Brad Pittin sinkkuajat päättymässä? Teki erikoisen diilin naisnäyttelijän kanssa hississä iltalehti 09:15 06.03

Hollywood-tähti ja näyttelijä Tiffany Haddish sopivat alkavansa seurustella vuoden päästä, jos molemmat ovat sinkkuja. Amerikkalaisnäyttelijä Tiffany Haddish paljastaa, että hänellä on erikoinen diili Brad Pittin kanssa. Angelina Joliesta eronnut Hollywood-komistus nimittäin vannotti 38-vuotiasta näyttelijää lupaamaan, että he alkavat seurustella, jos molemmat ovat sinkkuja. - Tapasin juuri Bradin hississä! Hän sanoi, että jos olemme molemmat vuoden päästä sinkkuja, tehdään se. Joten kyllähän sen tietää, mitä se tarkoittaa, Haddish kommentoi Kelly Ripalle Live! with Kelly and Ryan -ohjelmassa sunnuntaina.


Kolmatta syöpää sairastanut Eeva odotti hoitoon pääsyä kuukausia – "Enhän vielä olisi halunnut lähteä," Eeva sanoi kaksi päivää ennen kuolemaansa MTV 06:36 18.02

Tapasin kolmatta syöpäänsä sairastaneen Eevan tiistaina: Eeva ja tytär Kati kertoivat kuukausien viiveestä, joka oli kulunut ennen viimeisintä syöpädiagnoosia. Perjantaiaamuna Katilta tuli viesti: Eeva oli nukkunut pois.


Niinistö kommentoi ”Toista kierrosta ei tule” -letkautustaan ” Se oli sarkastinen heitto” iltalehti 21:22 12.01

Savon Sanomien mukaan Sauli Niinistö sanoi Kuopion torilla vaaleista, ettei toista kierrosta tulee. Niinistö avasi letkautusta Iltalehdelle. Presidentti Sauli Niinistö kertoi Iltalehdelle heittonsa "Toista kierrosta ei tule" taustaa. - Tapasin yllättäen basemmistoliiton Erkki Virtasen Kuopion torilla, hän sanoi huumorilla, että äänestän sua toisella kierroksella. Se on sellaista leukailua. Tokaisin siihen huumorilla, että sellaista ei tule, Niinistö sanoo.


Uutiset