Tampereen joukkotappelun pääpukarin tuomio piteni – yritti tappaa toisen nuoren puukolla MTV 19:39 21.09

Turun hovioikeus kovensi Tampereen joukkotappelun päätekijän tuomiota.


Särkänniemen parkkipaikalla sekopäinen joukkotappelu – Yle: Hovioikeus korotti päätekijän rangaistusta MTV 19:00 21.09

Turun hovioikeus on korottanut päätekijän rangaistusta Tampereen Särkänniemen parkkipaikalla tapahtuneesta joukkotappelusta. Asiasta kertoo Yle.


SaiPa jatkoi hyviä otteitaan isännöidessään Tampereen Ilvestä jatkoaika.com 07:30 20.09

Kahdessa ensimmäisessä ottelussa nähty Oksanen-show ei jatkunut keskiviikkona SaiPan saadessa vastaansa Ilveksen. SaiPalla riitti tulivoimaa ja puolustus hoiti tonttinsa paremmin kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä KooKoota vastaan. Pisteet jäivät Lappeenrantaan tuloksella 4-1.


Kyseenalainen ulosajo! Ilves-kapteeni ei sulattanut suihkukomennustaan – "Oli väärä päätös heittää ulos tuollaisesta" MTV 21:47 19.09

Tampereen Ilveksen kapteeni Eemeli Suomi sai suihkukomennuksen toisen erän lopussa keskiviikkoiltana SaiPaa vastaan. Tuomio aiheutti runsaasti polemiikkia Ilves-leirissä.


Vuokratonttiveivaus päättyi poliisiepäilyihin: Tampereen Kotilinnasäätiön vastuuhenkilöt epäiltynä luottamusaseman väärinkäytöstä MTV 16:46 17.09

Poliisi on tutkinut vanhusten asumispalveluita tuottavan Kotilinnasäätiön vuokratonttiveivauksen ja epäilee vastuuhenkilöitä rikoksesta, poliisi tiedottaa. Juttu siirtyy seuraavaksi syyttäjän pöydälle.


Säkenöivä Honka johdatti JYPin voittoon jatkoaika.com 19:40 15.09

Tampereen lauantai-illassa nähtiin yleisöönmenevää kiekkoa. Lopulta JYP oli hyökkäyssuuntaan pykälän terävämpi, ja nappasi pisteet 4?3. Anttoni Honka aloittaa ensi viikon kultakypärä päässään.


Näin Tapparan luotsi Rautakorpi selvitti Ilveksen voitto-osumaa iltasanomat 21:56 14.09

Ilves yllätti Tapparan Tampereen paikallisväännössä.


Tampereen Rantatunneli suljettu ja aiheuttaa ruuhkaa – syynä ”kärähdys” sähkökeskuksessa MTV 15:44 14.09

Pirkanmaan pelastuslaitos tiedotti, että Tampereen Rantatunneli on suljettu liikenteeltä, mikä on johtanut liikenteen ruuhkautumiseen.


Vapaavuori johtaa 6 kaupungin uutta ”sote-kapinaa” – ”Kaikki vastuulliset tahot ympäri Suomea tajuavat, että riski on ilmeinen” iltasanomat 15:06 14.09

Kuuden suuren kaupungin, eli Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun ja Oulun sote-johtajat on nimitetty selvittämään vaihtoehtoisia etenemisteitä uudistuksen kaatumisen varalle.


Ketterä selvisi Kooveen haasteesta ja voitti ensimmäisen osaottelun jatkoaika.com 13:43 13.09

Mestis-nousija Tampereen Koovee lähti haastamaan sarjan yläkastiin povattua Imatran Ketterää Suomen Cupin puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa Tampereella. Ketterä paineisti tamperelaisia ja näytti jo marssivan ottelun voittoon, mutta Kooveen onnistui lopun raskaalla painostuksella päästä maalin päähän voitosta. Painostus ei kuitenkaan riittänyt, vaan Ketterä lähtee voitolla etulyöntiasemasta huomenna pelattavaan toiseen osaotteluun Imatralle.


