Jukureissa viime kaudella pelannut puolustaja siirtyy Tanskaan iltasanomat 14:05 31.07

Sopimukseen kuuluu kolmen kuukauden koeaika.


Ruotsin Detroit-tähti hehkuttaa Kööpenhaminan sinikeltaista yleisömerta: ”Tunnelma on uskomaton” iltalehti 17:22 20.05

Ruotsi pelaa illan MM-finaalissa Kööpenhaminassa kuin kotiyleisönsä edessä. Sveitsi yrittää jatkaa jymy-yllätyksiään ja voittaa kiekkohistoriansa ensimmäisen MM-kullan. Yhdettätoista mestaruuttaan metsästävällä Ruotsilla on kuitenkin etulyöntiasema. Sillä on puolellaan pitempi palautumisaika, kun se pelasi eilen ensimmäisessä välierässä, sekä yleisön tuki. Ruotsista on lyhyt matka Tanskaan, ja sinikeltainen yleisömeri kannustaa Tre Kronoria Kööpenhaminan Royal Arenassa. Toki Sveitsilläkin on lehtereillä omat, äänekkäät faninsa, mutta he jäävät auttamatta vähemmistöön.


Maailman paras lätkävalmentaja analysoi Leijonien nuorta tähteä - kävivät pitkällä kävelyllä iltalehti 12:15 19.05

Maailman paras lätkävalmentaja Mike Babcock lähti Tanskaan oppimaan leipälajistaan uutta. Hän tapasi Herningissä suojattinsa Kasperi Kapasen. Siinä hän istuu tanskalaisen jäähallin lehtereillä kuin kuka tahansa henkilö, juo lehdistökeskuksesta ottamastaan vesipullosta ja tekee merkintöjä muistikirjaansa. Mike Babcock, maailman paras jääkiekkovalmentaja.


Ruotsalainen kiekkofani koki ikävän yllätyksen - IIHF:n kikkailu maksoi tuhansia kruunuja: ”Ensimmäinen kerta kymmeneen vuoteen” iltalehti 17:06 17.05

IIHF muokkaili MM-kisojen otteluohjelmaa kesken kisojen. Se kävi kalliiksi ruotsalaisille kiekkofaneille. Linus Pettersson on seurannut ystäviensä kanssa MM-kisoja toistaiseksi vain kotisohvalta. Tre Kronorin mahtavien otteiden myötä kaveriporukka päätti kuitenkin lähteä Tanskaan katsomaan keltapaitojen otteita. Ruotsi kohtaa tänään puolivälieräpelissä Latvian. Pettersson ja kumppanit pitävät Ruotsin voittoa niin varmana, että he ostivat liput Tre Kronorin mahdolliseen välieräpeliin.


Tätä USA:n NHL-pakkia Leijonien pitää varoa - mielettömät tehot kahteen otteluun iltalehti 10:32 15.05

NHL:n Boston Bruinsin joukkueessa kasvaa useita huippuluokan lahjakkuuksia. Kirkkainta kärkeä edustaa 20-vuotias puolustaja Charlie McAvoy. Bostonin tiputtua pudotuspeleissä McAvoy lensi Tanskaan auttamaan USA:n joukkuetta, ja puolustaja on tehnyt hurjaa jälkeä MM-jäällä.


Vaasalaisjuniorit MM-kisoissa – yksi suosikkipelaaja ylitse muiden MTV 12:08 14.05

Vaasan Sportin vuonna 2005 syntyneet juniorit lähtivät kauden päätteeksi seuraamaan jääkiekon MM-kisoja Tanskaan. Sponsoreiden lisäksi hurjan määrän talkootunteja vaatinutta reissua ollaan odotettu talvesta saakka. 


Vaasalaisjuniorit MM-kisoissa – yksi suosikkipelaaja yli muiden MTV 12:08 14.05

Vaasan Sportin vuonna 2005 syntyneet juniorit lähtivät kauden päätteeksi seuraamaan jääkiekon MM-kisoja Tanskaan. Sponsoreiden lisäksi hurjan määrän talkootunteja vaatinutta reissua ollaan odotettu talvesta saakka. 


Vaasalaisjuniorit MM-kisoissa: Täällä on kova meininki! MTV 12:08 14.05

Vaasan Sportin vuonna 2005 syntyneet juniorit lähtivät kauden päätteeksi seuraamaan jääkiekon MM-kisoja Tanskaan. Sponsoreiden lisäksi hurjan määrän talkootunteja vaatinutta reissua ollaan odotettu talvesta saakka. 


Eeli Tolvanen uhmaa luonnonlakeja - Saksan seitinohut oljenkorsi jatkopaikkaan katkeamassa iltalehti 21:56 13.05

Suomi-Saksa-ottelu on avauserän jälkeen lukemissa 1-0. Toista MM-otteluaan runsaan vuorokauden sisään siitä, kun tuli Pohjois-Amerikasta Tanskaan, pelaava Eeli Tolvanen avasi hanat jo ajassa 2.28. Nashvillen 19-vuotias hyökkääjä toi vauhdilla kiekon hyökkäysalueelle, leikkasi yli keskilinjan, sai maalivahti Mathias Niederbergerin sivuliikkeeseen ja ampui tarkan kudin maalin siihen nurkkaan, josta tämä juuri ehti siirtyä pois.


Suomalaisten saunarekka hämmästyttää MM-kisoissa – matka Tanskaan ei sujunut ongelmitta: "Katsoin peilistä, mitä tuolla tiellä lentää" MTV 18:54 13.05

Suuret urheiluturnaukset eivät ole mitään ilman saunaa. Sen tietävät suomalaiset, mutta jääkiekon MM-turnauksen aikana myös monet muutkin. Tanskan Herningissä MM-areenan edustalla kaikilla on mahdollisuus saunoa suomalaisessa saunarekassa.


