Sanna Marin ei ole enää Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja hs 02:00 20.08


Jalankulkija kuoli jäätyään linja-auton alle 9-tiellä Tampereella iltalehti 08:34 19.08

Tampereella jalankulkija on kuollut linja-auton töytäistyä häntä, kertoo poliisi. Onnettomuus sattui aamulla ennen puoli kahdeksaa valtatiellä 9. Sisä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että tapahtumapaikka sijaitsee Tampereen ja Oriveden välilllä. Liikenneviraston mukaan tapahtumapaikka on Alasjärven ja Aitovuoren liittymien välillä. Tarkempia tietoja uhrista tai onnettomuuden kulusta ei vielä ole. Turma on haitannut liikennettä Jyväskylän suuntaan menevillä kaistoilla. Poliisi tutkii tapahtunutta.


Pubiriita yltyi nokkakolariksi Tampereella: "Toinen miehistä kertoi ajaneensa tahallaan toista päin" iltalehti 08:44 18.08

Vuonna 1998 syntyneet miehet puhalsivat molemmat törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan. Tampereen Tesomankuljalla tapahtui perjantaina aamyöllä kello yhden aikaan kahden henkilöauton välinen nokkakolari. Toinen miehistä kertoi ajaneensa tahallaan toista päin. Kolaria edelsi kuljettajien välinen riita lähellä sijaitsevassa pubissa, josta miehet olivat lähteneet autoilleen.


”Jos Olympiastadionista tulee uusi Länsimetro" – Tampereella ollaan huolissaan jättihankkeesta iltasanomat 15:47 17.08

Jos Olympiastadionin remontti pitkittyy, se heijastuu Tampereen suurhankkeeseen.


AL: Huuhkajien kotistadionilla mystisiä läiskiä - vahingon aiheuttajasta kiistaa iltalehti 13:36 16.08

Aamulehden mukaan Ratinan stadionin nurmella on erikoisia läiskiä. Ruskeita, suunnilleen kämmenenkokoisia pilkkuja löytyy sieltä täältä. Tampereen kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikön käyttöpäällikkö Matti Kaarion mukaan ilotulitukset ovat aiheuttaneet oudot läikät nurmessa. - Kun poltimme ainetta, siitä tuli selvä rikin haju. Ilotulituksia on ollut Ratinassa useita, niistä nyt on sitten lentänyt tämmöistä ainetta, jossa on rikkiä, Kaario kertoo Aamulehden haastattelussa.


AL: Huuhkajien kotistadionilla mystisiä läiskiä - vahingot aiheuttavat kiistaa iltalehti 13:36 16.08

Aamulehden mukaan Ratinan stadionin nurmella on erikoisia läiskiä. Ruskeita, suunnilleen kämmenenkokoisia pilkkuja löytyy sieltä täältä. Tampereen kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikön käyttöpäällikkö Matti Kaarion mukaan ilotulitukset ovat aiheuttaneet oudot läikät nurmessa. - Kun poltimme ainetta, siitä tuli selvä rikin haju. Ilotulituksia on ollut Ratinassa useita, niistä nyt on sitten lentänyt tämmöistä ainetta, jossa on rikkiä, Kaario kertoo Aamulehden haastattelussa.


Poliisi pyytää yleisön apua – kuka pahoinpiteli nuoren miehen yöllä ravintolan edessä? iltasanomat 17:11 07.08

Tutkinnanjohtajan mukaan vihjeet ovat tärkeitä Tampereen jutun ratkaisemiseksi.


Pitkä tie huipulle: Tampereen pormestari Lauri Lyly lähti kotoa 15-vuotiaana - "se oli aika yksinäistäkin aikaa" iltalehti 07:05 03.08

Lauri Lyly muutti omilleen 15-vuotiaana, kouluttautui sähköasentajaksi ja on nyt Tampereen pormestari. Tampereen tuore pormestari Lauri Lyly, 64, tarjoaa työhuoneessaan kahvia ja mansikka-meloni-salaattia ja muistuttaa, että istuu uudessa virassaan aika hilkun vaalivoiton turvin. Demarit saivat kuntavaaleissa vain 103 ääntä enemmän kuin porvarit, ja Tampere palasi kymmenen vuoden jälkeen demarijohtoon. Eläkkeeltä pormestariksi kivunnut SAK:n entinen puheenjohtaja (2009-2016) on yhtä hymyä, välitön ja ikään kuin vähän hämillään tilanteesta itsekin. Palkkakin on mukavat 14 625 - tosin ilman puhelin- ja autoetua.  Jonkun mielestä Lyly oli demarileirin ehdoton valinta pormestariksi jo ennen vaaleja, jos voitto tulee.


