Huuhkajien kapteeni hämmästelee Tanskan jalkapalloskandaalia – "En voi tajuta sitä" MTV 21:08 05.09

Kansainvälisessä jalkapallossa vietetään nyt maajoukkuetaukoa, jonka aikana pelataan muun muassa uutta Kansojen liigaa. Ilmoille on lähtenyt melkoinen skandaali, joka tulee Tanskasta.


Tällä tavalla paimenkoirat kisailevat: "Koira ei tajua tuliko 100 vai 75 pistettä, mutta kyllä hän ansaitsee kiitoksen" MTV 16:43 11.08

Raaseporissa kisataan tänä viikonloppuna lammaspaimennuksen Pohjoismaiden mestaruudesta. Mukana on 42 koirakkoa Suomesta, Norjasta, Ruotsista ja Tanskasta.


Video: Kuka on Pohjoismaiden paras lammaspaimen? 42 koirakkoa kisaa tittelistä Raaseporissa MTV 12:57 10.08

Kuka on pohjoismaiden paras lammaspaimen? Se selviää tänä viikonloppuna Raaseporissa, missä lammaspaimennuksen PM-mestaruuskilpailuissa kisaa 42 koirakkoa Norjasta, Ruotsista, Suomesta ja Tanskasta.


Live juuri nyt: Kuka on Pohjoismaiden paras lammaspaimen? 42 koirakkoa kisaa tittelistä Raaseporissa MTV 12:30 10.08

Kuka on pohjoismaiden paras lammaspaimen? Se selviää tänä viikonloppuna Raaseporissa, missä lammaspaimennuksen PM-mestaruuskilpailuissa kisaa 42 koirakkoa Norjasta, Ruotsista, Suomesta ja Tanskasta.


Jalkapallolupaus Kaan Kairinen palaa lainasopimuksella Interiin Tanskasta iltasanomat 14:38 06.08

Kaan Kairinen palaa Suomeen Tanskasta.


Pitkäveto: Peru iskussa – Tanska kaatuu iltasanomat 17:35 15.06

MM-kohteista on viikonlopun ykkösideana koettaa hyvässä vireessä olevan Perun voittoa Tanskasta.


Railakkaasti juhlinut USA vei pronssit – Kanada merkittävä pettymys uusisuomi 21:21 20.05

Rankan biletyksensä takiakin jääkiekon MM-kisoissa julkisuutta saanut Yhdysvallat lähti Tanskasta mitalit kourassaan. Pronssiottelussa joukkue voitti Kanadan 4-1.


Kolumni: Kanadan hupiukot tuhoavat joukkueensa maailmanmestaruushaaveet jatkoaika.com 11:01 13.05

Kanadalla on kasassa MM-kisoissa huippujoukkue, jonka pitäisi olla ennakkosuosikki ottamaan kultaa Tanskasta. Joukkueen kannalta harmillista on, että kisoihin ei olla saada maalille raahattua kuin kaksi keskinkertaista maalivahtia, jotka tosipeleissä pilaavat ryhmän menestyshaaveet.


USA jyräsi Tanskan yli - nousi B-lohkon piikkipaikalle iltalehti 23:25 05.05

USA teki selvää jälkeä Tanskasta jääkiekon MM-kisoissa. Yhdysvallat otti vakuuttavan 4-0-voiton B-lohkon iltaottelussa. Jenkkien maaleista vastasivat Will Butcher, Chris Kreider, Cam Atkinson ja Nick Jensen. Voiton myötä USA siirtyi B-lohkon piikkipaikalle viidellä pisteellään. Avausottelussa se kaatoi Kanadan rankkareilla.


IS seuraa sukellusvenekäräjien päätöstä: Madsen tuomittiin elinkautiseen – suora lähetys Tanskasta iltasanomat 14:03 25.04

Tanskalaiskeksijä Madsen on kiistänyt henkirikoksen, mutta myöntää paloitelleensa ruotsalaistoimittaja Kim Wallin ruumiin.


IS seuraa sukellusvenekäräjien päätöstä hetki hetkeltä: Madsenin tuomio luetaan noin kello 14 – suora lähetys Tanskasta iltasanomat 13:23 25.04

Tanskalaiskeksijä Madsen on kiistänyt henkirikoksen, mutta myöntää paloitelleensa ruotsalaistoimittaja Kim Wallin ruumiin.


Venäjä karkottaa 23 maan diplomaatteja iltalehti 06:34 31.03

Karkotus on Venäjän vastatoimi venäläisdiplomaattien karkotukselle. Venäjän ulkoministeriö ilmoitti perjantaina karkottavansa lisää diplomaatteja. Uutiskanava CNN:n mukaan Venäjä karkottaa useita diplomaatteja ainakin Ukrainasta, Kanadasta, Puolasta, Saksasta, Liettuasta, Tshekistä, Moldovasta, Italiasta, Hollannista, Espanjasta ja Tanskasta.


Kahvila myi härskejä oikein tässä englannin tässä englannin – pojanpoika

Uutiset