Leijonalegendalta varoituksen sana: Motivoiko Saksa superpelin jälkeen? ”Avainkysymys on henkinen valmistautuminen” iltalehti 17:59 13.05

Viisi MM-mitalia Leijonissa voittanut Antti-Jussi Niemi toivoo, että Kanada-voiton tuoma hyvänolontunne on ravisteltu kropista ja sunnuntaina jäälle luistelee taas nälkäinen Leijonalauma. Leijonat avasi Tanskan MM-kisat huikealla kolmen pelin rökälevoittoputkella. Neljännessä pelissä Suomi kompastui Tanskaan, mutta palasi heti voittokantaan kaatamalla viidennessä ottelussa Kanadan huikein 5-1-lukemin. Tänään sunnuntaina Suomi kohtaa Saksan. - Heikompaa maata Tanskaa vastaan Leijonat ei päässyt parhaimpaansa, mutta pelasi sitten NHL-tähtiä vilisevää Kanadaa vastaan huippupelin. Nyt sitten vastaan tulee taas ennalta Suomea huonompi vastustaja, ja avainkysymys on henkinen valmistautuminen. Miten tuollaisen superpelin jälkeen nollataan pääkopat ja saadaan aikaan yhtä väkevä esitys kuin lauantai-iltana? pohtii arvokisakonkari Antti-Jussi Niemi.


Super-Eeli Amerikasta Tanskaan kuusi tuntia ennen peliä - heti maali ja syöttö: ”Yllättävän hyvältä tuntui” iltalehti 00:14 13.05

Eeli Tolvanen näytti osaamistaan heti miesten MM-debyytissään. - Hyvä fiilis totta kai. Pääsi pelaamaan pitkästä aikaa, ja Kanadaa vastaan tämmöinen peli, Nashvillen hyökkääjä sanoi Suomen murskattua Kanadan 5-1. - Me tehtiin joukkueena duunia, saatiin alkuun maaleja ja puolustettiin tiiviisti, Tolvanen tiivisti tuloksen taustat.


Video: Eeli Tolvanen saapui Tanskaan – nuorukainen uhkuu peli-intoa MTV 18:00 12.05

Eeli Tolvanen saapui iltapäivällä Tanskaan. Nuori hyökkääjä on kaukalossa jo tänään, kun Leijonat kohtaa Kanadan klo 21.15 alkavassa ottelussa.


Kulta-Curre Lindström sai kutsun Leijonien MM-peleihin – ei pääse paikan päälle Tanskaan leikkauksen takia iltasanomat 16:19 12.05

Jalkaleikkaus estää Curt Lindströmin MM-kisamatkan Tanskaan, mutta valmentaja seuraa Leijonia tiiviisti televisiosta.


Kuvat: Leijonia vahvistava Eeli Tolvanen saapui Tanskaan: ”Suhtkoht ready olo” iltasanomat 16:04 12.05

Eeli Tolvanen nukkui viime yön Amsterdamissa.


Eeli Tolvanen saapui Tanskaan! Vain vajaat kuusi tuntia aikaa ennen Kanada-peliä: ”Matkalla en miettinyt mitään, piti vain nukkua” iltalehti 15:57 12.05

Hyökkääjä saapui Billundin lentoasemalle Nashvillestä Detroitin ja Amsterdamin kautta. Kello oli 14:20 Tanskan aikaa, kun Eeli Tolvanen tuli Billundin lentoaseman saapuvien matkustajien aulaan. Takana oli pitkä matkustusrupeama Nashvillestä kahdella pompulla Tanskaan. Ensin Nashvillestä Detroitiin, sieltä Amsterdamiin ja lopulta Hollannista Billundiin. - Matka meni nopeasti ja kivuttomasti. Mun pitäisi olla ready ja valmiina hyppäämään kaukaloon, Tolvanen sanoi.


Eeli Tolvanen innoissaan lentokentällä ensimmäisistä MM-kisoista - "Nyt pääsee pelaamaan!" MTV 15:57 12.05

Eeli Tolvanen sai pitkän reissunsa päätökseen, kun hän saapui Tanskaan Billundin lentokentälle Suomen aikaa kolmelta iltapäivällä. Reitti ei ollut yksinkertaisin: hän tuli Nashvillesta Detroitin ja Amsterdamin kautta pelipaikkakunnalle.


Eeli Tolvanen saapui Tanskaan! Olimme vastassa Billundin lentokentällä MTV 15:52 12.05

Suomen jääkiekkomaajoukkueen uusin vahvistus Eeli Tolvanen on saapunut Tanskaan. MTV Sport oli paikalla.


Eeli Tolvanen on saapunut Tanskaan! Olemme vastassa Billundin lentokentällä MTV 15:29 12.05

Suomen jääkiekkomaajoukkueen uusin vahvistus Eeli Tolvanen on saapunut Tanskaan. MTV Sport oli paikalla.


Jatkoajan MM-kisatoimitus ei jäänyt kaipaamaan Patrik Lainetta: "Pelkään niitä aloituksia" jatkoaika.com 15:19 12.05

Winnipeg Jets meni jatkoon, pudottaen Nashville Predatorsin NHL:n pudotuspeleissä. Patrik Laine ei siis saavu Tanskaan, mutta Eeli Tolvanen oli heti valmis Leijonien avuksi. Jokereissa kovaa jälkeä tehnyt hyökkääjä sopii Jatkoajan MM-kisatoimittajien Lassi Sepän ja Otto Leinosen mielestä Lauri Marjamäen joukkueeseen kuin nenä päähän.


Nick Sergio Perezin suunnitelman perheensä toimittajan kohtalo ”Perus-Markkua”

Uutiset