Pendolino-juna tunnin jumissa Tampereella - matkustajat tuskailivat kuumuudessa iltalehti 23:37 21.05

Helsingistä Tampereelle matkannut Pendolino-junan asiakkaat joutuivat kärvistelemään kuumassa junassa runsaan tunnin ennen kuin juna pääsi perille Tampereen rautatieasemalle. Tamperelainen Riikka Lehtovaara joutui jököttämään reilun tunnin jumissa Pendolino-junassa, jonka piti saapua Tampereen rautatieasemalle tasan kello 18. Juna pysäytettiin Helsingin suunnasta hiukan ennen palopaikkaa eli rautatiesiltaa. Vielä hiukan ennen seitsemää matkustajat olivat paikallaan pysähtyneessä junassa.


Patrik Laine iski maalin - Winnipegille silti katkera tappio Vegasin vieraana iltalehti 06:01 19.05

Vegas Golden Knights löi Winnipeg Jetsin 3-2 ja siirtyi NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjassa jo 3-1-johtoon. Vegas Golden Knights sai otteluun lentävän lähdön. Ruotsalaissensaatio William Karlsson pääsi niittaamaan isännät ylivoimalla 1-0-johtoon jo ajassa 2.25, kun av-nelikossa höntyillyt Jets-pakki Dustin Byfuglien oli pelannut itsensä tilanteesta pihalle. Ahkerasti läpi ottelun laukonut Patrik Laine toi vieraat tasoihin toisessa erässä. Maali oli tuttua Laine-tyyliä, kun tamperelainen kiskaisi b-pisteen kohdalta napakan lämärin maaliin suoraan Byfuglienin syötöstä. Osuma oli Laineen viides pudotuspeleissä.


Katjan turha odotus: Oli kaksi viikkoa Kööpenhaminassa, että näkee Leijonat ensimmäistä kertaa elämässään: ”Käsittämätön tilanne” iltalehti 21:01 18.05

Malmössä asuva tamperelainen Katja Multanen hakeutui Tanskan MM-kisoihin vapaaehtoiseksi. Suurin houkutus oli, että hän näkee Leijonat jäällä. Haave meni murskaksi. Ruotsin Malmössä asuva tamperelainen Katja Multanen hakeutui Tanskan MM-kisoihin vapaaehtoistyöntekijäksi, koska halusi kokea uusia elämyksiä ja ennen muuta nähdä Leijonat ensimmäistä kertaa elämässään. Multanen odotti kiivaasti Leijonia kaksi viikkoa vapaaehtoistyöpaikassaan Kööpenhaminan areenalla.


Veikka yllättyi: Prismasta ostetussa banaanitertussa lymyili valeskorpioni iltalehti 19:18 16.05

Tamperelainen perhe sai yllätysvieraan, kun banaanitertun mukana kotiin tuli myös pieni saksiniekka. Se oli ehkä matkustanut Suomeen Costa Ricasta asti. Tamperelainen Veikka kävi tiistaina perheensä kanssa ostoksilla Kalevan Prismassa, ja ostoskärryyn valikoitui muun muassa noin kymmenen banaanin terttu. Keskiviikkona iltapäivällä paljastui, että banaanien mukana kotiin oli tullut salamatkustaja. Hedelmäkulhon vieressä pöydällä käveli pieni skorpionin näköinen eläin. Veikka kuvasi tulijan ja tutki netistä, mikä on noin puolen sentin pituinen ötökkä, jolla on kahdeksan jalkaa ja joka näyttää skorpionilta, mutta jolla ei ole myrkkypiikkiä peräpäässään.


Minetit joukkuevoimisteli EM-hopeaa Tallinnassa iltasanomat 18:02 13.05

Tamperelainen Minetit on ottanut joukkuevoimistelun naisten EM-hopeaa Tallinnassa.


Tamperelainen kauppaneuvos sai tylyn vastauksen sisällissodan muistovuoden kutsuun: ”Koeta nuolla sen Urkin persettä vähemmän” iltalehti 21:20 04.05

Sisällissodan muistelu ei sujunut täysin asiallisissa merkeissä 40 vuotta sitten. Vuoden 1918 sisällissodan muistelu nyt sata vuotta sodan jälkeen on sujunut asiallisissa merkeissä. Samaa ei voi täysin vilpittömin mielin sanoa sisällissodan muistelusta 60 vuotta sodan jälkeen eli 40 vuotta sitten vuonna 1978. Tällaiseen johtopäätökseen voi tulla, kun näkee, millaista palautetta kauppaneuvos Kalle Kaihari sai yrityksestään kutsua sodan osapuolia yhdessä mennyttä muistelemaan.


