Outo näky Tampereen yössä: auto ajeli Hämeenkatua pitkin pelkän vanteen varassa iltalehti 10:48 28.06

Keskiviikkona aamuyöllä mies ajoi Tampereen keskustassa romuttuneella autolla ja herätti ohikulkijoissa ihmetystä. Tampereen Hämeenkadulla puoli viideltä aamuyöstä harvoja ohikulkijoita ihmetytti auto, jonka vasemmasta etu- ja takarenkaasta oli pelkät vanteet jäljellä. - Keskelle katuahan tuo auto jäi. Kuljettaja yritti kerätä autosta tavaransa reppuun ja lähteä lipettiin. Virkavalta onneksi kävi poimimassa miehen säilöön, ennen kuin tämä kerkesi karkuun, kertoo tilannetta seuraillut mies.


Outo näky Tampereen yössä: auto ajeli Hämeenkatua pitkin pelkät vanteet renkaissa iltalehti 10:48 28.06

Keskiviikkona aamuyöllä mies ajoi Tampereen keskustassa romuttuneella autolla ja herätti ohikulkijoissa ihmetystä. Tampereen Hämeenkadulla puoli viideltä aamuyöstä harvoja ohikulkijoita ihmetytti auto, jonka vasemmasta etu- ja takarenkaasta oli pelkät vanteet jäljellä. - Keskelle katuahan tuo auto jäi. Kuljettaja yritti kerätä autosta tavaransa reppuun ja lähteä lipettiin. Virkavalta onneksi kävi poimimassa miehen säilöön, ennen kuin tämä kerkesi karkuun, kertoo tilannetta seuraillut mies.


Hervannan taposta luettiin syytteet kahdelle –? mies pahoinpideltiin kuoliaaksi eteisessä iltasanomat 14:23 26.06

Tampereen Hervannan henkirikoksesta epäillyt saivat syytteet taposta Pirkanmaan käräjäoikeudessa.


Paluuliikenne on rauhoittumaan päin - vain tutuissa solmukohdissa takkuilua iltalehti 20:59 25.06

Juhannuksen paluuliikenne on rauhoittumassa. Liikenneviraston valtakunnallisen tieliikennekeskuksen mukaan liikennettä on vielä reippaasti, mutta se alkaa olla jo lähes koko maassa sujuvaa. Paluuliikenteen ruuhkaisin aika koettiin kello 14:n ja 18:n välillä, mutta kello 19 liikenne alkoi jo olla väljempää. Liikenne takkuaa enää vain tutuissa solmukohdissa, valtatiellä viisi Mäntyharjun ja Pertunmaan välillä ja ysitiellä Tampereen pohjoispuolella. Siellä liikenne hidastelee jonkin verran, mutta myös sumppupaikoissa tilanne on kohentunut.


Juhannuksen paluuliikenteessä on vielä vältytty kolareilta iltalehti 15:47 25.06

Viitostiellä Mäntyharjun kohdalla ja valtatie 9:llä Oriveden ja Tampereen välillä liikenne on jonoutunut ja nopeudet ovat hidastuneet. Pääkaupunkiseudulla liikenne on edelleen sujuvaa. Juhannuksen paluuliikenteen liikennemäärät ovat nousseet huomattavasti, kerrotaan Liikenneviraston tieliikennekeskuksesta. Liikenne alkoi vilkastua iltapäivällä yhden aikaan. Kolareita ei tieliikennekeskuksen tietoon ole tullut.


Junat jälleen myöhässä - Tampereen ja Parkanon välillä ratajärjestelmävika iltalehti 15:36 25.06

Useissa junavuoroissa on viivästyksiä Tampereen ja Parkanon välillä ratajärjestelmävian vuoksi. Rataliikennekeskuksen mukaan Tampereen ja Seinäjoen välillä on ratatöitä sekä vika liikenteenohjausjärjestelmässä. Junat ajavat alueella hidastetulla nopeudella, mikä myöhästyttää junavuoroja parinkin tunnin verran.


