Huuhkajavahti viiden vuoden sopimuksella Tanskan suurseuraan MTV 14:44 15.12

Suomalaisvahti Jesse Joronen siirtyy viiden vuoden sopimuksella Tanskan suurseura FC Kööpenhaminan riveihin.


SuperPark levittäytyy vauhdilla maailmalle - avajaiset Hongkongissa lauantaina iltalehti 14:09 14.12

SuperPark avaa ensimmäinen sisäaktiviteettipuistonsa Suomen ulkopuolella Kiinan Hongkongissa ensi lauantaina. Hongkong on 2012 Vuokatissa perustetun ketjun kahdestoista puisto. - Olemme valmistelleet ensimmäisen kv-kohteemme avaamista jo toista vuotta ja nyt se vihdoin on totta, SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen sanoo yhtiön tiedotteessa.


Tanskalaismedia: Huuhkajien maalivahti siirtymässä suurseuraan iltalehti 19:26 13.12

Jesse Joronen siirtyy tanskalaismedian tietojen mukaan maan suurseuran FC Kööpenhaminan maalille. Ekstra Bladetin mukaan FC Kööpenhamina ja Jesse Jorosen, 24, nykyinen seura AC Horsens ovat jo päässeet yksimielisyyteen suomalaisvahdin siirrosta Tanskan pääkaupunkiin. Tanskalainen BT-lehti kirjoitti tiistaina siirron olevan lähellä.


Suomi on uusi Pohjolan mestari! Futsal-maajoukkue uusi huippusaavutuksensa suomiurheilu 18:39 09.12

Suomen futsal-maajoukkue on voittanut Pohjoismaiden mestaruuden. Kolmas peräkkäinen Pohjolan mestaruus varmistui, kun Suomi voitti PM-turnauksen viimeisessä ottelussaan Tanskan maalein 4–3. Näin ollen Suomi voitti...


Tanskalaisen menestyskirjailijan uutuusdekkari sijoittuu Kangasalle – sai idean tavattuaan suomalaisen Pirjon iltasanomat 13:05 09.12

Tanskalainen menestysdekkaristi Jussi Adler-Olsen sai lapsena Tanskan kuninkaalta luvan käyttää etunimeä Jussi. Mutta miksi hänen uutuusdekkarinsa päähenkilö on Pirjo?


Karmiva kuva: Kova laukaus teki ammottavan reiän huippukiekkoilijan kasvoihin - ”verenvuoto oli valtava” iltalehti 18:25 06.12

Tanskan maajoukkueen monivuotinen luottojyrä Markus Lauridsen koki todella kovia Saksan DEL-liigassa sunnuntaina. Lauridsen sai lujan lämärin kasvoihinsa, kun hänen joukkueensa Red Bull München kohtasi Düsseldorfin. Puolustaja kiidätettiin välittömästi sairaalahoitoon. - Muistan tilanteen täydellisesti: sen, miten kiekko tuli kohti. Käänsin päätäni, jotta välttäisin osuman leukaluuhun. Jos se olisi osunut siihen, luu olisi murskaantunut, Lauridsen kertoi München Merkur -lehdelle.


Hyvä Suomi! Kaksi Huuhkajien pelaajaa Tanskan Superliigan kuukauden joukkueessa suomifutis 09:38 05.12

Tanskan Superliigassa kulkee juuri nyt hyvin sekä Brøndby IF:llä että sen suomalaispelaajilla. Sanomalehti Tipsbladet valitsi sekä Teemu Pukin että Paulus Arajuuren kuukauden joukkueeseensa. Näin lehti luonnehti Arajuuren ja Pukin marraskuisia peliesityksiä: - Paulus...


Futiksen MM-lohkot arvottu - Venäjä kohtaa Saudi-Arabian avausottelussa iltalehti 18:04 01.12

Kremlissä arvottiin ensi kesän futiksen MM-kisojen kahdeksan alkulohkoa. Samalla selvisi, että avausottelussa kohtaavat Venäjä ja Saudi-Arabia. Debytantti Islanti kohtaa Lionel Messin Argentiinan ja Ruotsi joutuu maailmanmestari Saksan kyytiin. Tanskan kohtalo on Pohjoismaista ehkä helpoin, sillä se voi hyvin nipistää jatkoon Ranskan, Australian ja Perun täydentämästä C-lohkosta.


