Leijonille superuutisia! Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen lähtevät mukaan MM-kisoihin MTV 16:00 22.04

Leijonat saa kaksi erittäin kovaa vahvistusta mukaansa kevään MM-kisoihin, kun sekä Teuvo Teräväinen että Sebastian Aho lähtevät mukaan Tanskaan.


13-vuotias poika löysi legendaarisen tanskalaiskuninkaan aarteen Saksassa - helmiä, kolikoita, sormuksia iltalehti 16:01 16.04

Aarteen uskotaan kuuluneen Harald Sinihampaalle, joka toi kristinuskon Tanskaan. "Amatööriarkeologi" Rene Schoen ja hänen oppilaansa Luca Malaschnitschenko, 13, etsivät aarretta metallinpaljastimien avulla tammikuussa Rügenin saarella, kun Luca löysi maasta aluksi arvottomaksi arvioimansa alumiinin palasen. Lähempi tarkastelu osoitti kuitenkin, että löytynyt palanen oli hopeakolikko.


Kanada julkisti hurjan alustavan MM-ryhmän - mukana NHL:n pistepörssin voittaja iltalehti 10:54 13.04

Kanada on julkaissut ensimmäiset 18 pelaajaansa jääkiekon MM-kisoihin Tanskaan. Kanadan alustava MM-ryhmä vilisee supertähtiä. Ryhmässä on kaiken kaikkiaan kymmenen hyökkääjää, seitsemän puolustajaa ja yksi maalivahti. Mukana ovat muun muassa Edmonton Oilersin tähtihyökkääjät Connor McDavid ja Ryan Nugent-Hopkins sekä Buffalo Sabresin Ryan O`Reilly ja New York Islandersissa läpimurron tehnyt tuulennopea Mathew Barzal. Suurin tähti näistä pelaajista on McDavid, joka teki NHL:n runkosarjassa 82 otteluun 108 pistettä ja voitti runkosarjan pistepörssin.


Kevään MM-kisoihin huippunimi! NHL:n tulokaspörssin ykkönen lähtee Tanskaan MTV 18:18 03.04

Jääkiekkoliiga NHL:n tulokaspelaajien pistepörssin kärkinimi, kanadalainen Mathew Barzal lähtee mukaan kevään MM-kisoihin.


Jesse Puljujärvi pettyi NHL-kauteensa - pohtii MM-kisojen järkevyyttä: ”Pitää katsoa kauden jälkeen” iltalehti 08:41 31.03

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi haluaa nousta joukkueensa kärkipelaajien joukkoon. Vielä tällä kaudella se ei onnistunut. Jesse Puljujärven seura Edmonton Oilers ei pelaa tänä keväänä NHL:n pudotuspeleissä. Näin 19-vuotias hyökkääjä pystyisi lähtemään MM-kisoihin Tanskaan. Puljujärven kisamatka on kaikkea muuta kuin varma. - Se homma on kyllä vielä vähän auki. Pitää katsoa mikä on järkevintä, pelaaja sanoo Iltalehdelle.


epävarmaa – ja haavoittuneiden joukossa jotka ovat jyrkästi ”Siinä ei lähtee seurastaan Saksassa Lohjan poliisioperaation syy mukana - Leijonien mukana ? Leijonien nainen - yli oikoo virheellistä uutisointia pelaajamuutoksista - poliisioperaation syy show’n - suomalaistähti Mikko toista puukolla vatsaan törmäsi perävaunuun, valopylvääseen Vantaalla Juoppokuski Walls aloittaa elokuussa

Uutiset