Juhannuksen paluuliikenne on vilkastunut - poliisi uskoo rattijuoppoja paljastuvan lisää iltalehti 15:25 25.06

Juhannuksen paluuliikenteen liikennemäärät ovat nousseet huomattavasti, kerrotaan Liikenneviraston valtakunnallisesta tieliikennekeskuksesta. Liikenne alkoi vilkastua iltapäivällä yhden aikaan. Kolareita ei tieliikennekeskuksen tietoon ole tullut. Viitostiellä Mäntyharjun kohdalla ja valtatie 9:llä Oriveden ja Tampereen välillä liikenne on jonoutunut ja nopeudet ovat hidastuneet. Pääkaupunkiseudulla liikenne on edelleen sujuvaa.


Tässä ovat kaikki NHL:ään varatut suomalaiset - Florida Panthers nylkee Tampereen Tapparaa siirtoajalla iltalehti 21:20 24.06

NHL:n varaustilaisuus on ohi. Taalaliigaan varattiin peräti 23 suomalaispelaajaa, joista yli puolet kahdella avauskierroksella. Tilaisuuden loppupuolella esiin nousi suomalaisittain Florida Panthers, jossa Aleksander Barkov on ilmeisesti kertonut hyviä asioita tamperelaisesta jääkiekkoilusta. Jo alkukesästä Panthers kertoi tehneensä sopimuksen Tapparan pistepörssivoittajan Henrik Haapalan kanssa. Aivan kuin se ei olisi riittänyt, Panthers varasi Tapparassa loistaneen laitahyökkääjän Sebastian Revon kuudennella kierroksella.


Puutarhatraktorin kuljettaja puhalsi törkeät lukemat Sastamalassa iltalehti 10:05 24.06

Pirkanmaalla Sastamalassa poliisi puhallutti miehen, joka ajoi partiota vastaan pyörätietä pitkin puutarhatraktorillaan. Pirkanmaalla Sastamalassa poliisi puhallutti miehen, joka ajoi partiota vastaan pyörätietä pitkin puutarhatraktorillaan. Puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen lukemat, ja kuljettaja toimitettiin verikokeisiin. Ratti- ja vesiliikennejuopumuksia Sisä-Suomen poliisi erittelee juhannusaatolta kaikkiaan 17 kappaletta. Lisäksi Tampereen keskusta-alueella poliisi kirjasi muutamia pahoinpitelyjä.


Nuori mies löytyi kuolleena Pirkkalassa - poliisi selvittää henkilöllisyyttä iltalehti 12:59 23.06

Iltalehden tietojen mukaan ruumis löytyi ruokakaupan takaa. Tampereen poliisi kertoo Iltalehdelle, että Pirkkalasta on aamupäivällä löytynyt kuollut nuori mies. Poliisin päivystyksestä kerrotaan, että mies oli "yksinäinen kulkija". Poliisin mukaan mies on todennäköisesti saanut sairauskohtauksen, eikä hänessä näy väkivallan jälkiä. Lääkärin arviota ei ole vielä saatu.


Ratatyöt sotkevat junaliikennettä juhannuksena - monilla osuuksilla liikenne jatkuu vasta sunnuntaina iltalehti 03:05 23.06

Ratatyöt sotkevat junaliikennettä juhannuksena ympäri maan. Liikenteeseen tulee useilla rataosuuksilla perjantaista sunnuntaihin kestäviä totaalikatkoja. Pääradan junaliikenne Riihimäen ja Tampereen välillä pysähtyy kokonaan tänään kello 12 ja jatkuu sunnuntaina puoliltapäivin. Rataosalla uusitaan asetinlaitteita ja korjataan ratasiltoja.


SM-liigaseuran tuoreen hankinnan satumainen onnenpotku – miljoonatili kotimaassaan pulloja palauttamalla iltasanomat 19:02 20.06

Tampereen Ilves pestasi riveihinsä norjalaispuolustajan, joka sai yllättäen yli miljoona kruunua puoli vuotta sitten.


