Mies sai vakavan nenäverenvuodon, verta suihkusi holtittomasti - käännytettiin pois terveysaseman ovella iltalehti 05:59 18.11

Suomalaismies sai rajun nenäverenvuodon Ruotsin Haaparannassa maaliskuussa. Nenäverenvuodon saanut mies kuljetettiin ambulanssilla Suomen puolelle Tornioon, josta lääkäri tapaamatta potilasta lähetti tämän takaisin Haaparantaan. Syynä olivat puutteelliset hoitovälineet, jolloin lääkäri katsoi, ettei Torniossa asiaa voida hoitaa. Mies kanteli eduskunnan oikeusasiamiehelle, joka marraskuussa tulleessa päätöksessä moittii Tornion terveyskeskuksen toimintaa.


Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit iltasanomat 05:36 18.11


Nyt se tapahtui! Länsimetron ensimmäinen juna lähti liikkeelle – aikataulun mukaisesti iltasanomat 05:10 18.11

Tunnelma Matinkylän asemalla oli katossa jo aamuvarhaisella.


Neljä kuoli pienkoneen ja helikopterin törmäyksessä Britanniassa iltasanomat 21:46 17.11

Buckinghamshiressa Britanniassa tapahtui perjantaina lentoturma, jossa oli osallisina helikopteri ja lentokone.


Espoo United palasi voittokantaan - Norjan nolla suli viimeisellä sekunnilla jatkoaika.com 21:40 17.11

Perjantain Mestis-kierroksella kotijoukkue IPK sai vieraakseen alkukaudella alisuorittaneen Espoo Unitedin. Ottelu tarjosikin paljon vauhtia sekä useita maalintekotilanteita molemmissa kenttäpäädyissä ja lopulta vierailijat kairasivat ottelun nimiinsä luvuin 2-1. Espoolaisille voitto oli vasta kauden neljäs varsinaisella peliajalla.


Pelicans-yleisö raivostui tuomarin ratkaisusta - pikkutavaraa lensi jäälle: ”Minun mielestäni se oli maali” iltalehti 21:40 17.11

Pelicansin ja Lukon tiukassa perjantai-illan väännössä tarjottiin aina voittolaukauskilpailuun saakka vauhtia ja viihdettä. Jäähyrikkaan ja fyysisen painin voittajaksi selviytyi lopulta Lukko tiivistempoisen ottelun jälkeen lukemin 3-4. Ratkaisu nähtiin vasta voittolaukauskisassa, jossa sankariksi nousi Lauri Tukonen. Illan puhuttavin ja tunnelman sytyttänyt tapahtuma oli Pelicansin kahden miehen ylivoimalla hylätty maali ottelun puolessa välissä. Tilanteessa Iikka Kangasniemen luistimesta maalivahdin alueelle päätynyt kiekko rusikoitiin maalin perukoille.


Vuosaaren surma-asunnon naapuri heräsi naisen huutoon - olisi soittanut apua, jos olisi kuullut avunhuudon iltalehti 21:38 17.11

Vuosaaren perhesurman esitutkinnassa kuulusteltiin perheen naapuria. Perheen naapuri ilmoitti pian perhesurman paljastumisen jälkeen tiedoistaan poliisille. Naapuri oli lukenut surmasta uutisista ja osasi yhdistää asunnosta tapahtuma-aikaan kuulemansa äänet tekoon. Poliisille naapuri kertoi kuulleensa aamuyöllä viiden aikaan kovaa naisen huutoa ja kiroilua. Naapuri heräsi huutoon. Huuto oli niin kovaäänistä, että naapuri pystyi saamaan sanoista suhteellisen hyvin selvää.


Syyrian kaasuiskujen tutkinta on jumissa YK:n turvallisuusneuvostossa iltasanomat 21:28 17.11

YK:n turvallisuusneuvostossa ei löydetty perjantaina yhteistä säveltä Syyriassa tapahtuneiden kaasuiskujen kansainvälisen tutkinnan jatkamisesta.


Nyt se tapahtuu! Länsimetron matkustajaliikennöinti aloitetaan lauantaina kello 5.09 - IL seuraa suorassa lähetyksessä iltalehti 21:08 17.11

Lukuisten vastoinkäymisten jälkeen metro laajenee 14 kilometrin pituisella osuudella länteen ja kulkee lauantaista lähtien Espoon Matinkylään saakka. Kauan odotettu Länsimetro aloittaa vihdoin matkustajaliikennöinnin Helsingin ja Espoon välillä lauantaina 18. marraskuuta kello 5.09. Iltalehti on paikalla pitkään odotetun metron neitsytmatkalla Espoosta Helsinkiin. Voit seurata live-lähetystä .