Koovee parhaana suomalaisseurana kolmas Tiomila-viestissä iltasanomat 14:22 29.04

Tamperelainen Koovee sijoittui parhaana suomalaisjoukkueena kolmanneksi Ruotsin Nynäshamnissa kisatussa Tiomila-suunnistusviestissä.


Tampereen Jankassa valtava rakennuspalo - paikalla 14 pelastusyksikköä iltalehti 22:27 28.04

Iltalehti seuraa tilannetta. Tampereella Jankassa Hintsankadulla on käynnissä suuri rakennuspalo. Pelastustoimen ensitiedotteen mukaan paikalle on lähetetty 14 yksikköä. Palon parvekkeeltaan kuvannut tamperelainen Markus Sivén kertoo asuvansa linnuntietä pitkin noin 600 metrin päässä palopaikalta. Hän otti kuvan asuntonsa parvekkeelta.


Tamperelainen Minttu, 29, määrättiin todistajaksi oikeuteen sakon uhalla - Kela vei työmarkkinatuen: ”Epäusko, paniikki ja kusetettu olo” iltalehti 16:31 23.04

Tamperelainen Minttu menetti oikeudessa todistamisen vuoksi sekä kulukorvauksen että työmarkkinatuen, eli liki 10 prosenttia koko kuukautensa saatavista. Tamperelainen Minttu, 29, haastettiin käräjäoikeuteen todistajaksi helmikuun lopulla uhkasakon uhalla. Hän kertoo olleensa jutun ainoa todistaja, joten hänen läsnäolonsa oli välttämätöntä. Hän olisi voinut jäädä pois ilman uhkasakkoa vain laillisen esteen vuoksi. Sellainen on esimerkiksi sairastuminen tai yleisen liikenteen keskeytyminen. Ongelma oli siinä, että Minttu käy kuntouttavassa työtoiminnassa. Hänen olisi pitänyt olla siellä myös todistelupäivänä.


AL: Tamperelainen valtuutettu läpsäisi sivupeilin rikki – taksikuski kosti heti iltasanomat 16:30 23.04

Poliisi tutkii Tampereella tapahtunutta välikohtausta, jossa tamperelaista kaupunginvaltuutettua ja taksikuskia epäillään molempia rikoksesta. Molemmat ovat myös asianomistajia.


Harvinainen sairaus muutti tamperelaisen Anun ulkonäköä: ”Edes tutut eivät enää tunnistaneet minua” iltalehti 06:38 23.04

Harvinaisia aivolisäkesairauksia sairastavat Anu Herala ja Katri Järvenranta ovat kummajaisia sairaalamaailmassa. Terveydenhuollon ammattilaisetkaan eivät osaa hoitaa heitä. Tamperelainen Anu Herala, 68, oli viidenkympin kynnyksellä ja elämänsä kunnossa. Hän lauloi kuorossa, oli "rokkimimmi" ja urheili ahkerasti. Selittämättömät oireet alkoivat yhtäkkiä. Ensin tulivat epileptiset kohtaukset julkisilla paikoilla. Jalat lähtivät alta ja kroppa kouristeli. Ääni madaltui, ulkonäkö muuttui, kädet ja silmät turposivat. Kengänkoko kasvoi muutamassa vuodessa 38:sta 42:een. Naistenosastolta oli vaikea löytää kenkiä tai hanskoja.


Kaupunginvaltuutettu löi pyörätielle pysähtyneen taksin peilin rikki - taksikuski lähti perään ja ajoi päälle: ”Minut on juuri yritetty tappaa” iltalehti 14:13 22.04

Tamperelainen kaupunginvaltuutettu Juhana Suoniemi (vihr) kertoo Facebookissa joutuneensa taksinkuljettajan yliajamaksi. Yliajo tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Tampereella. Suoniemen mukaan taksi oli pysähtynyt laittomasti keskelle pyörätietä, joten hän päätti huomauttaa asiasta kuljettajaa "läpsäisemällä" taksin peiliä. Suoniemen läpsäisy oli kuitenkin turhan voimakas ja ajoneuvon peili hajosi. - Taksikuskin reaktio oli takaa-ajo ja kiilaus yli Koskipuiston kevyenliikenteenväylän. Minä törmäsin päin auton keulaa ja sen seurauksena lensin tangon yli katuun, Suoniemi kirjoittaa Facebookissa.


