Voiko uskomaton tilanne kääntyä Kärppiä vastaan? Päävalmentaja huomautti: ”Tässä on neljä vaihtoehtoa” iltalehti 21:26 21.04

Kärpät johtaa finaalisarjaa Tapparaa vastaan 3-0. Se on tilanne, jota tuskin kukaan osasi ennustaa. Suomen mestaruus on Kärpille katkolla jo ensi maanantaina Tampereella. Kärppäluotsi Mikko Mannerilla on puvunhousujensa taskussa neljä vihertävää tennispalloa. Moisen ylivoimaisen asetelman - jota ei SM-liigan finaalihistoriassa ole koskaan tyritty - voi nähdä myös henkisesti haastavana.


Kärpät voitti dramaattisesti jatkoajalla - mestaruus on jo maanantaina katkolla! iltalehti 20:04 21.04

Juha Koivisto laukoi Kärpät voittoon ensimmäisen jatkoerän lopulla. Kärpät on vain voiton päässä Suomen mestaruudesta. Koivisto upotti Tapparan ajassa 78.34. 2-1-voitolla oululaiset siirtyivät finaalisarjassa jo 3-0-johtoon. Suomen mestaruus on Kärpille katkolla ensi maanantaina Tampereella.


Kärpät lannisti Tapparan jatkoerässä – mestaruus katkolla maanantaina Tampereella iltasanomat 20:03 21.04

Tappara lähtee kaventamaan Kärppien 2–0-johtoa ottelusarjassa.


Kärpät lannisti Tappara jatkoerässä – mestaruus katkolla maanantaina Tampereella iltasanomat 20:02 21.04

Tappara lähtee kaventamaan Kärppien 2–0-johtoa ottelusarjassa.


Viime vuonna kadonnut nainen on löytynyt kuolleena Iidesjärvestä – ruumiin huomasi rannalla liikkunut ulkoilija MTV 19:59 21.04

Tampereella loppuvuodesta 2017 kadonneeksi ilmoitettu nainen on löydetty tänään kuolleena Iidejärvestä. Asiasta tiedottaa Sisä-Suomen poliisilaitos.


Tampereelta viime vuonna kadonnut nainen löytyi kuolleena järvestä - ohikulkija havaitsi iltalehti 17:57 21.04

Nainen löydettiin kuolleena Tampereen Iidesjärvestä. Tampereella loppuvuonna 2017 kadonneeksi ilmoitettu täysi-ikäinen nainen on löydetty lauantaina kuolleena, kertoo poliisi. Hänet löydettiin Tampereen Iidesjärvestä.


Viime vuonna Tampereelta kadonnut nainen löytyi kuolleena iltasanomat 17:34 21.04

Tampereella loppuvuodesta 2017 kadonneeksi ilmoitettu täysi-ikäinen nainen on lauantaina löydetty kuolleena.


Tampereelta viime vuonna kadonnut nainen löytyi kuolleena järvestä iltalehti 17:29 21.04

Nainen löydettiin kuolleena Tampereen Iidesjärvestä. Tampereella loppuvuonna 2017 kadonneeksi ilmoitettu täysi-ikäinen nainen on löydetty lauantaina kuolleena, kertoo poliisi. Hänet löydettiin Tampereen Iidesjärvestä.


Kuusikymppinen mies kuoli tulipalossa Tampereella iltasanomat 14:52 20.04

Yhdentoista asunnon puukerrostalo Konkolankadulla evakuoitiin, kun pelastuslaitos sai ilmoituksen tulipalosta kello kahdelta yöllä.


Yksi kuoli Tampereella puukerrostalon tulipalossa – koko talo evakuoitiin yöllä MTV 11:27 20.04

Tampereella yksi ihminen on kuollut viimeöisessä puukerrostalon tulipalossa, tutkintaa johtava rikoskomisario Ari Rutanen kertoo.


Yksi kuoli Tampereella kerrostalon tulipalossa – koko talo evakuoitiin yöllä iltasanomat 11:17 20.04

Tampereella yksi ihminen on kuollut viimeöisessä puukerrostalon tulipalossa, tutkintaa johtava rikoskomisario Ari Rutanen kertoo.