KalPa-peluri iski upean soolomaalin - SaiPan kotitaika murtui iltalehti 20:54 17.11

SaiPa oli ennen iltaa voittanut peräti kahdeksan viimeistä kotiotteluaan, mutta tänään seuraennätys ei enää komistunut. Heikohkosti viime aikoina vieraissa esiintynyt KalPa vei täyden pistepotin mukanaan Kuopioon. Joni Nikon jouduttua vetäytymään SaiPan kokoonpanosta iltapäivällä puolustaja Kalle Maalahti sai totuttautua hyökkääjän pelipaikkaan. Uuden edessä oli myös Peter Quenneville, jolle KalPa-kamppailu oli ensimmäinen uudessa kotikaukalossa. Avauserässä SaiPa-pakki Urho Vaakanainen jäi Eetu Luostarisen jyrän alle lyöden kasvonsa pleksiin ja virui kaukalon laidassa pelin käydessä puolisen minuuttia. Tilanteessa loukkaantunut Vaakanainen palasi kuitenkin myöhemmin kaukaloon.


Ranska vaatii selvitystä Argentiinalta: Air Francen koneen miehistö pidätettiin, koska se ei suostunut siirtämään poliitikon tytärtä bisnesluokkaan iltasanomat 20:53 17.11

Argentiinan ulkoministeriö on kertonut tutkivansa lentokenttäpoliisin toimintaa lokakuun lopulla sattuneessa tapauksessa.


Lentokone ja helikopteri törmäsivät ilmassa Britanniassa - ainakin kolme kuollut iltalehti 20:47 17.11

Brittimedian mukaan ainakin kolme on kuollut törmäyksessä. Lentokone ja helikopteri törmäsivät ilmassa Buckinghamshiressä Britanniassa kello kahden jälkeen Suomen aikaa. Pelastushenkilökunta on Britannian median mukaan parhaillaan tapahtumapaikalla. Pelastusviranomaisten mukaan loukkaantuneita on useita ja ainakin kolme on kuollut. Viranomaisten mukaan paikalla keskitytään nyt pelastustöihin.


Tähtipelaajaa odotti ikävä yllätys turnauksen jälkeen - murtovarkaat olivat vieneet 400 000 dollarin edestä arvoesineitä miljoonakodista iltalehti 19:53 17.11

Tenniksen suurimpiin supertähtiin lukeutuva Venus Williams oli tuttuun tapaan mukana syyskuun alussa pelatuissa Yhdysvaltain avoimissa. Näin ollen naisen asunto Floridan Fort Lauderdalessa oli tyhjillään koko syyskuun alkupuolen. Tai aivan tyhjillään se ei ollut, sillä USA Todayn mukaan murtovarkaat vierailivat miljoonalukaalissa 1.9.-5.9. välisenä aikana. Saaliikseen pitkäkyntiset saivat peräti 400 000 dollarin edestä tavaraa.


Kolme kuoli pienkoneen ja helikopterin törmäyksessä Britanniassa iltasanomat 19:29 17.11

Buckinghamshiressa Britanniassa tapahtui perjantaina lentoturma, jossa oli osallisina helikopteri ja lentokone.


Lidl varoittaa: Hanhenrinnasta löytyi salmonellaa iltalehti 18:08 17.11

Lidl pyytää palauttamaan hanhenrintapakkaukset myymälöihin. Pakastetun Glenfell-hanhenrinnan (900 g) tuote-erästä on löytynyt salmonellaa. Salmonella todettiin omavalvonnassa otetusta näytteestä.


Yhdysvallat varoittaa Euroopan terrori-iskuista - myös Suomi mainittu iltalehti 18:00 17.11

Yhdysvaltojen ulkoministeriö varoittaa Euroopan matkustustiedotteessa kohonneesta terrori-iskujen riskistä etenkin joulun ja uuden vuoden aikaan. Yhdysvaltojen ulkoministeriön Europe Travel Alert -matkustustiedote varoittaa Euroopan kohonneesta terrori-iskuriskistä etenkin joulun ja uuden vuoden lomakauden aikana. Tiedotteessa mainitaan Ranskassa, Venäjällä, Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Suomessa tapahtuneet iskut. Sen mukaan näissä maissa tapahtuneet iskut osoittavat, että terroristijärjestöt Isis ja al-Qaida sekä muuta vastaavat tahot pystyvät suunnittelemaan ja toteuttamaan terrori-iskuja Euroopassa.


Suomenlinnan lautalla mahdollisia häirintätapauksia - Avovankilan johtaja puhutteli vangit iltalehti 17:39 17.11

Iltalehteen yhteyttä ottanut Suomenlinnan asukas kertoo, että jotkut lautalla avovankilaan palaavista miehistä ovat häirinneet muita matkustajia. Iltalehteen yhteyttä ottanut nainen kertoo, että Suomenlinnan avovankilaan iltaisin palaavista miehistä muutama on alkanut käyttäytyä häiritsevästi. Häntä itseään on häiritty sekä lautalla että kotimatkalla lauttarannasta asunnolle. - Aiemmin kiinnitin huomiota yhteen, joka seurasi kentällä jonkin matkan päässä ja kotirappuun päästyäni juoksin harppoen pari kerrosväliä ylöspäin. Mies tuli nopeasti perässä, ja ei asu talossa ja alkoi myös harppoa, nainen kertoo.


Uutiset