Patrik Laine kiitti synttärionnitteluista hauskalla kuvalla - mahtavat aurinkolasit! iltalehti 07:01 20.04

Patrik Laine täytti eilen 20 vuotta. Maalitykki sai luonnollisesti valtavasti onnitteluja ympäri maailmaa. Kohtelias tamperelainen päätti kiittää muistaneita Instagramissa hauskan kuvan kera. Otoksessa mies istuu ilmapallojen keskellä huvittava hattu päässään ja havaijilaistyyppinen kukkaseppele kaulassaan. Asun kruunaa mahtavat aurinkolasit. - Kiitos kaikille onnitteluista, Laine kirjoitti kuvan yhteyteen.


Varattu Sammy pyörtää aiemmat puheensa Temptation Islandilla – tekee pysäyttävän tunnustuksen uskottomuudesta: ”Mä oon mies ja mulla on tarpeet” iltasanomat 19:30 19.04

Temptation Islandin iltanuotiolla nähdään heti alkuun yllättävä puheenvuoro, kun tamperelainen Sammy tekee avoimen tunnustuksen aikaisemmista syrjähypyistään.


Temptation Islandin iltanuotiolla kuullaan jäätävä tunnustus – varattu Sammy paljastaa parisuhteensa todellisen tilan iltasanomat 19:30 19.04

Temptation Islandin iltanuotiolla nähdään heti alkuun yllättävä puheenvuoro, kun tamperelainen Sammy tekee avoimen tunnustuksen aikaisemmista syrjähypyistään.


Patrik Laine saa Timo Nummelinin hymyilemään: ”Aika veijari” iltalehti 20:14 14.04

Kiekkolegenda Timo Nummelin ihastelee Patrik Laineen otteita. Eikä syyttä. 19-vuotias tamperelainen on mättänyt kahdella ensimmäisellä NHL-kaudellaan mykistävät 80 maalia.


Mies pahoinpideltiin tajuttomaksi, Tallink Siljan henkilökunta ei soittanut ambulanssia - sivullinen hälytti apua iltalehti 06:06 10.04

Pahoinpitelyn uhri on kertonut auttajalleen, että hänellä todettiin sairaalassa aivotärähdys. Tamperelainen Timo Kangastie joutui viime viikonloppuna todistamaan ikävää tapausta Tallink Siljan risteilyllä Helsingin ja Tallinnan välillä. Kangastie oli palaamassa diskosta aamukuudelta, kun hän huomasi, että jotakin on sattunut. Laivalla oli tapahtunut pahoinpitely, ja pahoinpitelyn uhriksi joutunut suomalainen mies oli ollut paikalla olleen sivullisen mukaan kymmenen minuuttia tajuttomana. Kangastie kertoo, että paikalla ollut, miestä herätellyt sivullinen oli ammatiltaan sairaanhoitaja.


Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt iltalehti 16:11 04.04

Tampereelta Tammerkoskesta tiistaina löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt. Vainaja löytyi Tammerkosken tyhjennyksen yhteydessä. Poliisi kertoo, että vainaja on tamperelainen 79-vuotias nainen.


Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys selvisi – ilmoitettiin kadonneeksi viime kuussa MTV 15:05 04.04

Tammerkoskesta löytyneen vainajan henkilöllisyys on selvinnyt, tiedottaa poliisi. Kyseessä on tamperelainen 79-vuotias nainen.


antaneet mitään toivoa, ensi vuoden MM-kisojen hämmästelevät virheitä ”Sinäkin kanssa puhuttavat kesässä - JHL keskeytyä 95 Naisen epäillään näyttelee Superpesiksen NHL-yö Capitals siirsi oikeus ei toteutunut” SJK-johdon vastustaa Kärkkäisen tuloa venyi pakkovoittoon yksi kohtalokas loukkaantuminen

Uutiset