Paljastus uudesta tapaamisesta venäläisten ja Trumpin sisäpiirin välillä: Venäläisoligarkin serkku teki rahakkaan sopimuksen Trumpin asianajajan kanssa MTV 17:16 26.05

Yhdysvaltain pakotelistalle joutunut venäläisoligarkki tapasi Donald Trumpin asianajaja Michael Cohenin Trump Towerissa tammikuussa 2017, juuri ennen Trumpin virkaanastujaisia Yhdysvaltain presidentiksi, CNN paljastaa.


Kertaalleen tappanut mies saa niskaansa murhasyytteen - myös toista paatunutta rikollista syytetään Pihlavan henkirikoksesta iltalehti 20:46 25.05

Syyttäjä on päättänyt nostaa syytteet murhasta tammikuussa Porin Pihlavassa paljastuneeseen henkirikokseen liittyen. Porilaisille vuosina 1972 ja 1989 syntyneille miehille luetaan syytteet Satakunnan käräjäoikeudessa kesäkuun alussa. Länsi-Suomen syyttäjänvirasto vahvistaa tiedon Alma Median lehdille.


Lähipiiri järkyttyi Ronaldinhon ratkaisusta - ex-futari menee naimisiin kahden naisen kanssa iltalehti 17:00 24.05

Brasilialainen futislegenda Ronaldinho menee elokuussa naimisiin - kahden naisen kanssa. Ronaldinho sanoo tahdon sekä Priscilla Coelholle että Beatriz Souzalle. Kolmikko on asunut yhdessä jo joulukuusta lähtien ex-futarin reilun viiden miljoonan euron kartanossa Rio de Janeirossa. Ronaldinho on seurustellut jo vuosia Coelhon kanssa, mutta vuonna 2016 hän alkoi deittailla myös Souzaa. Tammikuussa hän kihlasi molemmat naiset.


Helsingin kaupunki ei myöntänyt 50 000 euron lisärahoitusta Heikki Hurstin ruoka-avulle, koska ”yksityiset lahjoitukset ovat kasvaneet merkittävästi” iltalehti 11:04 24.05

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta hylkäsi Heikki Hurstin ruoka-apua tarjoavalle yhdistykselle esitetyn 50 000 euron lisärahoituksen. Hursti kertoi tammikuussa, että hänen vanhempiensa Veikko ja Lahja Hurstin nimeä kantavan yhdistyksen toiminta on vaarassa loppua, koska vapaaehtoisia lahjoituksia on tullut vähemmän, eikä kaupungin 100 000 euron avustus kata sen pakollisia menoja. - Pari kuukautta pärjätään vielä joulukuun lahjoituksilla. Sen jälkeen en tiedä, mitä tehdään. Toivon ihmettä, mutta kirstun pohja näkyy jo, Hursti kommentoi tilannetta Iltalehdelle.


Väitöskirja: Suomalaisyrittäjät arvostavat Piilaakson avoimuutta ja arvostelevat Suomen kateutta iltalehti 10:10 24.05

Piilaakson suomalaisyrittäjät näkevät uudessa asuinpaikassaan monia hyviä puolia, Hanna Maulan tammikuussa tarkastetusta väitöskirjasta ilmenee. Tänä vuonna tarkastetun väitöskirjan mukaan Piilaaksossa toimivat suomalaisyrittäjät näkevät uuden asuinpaikkansa yrittäjän näkökulmasta erittäin positiivisessa valossa, vaikka kilpailu alueella koetaankin kovaksi. VTM, FL Hanna Maulan väitöskirja "Big dreams and bold steps: Becoming a startup entrepreneur in Silicon Valley" käsittelee Piilaaksossa toimivien suomalaisten startup-yrittäjien identiteetin rakentumista.


Varikkotytöt ovat taas mukana Monacossa - Vettel ja Hamilton innostuivat: ”Naiset ovat maailman kaunein asia” iltalehti 21:17 23.05

Varikkotyttöjä ei ole enää näkynyt tällä kaudella F1-sirkuksessa. Monacon GP:n ennakkovideo. F1-sarjan uusi kaupallinen omistaja Liberty Media päätti asiasta jo viime tammikuussa, vaikka moni vastusti muutosta.