Pohjoismaalaisille taistelujoukoille hankitaan yhteinen taisteluasu iltalehti 15:15 29.11

Puolustusministeriö julkisti keskiviikkona hankintailmoituksen ensimmäisestä yhteispohjoismaisesta Nordic Combat Uniform (NCU) - taisteluasusta. Puolustusministeriö ilmoitti keskiviikkona, että Norjan, Ruotsin, Tanskan ja Suomen puolustusvoimat hankkivat yhdessä Nordic Combat Uniform (NCU) -taisteluasun. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun neljä pohjoismaata on julkaissut tämän kokoluokan sotilasvarusteiden yhteishankinnan.


Lehti: Tanskan poliisi löysi käden merestä - kuuluu luultavasti Kim Wallille iltalehti 14:40 29.11

Aftonbladet kertoo, että Tanskan poliisi on jälleen löytänyt irtileikatun ihmisen käden osan merestä. Ruotsalaislehti kertoo, että Tanskan viranomaiset ja maan puolustusvoimien sukeltajat ovat löytäneet ihmisen irtileikatun käden osan merestä Kööpenhaminan edustalta Kögebuktenista. Löytö tehtiin keskiviikkona aamupäivällä. Ruumiinosa oli upotettu samalla tavalla kuin aikaisemmat käsilöydöt. Se myös löytyi samalta alueelta. Käsien uskotaan kuuluvan toimittaja Kim Wallille.


Suomi aikoo hankkia yhteiset taisteluasut muiden Pohjoismaiden kanssa iltasanomat 12:01 29.11

Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan puolustusvoimat ovat hankkimassa yhteiset taisteluasut, tiedottaa puolustusministeriö.


17-vuotias tanskalaistyttö suunnitteli pommi-iskuja kouluihin iltalehti 14:18 24.11

Tanskan korkein oikeus on todennut 17-vuotiaan tytön syylliseksi pommi-iskujen suunnitteluun. Uutistoimisto Reutersin mukaan tanskalaistyttö oli aikonut tehdä pommi-iskuja kouluihin. Lisää hetken kuluttua.


Pakkijärkäle Lauridsenin Jokerit-uralle jatkoa jatkoaika.com 14:22 23.11

Helsingin Jokerit on solminut tanskalaispuolustaja Oliver Lauridsenin kanssa seuraavat kaksi kautta kattavan jatkosopimuksen. Toista kauttaan Jokerien takalinjoilla pelaava puolustaja kuuluu Tanskan maajoukkueen luottopuolustajiin.


Pakkijärkäle Lauridsenin Jokeri-uralle jatkoa jatkoaika.com 14:22 23.11

Helsingin Jokerit on solminut tanskalaispuolustaja Oliver Lauridsenin kanssa seuraavat kaksi kautta kattavan jatkosopimuksen. Toista kauttaan Jokerien takalinjoilla pelaava puolustaja kuuluu Tanskan maajoukkueen luottopuolustajiin.


Merestä löytynyt käsivarsi oli upotettu rautaputkilla iltalehti 17:43 22.11

Käsivarren epäillään kuuluvan Kim Wallille. Tanskan poliisi kertoo, että tiistaina Kögenlahdelta löytynyt käsivarsi oli upotettu veteen metalliputkien avulla. Käsivarren löysi poliisille virka-apua antanut Tanskan puolustusvoimien sukeltaja.


Kateissa ollut sukellusvene löytynyt? iltalehti 11:04 22.11

Amerikkalaiskone on tehnyt havainnon 70 metrin syvyydessä olevasta esineestä Atlantilla. Kyseessä saattaa olla viikon päivät kateissa ollut argentiinalainen sukellusvene ARA San Juan. Asiasta kertoi Tanskan TV2. Minisukellusvene on lähetetty tutkimaan löytöä. Argentiinalaisessa ARA San Juan -sukellusveneessä on 44 henkeä, ja aika alkaa käydä vähiin. Happi ei riitä enää kovin pitkään.


Sukeltaja löysi käden alueelta, josta Kim Wallin muu ruumis löytyi iltalehti 17:54 21.11

Poliisi uskoo, että tapaus liittyy Madsenin sukellusveneeseen. Tanskan poliisi on löytänyt merestä käden Kötebukten alueelta lähellä Kööpenhaminaa. - Lähdemme siitä oletuksesta, että tämä liittyy sukellusvenetapaukseen, sanoo Kööpenhaminan apulaispoliisipäällikkö Jens Möller .


HPK:n ja Nikolaj Kragin tiet eroavat jatkoaika.com 09:45 21.11

Tanskan maajoukkueessakin alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa pelannut Nikolaj Krag ei jatka HPK:ssa. Nuori hyökkääjä jatkaa uraansa kotimaansa pääsarjassa.


Uutiset