VR: Liikenne pääradalla hidastuu – koskee päivittäin satoja junia MTV 14:29 22.03

VR rukkaa aikataulujaan pääradalla ratatöiden vuoksi sunnuntaista lähtien. Uusien aikataulujen mukaan junat kulkevat tilapäisesti keskimäärin 9 minuuttia normaalia hitaammin Helsingin ja Tampereen välillä.


Kuva: Ilmoitus asemiehestä nostatti raskaan poliisihälytyksen Tampereella - silminnäkijä: ”Alkon muovikassi, ase näkyi” iltalehti 14:29 22.03

Sisä-Suomen poliisi otti Tampereella kiinni miehen, joka tepasteli käsiaseen kanssa Kalevan kaupunginosassa torstaina iltapäivällä. Ase paljastui leikkipyssyksi. Poliisi otti näyttävällä väliintulolla kiinni miehen, joka käyttäytyi sekavasti ja häiritsevästi Sammonkadun itäpäässä Tampereen Kalevassa. Iltalehden haastattelema silminnäkijä kuvailee tilannetta äänekkääksi.


Tamperelaisyrittäjän liikuntafirman toiminta uhkaa päättyä – kovaa kritiikkiä virkamiehille: ”Tekisi mieli sanoa, että pitäkää tunkkinne” iltasanomat 06:43 22.03

Tamperelaisen liikuntayrityksen toiminta uhkaa päättyä nouseviin tilavuokriin. Yrittäjä Ilkka Virjo ei ole tyytyväinen tapaan, jolla Tampereen kaupunki on hoitanut asian.


KalPa pörhentelee Tampereella - suurin mestarisuosikki Tappara on liemessä iltalehti 19:19 21.03

Jerry D´Amigo vei kuopiolaiset johtoon puolivälieräsarjan avauksessa. SM-liigan suurin mestarisuosikki, ainakin pelaajamateriaaliin nähden, Tampereen Tappara on ollut liemessä puolivälieräavauksessa KalPaa vastaan. Kahdeksan edellistä otteluaan tamperelaisille hävinneet savolaiset olivat niskan päällä avauserässä Hakametsässä. KalPa pörhenteli väkevällä karvauspelillään ja vetäytyi tarvittaessa erittäin tiiviisti sekä keskialueelle että oman maalin eteen. Keltapaidat purkivat kiekkoa näppärästi pikku näpäytyksillä keskialueelle ja välttivät pitkät.


Tampereen kerrostalopalosta yksi kiinniotto - ”Yön tapahtumat haarukassa” iltalehti 16:29 21.03

Yksi tamperelainen mies on otettu kiinni epäiltynä tahallaan sytytetystä tulipalosta. Kerrostalon ullakolla Tuomiokirkonkadulla syttyi palo varhain tiistaina aamulla. Hälytys tuli naapuritalosta hätäkeskukseen kello 05.15. - Kiinniotto tapahtui jo eilen, epäilty on tamperelainen mies, tutkintaa johtava rikoskomisario Joni Länsipuro Sisä-Suomen poliisista kertoo.


Mies pidätetty Tampereen kerrostalopalon tutkinnassa – tutkitaan törkeänä tuhotyönä MTV 15:58 21.03

Sisä-Suomen poliisi on pidättänyt miehen liittyen eilen Tampereella tapahtuneeseen kerrostalopaloon. Poliisi ilmoitti eilen, että tulipaloa tutkitaan törkeänä tuhotyönä.


Poliisi on ottanut miehen kiinni Tampereen kerrostalopalon tutkinnassa – epäillään törkeästä tuhotyöstä iltasanomat 15:56 21.03

Poliisi epäilee kiinniotettua miestä törkeästä tuhotyöstä, muttei kerro enempää tässä vaiheessa tutkintaa.


Poliisi on ottanut miehen kiinni Tampereen kerrostalopalon tutkinnassa iltasanomat 15:56 21.03

Poliisi tekee tällä viikolla teknistä tutkintaa tulipalossa vahingoittuneessa kerrostalossa Tampereen keskustassa.


