. Perheen ahdingosta on saatu nyt uusia tietoja. Ruotsalaismedian mukaan 14-vuotias tytär oireili koulussa niin paljon, että siihen oli kiinnitetty huomiota. Tytär opiskeli kotona, sillä hänellä oli vaikeuksia sopeutua kouluympäristöön. Tyttären olotilaa selitettiin "kroonisena väsymysoireyhtymänä".


Ugly Betty -sarjan tähti paljasti upean vartalonsa – nautiskeli Havaijilla stara 12:00 21.01

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Rebecca Gayheart tunnetaan nykyisin parhaiten Ugly Betty -hittisarjan


Pietarilaispoliisia odotti karu yllätys etsintöjen yhteydessä - elävä krokotiili ja 20 pommia iltalehti 11:45 21.01

Viranomaiset löysivät kaksimetrisen aikuisen krokotiilin isänmaallisen Krasnaja Zvezda -järjestön perustajan kellarista. Venäläisviranomaiset löysivät Pietarissa kotietsintöjen yhteydessä elävän krokotiilin ja 20 pommia talosta, joka kuuluu isänmaallisen järjestön perustajalle. Asiasta uutisoi venäläismedian lisäksi myös maan sisäministeriö. Aikuisiän saavuttanut kaksi metriä pitkä krokotiili löytyi talon kellaritiloista. Eläinlääkärit ovat tutkineet krokotiilia, mutta sen sijoituspaikka ei vielä ole selvillä. Pietarin eläintarhan mukaan siellä ei voida ottaa krokotiilia vastaan, koska tarvittavia asiakirjoja eläimestä ei ole.


Kalifornian kiduttajaäidin velipuoli: Louise halusi lisää lapsia ja haaveili perheestä kertovasta tosi-tv-sarjasta iltalehti 11:30 21.01

Kaliforniassa lapsiaan kiduttaneen pariskunnan elämästä alkaa paljastua yhä kammottavampia yksityiskohtia. Vaikka David ja Louise Turpin sekä heidän 13 lastaan elivät suljettua elämää omatkotitaloalueella Kalifornian Perrisissä, pariskunta haaveili tiettävästi televisiotähteydestä. Louise Turpinin velipuoli kertoo Daily Mirrorin , että hänen siskonsa halusi esitellä perheen arkea tosi-tv-sarjassa. - Hän tapasi sanoa, että he sopisivat hyvin televisioon ja mainitsi syyksi sen, että perhe on isompi kuin Jon & Kate Plus 8 -sarjassa, velipuoli kertoo.


Yle: Enemmistö suomalaisista vastustaa aktiivimallia MTV 10:19 21.01

Yli puolet suomalaisista katsoo, ettei jo voimaan astunutta työttömyysturvan aktiivimallia pitäisi ottaa käyttöön, selviää Ylen Taloustutkimuksella teettämästä kyselystä.


Antti Tuisku julkaisi rantakuvan - melkoiset vatsalihakset! iltalehti 10:04 21.01

Antti Tuisku nauttii parhaillaan rantalomasta. Poppari Antti Tuisku on julkaissut Instagram-tilillään kuvia, joista selviää että poppari viihtyy tällä hetkellä rantalomalla. Tuoreimmassa kuvassa Antti poseeraa ilman paitaa, ja samalla paljastuu melkoisen treenatut vatsalihakset.


Runkovesiputkesta ryöppysi vettä kadulle Liedon keskustassa MTV 09:58 21.01

Liedossa Varsinais-Suomessa on rikkoutunut runkovesiputki. Pelastuslaitoksen mukaan putkirikko on tapahtunut kunnan keskustassa. Pelastuslaitoksen tiedossa ei ole, moniko talous on ilman vettä.


Maa vajoaa rivitalojen alta Pälkäneellä - kaatopaikalle rakennetut kodit romahdusvaarassa, asukkaat velkaloukussa iltalehti 09:09 21.01

Karmea totuus on paljastunut Takojanpolun rivitalojen asukkaille pikku hiljaa. Kolme 1980-luvun lopussa rakennettua rivitaloa uhkaa vajota Pälkäneellä Pirkanmaalla. Yksi kaatopaikan päälle rakennetuista rivitaloista on romahtamassa, kaksi muuta pysyy pystyssä tuettuna, paalutusten ansiosta. Asuinhuoneistojen omistajille tilanne on karmea: suurimmalla osalla on arvottomista kodeistaan yhä asuntolainaa ja korjausvelkaa.


Uusi tutkimus: Lalli ei surmannutkaan piispa Henrikiä, vaan herra Heinärikin - historialliset kaimat ovat menneet legendassa sekaisin iltalehti 08:12 21.01

Oikean piispa Henrikin olisikin murhannut tanskalainen prinssi Uppsalan kirkossa. Toisin kuin koulunkirjoissa opetetaan, Köyliönjärven jäällä 1100-luvulla talonpoika Lallin tappamaksi tullut kirkonmies ei ehkä ollutkaan englantilainen Uppsalan piispa Henrik, vaan joku aivan muu. Tampereen yliopisto kertoo filosofian tohtori, kielitieteilijä Mikko Heikkilän uudesta tutkimuksesta, jonka päätelmänä on, että Lallin uhriksi joutuikin tosiasiassa saksalainen lähetyssaarnaaja Heinrich, suomeksi Heinärikki.