Riita pysäköintirikkeestä sai poliisin käyttämään sähkölamautinta: Kohde oli miljoonia tienaava urheilutähti, nyt poliisia uhkaavat kalliit käräjät iltalehti 08:25 23.05

NBA:n Milwaukee Bucksin tulokaspelaaja Sterling Brown aikoo haastaa paikallisen poliisin oikeuteen tammikuussa sattuneesta välikohtauksesta, kertoo paikallinen Milwaukee Journal Sentinel. Tilanteessa poliisi jututti Brownia väitetyn pysäköintirikkeen takia. Lopulta tapaus eskaloitui siihen pisteeseen, että poliisi tyrmäsi Brownin sähkölamauttimella - täysin yllättäen. - Hän ei ollut väkivaltainen tai uhkaava. Tämä on tosi paha juttu, kertoi lehden lähde, joka on nähnyt tapauksesta kuvatun videon.


Kuusikymppistä miestä epäillään kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Nurmeksessa iltasanomat 15:12 22.05

Epäillyt rikokset tapahtuivat Nurmeksessa tammikuussa.


Pienikokoisen vangin taltuttamiseen tarvittiin neljä vartijaa, sähkölamautin, nippusiteitä ja tyynyliina – tuomio haitanteosta virkamiehelle MTV 07:08 22.05

Välikohtaus tapahtui viime vuoden tammikuussa Helsingin vankilassa. Yksi vangin taltuttamiseen osallistuneista vartijoista sai haavan käteensä, johon epäiltiin joutuneen myös voimakkaasti siirtoa vastustaneen vangin verta. Vangilla todettiin C-hepatiitti.


Pormestarista pääsee halvalla eroon - Emeritusprofessori: "Sopii jopa paremmin pieniin kuin suuriin kuntiin" MTV 09:15 20.05

Pormestarimallin käyttöönotto kuntajohtamisessa ei ole kunnan koosta kiinni. 2 700 asukkaan Puolanka vaihtoi alkuviikosta pikavauhdilla kunnanjohtajavetoisesta kunnasta pormestarivaltaan. Saman ratkaisun teki 4 500 asukkaan Kärkölä tammikuussa.


Pormestarista pääsee halvalla eroon - Professori: "Sopii jopa paremmin pieniin kuin suuriin kuntiin" MTV 09:15 20.05

Pormestarimallin käyttöönotto kuntajohtamisessa ei ole kunnan koosta kiinni. 2 700 asukkaan Puolanka vaihtoi alkuviikosta pikavauhdilla kunnanjohtajavetoisesta kunnasta pormestarivaltaan. Saman ratkaisun teki 4 500 asukkaan Kärkölä tammikuussa.


Kansa on puhunut: virolaisen kunnan vaakunaan äänestettiin kuva kannabiksen lehdestä iltalehti 10:47 17.05

Kanepin kunnan valtuusto vahvisti netissä suoritetun kansanäänestyksen tuloksen ja päätti kunnan tunnuksen muuttumisesta. Etelä-Virossa sijaitseva Kanepin kunta on tehnyt päätöksen: kunnan tunnus uusitaan, ja siinä on jatkossa kannabiksen lehti. Asiasta kertoo muun muassa Uudelle lipulle ja tunnukselle oli tarvetta, kun useammat paikallishallintoalueet yhdistyivät. Kunta avasi tammikuussa avoimen netissä tapahtuneen äänestyksen. Lippuja ja tunnuksia oli yhteensä 23, joista kunta valitsi lopulliseen äänestykseen seitsemän parhaaksi näkemäänsä vaihtoehtoa.


Leonardo DiCaprio ja 20-vuotias mallirakas kävelyllä New Yorkissa - kyyhkyläisillä samanvärinen paitavalinta iltalehti 20:17 16.05

Oscar-voittajanäyttelijä Leonardo DiCaprio käyskenteli kesäisessä New Yorkissa rakkaansa malli Camila Morronen kanssa. Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion, 43, uutisoitiin tammikuussa löytäneen rinnalleen uuden, nuoren rakkaan. Hän seurustelee 20-vuotiaan mallikaunottaren, Camila Morronen kanssa. Nyt näyttelijä on bongattu yhdessä argentiinalaistaustaisen kaunottaren kanssa New yorkissa kävelyllä West Villagessa. Pariskunta oli pukeutunut rennosti kesävaatteisiin, ja asteli t-paidoissa ja farkuissa kadulla. Julkkisparilla on 23 vuoden ikäero. Pariskunta oli valinnut ylleen samankaltaiset valkoiset t-paidat. Daily Mailin mukaan he eivät myöskään piilotelleet rakkauttaan, vaan astelivat yhdessä kadulla paparazzeista huolimatta.