Tampereen suurpalo: Poliisi vie palokoirat kerrostalon ullakolle perjantaina - ”Jo alkuvaiheessa selvisi, että sytytys on tahallinen” iltalehti 10:30 21.03

Tuhoisan suurpalon vaara oli ilmeinen, kun sytyttäjä tai sytyttäjät pistivät Tampereen ydinkeskustan kerrostalon Tuomiokirkonkadulla tuleen. Hätäkeskus sai hälytyksen kello viiden jälkeen aamulla, jolloin suuren talon asukkaat vielä nukkuivat. Palo sai alkunsa ullakolta, joiden rakenteiden ontelot ja pikipahvit vauhdittivat tulta. - Poliisi yhdisteli asioita ja jo alkuvaiheessa selvisi epäily, että sytytys on tahallinen. Kattorakenteissa on vielä romahdusvaara, pääsemme aloittamaan teknisen tutkinnan perjantaina, törkeän tuhotyön tutkintaa johtava rikoskomisario Joni Länsipuro kertoo Iltalehdelle.


Tampereen kerrostalopalo: Järkyttynyt opiskelija pakeni rakennuksesta - ”Veli soitti naapurista että kotitaloni palaa” iltalehti 21:29 20.03

Järkyttynyt opiskelija kertoo heränneensä dramaattisesti oman veljensä soittoon viideltä tiistaiaamuna. Silminnäkijävideo Tampereen kerrostalopalosta. - Veli soitti naapuritalosta, että näki minun kotitaloni olevan tulessa ja savua tulee runsaasti. Asun kuudennessa kerroksessa, mutta onneksi talon keskivaiheilla, ei aivan palopäässä, vieläkin järkyttynyt nuori nainen kertoi aamun tapahtumista Iltalehdelle hakiessaan tiistaina illalla tavaroita asunnostaan. Hän joutui palon takia evakkoon asunnostaan, mutta pääsee yöpymään vanhemmilleen.


Tampereen kerrostalopaloa epäillään törkeäksi tuhotyöksi –?asukkaat yöksi evakkoon iltasanomat 21:23 20.03

Poliisi aikoo kuulla kaikkia talossa asuvia.


Tampereen keskustan kerrostalopaloa epäillään tuhotyöksi – asukkaat saaneet jo pistäytyä asunnoissaan MTV 21:00 20.03

Poliisi epäilee Tampereen keskustan kerrostalopaloa tuhotyöksi. Tuomiokirkonkadulla sijaitsevan kerrostalon ullakko tuhoutui palossa täysin, minkä lisäksi rakennus on kärsinyt mittavia vesivaurioita.


Tampereen keskustan liikenne palautumassa normaaliksi kerrostalopalon jäljiltä MTV 15:22 20.03

Liikenne Tampereen keskustassa on alkanut normalisoitua sen jälkeen, kun osa keskustan kaduista suljettiin kerrostalon tulipalon vuoksi tänä aamuna.


Tampereen kerrostalopaloa epäillään tuhopoltoksi – rakennus on edelleen tulessa MTV 10:34 20.03

Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan Tuomiokirkonkadulla sijaitsevasta kerrostalosta evakuoitiin 15 asukasta aamulla ullakolla syttyneen tulipalon vuoksi. 


Raju ullakkopalo Tampereen keskustassa – poliisi epäilee törkeää tuhotyötä iltasanomat 10:31 20.03

Sammutustyöt ovat käynnissä Tuomiokirkonkadulla edelleen.


Kerrostalopalon sammutustyöt jatkuvat Tampereen keskustassa – asukkaita evakuoitu MTV 09:13 20.03

Tampereella Tuomiokirkonkadulla sijaitsevan kerrostalon asukkaita on jouduttu evakuoimaan ullakolla syttyneen tulipalon vuoksi.


Tampereen keskustassa suuri rakennuspalo - yksi sairaalaan iltalehti 07:35 20.03

Tampereen Tuomiokirkonkadulla on suuri tulipalo. Seitsemänkerroksinen kerrostalo on evakuoitu asukkaista. Lukijan video tulipalosta Tampereen Tuomiokirkonkadulta. Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla on suuri rakennuspalo. Tulipalo syttyi varhain tiistaiaamuna.


Asukkaita evakuoitu – kerrostalopalo Tampereen keskustassa MTV 07:30 20.03

Tampereella Tuomiokirkonkadulla sijaitsevan kerrostalon asukkaita on jouduttu evakuoimaan ullakolla syttyneen tulipalon vuoksi.


Uutiset