Patrik Laine ja pätäkkää ? Tapparan menestystä kannattaa mitata muutenkin kuin mestaruuksissa jatkoaika.com 10:31 12.09

Tampereen Tapparaa seuraavien ei tarvitse olla kauden 2018-19 joukkueesta huolissaan. Kehityksen vuoksi riman pitää olla kuitenkin korkealla muuallakin kuin mestaruustaistossa.


Selvitys: Helsingin, Turun ja Tampereen välille tarvitaan tunnin pikajunayhteys työntekijöille MTV 18:51 11.09

Tunnissa taittuva junamatka Turusta tai Tampereelta Helsinkiin kuulostaa monesta päivittäistä työmatkaa taittavasta suloiselta unelmalta.


Junat näyttivät olevan useita tunteja myöhässä Helsingissä ja Tampereella – Aikataulunäytöt näyttivät järjettömiä kellonaikoja iltasanomat 17:22 11.09

Helsingin ja Tampereen rautatieasemien isot näytöt kertoivat tiistaina oudosta viiveestä kaukoliikenteessä.


Junat näyttivät olevan useita tunteja myöhässä Helsingissä ja Tampereella – VR:n aikataulunäytöt näyttivät järjettömiä kellonaikoja iltasanomat 17:22 11.09

Helsingin ja Tampereen rautatieasemien isot näytöt kertoivat tiistaina oudosta viiveestä kaukoliikenteessä.


Selvitys: Työntekijöille Helsingin, Turun ja Tampereen välille tarvitaan tunnin pikajunayhteys MTV 09:18 11.09

Tunnin junayhteydet Helsingistä Tampereelle ja Turkuun ovat tarpeen sekä työvoiman liikkumisen että päästötavoitteiden vuoksi, toteaa tuore selvitys. Siinä suositetaan hallitukselle näiden nopeiden junayhteyksien suunnittelua ja toteuttamista.


Poliisien visusti varjelema harjoituskaupunki aukesi yhdeksi päiväksi – miltä tuntuu roikkua poliisiautossa ylösalaisin? MTV 09:41 09.09

Kerran sadassa vuodessa voi päästä poliisien suljettuun harjoituskaupunkiin. Se päivä oli lauantaina 8.9 kun Tampereen poliisiammattikorkeakoulu, tuttavallisemmin poliisikoulu päätti 100-vuotisen historiansa kunniaksi avata portit yleisölle.


Iskikö silmään? Huuhkajien pelistä välittyi yllättävä olosuhde-elementti – tästä oli kyse MTV 07:30 09.09

Suomen ja Unkarin välisessä Kansojen liigan kohtaamisessa Tampereen Ratinan stadionin nurmi näytti sangen erikoiselta, varsinkin kun ottaa huomioon sen, että kyseessä oli maaottelu. Niin lehtereille kuin kotikatsomoihin välittyi kuva siitä, että pelaajat olisivat joutuneet pelaamaan vaikeissa olosuhteissa. Tämä ei pitänyt kuitenkaan paikkansa.


Jyväskylä voiton päässä mestaruudesta naisten Superpesiksessä – Tampereen trilleri venyi kotiutuslyöntikilpailuun iltasanomat 17:19 08.09

Jyväskylän Kirittäret haki vierasvoiton finaalisarjan toisesta kamppailusta.


Seitsemän vuotta sitten kaikki etsivät Karoliina Kestiä – yli kuukautta myöhemmin kylmävetinen lampi paljasti salaisuutensa MTV 07:02 08.09

15-vuotias Karoliina Kesti katosi runsaat seitsemän vuotta sitten, heinäkuun 31. päivä 2011 Tampereen Villilässä. Nuoren tytön katoaminen oli viikkojen ajan näkyvästi esillä mediassa ja kymmenet ihmiset osallistuivat hänen etsintöihinsä. Eilen tuli kuluneeksi seitsemän vuotta siitä, kun Kesti löytyi kuolleena lammesta.


johtaja Iranin iskusta

Uutiset