Prinsessa Eugenie julkaisi häistään ennennäkemättömän kuvan – tanssii isänsä kanssa mtv 12:40 18.06

Prinsessa Eugenie muisteli isänpäivän kunniaksi omaa hääpäiväänsä.


Analyysi: Jorma Uotinen poistuu tänä iltana lavalta punaisessa mekossa, ja Kuopiossa alkaa surutyö yle 09:46 16.06

Kuopio tanssii ja soi -festivaalin väistyvä taiteellinen johtaja Jorma Uotinen jättää Kuopioon ammottavan aukon, kirjoittaa kulttuuritoimittaja Jonni Aromaa.


Tarja Turunen kieltäytyy Euroviisuista – kutsuja myös ulkomailta: ”Joka vuosi tulee jostain pyyntö” iltalehti 06:28 16.06

Tarja Turusta on pyydetty moniin tv-ohjelmiin, mutta ainut, johon hän on suostunut, on The Voice of Finland -laulukilpailu. Tarja Turusta on lähestytty esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta ja Euroviisuista – eikä pelkästään Suomesta. – Kun Euroviisut lähestyvät, niin joka vuosi tulee jostain pyyntö. Ei se mitään, se on ihan mielenkiintoista. Minullahan on jo kokemusta siitä, niin ei minun tarvitse lähteä sinne, hän sanoo ja nauraa päälle.


Sara Chafak näyttelee seksikästä pahista Kim Heroldin musiikkivideolla - ryöstää pankin iltalehti 12:41 14.06

Kim Herold julkaisi tänään uuden musiikkivideon, jota tähdittää Sara Chafak. Selviytyjät Suomi -ohjelman viime kauden finaalitaistoon yltänyt Kim Herold julkaisi tänään perjantaina Dancing Till I Die -uutuuskappaleeseensa musiikkivideon. Videolla kuumana pääpahiksena loistaa vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak. Mukana on myös muita julkisuudesta tuttuja kasvoja: Tanssii Tähtien kanssa -tanssiopettajat Ansku Bergström, Katri Mäkinen ja Janne Talasmaa, Hunks-tanssija Jucci Hellström ja näyttelijä Pelle Heikkilä.


Britney Spears hullaantui teinisensaatio Billie Eilishista – tanssii villisti lelukäärmeen kanssa muistellen klassikkoesitystään iltalehti 00:24 05.06

Poplaulaja Britney Spears on innostunut yhdysvaltalaislaulaja Billie Eilishin tuotannosta. Nykyään 37-vuotias Spears tietää, miltä tuntuu olla listojen kärkeen ponnahtanut teini-ikäinen poptähti. Ei siis ihme, että Spears on ilmaissut tukensa 17-vuotiaalle Billie Eilishille, jonka debyyttialbumi When We All Fall Asleep, Where Do We Go? on ollut Yhdysvalloissa albumilistan kärjessä jo kolmena viikkona.


Miesasioistaan vaikeneva Susanna Laine: ”Rakastuessani olen heittäytyjä ja tunteiden vietävissä” iltalehti 15:31 02.06

Susanna Laine tekee Armi Aavikon roolin Valkeakoskella Apianniemen kesäteatterissa. Armin kohtalo koskettaa itsekin kauneuskilpailujen kautta esiin tullutta Susannaa. Bändi levittää Apianniemen kesäteatterin lavalla kamojaan aloittaakseen soittotreenit. Ravintolarakennuksessa harjoitellaan Danny-musikaalin tanssikohtauksia Tanssii tähtien kanssa -ohjelman Ansku Bergströmin johdolla. Susanna Laine oli koko eilispäivän tanssi- ja edellisen laulutreeneissä. Tänään treenataan lisää. – Kahden viikon päästä meillä on jo ensimmäinen yleisö. Tässä alkuvaiheessa tuntuu aina siltä, että tämä on hullun hommaa eikä valmistu ajallaan! hän kertoo naisten pukuhuoneessa, jossa näyttelijöiden roolivaatteet odottavat jo rekillä jämptissä rivissä.


SEISKA: Juontajalegenda Marco Bjurström suosionsa hiipumisesta: ”Ensin se oli outoa, sitten helpottavaa” iltalehti 13:01 02.06

Marco Bjurström kertoo Seiskassa, ettei kokenut suosion hiipumista dramaattisena. Juontaja Marco Bjurström nousi julkisuuteen vuonna 1997 BumtsiBum!-ohjelman ansiosta. Bjurström räväköine asuineen ja letkautuksineen tuli koko kansalle varsin tutuksi. BumtsiBumin loputtua 2005 Bjurström jatkoi vielä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajana. Nyt Bjurström kertoo Seiskalle, miltä tuntui, kun työtarjouksia ei sadellut enää entiseen malliin. – Ensin se oli outoa, sitten helpottavaa ja lopulta luonnollista. En silti koskaan katkeroitunut tai ahdistunut eikä tullut paha mieli, koska tekemistä oli niin paljon, mies kertoo Seiskassa.