Ilves hankki Norjan liigaa dominoineen puolustajan – tilastot hurjaa luettavaa iltasanomat 13:29 20.06

Tampereen Ilves pestasi riveihinsä norjalaispuolustajan.


Suomen mestareilta jälleen hirmuhankinta - Tomas Zaborsky palaa SM-liigaan iltalehti 20:45 19.06

Slovakialaishyökkääjä Tomas Zaborsky on tehnyt Tampereen Tapparan kanssa kahden vuoden sopimuksen. 29-vuotias Zaborsky on pelannut SM-liigassa aiemmin Porin Ässien ja Helsingin IFK:n riveissä. Runkosarjaotteluita hänelle on kertynyt 257, joissa on syntynyt kiitettävät tehopisteet 109+104=213.


Huomenna sataa rankasti ja tuulee kovaa - juhannukseksi niskaan kylmää ilmaa pohjoisesta iltalehti 20:44 19.06

Etelä-Suomeen saadaan tiistaina rankkasateita ja kolea sää jatkuu myös juhannuksena. Juhannusaattoon on enää muutama päivä, ja loppuviikon sääennusteet alkavat tarkentua. Huomenna tiistaina Etelä-Suomeen on tiedossa runsaasti sateita ja kovaa tuulta. Sadetta ropisee Porin, Tampereen ja Lappeenrannan eteläpuolella vuorokauden aikana jopa 25-35 millimetriä.


Professori: Sininen tulevaisuus kalskahtaa oikeistopolitiikalta mutta ainakin se erottuu iltalehti 17:33 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä paljasti tänään, että se ryhtyy käyttämään itsestään nimeä Sininen tulevaisuus. Ryhmä myös perustaa samannimisen yhdistyksen, josta myöhemmin tulee puolue. Nimivalinta ohjaa ajatukset oikeistolaiseen politiikkaan, sanoo professori Pekka Isotalus Tampereen yliopistosta.


Junaliikenteeseen tulee totaalikatkoja juhannuksena iltalehti 13:04 19.06

Ratatyöt sotkevat junaliikennettä juhannuksena. Liikenteeseen tulee useilla rataosuuksilla kahden päivän mittaisia totaalikatkoja. Pääradan junaliikenne Riihimäen ja Tampereen välillä pysähtyy kokonaan puoliltapäivin juhannusaattona 23.  6. ja pääsee jatkumaan noin klo 12 sunnuntaina 25.  6. Junaliikenne on poikki saman ajan myös rataosilla Turku-Toijala, Tampere-Seinäjoki ja Tampere-Jämsä. Jämsänkoski-Jyväskylä-osuus on isompien remonttien takia kiinni kuusi viikkoa juhannusaatosta lähtien.


Touko Aalto laihdutti puolessa vuodessa 22 kiloa - aikoo pyöräillä Jyväskylästä Pariisiin iltalehti 07:01 19.06

Touko Aalto aikoo heinäkuussa pyöräillä Jyväskylästä Pariisiin. Vihreiden puheenjohtajaksi lauantaina valittu kansanedustaja Touko Aalto poseerasi Tampereen puoluekokouksessa varsin tyköistuva sininen puku päällään. Vaatetus on mennyt viime aikoina ainakin osittain uusiksi.


Anja, 99, käyttää Facebookia päivittäin: "Minulla on edelleen kova tiedonjano" iltalehti 20:40 18.06

Anja Relander somettaa sujuvasti päivittäin. Älykännykällä ovat tulleet tutuiksi niin Facebook, WhatsApp kuin Googlekin. Tampereen keskustan läheisyydessä sijaitsevassa Viola-kodissa avaa viihtyisän asunnon oven iloisesti hymyilevä Anja Relander, 99. - Onneksi tämä sovittu päivä ehti tulla, kun olen vielä tolpillani. Muutoin olisi sinulle tullut turha reissu. Minulla ei ole kuitenkaan kiire mihinkään, antaa vuosia kertyä rauhassa lisää. Jos kaikki menee hyvin, tulee tammikuussa täyteen 100 vuotta, sanoo Relander.


Uutiset