Chester Benningtonin leski faneille: ”Älkää kerääntykö talon luokse” stara 23:00 20.01

Viime vuoden heinäkuussa levisi nopeasti hyytävä uutinen ympäri maailmaa, kun


Poliisi tutkii: Murtautujat varastivat viisi moottorisahaa ja kolme ampuma-asetta Pudasjärvellä iltalehti 21:04 20.01

Murrot tapahtuivat lauantain vastaisena yönä. Oulun poliisi tutkii kahta murtovarkautta Pudasjärvellä. Varkaan tai varkaiden mukaan lähti kahdesta omakotitalosta kaksi kivääriä, haulikko, televisio sekä viisi kappaletta moottorisahoja.


Nasa julkaisi näyttävän kuvan galaksien törmäyksestä - tähtitieteilijä muistuttaa, että Linnunrataa vartoo sama kohtalo iltalehti 20:28 20.01

- Ne törmäilevät jatkuvasti toisiinsa ja syövät toisiaan, tähtitieteilijä kertoo rengasgalakseista Iltalehdelle. Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa julkaisi Hubble-avaruusteleskoopin ottaman kuvan galaktisesta yhteentörmäyksestä perjantaina. Kuvassa pienempi galaksi syöksyy kärrynpyörägalaksin läpi. Nasan tuoreesta julkaisusta uutisoi Suomessa ensin Savon Sanomat. Iltalehden tavoittama tähtitieteen dosentti Heikki Oja kuitenkin toteaa heti alkuun, ettei näyttävä kuva ole varsinainen uutinen.


Nilkkansa taittanut Heli pettyi yksityisen lääkäriaseman nopeuslupaukseen odoteltuaan liki vuorokauden hoitoa - ”vakuutus on pelkkää rahastusta” iltalehti 20:26 20.01

Työmatkalla liukkauden vuoksi kaatunut ja nilkkansa loukannut vantaalainen Heli on tyrmistynyt kokemastaan pompottelusta ja toivoo, että olisi hakeutunut julkisen puolen hoitoon. Vantaan Korsossa asuva Heli taittoi nilkkansa työmatkalla keskiviikkoiltana kuuden maissa. Heli päätti hakeutua hoitoon Terveystaloon, koska hänen työnantajansa oli viime syksynä ottanut työntekijöitä varten vakuutuksen, joka mahdollistaa nopean hoitoon pääsyn yksityiselle. Vakuutus on voimassa myös vapaa-ajalla ja kattaa työtapaturmat. - Asun kolmen kilometrin päässä Peijaksen sairaalasta, mutta ajattelin, että kun on tällainen mahdollisuus yksityiseen niin käytän sitä. Ajattelin, että yksityiseltä saa parempaa palvelua, Heli sanoo.


Näin prinssi Williamin tukkatyyli on kehittynyt vuodesta 1990 lähtien - paksusta pehkosta siiliksi iltalehti 17:48 20.01

Prinssi Williamilla oli vielä vuosikymmen sitten melkoisen tuuhea punertava kuontalo. Prinssi William vieraili vastikään Suomessa. Prinssi Williamin päätös ajaa kaljuuntuva päälakensa siiliksi on noussut kansainväliseksi uutisaiheeksi. Sosiaalisessa mediassa 35-vuotiaan prinssin päätöstä siilitukkaan siirtymiseen kehutaan vuolaasti. Monen mielestä prinssi teki juuri oikean ratkaisun, jos kaljuuntuminen on väistämättä kohtalona.


Kauhujen talossa lapsiaan rääkänneet pitivät koirista hyvää huolta – nyt niille etsitään kotia MTV 15:33 20.01

Niin kutsutusta Kalifornian kauhujen talosta löydettiin kaksi hyväkuntoista koiraa. Turpinin perheen vanhempien epäillyt julmuudet eivät ilmeisesti yltäneet lemmikkeihin.


Puoliso joutui potkaisemaan alaikäistä tyttöä nuollutta viiden lapsen isää iltasanomat 13:34 20.01

Kahden tuttavaperheen juhannuksen vietto kaksi vuotta sitten Mikkelissä sai ikävän lopun, kun talon isäntä kävi juhannusyönä käsiksi vieraisilla olleen perheen 11-vuotiaaseen tyttöön.


Suomella vahva edustus Planican sprintin erävaiheessa – Kerttu Niskasella harmittava kohtalo iltasanomat 12:43 20.01

Suomella on sekä naisten että miesten erävaiheessa neljä edustajaa.


Neljä suomalaisnaista jatkoon sprintissä – Kerttu Niskasella kaikista karuin kohtalo MTV 12:04 20.01

Krista Pärmäkoski, Aino-Kaisa Saarinen, Johanna Matintalo ja Anne Kyllönen selvittivät sprinttikarsinnan hiihdon maailmancupissa Planicassa lauantaina.


Neljä suomalaisnaista jatkoon sprintissä – Niskasella kaikista karuin kohtalo MTV 12:04 20.01

Krista Pärmäkoski, Aino-Kaisa Saarinen, Johanna Matintalo ja Anne Kyllönen selvittivät sprinttikarsinnan hiihdon maailmancupissa Planicassa lauantaina.


Uutiset