Jorma Uotinen, 68, avautuu rakkauselämästään: ”Olen elänyt tässä 20 vuotta jo munkkina” iltalehti 17:31 30.05

Tanssija-koreografi on mukana First Dates Suomi -uutuusohjelmassa, mutta ei voisi itse kuvitellakaan osallistuvansa sokkotreffeille. Tanssija-koreografi Jorma Uotinen, 68, tähdittää MTV3:n syksyn uutuusohjelmaa First Dates Suomi. Kansainväliseen formaattiin perustuvassa ohjelmassa sinkut saapuvat etsimään rakkautta First Dates -ravintolassa järjestetyille sokkotreffeille. Tanssii tähtien kanssa -tuomari on hovimestarin ja seremoniamestarin roolissa. – Oli äärimmäisen kiinnostavaa, millaiset ihmiset lähtevät avoimesti kansakunnan edessä ensitreffeille. Ikäjakautuma on suuri, ihmisiä on monenlaisista ammateista ja erilaisista taustoista. Suosio kertoo, että ihmisillä on ikävä toisen luo. Rakkautta ollaan etsimässä, jotkut kadonnutta, jotkut muuta, hän kertoo MTV3:n syyspressissä.


Tanssii Tähtien Kanssa nähdään jälleen syksyllä – mukana tutut juontajat ja tuomarit! mtv 11:05 28.05

Tanssii Tähtien Kanssa nähdään jälleen syksyllä Maikkarilla.


Jorma Uotisen ura alkoi sairaudesta, jonka jälkeen jopa kävelemään piti opetella uudelleen – nyt tanssijalegenda on 68, eikä aio lopettaa yle 19:05 16.05

Tanssi on jättänyt jälkensä Jorma Uotisen kehoon sekä hyvässä että pahassa. Hän jättää kesällä hyvästit Kuopio tanssii ja soi -festivaalille, mutta ei ole jäämässä eläkkeelle.


Huomasitko? Samu Haberin näyttävä kihlattu tanssii Sebastian Rejmanin taustalla viisulavalla! iltalehti 15:31 14.05

Suomi esiintyy tänään ensimmäisessä semifinaalissa, ja lavalla nähdään myös Samu Haberin kihlattu Etel Röhr. Daruden ja Sebastian Rejman nousevat tänään viisulavalle ensimmäisessä semifinaalissa. Look Away -kappaleen yksi elementti on korokkeen päällä tanssiva tanssija Etel Röhr. Röhr on myös se, joka ui ja on hukkumaisillaan taustaskriinillä. Kokenut ja alansa huippua edustava Röhr on tehnyt pitkän uran tanssijana. Röhr on ollut mukana myös muutamissa elokuvissa, kuten Noste - tanssi veden alla ja Rölli ja kultainen avain. Hänen isänsä on menestynyt elokuvaohjaaja Marko Röhr.


Tanssii tähtien kanssa -valmentaja Saana Akiola viettää äitienpäivää poikkeuksellisesti sinkkuna - näin hän aikoo viettää tärkeän päivän iltalehti 17:55 12.05

Tanssiopettaja Saana Akiola erosi muusikko Antti Matikaisesta viime syksynä. Tanssii tähtien kanssa -ohjelman valmentajana tunnettu Saana Akiola viettää äitienpäivää poikkeuksellisesti sinkkuna. Tv-persoona Akiola avioitui laulaja Antti Matikaisen kanssa vuonna 2017. Pari erosi viime syksynä.


Edis Tatli paljasti iloisen äitienpäiväyllätyksen - koko perhe poseeraa yhteiskuvassa: "Elokuussa meitä on neljä"  iltalehti 15:11 12.05

Nyrkkeilijä ja Tanssii tähtien kanssa -voittaja Edis Tatli kertoo tulevasta pienokaisestaan sosiaalisessa mediassa. Edis Tatlin perhe kasvaa toisella lapsella. Nyrkkeilijä kertoo asiasta Instagram-julkaisullaan. Julkaisussa lukee: – Elokuussa meitä on neljä.


antaa 13 jatkuu – vuosia kuinka ärhäköitä itikat palvelee Twitterissä – – jopa Miroslav – Palloliitolla riittää

Uutiset