Rikoksesta tuomittu Terhi Kiemunki irtisanottiin eduskunta-avustajan tehtävästä iltalehti 13:03 01.08

Tampereen perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Terhi Kiemunki on irtisanottu tehtävästään kansanedustaja Lea Mäkipään (uv) avustajana. Asian vahvistaa eduskunnan hallintojohtaja Pertti Rauhio STT:lle. Rauhion mukaan Kiemunki irtisanottiin 14. heinäkuuta ja tämän irtisanomisaika päättyy elokuun puolivälissä. Irtisanomisesta uutisoi ensin Aamulehti.


Terhi Kiemunki eroaa Tampereen perussuomalaisista - ei jatka puheenjohtajana iltalehti 12:52 01.08

Terhi Kiemunki on jättänyt eroilmoituksen Tampereen perussuomalaisista ja yhdistyksen puheenjohtajuudesta. Kiemunki kertoo asiasta tiedotteessa. Tampereen perussuomalaisten hallituksen on tarkoitus käsitellä asiaa seuraavassa kokouksessaan. Kiemunki kertoo olevansa kuitenkin yhdistyksen käytettävissä. - Jätän seuraavaan hallituksen kokoukseen käsiteltäväksi kannatusjäsenhakemukseni ja osallistun kutsuttaessa kokouksiin ja sellaisiin tehtäviin, joihin minun toivotaan osallistuvan, hän kirjoittaa.


Tampereen perussuomalaiset seisovat Terhi Kiemungin takana - "poliittisten vastustajien nostattama mediakohu" iltalehti 12:50 01.08

Tampereen perussuomalaiset kokoontuivat lauantaina sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Yhdistyksen puheenjohtaja Terhi Kiemunki joutui Facebook-kirjoittelunsa takia kohun keskelle. Kiemungin työ Lea Mäkipään (ps) eduskunta-avustajana joutui tarkasteluun, kun Kiemunki pilkkasi muslimilapsia Facebook-kirjoituksissaan. Hän sai torstaina varoituksen kirjoituksen takia. Kirjoitusten synnyttämän luottamuspulan vuoksi Kiemunki erotettiin perussuomalaisten Pirkanmaan piirihallituksen varapuheenjohtajan paikalta.


Ykkössijoitetut hävisivät finaalit Tampereen tennisturnauksessa hs 20:00 30.07


Lotossa yksi täysosuma - huimat 2,4 miljoonaa euroa Turkuun iltalehti 12:35 30.07

Voitto pelattiin Turussa Prisma Tampereentiellä. Lauantain lottoarvonnassa löytyi yksi täysosuma, kertoo . Voittajalle kilahtaa huikea 2,4 miljoonan euron potti. Voitto oli pelattu Turussa Prisma Tampereentiellä. Voittaja ei käyttänyt pelissään Veikkaus-korttia, joten voitto on lunastettava Veikkauksen pääkonttorilta.


Ykkössijoitetut etenivät loppuotteluihin tenniksen Tampereen haastajaturnauksissa hs 19:14 29.07


Väsynyt torikauppias heitettiin ulos Stockmannin wc:stä kesken tarpeiden - vartija piti narkomaanina iltalehti 21:52 26.07

Stockmann pahoittelee vartijansa epäasiallista käytöstä. Tampereen Tammelantorilla omaa Muikkupiste -muikkukojua kuudetta vuotta pitävä yrittäjä Taija Pulkkila koki järkytyksen tiistaina, kun vartija poisti naisen kesken tarpeiden tavaratalon kahvilan wc-kopista epäiltynä huumeruiskujen käytöstä. Vartija oli seurannut Pulkkilaa tavaratalon yläkahvilaan alakerran apteekista, mistä yrittäjä osti suuvettä ennen suunniteltua iltakahvia.


Erikoinen hätätilanne Superpesiksessä: Pelaaja heitti palloa ja loukkaantui vaikeasti - ambulanssi vei sairaalaan iltalehti 19:40 26.07

Kirittärien Virpi Hukka loukkaantui vaikean näköisesti heittotilanteessa Tampereella. Pelaajat anelivat yleisöstä lääkäriä kentälle. Manse PP:n ja Jyväskylän Kirittärien välinen Superpesis-ottelu keskeytyi Tampereen Kaupissa keskiviikkoiltana. Toinen jakso alkoi Manse PP:n sisävuorolla. Kotijoukkueen etenijä lähti tuomaan juoksua kolmospesältä, ja pesän oikealla puolella ollut Virpi Hukka lähti polttamaan pelaajaa kohti kotipesään.


Uutiset