Tapparan Salonen luottavaisena tappioista huolimatta: ”Meillä ei ole mitään hätää” jatkoaika.com 07:00 20.04

Finaalisirkus saapui torstaina ensimmäistä kertaa tänä keväänä Hakametsään, kun Tappara ja Kärpät pelasivat sarjan toisen ottelun Tampereella. Ottelu päättyi Kärppien voittoon, mutta se ei Tapparan puolustaja Aleksi Salosta lannistanut.


Tampereella evakuoitiin kerrostalo tulipalon takia iltasanomat 06:04 20.04

Tampereella evakuoitiin 11 asunnon puukerrostalo tulipalon takia, kertoo pelastuslaitos.


Puukerrostalo syttyi tuleen Tampereella – asukkaat evakuoitu MTV 05:50 20.04

Tampereella evakuoitiin 11 asunnon puukerrostalo tulipalon takia, kertoo pelastuslaitos.


Kärppien tähtipakkipari säväytti erikoisella tavalla – kanadalaisluutija ihmetteli itsekin MTV 22:58 19.04

Kärpät onnistui ottamaan finaalisarjan toisen voittonsa, kun torstaina Tampereella Tappara jäi sen jalkoihin lukemin 4-2. Loppulukemat sinetöi Kärppien kanadalaispuolustaja Shaun Heshka, joka puttasi varsin erikoisen osuman Tapparan verkkoon.


Kärpille jo toinen voitto – Tappara alkaa olla ahtaalla uusisuomi 22:29 19.04

Oulun Kärpät voitti jääkiekon Liigan finaalisarjan toisessa ottelussa Tampereella Tapparan torstaina 4-2. Voitollaan Kärpät siirtyi ottelusarjassa 2-0 -johtoon. Suomen mestaruudesta Kärpät on kahden voiton päässä.


Dopingtestaajat iskivät kiinni Tapparan tähtipelaajaan heti finaalin jälkeen: ”Kun pelaa huonosti, tulee tääkin” iltalehti 22:21 19.04

Kristian Kuusela joutui antamaan virtsanäytteen torstai-iltana Tampereella. Katso video: Kärppien ja Tapparan finaalisarjoilla on jo vuosien perinteet. Dopingtestaaminen SM-liigan otteluiden jälkeen ei todellakaan ole samanlainen automaatio kuin talviurheilun kuninkuuslajien hiihdon ja ampumahiihdon huipputapahtumien jälkeen, mutta niin vaan dopingtestaajat iskivät torstai-iltana Hakametsän jäähalliin.


Kärppien voittomaalista paljastui erikoinen tausta – maalintekijä naureskeli melkoiselle sattumalle MTV 22:10 19.04

Jääkiekon SM-liigassa Kärpät otti jo toisen voiton Tapparasta, kun Tampereella käyty sarjan toinen ottelu päättyi Kärppien hyväksi 4-2. Torstain kamppailun voittomaalin taustalta löytyi erikoinen sattuma.


Perheenäidit laukoivat suorat sanat SM-liigan finaalien korkeista hinnoista: ”Suolainen, suorastaan kohtuuton” iltasanomat 21:55 19.04

Jääkiekkoliigan finaaleista on pelattu nyt kaksi ensimmäistä osaa, eikä halli ole täyttynyt kummassakaan ottelussa Oulussa tai Tampereella.


Tappara-Kärpät, ottelusarjaraportti: Kärpät otti jo toisen finaalivoiton - Jasse Ikosen hurja maaliton putki katkesi voittomaaliin jatkoaika.com 21:16 19.04

Toinen finaalikohtaaminen pelattiin Tampereella, missä illan kotijoukkueella oli kasvojenpesun paikka. Tappara ei kuitenkaan onnistunut horjuttamaan ensimmäisen finaalin voittanutta oululaisryhmää, vaan Kärpät otti toisen kiinnityksen 4?2-voitolla.


dronen lähellä Etan hiiltynyt julkisti kuuden kohdan menee” omassa kastissaan, uskomaton tilanne ylivoimainen Espanjan cupin yllättävämmän lempinimensä

Uutiset