”Sdp:n pitäisi sanoutua irti aseellisesta kapinasta” iltasanomat 18:22 16.05

Dosentti Jari Ehrnrooth kehottaa sosiaalidemokraatteja edes jotenkin pahoittelemaan puolueen ryhtymistä vallankumoukseen tammikuussa 1918.


Brittimies murhasi tyttöystävänsä ja huuhteli ruumiin alas vessanpöntöstä iltalehti 10:54 16.05

Dean Lowe tuomittiin tiistaina elinkautiseen vankeuteen tyttöystävänsä Kirby Nodenin murhasta. Lowe, 33, murhasi tyttöystävänsä Kirby Nodenin, 32, kivellä ja metallikepillä ja huuhteli sitten ruumiinosat vessasta alas. Murha tapahtui Marazionissa Cornwallissa tammikuussa 2017.


Näkökulma: Miksi Trump sanoi Yhdysvallat irti Iranin ydinsopimuksesta ja mitä siitä seuraa? iltalehti 02:08 16.05

Vaikka osa maista on ilmoittanut haluavansa jatkaa sopimusta, ei sopimuksella välttämättä ole mitään arvoa ilman Yhdysvaltoja, kirjoittaa Lähi-idän tutkija Alan Salehzadeh. Tammikuussa 2016 kansainvälinen atomienergiajärjestö IAEA kertoi, että Iran täyttää kaikki kriteerit heinäkuussa 2015 solmitusta ydinsopimuksesta. Näin ollen kymmenen vuoden ydinneuvottelut päättyivät, ja Iran vapautui ydinohjelman vuoksi asetetuista pakotteista. Iranin ilo ei kuitenkaan kestänyt pitkään.


The Weeknd ja Bella Hadid viihtyvät jälleen yhdessä - tuoreet suutelukuvat iltalehti 08:32 15.05

Huippumalli Bella Hadid viihtyy jälleen ex-rakkaan seurassa. The Weeknd, 28, on tunnettu etiopialais-kanadalainen R&B-muusikko. Hänen oikea nimensä on Abel Makkonen Tesfaye. Bella Hadid, 21, on puolestaan tunnettu huippumalli. The Weeknd ja Bella Hadid alkoivat seurustella vuonna 2015. Kaksikko erosi loppuvuodesta 2016 ja jo tammikuussa 2017 ensimmäiset kuvat laulajasta ja Selena Gomezista vuosivat julkisuuteen. Laulaja, näyttelijä Selena Gomez viihtyi the Weekndin kanssa melkein vuoden. Syksyllä pariskunta kuitenkin erosi, vedoten aikatauluhaasteisiin. Selena palasi yhteen ex-miesystävä Justi Bieberin kanssa ja The Weeknd alkoi lämmitellä välejään ex-naisystävä Bella Hadidiin.


Stand up -koomikkotähti Sami Hedberg ja Ilona-vaimo jättivät virallisen avioerohakemuksen mtv 17:54 14.05

Sami Hedberg ja hänen puolisonsa Ilona kertoivat tammikuussa erostaan sosiaalisessa mediassa. Pari jätti avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen maaliskuussa.


Sanna Marinin mielestä eduskunta on ”kivikautinen linnake” - toivoo lapsiparkkia ja suunnannäyttöä iltalehti 22:04 12.05

Kansanedustajien on usein hankala suunnitella etukäteen lastenhoitoa, kun istunnot venyvät. Tammikuussa esikoisensa synnyttäneen kansanedustaja Sanna Marinin (sd) äitiysvapaa päättyy syyskuussa. - Ajattelin olla silloin tekemättä enää yli 12 tunnin työpäiviä - jos vaikka saisi puristettua tehokkaasti vain 8 tunnin työpäiviin. Haluan olla tyttäreni kanssa, Marin suunnittelee.


Houston kompuroi huomattava lähes Keski-Suomessa kalaa voi löytyi vainaja samanikäinen sukupolvensa suurimpia renesanssimiehiä” Suomen armeijan erikoisjoukot

Uutiset